עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by erashel,

שלום אני מחפש לקנות לילדה בת 15 אוזניות באיזור ה200-250 שקל. יש לה אייפון, אז אם האוזניות מותאמות אליו(עם מיקרופון ושלט ווליום) אפילו יותר טוב אבל לא חובה, יכול להיות גם 3.5MM רגילות אם הן יותר איכותיות היא לא מבינה גדולה בסאונד אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיהיה לא רע, היא שומעת בעיקר פופ. ניסיתי לחפש אבל יש כ"כ הרבה דגמים שזה קשה לדעת מה לקנות. אל תמליצו לי על הזמנה מחו"ל כי אני צריך את זה בימים הקרובים. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Höd Aşulin,

מעוניין לרכוש אוזניות לפלאפון לשמיעת מוזיקה באיכות טובה בעיקר טראנס מומלץ שיהיה גם מיקרופון

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by הוא,

אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:

4. אין בעיה לחרוג מהתקציב עד 50 ש״ח דרישות: 1. עמידות ממש חשוב! תמיד אני מגיע למצב ששומעים רק באוזניה אחת, אם זה הבעיה בחיבור של האוזניה עצמה או אם זה בחיבור pl. 2. חשוב לי מאוד איכות אודיו ברמה!! אני שומע טראנס! וחשוב לי לשמוע כל צליל וצליל, ובסססס נקיי!!! תודה!, שבוע טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by n00kie,

הסנהייזר CX 281 שלי בדרך לשווק חיים (צריך לשחק עם המגעים של אוזניה ימין בשביל שהסאונד לא יתחרבש) ואני מחפש אוזניות חדשות שיתנו סאונד לא פחות/יותר איכותי. חשוב שיהיו גם עמידות, כי אני אונס אותן (חייל). תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  6. שלום, לפני שנה בערך רכשתי את האוזניות KLIPSCH S4 ואני דיי מאוכזב מהם. האיכות סבירה,אבל הדבר שהכי הציק לי שהעוצמה ממש חלשה. אולי זה בגלל הפלאפון שמחובר אליו?(גלאקסי 2) קניתי את הדגם שמתאים לאנדרואיד מאיביי,אולי הם פחות טובות מהS4 הרגילות? בכל מקרה אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR אחרות בתקציב של 300-500 ש"ח רצוי שיהיה שלט לשליטה על הווליום אבל לא חייב. תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. Started by NiMo1771,

היי, אני מחפש אוזניות in ear בסביבות ה100 שקל, יש איזשהו דגם ספיפצי שכדאי לי לחפש?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. נושא הזיופים באוזניות תמיד הפחיד אותי ובעיקר כשמדובר על תקציב שכולל את ה CX300 המפורסמות. אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב המדובר , נוטה לכיוון ה JBL 220 בגלל הערכה שמגיעה איתו. הפרמטר הכי חשוב בשבילי הוא החנות שממנה אני קונה , אני צריך המלצה למקום שבו אני יהיה כמעט בטוח שאני לא מקבל זיוף , באיזור ת"א אך לא מחוייב. אני מסוגל לחרוג אם צריך. כרגע 2 מקומות שאני יכול להגיע אליהם עוברים לי בראש - KSP ובאג. בבאג יש מגוון אוזניות מעולות בתקציב ובעיקר ה JBL 220 ב 250 , מחיר קצת יקר. לעומת זאת ב KSP יש את ה CX300 ב 150 ואת ה CX500 ב 250 , אך זאת לא החנות עם המוניטין הכי טוב. יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

אני מחפש אוזניות IN EAR אבל עם בידוד מרעשים (כמו EP 635 של CREATIVE) רציתי לשאול אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות (מקסימום 200 גם זה יותר מידי) פיליפס SHE8500 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=SHE8500&Cat2Cat1ID=1776&Cat2ID=2144&aff=Zap〈=he EP 635 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6972 יש את ה KOSS שזולות יותר הביקורות טובות אבל לא אהבתי את העיצוב והנתונים שלהן פחות טובים אשמח לשמוע על המלצות נוספות

