עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם אני חדש לפורום ומנסה ללמוד כמה שיותר, אני אשמח אם תוכלו להסביר חלק מהמונחים הבסיסיים בנושא רמקולים כמו מה זה אומר תצורה 2.1 לרמקולים , וגם אני אשמח להמלצה לרמקולים למחשב נייח למוזיקה וסרטים עד400 ש"ח תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amirn,

היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, יש באפשרותי לקבל את אחד מהמסכים הבאים ורציתי לדעת מה הכי כדאי ( עזבו את המחיר שמוצג) מה נראה לכם הכי שווה? 1. BUG –32 LS35OY - 1709 ₪ + מע"מ (כולל משלוח, 3 שנים אחריות) http://www.electrophoto.co.il/pl_product~32LS350Y~1~392.htpsize] 2. אולסייל - 32 LED HD READY, שארפ, אחריות יבואן 3 שנים - 1281 ₪ + מע"מ. לא כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22974544 3. ניופאן – Toshiba, 32 LED, דגם PB200 - 1298 ₪ + מע"מ (3 שנים אחריות מניופאן)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היי אני מחפש רסיבר פשוט שיתמוך HD וזהו בעיקר... אני מתכוון לחבר אליו את המחשב, PS3, טלויזיה וזהו.. לא משהו מעבר... לא מתכוון לקנות בשבילו רמקולים מטורפים אלא להשתמש במה שיש לי עכשיו (רמוקלים של מערכת AIWA מיני סטריאו ישנה..) יש המלצות?

6. שלום לכולם, בעוד זמן מה אקבל את האוזניות החדשות שלי Audio-Technica ATH-M50 הייתי רוצה לדעת: האם כדאי לרכוש גם כרטיס קול? עד כמה כרטיס קול איכותי ישנה את חווית השמיעה שלי? וכמובן - איזה כרטיס קול ייתן לי את התמורה הטובה ביותר עבור האוזניות והשימושים שלי? השימושים של האוזניות: מוזיקה, סרטים וסרטונים וכמובן משחקים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ZeppeliN,

היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני מעוניין להמלצה לאוזניות. המטרה שלהן היא לאפשר לי לשמוע מוזיקה בזמן העבודה במשרד, תוך כדי בידוד כל הרעש שיש במשרד. אני גם מעוניין שמי שאיתי בחדר לא ישמע מה אני שומע. בנוסף, כמובן שיש חשיבות לנוחות ולאיכות הצליל. בגלל הדברים האלה, אני מעריך שאוזניות בתצורת over ear ("גדולות"/"DJ") יהיה הטובות ביותר. אם אני טועה, אשמח להבהרה. הייתי מעדיף דגם שמוכרים ב KSP, אך לא חובה. תקציב, כאמור, כ 200 שקל. עדיף פחות כמובן, אך אם יש סיבה טובה מאוד - אהיה מוכן לשים יותר. נ"ב אין לי מגבר לאוזניות ואין לי כוונה לקנות כזה. האוזניות יהיו מחוברות ל Nokia N8 שלי או למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tazok,

אני מתלבט בין השניים ואני בכלל לא יודע מה ההבדל... ומה היתרונות והחסרונות של כל סט... עזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idanshapira,

יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…

12. יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri_ro,

יש לי בעיה מוזרה עם השלט הנ"ל: לפני כחודש עברתי מHOT לYES ומשום מה בשלט לט מתפקד כמו שצריך מול הממיר של YES (ממיר רגיל, לא YES MAX), התופעה המוזרות הן: כפתורי החיצים, הOK,עוצמת השמע והחלפת הערוצים מתפקדים כאילו כל לחיצה היא כפולה ולמשל זה עובר 2 ערוצים בכל לחיצה. לעמת זאת עם אני עובר ערוצים בלחיצה על מספר הערוץ אז זה עובד בסדר וגם כפתורי הGUIDE ,MENU ,EXIT וINFO מניבים פעולה תקינה. מה שמוסיף למוזרות היא העובדה שמול הממיר בסלון (שהוא YES MAX) השלט מתפקד כמו שצריך. אגב ומול הממיר של HOT הוא עבד פרפקט מישהו אולי יכול לעזור לי.......

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה נימאס לי כבר מי המובנה המעפן הזה שלא שווה כלום, אז החלטתי ליקנות כרטיס מיקצועי שיתחבר בנתיים למערכת 2.1 ובעוד כחודש למערכת 5.1, עכשיו אני גיימר ואני רוצה את מלוא הביצועים מי המערכת לכן כרטיס הקול יוכל לספק לי את זה בצורה הכי טובה, בנוסף אני ממש אוהב מוזיקה אלקטרונית לכן הכרטיס ישמש אותי גם בעיקר למוזיקה, גיימנג משהו כמו 40% ומוזיקה סביב ה60% לכן אני צריך כרטיס כמה שיותר טוב לצרכים שלי, התקציב עומד על 500-600 שקל שזה המקסימום ורק עם יהיה הבדל משמעותי אני יקנה תיותר יקרים העיקר איכות!!! אינה הכרטיסים שחשבתי עליהם, מה אתם אומרים ? 1- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7307 הכי זול שמצאתי דווקה יצא בKSP אבל זה לא משנה איפו תתבצא הקניה. 2- http://ksp.co.il…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

יש איזו תוכנה שאתם ממליצים עליה להפוך CD רגילים לקבצי MP3?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם ! יש לי מחשב עם כרטיס קול SB LIVE 5.1, ומגבר ימאהה 5.1 עם כניסת קואקס. הבעייה שהם רחוקים ואני רוצה לדעת מה המרחק המקסימלי לכבל ביניהם, ומה האיכות הנדרשת. (הרי זהו אות דיגיטלי שנשלח, אין איבוד של איכות, או שקולטים או שלא, לפחות ככה אני חושב) אני מדבר על מרחק של כ-20 מטר. אם אני קונה כבל טוב ומלחים את החיבורים בקצוות, יש איזושהי הגבלה ידועה ? תודה על כל תגובה שגיב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kcupid,

הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by artyom,

Hey guys today my dad bought these speakers and i was wondering if they worth something... http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041 he bought them from Best-buy just for 990... thanks

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by supercars,

ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כן כן , אני יודע כבר קראתי הרבה על אוזניות אבל אני מחפש מישהו שיש לו את הדגמים הנ"ל לחוות חוות דעת אמיתית ולא משוחדת אני מעוניין לקנות אוזניות למשחקים וכרגע אלה עלו כמתמודדות מעניינות - בטווח מחיר סביר פחות או יותר? אני מודע לנושאי הגימיק של 7.1 - אבל זה באמת מסקרן אותי יש לי כרגע כרטיס קול XFI - העניין שאין (כמעט) אוזניות אנלוגיות 5.1 טובות - Syberia V2 (SteelSeries) - Razer Megalodon - Logitech G35 - Senhaiser PC 333D (אלו נראות ממש מעניינות כי סנהייסר ידועה , מן הסתם , באוזניות באיכות גבוהה) - H7 - Roccat Kave (שמעתי אותן , ואין להם ממש בס אלא רטט) מחכה לתשובה והצעות תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by VinyX,

לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?

25. Started by Kenny,

היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים