עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eliorzizov,

עומד לשדרג את ה2.1 שלי למגבר T-AMP ורמקולים Wharfedale Diamond 9.1 מקור השמע היחידי שלי הוא מהמחשב (הרוב FLAC) ככה שהכרטיס קול הנוכחי לא יישאר. השימוש הוא גם בעיקר למוזיקה ומעט לסרטים וסדרות. כמעט ולא למשחקים. התקציב הוא 300 ש"ח עם גמישות מסויימת ואפשרות לקנות מחו"ל. לפי מה שראיתי פה יש המלצה על הx-fi xtreme audio שעכשיו עולה בKSP כ270 ש"ח. הבנתי גם שהוא פחות איכותי משאר הx-fi בסידרה ועם DAC ודרייברים מסורסים. יש גם בטריידזון באתר M-audio Revolution 5.1 בן שנתיים ב280 ש"ח שזכור לי שהיה די אהוד עד לפני זמן מה. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות בארץ לכרטיס קול בתקציב הזה ומה יש בהיצע בהנחה שאני קונה מEBAY.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by nby,

בוקר טוב אנשים =] תשמעו קניתי רמקולים S220 וחיברתי אותם למחשב רמקול שמאלי והסאב עובד פיקס רמקול ימני לא מוציא קול... נכנסתי להגדרות השמע במחשב וכייונתי כל אקוולייזר שקיים ועדיין הבעיה קיימת הורדתי דרייברים מחדש הורדתי קודאקים לא עוזר, עשיתי בדיקה בDXDIAG הכל פיקס יש לרמקולים שלט שיש לו חיבור לאוזניות מה שהכי מוזר זה שאם אני מחבר [לא לגמרי, רק טיפה מכניס שיגע במגעים] את האוזניות אז הקול עובר לגמרי מהרמקול השמאלי לימני כאילו הבעיה נהית בשמאלי פתאום ואם אני מכניס את החיבור עד הסוף אז שומעים באוזניות אבל רק בצד השמאלי =\ [ואם אני משחק עם החיבור של האוזניות אז אפשר לשמוע בשני האוזניות....] מה לעזאזל קורה פה לא הבנתי וזו גם לא בעיה בחיבורים....מה יכול להיות התייאשתי כבר....????…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by alexrta,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את ה-SAMSUNG LA32A450 ואני לא יודע באיזה חיבור לחבר אותה למחשב. כשאני מחבר אותה דרך HDMI ל DVI המחשב מזהה לי את ה- NR 1980X1080 כאשר בפועל ה-NR זה 1360X768. ברגע שאני מחבר את המחשב ליציאת ה-VGA הכל מזוהה כמו שצריך והכל נראה חד ויותר טוב. עכשיו השאלה שלי האם אני מאבד מהאיכות כאשר החיבור הוא ב- VGA כי בסרטים לדוגמא (סרטי FHD,DVDRIPS) אני לא רואה שום הבדל ההבדל הוא רק בדסקטופ. האם זה שהחיבור הוא VGA אז בעצם אין שימוש בכל יכולות המסך? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by hichcock,

יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by hichcock,

יש לי מחשב נייד מדגם toshiba satellite p300-133 יש לו יציאה של HDMI חיברתי לטלוויזיה (HD מן הסתם) רואים נפלא רק מה? לא שומעים ולפי מה שהבנתי זה אמור להעביר הכל.... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך להגדיר? או שאולי אני טועה וזה לא מעביר סאונד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  7. שלום לכולם, התקנתי כרטיס טלויזיה Hauppage WinTV PVR-150 (כרטיס PCI) על מחשב עם Windows XP Home Edition. חיברתי את הכרטיס לממיר של יס בכבל קומפוזיט (3 תקעי RCA בכל צד). הכרטיס בא עם תוכנה משלו. התוכנה עולה ומציעה לבצע סריקה של הערוצים, אך לא מוצאת כלום. יש אופציה לבחור לפני הסריקה: - מדינה (וכמובן שאין את ישראל) - antenna/cable/cable-HRC - פורמט: NTSC, SECAM, PAL. עבור PAL יש את האופציות: BGHIDK, DK, M, N האם מישהו יודע מה ההגדרה הנכונה עבור YES ? (התקשרתי לשירותץ הלקוחות שלהם והם סירבו לעזור בטענה שהם לא תומכים בחיבור למחשב) תודה, ירון