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by LIRON5721,

שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ShaharSi,

אני מחפש אוזניות in ear עדיפות לצבע שחור או כחול. ושידעו לתת גם באס שלא יהיה צליל שטוח. יש למישהו המלצה לתת על בסיס נסיון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tamir245,

ככה,אז אני מחפש להשתדרג קצת בתחום. יש לי נגן MP3 ZEN MICRO שקיבלתי במתנה(די ישן),אני מחפש פשוט אוזניות IEM שיתאימו. וחוץ מזה אני אעשה בהם שימוש בלפטופ לצפייה בסרטים\משחקים\מוזיקה... יש לי אפשרות להביא מארה"ב עד 50 דולר,שמתי עין בעיקר על CX300 - השאלה האם הם יספקו אותי? האם יש הבדל משמעותי בינם לבין הCX400\500? האם יש אוזניות IE אחרות שאפשר להמליץ עליהם במסגרת התקציב הנ"ל? איך עובד עניין האחריות במקרה של אוזניות?האם יש מישהו שקנה מארה"ב והיה צריך לממש? סה"כ מדובר בהוצאה לא גבוהה במיוחד..אבל חשוב לי כל הפרטים הקטנים. תודה!

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by alonz1,

אהלן, אני מחפש אוזניות in ear במחיר של עד 600 ש''ח. רוב השימוש יהיה לשמיעה באייפון בנסיעות. מלב לנסיעות, אני גם אשתמש בהם באימוני ריצות שאני מקיים, לכן חשוב שלא יהיו פגיעות מהרגיל. אין חברה מועדפת רק חשוב שאיכות השמע תהיה טובה ככל שניתן לאוזניות ב600 ש''ח. תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי לילד עכבר ROCCAT KONE במבצע ואחרי שראיתי את האיכות של המוצר, הימרתי שלקנות אוזניות IN EAR של אותו מותג לא יכולה להיות קנייה רעה, בוודאי לא במחיר של 100 ש"ח (במקום 180 ש"ח במסגרת מבצע). הצרכים שלי מהמוצר הם: 1. נוחות באוזן. 2. משקל קל. 3. איכות סאונד טובה גם לשמיעת מוזיקה (אני שומע מוזיקה מגוונת-רוק, שנות ה-80, ישראלי, עכשווי). 4. התאמה גם לאייפון. 5. מיקרופון מובנה. אחרי כמה ימים של שימוש, אני מוכרח לומר שאני מאושר. המחיר (כנראה רצון לדחוף את המותג במחירים מוזלים) זול מאוד ביחס לאיכות. בדקתי גם ב-KSP מספר דגמים של יצרנים מכובדים אחרים שמוזכרים פה בפורום, כולל במחירים גבוהים כמעט פי 3 ואני יכול להמליץ על המוצר הזה בחום. המוצר מגיע עם שקית נשיאה חמו…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. עד היום השתמשתי ב CX200 של Sennheiser, כניראה שאחד החוטים התנתק מהקונקטור. למרות שאני יכול לתקן אותם , החלטתי להשתדרג. יש משהו מומלץ בתווח מחירים של 100-200 ש"ח? חייבות להיות In Ear , אני לא מסתדר עם אוזניות רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  17. מעוניין באוזניות מהסוג הזה לפעילות ספורט איזה דגמים מומלצים תודה והמשך שבת מהנה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by assaf181,

