עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oorlevi,

אני מנסה לחבר את ה TV CRT (משהו סיני) למחשב ולא מצליח להגיע לתוצאות טובות! יש לי כרטיס FX5500 אני מנסה לחבר עם כבל s-video ל RCA שבטלויזיה וזה לא הולך טוב (אני משתמש במאריך נקבה ל RCA) רואים שחור לבן ושאני עושה שיהיה מסך קופי ב TV אז אפשר רק ברזולוציה נמוכה שאני מנסה להגדיל זה חוזר! אפילו שרואים שחור לבן לא רואים ברור בכלל כל ה TV שלג לא מבינים כלום! הפכתי את כל ההגדרות.. ניסיתי PAL B, PAR G לא עוזר כלום. בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר! :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מסך LCD בשביל חדר השינה שלהם. עשיתי חקירה קטנה משלי והגעתי למסקנה שהטלווזיה צריכה להיות בגודל של 32"(המקום על הקיר מוגבל עד לגובה של 55" מקס') HD Ready. אז ככה,המסגרת תקציב היא בערך עד 3 אלף ואם זה מצדיק אפשר טיפה לחרוג. אז מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1) Toshiba 32AV500 2) Samsung LA32a450 3) LG 32LG34R אז מה אתם אומרים חבר'ה? *אתם גם יכולים להציע דגמים משלכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by newb,

שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כבר המון זמן שמתי עליהם עין. יש לי הזדמנות טובה להביא אותם במחיר מצחיק מחו"ל. הבנתי שהן מפלצתיות במיוחד בתחום הבס ודי מומלצות למשחקים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by VIEWSONIC,

http://www.cworld.co.il/Product.aspx?ProductID=147 מה אתם אומרים שווה את הכסף ?

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. שלום! שבוע הבא מגיע לי היס מקס, ורציתי לשאול אתכם מה החיבור הכי טוב שיעביר לי את התמונה באיכות הכי טובה? RCA(זה האדום צהוב לבן, שכולם מחברים בו) S-VIDEO+אודיו של אדום ולבן Y Pb Pr(שהשם שלו אם אני לא טועה זה COMPONENT)+אודיו של אדום ולבן [אם כדאי לחבר בו, אשמח להמלצה על כבל כזה לא כולל האדום לבן של האודיו, בתקציב של 100 שקלים] שימו לב שאלה החיבורים שיש לי בטלוויזיה אז אלה האפשריות.(בנוסף יש לי VGA וHD אבל זה לא נחוץ פה) בנוסף יש לי שאלה, מה ההבדל בין RGB לCOMPONENT? מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אבל לי זה נראה הכי מתאים לפה תודה מראש אריאל נ"ב אני יודע שאתם יודעים מה כל חיבור והצבעים שלו, אבל כדי שאני לא יתבלבל ולא תבינו אותי נכון, כתבתי את הצבעים

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bored,

שלום לכולם! סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת : ). חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים :-\ ) אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד. כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים? :s05: תודה מראש לכל מי שיענה!!!

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by XTZ-Mike,

שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. צריך המלצה לאוזניות איכותיות עם צליל נקי ובאס איכותי. מיני או In-Ear. עדיף In-Ear בגלל שאני רוצה להשים את האוזניות גם בקסדה כדי לשמוע באמצע הנסיעה. אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז עדיף שלא. אפשרות לחרוג מהתקציב במעט אם זה באמת שווה את זה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Danny6,

יש לי את הרמקולים Z-5500 וכרטיס קול X-fi XtremeGamer ואני מעוניין לחבר אותם בחיבור COAX, כעת הם מחוברים דרך חיבור OPTICAL , האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by davis5,

ברצוני לקנות טלויזית LCD -רצוי סמסונג או סוני ישמש גם לראית סרטים מהמחשב חשוב שיהיה FULL HD תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מחפש זוג רמקולים 2.1 חדשים עד 300 ש"ח, היה לי את ה-CREATIVE INSPIRE 2400 והייתי מרוצה מהסאונד שלהם עד הגג!!! הבעייה שהם התקלקלו ולא מוכרים אותם יותר :-[ אני מחפש רמקולים עם אותה רמה של סאונד, יש רעיונות??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Clint Eastwood,

חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי פרטים אז אולי פה מישהו יוכל לתת לי מענה. אני מתלבט בין creative a300 לבין altec lansing bxr 1121 שניהם אותו המחיר אבל הפרטים הטכניים של קריאטיב ממש מצומצמים... אני יודע שאני קונה רמקולים במחיר זעום של 140 ש"ח אבל עדיין, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות השוואה... להלן הפרטים שמצאתי: קריאטיב: עוצמת RMS כוללת 21W סאב: 11W רמקולים: 5W יחס אות רעש 75db 20Hz-40KHz אלטק: עוצמת RMS כוללת 15W סאב: 7W רמקולים: 4W יחס אות רעש 75db 30Hz-20KHz total peak power 30 watts לפי מה שאני מבין... על פניו נראה שהקריאטיב יותר מוצלח. השאלה היא אם הוא באמת מצליח להגיע לנתונים אלו. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by eliyho,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD תוצרת LG דגם 37LG34R ( תקציב עד 4,000 ש"ח ) אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת עליה בשום מקום, מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ לפני שאני קונה? תודה מראש. מפרט טכני : נתוני מסך גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 5 ms יחס ניגודיות: 50000 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² זוית צפיה: 178 מעלות שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול נתוני סאונד רמקולים מובנים: כלול הספק הרמקולים X2: 10 וואט דולבי סראונד וירטואלי: כלול מצבי קול מתוכנתים: כלול מערכת הדגשת צליל באס: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול היפרבנד מלא: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by webfox,

אני מנסה כבר יותר משבוע למצוא בארץ מקום שמוכר מתאם מתח מיני למיני(זכר לנקבה). אני צריך שזה יוסיף משהו בין 50 אוהם ל75 אוהם להתנגדות. מישהו יודע איפה לקנות, או איך להכין? בתודה מראש, נדב.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by zekit,

למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  22. מדובר על סרטים ב-HD בקובץ ענק של למעלה מ-12GB בפורמט MKV. אם ה-TV שלי אינה מחוברת אל המחשב, איך ניתן לנגן אותו ? על DVD הוא לא נכנס (גם לא בשכבה כפולה) - וגם אם היה נכנס אין DVD שיודע לנגן קבצים מעל 4GB. האם הדרך היחידה היא לחבר את המחשב שלי אל הטלויזיה ? או לרכוש סטרימר שעלותה מעל 2000 ש"ח ? או שדווקא הדרך הפשוטה היא לרכוש נגן HD DVD או BLUE-RAY DVD ואז לצרוב את הסרט על דיסק ולנגן ממנו ? התחום הזה כל כך לא מוגדר... אני רק מתחיל להתעסק איתו ואני מגלה שלא ניתן היום לנגן סרטי HD אמיתיים בכלל. הכל כל כך מסורבל כיום... אודה לכם אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנושא.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים