עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guylederer0,

אז אחרי שהתחלתי לעסוק קצת בסרטונים הבנתי שאני חייב מיקרופון טוב שיעשה את העבודה ... אין לי ממש ידע בזה ואני אשמח לעזרה התקציב שלי עומד בין 150-300 שקל בכיוון לכמה שיותר זול רק אם יש שיפור ניכר בביצועים אין לי בעיה להוסיף יחובר ליציאה מהלוח אמ .. תודה לעוזרים! גיא

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי לא מזמן iRiver H340 אבל מאד התאכזבתי כשראיתי את השלט שהגיע איתו, שהוא פשוט יותר מדי בשביל נגן כזה מתקדם. אני רוצה לקנות שלט כמו שמגיע בסדרת ה H1XX, רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש את זה ובכלל ציוד היקפי של iRiver.. אני גם מעוניין לדעת איזה אוזניות טובות לנגן במחיר של עד 100 שקל... עשיתי כבר חיפוש בפורום אבל לא ממש מצאתי מידע שעזר לי. אני חדש במערכת הפורומים כאן וממה שראיתי התרשמתי מהחברים פה לטובה, אני מאד מקווה שתעזרו לי. תודה מראש. עריכה: ועוד שאלה אחת לגבי ההטענה של הנגן.. כמה זמן מומלץ להטעיו אותו והאם כדאי לחכות עד שהוא מתרוקן לגמרי? והאם זה טוב להשאיר אותו בהטענה בזמן שאני לא משתמש בו? שוב, תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מחשב טוב.. אפילו מאוד, הדבר שמאוד מפריע לי שיש לי זוג רמקולים סטנדרטיים... מישהו יכול להציע לי איזה רמקולים לקנות? משהו עד 500ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. -------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dbx22,

שלום, יש לי כרגע רסיבר Yamaha RX-V430 הוא מיועד לסראונד ולקולנוע ביתי יותר מאשר למוזיקה לפי מה שקראתי והבנתי ברשת. משודך לרמקולים Pure Acoustics QX900F. אני מודע שזה לא שיא האיכות אבל כרגע אני לא מעוניין לגעת ברמקולים אז אפשר לא להתייחס אליהם. אני רוצה לקנות פטיפון, הבעיה היא שאין לרסיבר שלי כניסת פונו. השאלה שלי היא כזאת, בעיקרון האם יהיה הבדל גדול בין הרסיבר שלי עם פונו סטייג' חיצוני בסגנון הcambridge audio 540p/551p , לבין רסיבר "רגיל"(הכוונה לא לכל מיני רסיברים עם הגברה יוצאת דופן או דברי וינטג' כמו מרנץ או סנסוי ישנים) שיש בו פונו פנימי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by D-M-X,

יש לי creative nomad zen xtra של 60 גיגה ויש לי בעיה עם ההאד דיסק והיבואן של קריאטיב בארץ (איסטרוניקס) לא מוכן לקתן לי כי הוא לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. מה עוד אפשר לעשות על מנת לתקן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Fenomeno,

אני בעיקר משחק (SOF2 ומשחקי FPS בעיקרון), שומע מוזיקה..ומעוניין ברמקולים שיעשירו את זמן העבודה על המחשב עד 1200 ש"ח ראיתי את הATP5, הINSPIRE 6600 ועוד דגם של לוג'יטק שאני לא זוכר את שמו...הערות\המלצות\הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Agono1ze^,

הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by soulriver,

שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oronluko,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהיא. אני חושב שעדיף 2.1. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים HD בגלל שהמחשב מחובר לטלוויזיה LCD. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם(ASUS M2N-E). האמת שמישהו המליץ על JBL Creature 2 או SonicGear EVO8 אבל אני עוד לא הלכתי לשמוע אותם ואני לא סגור על זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by levke,

מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני כרגע עם אוזניות AKG מסדרת ה K , שמאוד לוחצת על האוזנים - דוגמא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9917&perur=2&t=43&c=563 גם אפשר לשמוע מבחוץ כל מה שאני שומע (לא שזה מפריע לי כל כך). אני מחפש אוזניות נוחות שלא לוחצות ומכאיבות לאחר שימוש ממושך , אוזניות שמכילות את האוזניים (קשת) - כמו זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=377038 השימוש שלי הוא ל: משחקים, מוזיקה וסרטים (אין צורך במגבר כמובן). ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 האם הם עונים על הדרישות ? בדגש על נוחות וכמובן איכות שמיעה - מה מומלץ בטווח ה 600 שקל ? אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zivg,

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lioryb,

שלום. אני שוקל להרכיב מערכת HTPC בתוך מכשיר וידאו ישן. מכיוון שאני מעוניין שתהיה אפשרות הקלטה לאות נכנס (ממיר דיגיטלי של HOT/YES לצורך העניין), אני צריך להרכיב כרטיס טלוויזיה. האם מישהו מכיר כרטיסי טלוויזיה (ובאופן דומה, גם כרטיס מסך) עם חיבור בצורת 'ר',כך שבעצם הכרטיס שוכב במקביל ללוח האם? כרטיס עומד לעולם לא יכנס בתוך מכשיר וידאו תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ben007,

אז ככה.. לפני יומיים רכשתי נגן מתוצרת HY Technology ( לא לא,הנגן עדיין ג'נרי. זאת חברה בדומה לעוד הרבה חברות כמו ארגוקא שפשוט נותנות את חותמן על המוצר. אין לדעת מי באמת מיצר את זה.. ) קצת נתונים: גודל - 256 MB הספק - MW 12 לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 12 שעות לפי הספק, אומת. 90 DB יחס THD - 0.25 ובנוסף כל הפיצ'רים של רב הנגנים הג'נרים הקיימים בשוק ( טייפ מנהלים, אקוליזר, ספר טלפונים, שפות ( בלי עברית ) ) מה יש לומר לטובתו? נראה טוב, גודל ומשקל קטנים, קורא ליריקס, תמורה טובה לכסף ( זול יחסית ) לרעתו: איכות סבירה עד טובה, לא מעבר ; גוף פלסטיקי עדין ; עוצמה לא גבוהה במיוחד, USB 1, אין יציאת USB מובנת, יש חריץ לקבל מאריך ( כמו של מצלמה דיגיטלית ). סיכום: מניס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HoT-DoG,

אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים