עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by manticore,

עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.

2. Started by AleXGanGSteR,

היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Agono1ze^,

הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by VinyX,

לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. לאחרונה נתקלתי במושגים הנ"ל ולא ממש הבנתי מה הם אומרים....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, החלטתי לקנות טלוויזיה LCD 42 אינץ' לצפייה ביתית. אני מעוניין שיהיה FULL HD בטווח מחירים של 3000-5000 ש"ח. שיהיה חיבור USB, ניגודיות ורזולוציה גבוהה (כמה שאפשר) זמן תגובה לא ארוך, ואחריות טובה. בדקתי קצת וראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיניי Philips 42PFL5604H LCD Philips 42PFL7403D/27 ‏ LG 42LH30 מה יותר טוב? או האם יש מסכים טובים יותר עם אותם דברים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Tall-Guy,

שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מספר שאלות בתחום הטיפול בקבצי שמע: 1. כאשר יש לי שיר בפורמט WMA, שנדחס לאיכות 192 KB לשנייה, ואותו השיר בMP3 ג"כ ב 192, אבל ישנם הבדלי איכות לטובת ה WMA, האם המרת השיר באייטיונס ל AAC 192 תשמר את הבדלי האיכות או שההמרה תהרוס אותם בין כה וכה? בנוסף, מהו היחס בין דחיסת הנתונים של הACC לMP3? כלומר, האם בהמרה מMP3 320 ל AAC בשביל לשמר את כל המידע שכבר ישנו בMP3 האם אצטרך להגדיר אותו ג"כ כ 320, או שהדחיסה שלו יותר טובה, וכדי לשמר את המידע שבMP3 נדחס ל 320, אצטרך ב AAC רק 256, למשל? 2. כאשר אני מעביר שיר לאייפוד, אני מעביר אותו קודם לאייטיונס כדי שיצרף ערכי נורמליזציה של העוצמה, ורק אז מעביר לאייפוד. מה אני יכול לעשות עם השירים שכבר יש לי באייפוד? אני חייב להוציא אותם…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. -------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zivg,

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by quantoM,

שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MATOK,

לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tomz,

שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מסך LCD(של מרנטס - מדבקה ..) בכל אופן קניתי כבל של DVI ל HDMI חיברתי...ואני רואה את הסך של המחשב אבל יש שם בנוסף לתמונה הרגילה ./ כמה נקודות ירוקות וכמה נקודות סגולות ...השאלה של למה לקנפג את התדר והרזולוציה ...כנראה שזה צריך להיות תואם למסך על המסך כתוב HD READY .. למשהו זה קרה ? קישור למסך :http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1593&CategoryID=138&Page=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by amirn,

מחפש המלצה לMP3 PLAYER עד 2000 ש"ח (עדיף יותר לכיוון 1000 אם יש...) דרישות: גודל קומפקטי מאוד אחסון לפחות 100 MP3 וזמן בטרייה ארוך נחמד אם יהיו פיצ'רים נוספים כמו FM RADIO, הקלטה וכו תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roei88,

אני רוצה לקנות נגן mp3 עם ג'יגה בסביבות 500-600 ש"ח אני יודע שמחיר כזה יש רק נגנים ג'נרים, חשבתי לקנות מebay אבל לא נראה שבסוף אני יקנה משם, ולפי מה ששמעתי הנגנים של ergotech לא רעים.. מצאתי שתי דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2052 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1666405 יש הבדל בינהם חוץ מזה שהשני קורא עברית? מה עדיף? תודה 8)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות אוזניות נוחות ביותר לצפיה בסרטים. אני לא פריק של סאונד ואני לא צריך איכות מטורפת, אבל בהחלט איכות טובה. כדי להמחיש למה אני מתכוון איכות "טובה", אציין שקניתי אוזניות של skull candy ב150 שקל והאיכות ממש גרועה, והנוחות בכלל קטסטרופלית- הן פשוט מוחצות את האוזן. לעומת זאת, לחבר שלי יש אוזניות של xure ב700 שקל, והאיכות שלהן מעולה. באשר לנוחות הן בהחלט סבירות, אבל עדיין לוחצות מדי לטעמי, אבל כמובן שאין מה להשוות לקטסטרופה של הskull candy. בקיצור אני מחפש מוצר בסביבות ה500 שקל כאשר הדגש הוא ללא כל ספק על הנוחות, עם איכות סאונד מתקבלת על הדעת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.