אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחבר למחשב או לאייפוד בחדר. מצאתי את ה-ATP3 ב-150 יד שנייה או ה-VS4121 ב-140 יד שנייה.. מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף אוזניות כל שני וחמישי , ונמעס לי כבר , קניתי G5 לפני 3 שנים ועד עכשיו כמו גדול עובד ואני נהנה איתו , אני ממש רוצה אוזניות כמו הSTEELSERIES האלו , אני גיימר אבל לא משהו הארדקור אבל אבא שלי אמר לי קח 350 ש"ח תקנה לעצמך ושלא תצטרך להחליף יותר להרבה זמן , אז אני רוצה משהו אמין , נוח אם סאונג גבוהה מאוד ( אוהב לשמוע רוק) אני משחק CS לעיתים נדירות ומשחקי FPS לעיתים נדירות גם בכללי אבל עדין אני רוצה משהו ממש טוב בסביבות ה350 ואני ממש אשמח להמלצות! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שאני לא בטוח של איזה חברה, האקס פי שלי מזהה אותו כקריאטיב ... בכל מקרה כשאני הולך לבקרת ווליום בשורת התחל, אני צריך שהחלק של"wave" והכללי יהיו על הכי ימין כדי שאני אשמע טוב.. אם אני שם אותם על האמצע אני שומע מוזר ביותר את כל מה שאני שומע.... זה קרה לי ברמקולים הישנים ועכשיו קניתיתי את האינספייר 2500(2.1), וגם בהם זה עושה את אותה הבעיה. פה זה אפילו לא משמיע לי את הבאס מהסאב וופר כמו שצריך! אני בקושי שומע באס אם בכלל! ???בתודה מראש למי שיש פתרון לבעיה המוזרה הזאת, שי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להבין יותר לעומק בנושא, אני רוצה לא רק להקשיב לרמקולים אני רוצה גם להבין איך הם עובדי אולי בעתיד הלא רחוק אני יבנה לי רמקול משלי. אני רוצה לדעת ממה מורכב רמקול סטנדרטי מה יש בתוכו שעושה רמקול אחד כל כך שונה מהשני,זה כולל אלקטרוניקה וחומרים אקוסטיים. אני ישמח אם תסבירו לי, אם אפשר קישור למדריך שכזה זה גם טוב. תודה רבה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני עובר דירה והחדר שם משהו כמו 3.75 על 3....ואני רוצה לקנות מסך בגדול 32... השאלה מה...חשבתי על זה סמסונג LA32S81B מה אתם אומרים? לי חשוב שתהיה איכות הכי טובה שניתן בתקציב (באיזור ה4.5 ככה) אחריות טובה HDMI חובה ורצוי SCART...(אפשר גם בלי) המטרה של הTV היא להיות מחוברת למחשב וזהו....הכל דרך המחשב הכבלים הסרטים ולגלוש...
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צריך רמקולים 5.1 בסביבות ה450 שקלים בערך שישמשו אותי למוסיקה, סרטים ומשחקים... חשבתי על: Logitec X530 או Microlab M960
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הרסיבר הוא גורם לטלוויזיה לרקוד עד שאני מכבה את הרסיבר. הרסיבר נמצא מתחת לטלוויזיה והיא מספיק רחוקה ממנה לטעמי, יש מרחק של לפחות 20סמ וגם חתיכת עץ המפרידה ביניהם, אבל זה עדיין קופץ!! כרגע ממש אין לי מקום אחר לשים את הרסיבר. האם יש משהו שאפשר לעשות??