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Pan,

היי, רציתי לדעת קודם כל מה החסרון של המוצר הנ"ל? [בכללי, לא אחד ספציפי]. מצאתי 3 מוצרים שנראים לי כמתאימים, רציתי לדעת מה דעתכם. המכשיר שלי הוא נוקיה 6500 סליידר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4798# http://www.megashoponline.co.il/Product.asp?Pid=MOT_S9&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7&aff=Zap〈=HE# http://www.nokia.co.il/link?cid=EDITORIAL_737790 תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. והסיבה שהוא לא קרה היא בגלל שהראשון עולה כמעט כפול מהשני..השאלה שרציתי לשאול האם ההבדל מתבטא גם באיכות, או שבאמת ה VS הם בעלי העלות-תועלת הטובים ביותר? תודה, שחר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום אני מתלבט בין 2 הדגמים בכותרת השימושים זה גיימינג וקצת מוזיקה בבית, אולי בעתיד למרות שאני בספק שאני יתנייד עם נגן עם אחת מהאוזניות האלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, לאחר שבועיים שחיכיתי לרגע המיוחל, הן הגיעו אוזניות הAKG K702! אני אעלה ביקורת ראשונית בימים הקרובים. לבנתיים [עוד לא קיבלו הגברה ראויה אך יקבלו בקרוב. בנתיים אני מאזין מרסיבר של מרנטז בן מספר שנים אך איכותי מאוד.]: -הן מאוד נייטרליות. -פסנתר נשמע ממש כמו במציאות, פשוט מדהים, מלא וטבעי כך גם הגיטרה, הצ'לו, הכינור, הויולה, כלי הנשיפה מעץ למיניהם ועוד כלים רבים אחרים לעומת זאת החצוצרות מעט צורמות. -בסימפוניות ניתן ממש למקם כל כלי והבמה היא פשוט עצומה. -ממש אין מחסור בבאסים, אם הם נמצאים בהקלטה אתה תשמע אותם בדיוק בכמות שהיו אמורים להיות. קצת תמונות [מצטער שהן כאלה מחורבנות, אני אשתדל למצות יותר את כישרון הצילום שלי ^^]:

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by -Dudu-,

הבאתי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם, אני לא מבין גדול כל כך, אבל אלה ניראו לי לא רעים בכלל: MicroLab A6380 Divoom ® revo-3 Eacan A200II Eacan A600II ALTEC LANSING VS2421 וכמובן שאם יש משהו יותר טוב להציע, אני פתוח להצעות, רק שיהיה במחיר של עד 400-450 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by Director,

שלום לכולם. לפני מספר ימים השגתי סרט HD 1080P , סוג הקובץ הוא mkv. המחשב שלי לא יכול להריץ את הסרט כי כנראה אין לי את הקודק המתאים / נגן מתאים . משהוא יכול להמליץ לי על איזה קודק / נגן שיוכל להריץ את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by Dalmedigos,

מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים יש לי מע' רמקולים Logitech X-530 שקניתי אתמול חיברתי אותם היום ויש לי רעש סטטי כל כמה שניות , רעש כזה כאילו הכבל לא יושב טוב , מין פיצוצים קטנים כאלה , כמו הפרעות .. גם שאני שומע שירים (זה פחות קריטי) וגם שאין שום אודיו מהמחשב .. אם אני יושב ליד המחשב בשקט בלי לשים שירים זה רעש מטריף ומעצבן , כל כמה שניות.. ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב וזה הפסיק .... מה זה יכול להיות? זה הרמקולים? או איזשהי הפרעה אלקטרומגנטית ? יש לי ראוטר אלחוטי , ניתקתי אותו אבל זה עדיין המשיך ... כדאי להחליף אותם בסט חדש/אחר ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  18. יש לי את הVIA HD AUDIO DECK עכשיו הבעיה היא שהוא לא נותן לי באמת לבחור במה ישמעו ובמה לא... זתומרת אם אני רוצה שישמעו מהLINE הוא לא בדיוק נותן לי אלא נותן לי משהו אחר... היה לי במחשב אחר כרטיס קול של REALTEK ושם הייתה אפשרות לנתב.. זאת אומרת ללחוץ על החיבור ולבחור מה אני רוצה שהוא יהיה... ופה אין לי... האם יש תוכנת צד שלישי שיכולה לעזור לי בזה..? אני כבר ממש אובד עצות תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=83&p=0 האם שווה? או שעדיף לרכוש את הדגם של ה LCD http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=81&p=35 הייעוד שידורים רגילים בעיקר SD/DIVX וכו' ללא ממיר הוט\יס (הוט אנלוגי ואולי בעתיד ממיר + צלחת לווין) רצוי שהטקסטים במחשב ייראו נורמלי בחיבור VGA(מהלפטופ) - ואני מודע לזה שהרזולוציה של הפלזמה נמוכה מהLCD, בכל זאת אם האיכות של התצוגה בפלזמה תתעלה בהרבה מה LCD, אז עדיף אותה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by andd,

כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by urich,

פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים