אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להמלצה לאוזניות. המטרה שלהן היא לאפשר לי לשמוע מוזיקה בזמן העבודה במשרד, תוך כדי בידוד כל הרעש שיש במשרד. אני גם מעוניין שמי שאיתי בחדר לא ישמע מה אני שומע. בנוסף, כמובן שיש חשיבות לנוחות ולאיכות הצליל. בגלל הדברים האלה, אני מעריך שאוזניות בתצורת over ear ("גדולות"/"DJ") יהיה הטובות ביותר. אם אני טועה, אשמח להבהרה. הייתי מעדיף דגם שמוכרים ב KSP, אך לא חובה. תקציב, כאמור, כ 200 שקל. עדיף פחות כמובן, אך אם יש סיבה טובה מאוד - אהיה מוכן לשים יותר. נ"ב אין לי מגבר לאוזניות ואין לי כוונה לקנות כזה. האוזניות יהיו מחוברות ל Nokia N8 שלי או למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לאוזניות (in ear) לmp3 עד 500שח. אפשר לחרוג אם זה שווה את זה . ה E2C נחשבות לאוזניות טובות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם (: אני צריך המלצה לאוזניות, לא כאלה: אלא כאלה: הכוונה היא שלא מאלה שחודרות לאוזן... התקציב הוא באזור ה 150 ש"ח... בנוגע לכבל, אני מחפש כבל מאריך לרמקולים, אני צריך משהו שיאריך את הסנטר והימני אחורי ב X530 יש כזה דבר? אם כן, אשמח לקבל קישור.. תודה מראש, יניב (:
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות לכרטיס הקול במחשב. האוזניות יהיו לשימוש כולל של בעיקר מוזיקה, וסרטים, וגם מעט למשחקים. יש לי הנחה קטנה בכלי זמר, ושם ישנן את ה- 1. AKG K77 ב- 245 ש"ח 2. AKG K44 ב-198 ש"ח יש הבדל ניכר בין השתיים? הסתכלתי על כמה דגמים שרירותיים נוספים וראיתי דבר מוזר- שבסביבות אותה האיכות והרמה- אוזניות פתוחות יקרות יותר מסגורות. למה זה? אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף אוזניות פתוחות שלא אוטמות את רעשי הסביבה ב-100% וגם לדעתי נראות טוב יותר. יש דגמים נוספים שטובים בהרבה מהשתיים הנ"ל? אם גם יש אפשרות במחיר, ואין פגיעה רצינית באיכות, הייתי מעוניין גם באוזניות עם חוט ארוך במיוחד (1.5M) שאוכל לחבר את האוזניות ליציאת הקול בלטלויזיה. תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האוזניות שלי משום מה הפסיקו לפעול, רק האוזנייה הימנית עובדת. משהו מוזר, היא פתאום הפסיקה לפעול, עד אתמול היא עבדה מצויין ולא עשתה רעשים ולא כלום.. ועכשיו היא כאילו מנותקת לגמרי מהמחשב. JVC HA-G101 קניתי אותם מאיזה חנות שקיימת כבר מעל 15 שנים (מי שאני זוכר את עצמי) אבל דווקא עכשיו בחודשים האחרונים היא נסגרה ..( פתחו חנות של BUG במקום והמבחר + מחירים שם ממש לא לעניין) צריך המלצה לאוזניות טובות בסביבות 100-150 עם חריגה קטנה, מעדיף שיהיה מ TMS אבל אל תקחו את זה כתנאי.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שיתאימו לשימוש רחב (סרטים, מוזיקה, משחקים וכו'). כיום יש לי Sennheiser EH150 מהם הייתי מרוצה עד שאחת האוזניות הפסיקה לעבוד, אז כל משהו שהוא באותה רמה או יותר יספק אותי. חשוב רק שיהיה להם חוט ארוך (3 מטרים יספיקו). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות סגורות לטלוויזה סרטים וקצת מוזיקה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש מצב שיופיע פה עוד פוסט שלי על שם "גיא" כתבתי אותו מוקדם יותר היום ומשום מה אני לא רואה שהוא מופיע בפורום. אני מחפש אוזניות במחיר של עד 1000 שקל, כמובן אשמח לשלם פחות אם יש משהו מספיק איכותי במחיר נמוך יותר, אשמח להתחיל מהצעות של עד 600 שקל. השימוש באוזניות יהיה בעיקר לנגינה על תופים אלקטרונים והאזנה למוזיקה בדרכים חשוב לי שיהיה סביב האוזן ולא על האוזן ושיהיה נוח לשימוש ארוך אני כנראה גם הולך להזיע הרבה אז אם זה איכשהו עלול לפגום באוזניות אז עדיף אוזניות עמידות. תודה ושנה טובה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 600ש"ח. שימוש: משחקים, מוזיקה, סרטים. ייעוד מוזיקלי: דבסטפ,רמיקסים ושחורה גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: מה אתם אומרים על audio technica athm50?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אוזניות גם ליום-יום גם לחדר כושר, מאמין שזה אותו עניין הכי חשוב לי שישמעו טוב, צופה ביוטיוב ובסרטים, ככה שלא תיהיה השהייה וגם שיהיה אפשר לדבר דרכם האוזניות שנראו לי טבות : 1. Bluetooth INK’D Wireless Skullcandy http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945989 2. Skullcandy Smokin' Buds 2 In-Ear Bluetooth https://www.amazon.com/Skullcandy-Microphone-Customizable-Removeable-Rechargeable/dp/B013UFETBW?th=1 3. PLANTRONICS Bluetooth Stereo HeadsetGO2 https://www.amazon.com/Domestic-regular-PLANTRONICS-Bluetooth-HeadsetGO2/dp/B00EXY1RS8?tag=cnet-api-20&SubscriptionId=AKIAJ3NOW7JKGQLTEY4A&linkCode=xm2&a…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני נוסע כל יום ברכבת והייתי רוצה לקבל הצעה לאוזניות ניידות שנוח לארוז, אז אני חושב ללכת על כאלה של Ear-In (אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח, כי אני לא מת על אוזניות שממש נכנסות לתוך האוזן). על מה מומלץ, גם שיהיה איכותי יותר מאוזניות ב30 שקל וגם שלא יגיע לסכומים אסטרונומיים (משהו בסביבות 100 שקל אני אשמח, אך אם צריך לחרוג..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות IN EAR, עבור הסלולרי והמחשב נייד. התכונות הנדרשות: 1. אפשרות להחליף כבל עצמאית (כבל נתיק מהאוזניות להחלפה) 2. מיקרופון או כבל עם מיקרופון שניתן לרכישה. 3. בידוד רעשים טוב. שימושים : 1. מוזיקה כל הסוגים 2. נסיעות באוטובוס/רכבות 3. עבודה 4. שיחות מדי פעם. תקציב : בככלי אני גמיש נניח שסכום של 1000 ש"ח מתקבל על הדעת. רכישה בארץ או מאמאזון / איביי וכו'.
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה. העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל. חייב לכלול מיקרופון. תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות תודה רבה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR, מחיר 100-200~ , חשובה לי איכות הבנייה בעיקר ולאחר מכן הצליל, שיחזיקו מעמד- שהכבל לא יתחיל להקרע, יהיה בעיה בחיבורים, לא ישמעו טוב בצד אחד ובעיות שונות.. שיחזיקו לאורך זמן ושלא אחרי חצי שנה הכל הולך לפח. המטרה היא שמיעת מוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-