עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by greenich,

אחרי הרבה בירור וחשיבה,הגעתי למסקנה שמולטי אפקט בצורה של כרטיס קול שמתחבר למגבר הרבה יותר עדיף. מה אתם אומרים על ה- Line 6 UX 2 ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by redti,

יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by oorlevi,

הטלוויזיה תחובר לממיר YES רגיל תשמש בעיקר לשידורים רגילים וקצת סרטים מהערצוי סרטים ו DVD. המרחק לצפייה הוא 4 מטר. אני די חושב שעדיף LCD ולא פלאזמה, אני חושב שעדיף HD RADY אבל אם בFULL תהיה אותה איכות או יותר טובה אז בכיף אני רוצה שלא יהיו מריחות במשחקי כדורגל לדוגמא ובסרטים, שהצבע השחור (ניגודיות) יהיה הכי טוב שאפשר ושיהיו לה רמקולים כמה שיותר טובים אבל זה לא חובה! ועוד שאלה, האם ב DVD רגיל אני יוכל לראות סרטים של HD שצרובים על דיסק DVD?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by portance,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. שמתי עין על הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!

10. Started by jety,

חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by crabrocket,

שאלה: חיברתי אנטנה אנלוגית (מהסוג שנמצאת בתוך הבית ומתחברת ישירות לטלויזיה וקולטים בה ערוץ 1 ו 2) ל lcd החדשה שלי ולא רואים כלום, אפילו שבטלויזיה הישנה ראו בלי בעיה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by c5123,

טוב אז יש לי יום הולדת ואני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר אני מחפש 32 LCD לא ממש מבין גדול בטלוויזיות אז אם יש למשהו המלצה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רק in ear ושיהיה יותר איכותי מה cx300 הנגן שלי זה u10 iriver

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shaydaw,

האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Jesper,

אני עומד לקנות מחשב HTPC ולשים בו את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין להקליט וידאו למחשב ממצלמת וידאו דיגיטלית שנרכשה בארה"ב שמקליטה על גבי mini-DVD, ושעובדת בשיטת NTSC. לא צריכה להיות בעיה לחבר את המצלמה לכרטיס ולהקליט ממנה למחשב נכון?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by natu,

מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. יש משהו נורמלי במחיר הזה ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by daniel0089,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למוזיקה בעיקר, משחקים וקצת סרטים... בעיקרון הכל. התקציב הוא 300 שקל. ראיתי את ה- Altec Lansing VS2421 2.1 ב320 בפנדה. מה אתם אומרים עליהם? יש אחרים שיותר טובים בתקציב? חשוב לי שהרמקולים יהיו מאוד אמינים ותיהיה אפשרות לשליטה על הבאס (אבל שירגישו הבדל ושזה לא יהיה סתם גימיק השליטה על הבאס...) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by OuTsIDe,

אני מיתלבט כבר שבועיים ולא מצליח ליבחור... אני שומע הרוב טראנסים וכל זה...אבל בלי קשר למוזיקה שאני שומע...אפשר בבקשה הסבר קצר על כל אוזנייה? תודה...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by eranx,

מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by Omry,

שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים: 1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת. 2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין. 3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור. 4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין. 5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב …

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים