עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HellBoY,

שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Animor,

שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. בדקתי באתרים השונים וגם חיפשתי בגוגל, תחילה נאמר שהשלט החכם (מצ"ב תמונה) של מסך ה LG יש לי יכול להפיל את ה RPi, אבל לאחר מכן נאמר שלא, ואני בטח לא יודע כיצד להפעיל אותו. לאחר מכן חיפשתי ולא מצאתי בשום אתר רכישת שלט USB RF ל Raspberry Pi, היתכן שאין? יש מעט תוצאות לא מאתרים בארץ, אבל אני מעוניין לרכוש בארץ משהו מוכר, עובד וזמין .[ATTACH=CONFIG]6300[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, ברשותי מכשיר X5L שקצת התקלקל (שומעים רק רדיו.. השאר לא שומעים כלום אלא בתנוחות מוזרות של המכשיר..) קניתי אותו מבאג, שנותנים אחריות לשנה.. אבל הקטע הוא שקניתי אותו ב08/01/06.. שקצת עבר לפני חודש.. אז מה אני עושה? אני יכול להביא אותו לבאג והם יתקנו לי? בתשלום אפילו? או שאני צריך ליצור קשר עם היבואן?!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by Lior4543,

שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש . ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by larry_lurex,

שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by gulek,

קיבלתי IPOD ורמקול BOSE תואם מארה"ב אבל החיבור החשמלי שלהם הוא לשקע אמריקאי. מה מחירו של מתאם חשמלי לשקע ישראלי? האם עלי לחשוש מאי התאמות אחרות למכשור בישראל?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by TomerPerez,

רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגדול של בערך 50 אינצים, יכולה להיות מעט גדולה או קטנה. טווח המחירים הוא בן 4000-5000 ש"ח. אשמח לקבלת תשובה מהירה,תומר.

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות
  13. Started by amit1242,

In September 2008 Creative released the "Dolby Digital Live" pack which enables Dolby Digital Live on Creative's X-Fi sound cards. The product can be bought from Creative directly מויקפדיה..זה אומר שהקריאטייב טוב לDDL עכשיו?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by Fir3^StorM,

שלום, יש לי התלבטות בין שתי המערכות הבאות: 1. MicroLab H600 אתר היצרן: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm המחיר בזאפ מתחיל מאיזור 1560, אבל אני יכול להשיג אותם ב-1300-1400. 2. Logitech Z-5450 אותם אני יכול להשיג ב-1720~. - מה יותר משתלם? - מה יותר איכותי / מפיק צליל יותר טוב? ובבקשה אל תגידו לי אוטומטית כמו רובוטים Z5450 בגלל שאתם מכירים אותם, עליהם אני יודע שהם טובים, פתחתי את הדיון בעיקר בשביל לדעת עוד פרטים על ה-Microlab. שאלה נוספת: האם רמקולים בסדר גודל הנ"ל (לוג'יטק / מיקרולב) מצריכים כרטיס קול לא מובנה? (יש לי OB, של SoundMax, דיי טוב יחסית לOB). תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  15. לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by oba3k,

אפשר לצרף לו כל כרטיס SD והוא פועל על סוללת AAA אחת. עריכה: לידיעה המקורית בENGADGET http://www.engadget.com/2006/04/07/evergreens-8-50-dn-2000-mp3-player/

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עידכון נעים.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. שמתי תמחשב בסלון (כן עשיתי את הטעות הזאת) אז אני מפריע כשאני משחק או בכלל עושה משהו (כי אני תמיד עם מוזיקה וההורים שלי לא בדיוק מעריצים של GABBA FRONT BERLIN) אני רוצה עוזניות שיהיו איכותיות (יחסית לאוזניות ג'נריות שעולות 20שח בחנות מחשבים מקומית) אני דיי גימר (AA וET) צריך שיכסו את כל האוזן ויהיו נוחות... התקציב הוא 200שח (בלי לחרוג בבקשה כי אני קצר בכסף.... מקסימום 250) תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by yuvalkosh,

המחשב יהיה למשחקים וגם לסרטים שיוצגו במערכת קולנוע ביתית עם רמקולים איכותיים. אני מאוד מתלבט בין ה-X-Fi XtremeMusic לאולי גרסאות ישנות יותר של ה-Audigy כמו ה Audigy 2 ZS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. איזה רמקולים מומלץ לקנות בתקציב של 800-900 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3 לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד. הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית. אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין. סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק). תודה ושבוע טוב

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ben389,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by ag43,

חזרתי הביתה אחרי העדרות של שבועיים, הפעלתי את המערכת וגיליתי שהסאונד חלש משמעותית. אם כאשר הייתי שומע מוזיקה מהקומפקט הייתי מגיע ל25% מהווליום, כעת אני צריך להגיע ל50-60% כדי לשמוע באותה עוצמה בדיוק. יש לציין שהבעיה קיימת בכל החיבורים ולא רק בקומפקט. עד כמה שהספקתי לשמוע - איכות הצליל עצמה לא נפגמה, רק הווליום. מה יכול לגרום לדבר כזה? המערכת שלי מורכבת מהPREAMP הזה: http://www.amchome.com/content/amc-av81-series ששולט על המגבר הזה: http://www.amchome.com/content/amc-2445a-234-channel-power-amplifiers-45w-x-4 ואליו מחוברים הרמקולים האלו: http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ergo902dc.htm עריכה: ניסיתי לנקות את כל המגעים ולשחק עם כל מתג שנראה לי קשור ולא ראיתי שום שיפור.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.