עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by Check_Point,

שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Bakshi1,

היי, אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל של 32 אינץ. התקציב הוא 2K ואם אפשר לנסות לחסוך זה יהיה עדיף. אין לי שום ידע בטלוויזיות והדבר היחידי שאני רוצה מהטלוויזיה החדשה (חוץ משיראו את התמונה בצורה נורמלית ) שיהיה חיבור usb ל dok או כונן קשיח חיצוני. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש אוזניות שהם לא IN EAR. אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שאכן יש לו והוא משתמש באוזניות כאלה ואם יש לו IPHONE או כדומה אז זה יתקבל בברכה. ראיתי כמה דגמים של PHILIPS,plantronics,MOTOROLA,NOKIA אבל לא ברור מי מהם עובד טוב ומי לא עם IPHONE אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The incredible,

אני צריך המלצה ל DAC לאוזניות ביירדינמיק DT1770 PRO הציעו לי בזמנו את ה Apogee Groove וזה נראה לי די מבטיח השאלה אם יש אופציה יותר טובה?

7. Started by Biatch,

תהיה מחוברת ל טלויזיה "32 LCD של NEC דגם: NLT-32HDB2 תודה רבה רבה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by סביבאון,

ההורים צופים בעיקר בטלויזיה, אבל מתעקשים על LCD ולא על פלזמה, השיקולים לא חשובים, אבל מדובר בנתון שלא ניתן לשנותו. צרכים : בעיקר צפייה בטלויזיה תקציב : כ 7,000 ש"ח סוג מסך : LCD בלבד אשמח לקבל המלצה ספציפית של חברה ודגם, עבור מסך LCD בגודל "42 טוב ואמין. תודה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by oorlevi,

הטלוויזיה תחובר לממיר YES רגיל תשמש בעיקר לשידורים רגילים וקצת סרטים מהערצוי סרטים ו DVD. המרחק לצפייה הוא 4 מטר. אני די חושב שעדיף LCD ולא פלאזמה, אני חושב שעדיף HD RADY אבל אם בFULL תהיה אותה איכות או יותר טובה אז בכיף אני רוצה שלא יהיו מריחות במשחקי כדורגל לדוגמא ובסרטים, שהצבע השחור (ניגודיות) יהיה הכי טוב שאפשר ושיהיו לה רמקולים כמה שיותר טובים אבל זה לא חובה! ועוד שאלה, האם ב DVD רגיל אני יוכל לראות סרטים של HD שצרובים על דיסק DVD?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום רב, מחפש לרכוש פלזמה HD ו LCD בגודל "42, כאשר הפלזמה תשמש בעיקר לצפייה בטלויזיה ממרחק של כ 4 מטר, וה LCD ישמש ל PS3, שימוש בלפטופ וכו', ממרחק של כ 3.5-4 מטר, כאשר התקציב הוא כ 6,000 ש"ח למסך. ערכתי חיפוש בפורומים, התוצאות היו לא כ"כ עדכניות, אך להלן מה שמצאתי (ביצעתי Copy Paste). אבקש לקרוא דעתכם לגבי המלצה לפלזמה והמלצה ל LCD. פלזמה : פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 8,700 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=682198 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV80 כ 5,500 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712039 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV8 כ 6,000 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712915 פלזמה "42 סמסונג דגם PS 42 A450 כ 5,500 ש"ח : ht…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, אשמח אם תמליצו לי על כמה דגמים של טלוויזיות LCD/LED בגודל של 46". התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר חריגה קטנה אם זה ממש שווה. דרישות: - לפחות חיבור USB אחד שיתמוך בכמה שיותר פורמטים של סרטים. - Full HD 1080P בינתיים אני מתעניין בסמסונג 46C530. מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

אוקיי אז אני עדיין צריך המלצה, רק שעכשיו אני יכול לצמצם קצת את האפשרויות משום שאני קונה רק מאמזון: http://www.amazon.com/ אז מה האוזניות הכי טובות ב-70-100 דולרים באמזון? מוזיקה+סרטים+גיימינג.. פשוט חולה סאונד + חשוב שיהיו נוחות ! יש אוזניות עדיפות באיזור המחיר הזה? (500 שקלים) השימוש העיקרי הוא מוזיקה וסרטי HD (הרבה DTS אם זה משנה משהו) אני רוצה אוזניות נוחות משום אני מרבה לשמוע מוזיקה (ובכלל אני לא ממהר להסיר את האוזניות לאחר שימוש, במיוחד בחורף כשקר 8)) מה יתן לי סאונד טוב יותר, להשקיע באוזניות הללו ולהשאר עם הכרטיס קול הקיים (מובנה פשוט בלוח P35-DS3L), או להשקיע בכרטיס קול טוב יותר (בתקציב של 500 ש"ח) ולהשאר עם האוזניות המעפנות שיש לי כרגע? (זבל של SmartBuy) או אולי…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mekd,

אני מעונין לרכוש מסך חדש לחדר השינה. המרחק הקרוב יהיה 1.5 מטרים ולכן 32" מתאים. מקריאת שרשורים קודמים ישנה המלצה חמה לסמסונג LA32C530 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 שמתי לב שזו טלביזיה בת כמעט שנתיים. האם היא עדיין מומלצת או שיש לה חלופה חדשה יותר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by comamo,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 3.4 מטר (בהגזמה) - בדקתי עם מטר *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 32 / 37 אולי אפילו 42 אם זה רחוק מידי.. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4500 - חריגה של 500-800 שקל *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שתיהיה טובה מכל בחינה אפשרית חשוב לי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות הולך להיות שם XBOX, וHOT HD אז חשוב שתי חיבורי HD - עדיף FULL HD מומלץ עם USB.. תודה !

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by KF,

מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.

19. Started by DXM,

שלום! אני זקוק להמלצה למכשיר DVD קורא DIVX ובעל אפשרות לחיבור כונן פלאש בUSB. התקציב: 300 ו500 שקל. כאשר ביקר אני דורש גם עמידות רבה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by EagleXDR,

500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Overkiller,

אהלן! אני מחפש טלויזיית lcd לחדר השינה, מרחק הצפיה הוא 2.5 מטרים. הטלויזיה לא תחובר לממיר דיגיטלי\שירות כבלים, אלא לדיסק קשיח נייד בלבד, ולכן חשובה סוגיית חיבורי הUSB ותמיכה בפורמט mkv. הטלויזיה תמוקם על שולחן, ותחובר לרמקולים Microlab X23. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by com,

אהלן מחפש 40/42 לסלון. השימושים בעיקר יהיו צפיה בערוצים רגילים (10,22) וקצת תכנים בHD 0 (אין צורך בתלת מימד) כעקרון אנחנו לא צופים אדוקים בסרטים אבל אם יכול להיות כניסת USB עם תמיכה בסרטים, זה בסה"כ יכול להיות נחמד (אבל לא הכרחי, אפשר לחבר ת'לפטופ, במילא זה פעם בהרבה זמן) חשבתי על סמסונג UA40EH500 שהיא זולה מאוד (2500) וגם 100 הרץ עם USB שאוכל וידאו יש שארפ 40LE530 שיקרה ב300 שקל יותר (שווה ת'הפרש?) ויש גם LG בגודל 42 שגם מציגות נתונים דומים ועולות 3000 (42LW450) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tranquil,

הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by lader,

אני צריך המלצה לDVD קורא צרובים, DIVX ,XVID, ועוד פורמטים. במחיר של כ 300 ש"ח אם אפשרי ואם צריך תקציב רחב יותר תגידו.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.