אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אוזניות נוחות ביותר לצפיה בסרטים. אני לא פריק של סאונד ואני לא צריך איכות מטורפת, אבל בהחלט איכות טובה. כדי להמחיש למה אני מתכוון איכות "טובה", אציין שקניתי אוזניות של skull candy ב150 שקל והאיכות ממש גרועה, והנוחות בכלל קטסטרופלית- הן פשוט מוחצות את האוזן. לעומת זאת, לחבר שלי יש אוזניות של xure ב700 שקל, והאיכות שלהן מעולה. באשר לנוחות הן בהחלט סבירות, אבל עדיין לוחצות מדי לטעמי, אבל כמובן שאין מה להשוות לקטסטרופה של הskull candy. בקיצור אני מחפש מוצר בסביבות ה500 שקל כאשר הדגש הוא ללא כל ספק על הנוחות, עם איכות סאונד מתקבלת על הדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום הנכבדים! מחפש אזניות גיימינג איכותיות התקציב הוא עד 200 שח שמעתי שהאזניות הללו טובות http://www.ebay.com/itm/new-JVC-Vict...-/181268201280 קניתי לא מזמן את ה-HD205 של סנהייזר אבל היו לי לוחצות מאד אז נתתי אותן לאחי.. אז חשוב שהאזניות לא יהיו לוחצות אפילו קצת (אין לי ראש גדול כל כך חח) ראיתי שב-ksp יש 60% על המוצר השני אז אולי עדיף לקנות שם מאשר ב-ebay? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, הכי איכותיות שאפשר להשיג במחיר של עד 200 ש"ח. כולל אפשרות קנייה מeBay, ככה שהמחירים חצי מבארץ.. לחבר שלי יש אוזניות Sennheiser PX100 שכששמעתי אותן נדהמתי.. האיכות סאונד שלהן מדהים ובמחיר של 150 ש"ח בערך באיביי. השאלה שלי אם יש אוזניות טובות יותר שאפשר לקנות עד הסכום המבוקש, אולי PX200 או אוזניות של חברות אחרות שאני לא מכיר.. אה ואני לא מעוניין לשמוע על אוזניות In-Ear שבדר"כ ידוע שהאיכות שלהן ירודה משל קשת איכותיות, ולא על אוזניות ענקיות שצריך תיק בשבילהן... קטן, נוח, כמו מה הPX100.. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהיא. אני חושב שעדיף 2.1. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים HD בגלל שהמחשב מחובר לטלוויזיה LCD. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם(ASUS M2N-E). האמת שמישהו המליץ על JBL Creature 2 או SonicGear EVO8 אבל אני עוד לא הלכתי לשמוע אותם ואני לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו שמע על הרמקולים האלה במקרה? VS 4621 או שמע אותם ספציפית? תודה! עריכה: הנתונים היבשים לא מי יודע מה. השאלה היא אם כדאי להתחשב בכך בכלל... http://www.alteclansing.com/images/spec/vs4621%20sell%20sheet%20r03_43843.pdf זה נראה כמו הכאלה בין 4121 לבין 2421 רמקולים במבנה דיי זהה ל4121 וסאב כמו של 2421. גם מבחינת הנתונים היבשים הוא נמצא ביניהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דק כמובן, עדיף LCD מכיוון שראיתי שמסכי פלזמה לא תומכים בHD וגם יקרים בכמה אלפי שקלים מהLCD. שיהיה מחברה טובה כדי שלא ימות תוך חודשיים. המסך מיועד לסלון גדול יחסית. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במושגים הנ"ל ולא ממש הבנתי מה הם אומרים....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טלוויזית סמארט - תלת מימד גודל 40-42 בערך תקציב עד 6 אלף - אפשר לחרוג אם זה קריטי למשהו שהוא משמעותית טוב יותר מרחק צפייה לא מעל 2 מטר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי creative nomad zen xtra של 60 גיגה ויש לי בעיה עם ההאד דיסק והיבואן של קריאטיב בארץ (איסטרוניקס) לא מוכן לקתן לי כי הוא לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. מה עוד אפשר לעשות על מנת לתקן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר אחרי כל החיפושים אני מתלבט בין solo6c או solo7c מצד אחד יש המון המלצות על הסולו וביקורות מצויינות.. ללא ספק התמורה הטובה ביותר למחיר ומצד שני נתקלתי לא פעם אחת ולא פעמיים בתלונות שהרמקולים שבקו חיים אחרי ימים בודדים או אפילו שעות! אז האם מישהו יכול להגיד פה מנסיון האם הרמקולים עמידים לאורך זמן? מבחינת איכות בניה/חומרים/שמע/עמידות האם מישהו נתקל בבעיה או לחילופין יכול להעיד על אמינות טובה? אני מעוניין לרכוש את הסט... תודה חברים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא 6 מטרים ולכן אני מחפש טלוויזיה בגודל 85/86 אינץ׳. התקציב הוא עד 12-13K ₪ אבל אשמח למשהו זול יותר כל עוד הוא איכותי. קיבלתי המלצות על LG OLED83 C1PVA 4K אבל היא מאוד יקרה (17K) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגרף: http://www.headphone.com/buildAGraph.php?graphID[0]=393&graphID[1]=2841&graphID[2]=2941&graphID[3]=&scale=20&graphType=0&buttonSelection=Update+Graph כבר קראתי את ההסבר לגבי הגרף, מאז שפרסמתי את השאלה; אז פשוט הייתי רוצה לדעת מה לדעתכם הגרפים אומרים על שלושה זוגות האוזניות האלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מגבר נייד לאוזניות (Grado SR-80 ו-AKG K518DJ). האם ישנו בארץ מגבר נייד עד 400 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב) ששווה משהו? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-