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן תנו לי לספר את סיפורי, ורק לאחר מכן לקפוץ עם הצעות: לפני משהו כמו 5 שנים קניתי מערכת 4.1 ג'נרית, של החברה WINNER...להפתעתי- איכות הסאונד של המערכת הזו היא ללא פשרות, והחלק היותר מצחיק הוא- שלא נתקלתי באף מערכת עם העוצמה, הבאס והאיכות של המערכת שיש לי. [ראיתי מס' מערכות של Creative, של JBL והיחידה שהתעלתה על שלי היא מערכת של BOSE...], קצת מפתיע בהתייחס לכך שזה מערכת ג'נרית... בכל מקרה, לאחרונה המערכת שלי התחילה לחרוק...במשחקים ובסרטים הוא "מורידה" צלילים, כאילו לא היו היו ועוד כל מיני בעיות מוזרות, ומכיוון וגם ככה בא לא להשתדרג [יום ראשון קונה מסך LCD רחב 20" ;D ], החלטתי שאני רוצה להחליף גם מערכת. התקציב הוא 300 ש"ח, ואני מחפש מערכת 2.1 או 4.1 טובה, עם עוצמה, עם…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/buy/smsl-ivy-micro-usb-dac-amp
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. ברשותי רמקולים למחשב מדגם creative sbs a300 אני מחפש להחליף אותם למשהו איכותי יותר כי הסאב שלהם צורם לי ואני מרגיש שהם לא שווים שקל. לאחרונה נדלקתי קשות על Harman Kardon soundsticks III. אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ב - 169 דולר שזה 620 שקל. השאלה אם המוצר גם יפה וגם אופה או מדובר במוצר עיצובי ויפה נטו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, היום קניתי מפצל וכבל. חיברתי את המפצל לכרטיס קול, למפצל חיברתי את הרמקולים של המחשב שלי (ATP3 המדהימים) ובנוסף חיברתי גם עם הכבל שקניתי את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (רמקולים גדולים מאוד, כמו מהסבנטיז כאלה, ובכלל זו מערכת ישנה). עכשיו יש לי בחדר מערכת 4.1 עם סאונד וסראונד מדהימים. הבסים כאן זה כמו מועדון... אבל השאלה שלי היא האם זו באמת מערכת 4.1?! כלומר, האם כרגע אני יכול לשלוט רק ברמקול האחורי שמאלי וכדו'? כי מהנסיונות שלי לא נראה לי שזה ככה..... אם כן, אז מה בעצם ההבדל בין מה שיש לי כרגע למערכת 4.1 ולמה מה שעשיתי בעצם לא נחשב למערכת 1.4 עם אפשרות שליטה על כל אחד מהרמקולים בנפרד? תודה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הנ"ל M audio audiophile 192 אני מעוניין לקנות אותו לשימוש של : 1. מוזיקה - מטאל 2. משחקים האם מתאים? האם הוא יותר טוב מה2496 בתחום הזה? בנוסף , הכבל שמגיע איתו: breakout cable איך קוראים לכבל הזה? אני פשוט רוצה לקנות אותו ממישהו ואין לו את הכבל הזה... מחנויות אודיו וארץ וכו'... מה השם המקצועי שלו? ולא מצאתי את הכבל הזה בשום מקום... ( חוץ מבאתר הראשי ששם ואין משם משלוח בינלאומי...) תודה!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטוס ניידת לרכב, לא משהו יקר מידי או שדורש התקנה וכו'. עד היום השתמשתי בכבל AUX פשוט, כי אני פחות מדבר בזמן נהיגה ויותר שומע מוסיקה דרך הטלפון, אבל אני רוצה לעבור לדיבורית שלא אהיה תלוי בה במיקרופון של הטלפון שלי כי הוא עושה בעיות. מצאתי כבל AUX עם מיקרופון, שזה נראה לי סבבה, אבל חשבתי אולי לקנות דיבורית בלוטוס שמשדרת לFM כדי לדלג על עניין החוטים ועדיין להנות ממוסיקה דרך הרמקולים של הרכב. 1. מה דעתכם על דיבוריות בלוטוס שמשדרות לFM? שמעתי על זה דברים לא טובים ממוכר אקראי בחנות סלולר אקראית. 2. אני מאבד איכות סאונד כשאני משתמש במשדר FM (לעומת הכבל AUX)? * שומע בעיקר קבצי MP3 באיכות 320 מעבר לשאלות, א…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ZALMAN http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=468973 לבין כרטיס קול Creative Live 5.1 External USB http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727935 מה אתם אומרים יותר כדאי ? הכרטיס קול מתחבר למחשב נייד אני יודע שזלמן יש ביקורות לא הכי טובות וגם הוא לא תומך בויסטה אבל כרגע אני עובד עם XP ואולי עוד כמה זמן ארצה לעבור כבר ל WINDOWS 7 שזה כמעט אותו דבר כמו VISTA
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הלינק: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=27978 רק למחזיקי H10 אמריקאי!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-