שלום לכולם! החלטתי להשתדרג באוזניות In-Ear חדשות, כיוון שנמאס לי מהאוזניות הנוראיות של האייפון. התקציב הוא בסביבות 200-300 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יבודדו רעש חיצוני, כיוון שאני חייל ונוסע המון באוטובוסים. בעניין זה, ראיתי שקיימות אוזניות שמבטלות בצורה אקטיבית רעשי רקע. כדאי ללכת על זה? יש אוזניות כאלה בתקציב הנ"ל שייתנו גם איכות סאונד טובה? אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל לא אוהב שהבאס משתלט על הכל, אז אני מעדיף אוזניות עם סאונד יחסית מאוזן, שיגיבו טוב עם הסגנון. ראוי לציין שהיו לי בעבר JBL Reference 220 ומאוד נהניתי מהן עד שהן שבקו חיים. אם זה משנה, אני שומע מוזיקה דרך האייפון. מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש דגם מאוד מומלץ שלא ניתן למצוא בארץ אפשר גם להזמין מחו"ל. בנוסף, …

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by Red Sparowes,

נטו על איכות שמע AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040&perur=2&t=43&c=563 Shure SE115-KE http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9353&perur=2&t=43&c=568

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by Bakshi1,

בוקר טוב, אני מחפש אוזניות IN-EAR איכותיות כמה שניתן במסגרת התקציב הנ"ל ( 200 ש"ח- למרות שניתן לחרוג טיפה אם האוזניות יצדיקו מאוד את החריגה). עד היום השתמשתי באוזניות המקוריות של הסמארטפון (סמסונג גלקסי) וניתן לומר שהאיכות שלהן זוועתית... מחפש משהו ברמה טובה יותר (ברמה טובה יותר הכוונה ל: אוזניות שיושבות טוב בתעלת האוזן, לא נופלות- גם בהליכה, לא מתפרקות, איכות חומרים טובה, חיווט שלא נוטה להסתבך). לבינתיים, אוזניות "שזכו" לתשומת ליבי הינן: Razer Hammerhead- מישהו מכיר ? אשמח לקבלת עזרה תודה!

• 17 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by AvIAToR,

שלום, האוזניות יחוברו לאייפון ב- 90% מהזמן ולמחשב נייד בשאר. השימוש העיקרי הוא מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by AVI96,

שלום, יש לי תקציב של 100 עד 200 ש"ח לקניות אוזניות in-ear חדשות. האוזניות צריכות להיות רגילות, בלי תופסנים ודברים כאלו, והם ישמשו בעיקר לנסיעות. על מה אתם יכולים להמליץ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Maor_Splinter,

שלום, אני מחפש אוזניות In-ear איכותיות בטווח של 100$ +- (המקסימום הוא 150$ אם יש דגם ממש שווה). העדפות שלי: - לא IEM (ניסתי את Shure 215...) - סאונד צלול וברור על פני באס עוצמתי - נוחות כמו כן, אני מעדיף לקנות מ eBay או amazon.uk כי בארץ לא מצאתי דגמים איכותיים בטווח מחירים הזה (אבל אפשרי גם מחנות בארץ אם יש דגם שווה). ד.א- מה אתם חושבים על Beyer Dynamic DTX 101 iE? תודה רבה לכם!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by maphisto324,

שלום לכולם יש לי חבר הנמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות אוזניות IN-EAR. לצערי אני מוגבל לחנויות : www.RADIOSHACK.com ו- http://www.bestbuy.com/ עברתי בקצרה על האוזניות ולא ראיתי משהו מיוחד. האם תמליצו לי על אוזניות טובות עד 50$ ? או שעדיף כבר לקנות את ה- EP-635 כאן בארץ וזהו? תודה רבה על כל תשובה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. שלום לכולכם.. לפני כמה ימים, שאלתי כאן על קניית אוזניות IN-EAR, באיכות טובה עם כמה דרישות מיוחדות.. ההודעה היא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182325.0 חרשתי קצת על האתר של החנות ההיא, והגעתי לעמוד הנכון, הייתי מעוניין שתמליצו לי על אוזניות איכותיות משם. זה המבחר: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010370070+1092908217&showmore=250&Submit=ENE&SubCategory=70 האוזניות שאני שמתי לב אליהם הם אלה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159204 או קצת יותר טובות כאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159209 מה אתם חושבים על האיכות של האוזניות הללו? שוות משהו? אם תוכלו להמליץ לי ע…

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.