עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by xena,

שלום, רכשתי LG 37LC2RR ואני מעוניין לחבר אותה למחשב הישן שלי (P III 800MHz). המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 10 מטרים, ואין אפשרות לקרב ביניהם. המטרה: צפייה בסרטים דרך המחשב (גם סרטים שאני מקליט דרך כרטיס TV וגם סרטים דרך כונן ה DVD במחשב). בנוסף יש לי כונן חיצוני בחיבור USB2 המכיל סרטים שגם ממנו ארצה לצפות בסרטים. לאחר סריקה בפורום, נראה שיש לי שתי אפשרויות: 1. כבל VGA באורך 10 מטר. הכונן החיצוני נשאר במחשב. (אני מבין ש HDMI לא בא בחשבון במרחקים כאלה) 2. חיבור מכשיר DVD (המכיל יציאת USB לדיסק החיצוני שלי) דרך HDMI. משהו כזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17585&ref=Zap מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by Flamez,

אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by YoTaMi,

אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  5. חיברתי את המחשב שלי לLCD בעזרת כבל HDMI ומתאם DVI-HDMI והוידאו עובר מצויין... עכשיו איך אני מעביר את הסאונד? איזה כבל בדיוק אני צריך? יש לי כרטיס מסך מובנה (לוח G31). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by jammblues,

שלום, לא מזמן התחילו רעשים מעצבנים ברמקולים, ולכן החלפתי אותם. הרעשים המשיכו והנחתי שהבעיה היא בכרטיס קול, לכן קניתי חדש SOUNDBLASTER AUDIGY. בנוסף שידרגתי את הזיכרון ל שני זכרונות של 512 אחד של קיגסטון, והשני של חברה אחרת שאני לא זוכר כרגע. עכשיו ההפרעות ממשיכות, בכל פעם שאני פותח דפדפן או עובר בין הלשוניות בפיירפוקס, יש הפרעות מעצבנות במוזיקה. למה זה יכול להיות קשור? תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. חברה אני מחפש אזניות לנגן החדש שלי מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על PX200 של Sennheiser כי אני לא רוצה אזניות כפתור ואלו נראות לי איכותיות וממש מבודדות מהסביבה (מדובר באזניות שאפשר ללכת איתן בחוץ, לא אזניות של DJ). http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207?Open&print= תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by ranac,

שלום חברים, אני מחפש לקבל המלצות על טלוויזיה חדשה לסלון, קצת נתונים: מרחק צפייה - 3 מטר (גודל רצוי 47 אינץ') סלון מואר מאוד עם חלונות גדולים (לכן LED) אני מתכנן לרכוש את הNexus Q אז לא צריך Smart המסך יהיה מחובר לרסיבר ומערכת סראונד מקצועית ביותר אז בעצם לא משנה לי איכות הסאונד של המסך. ואין לי ממש צורך בתלת-מימד. התקציב יהיה 8-10K בערך. תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by mena,

ואני מחבר את הנגן למחשב ושאני מנסה לסנכרן אותו אם המדיה פלייר והוא ניכנס חצי כזה ואז סוגר אותו מישהו יודע מה עושים?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אני מחפש לא מעט זמן אוזניות כפתור שישמשו אותי לריצות/הליכות שאני עושה, התקציב הוא עד 400 ש"ח, אני שומע רק מטאל ומה שקשור לזה, אני מעדיף שהבאס ישלוט בסאונד. הומלצו לי האוזניות האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 ואז ראיתי גם את אלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418072 איזה מבין השניים טוב יותר? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר מאלה לתקציב שלי? אין לי אפשרות ליקנות בחו"ל אלא רק בארץ.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  11. MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. הבעיה היא כזאת שאני צופה בסרט במחשב את הדיבור בקושי שומעים ואת האפקטים, המוזיקה ברקע שומעים רגיל אם מישהו יודע מה הבעיה או איזה מקודד אולי חסר לי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אשמח לדעת... ;D

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  15. התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yoav1000,

יש לי לוח אם gigabyte-p35-ds4 עם כרטיס קול ALC889A. אני מעונין להפוך אותו למערכת קולנוע ביתית עם logitech x540 (רמקולים 5.1) יש לי גם PS3 שבינתיים מחובר עם HDMI לטלוויזיה (שני ערוצי קול). ראיתי בEBAY כרטיס SPDIF IN שמתחבר ללוח אם עם חיבור מיוחד של 3 פינים. השאלה שלי היא האם החיבור האופטי יכול להעביר אודיו ב5.1 ולהוציא אותו ברמקולים או שזה יצא בסטריאו.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by motaboy,

סוני הודיעו על המינידיסק החדש, HI-MD מינידיסקים של גיגה כל אחד, 7 שעות הקלטה רגילה, ופי 2 ופי 4 מקום לפי כללי הLP. ביננו, מי ירצה LP כשאפשר יהיה סוף סוף להנות גם מים של מקום וגם מהאיכות המצויינת של הSP המקורי והטוב. אני לא מוצא את ההודעה הרשמית באתר של סוני, אבל בwww.minidisc.org כתבו על זה ותוך כמה שעות השיחה כאן http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=&threadid=20006 נהייתה מטורפת

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by autogun,

שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. 1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by csohad,

שלום, אני מעונין בנגן mp3, וראיתי את iFP-190TC של iRiver ב-1000 ש"ח. (256Mb FLASH+FM stereo). רציתי לדעת אם יש נגנים נוספים מומלצים במסגרת התקציב הזה? אוהד.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by road_runner,

האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alonezer,

הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.