אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ואני בכלל לא יודע מה ההבדל... ומה היתרונות והחסרונות של כל סט... עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי התלבטות לגבי רמקולים לסלון. בסלון יש לי טלוויזיה המחוברת ל HTPC בתור מקור יחיד. עד לאחרונה היתה לי שם מערכת אודיו רצינית, אבל הנ"ל הועברה לחדר אקוסטי נפרד ושם אני שומע מוזיקה. אז כרגע בסלון אין כלום. אני די נהנה מהספייס שהתפנה פתאום, ולכן מחפש משהו מינימליסטי שישמע סביר. סביר = שישמע נקי ככל האפשר ובווליום בינוני +. מועמדים בקנה: 1. המועמד המוביל- Soundsticks 3. נראים מיליון דולר, ולא יקרים. השאלה רק איך נשמעים. 2. מועמד פחות מוביל- Creative T3. נראים יותר צעצוע שפחות מתאים בסלון, והביקורות מדברות על באס אימתני. 3. עוד אחד פחות מוביל- Logitech Z623. גם די צעצועיים למראה. כמו כן, היו לי Z523 שנשמעו פשוט קטסטרופה, בלי גבוהים בכלל, אז אני קצת חושש מה Z623. מא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סאן דיסק 256 מ"ב (עוצמת הגברה עד 40), אני כמעט אף פעם לא מרגיש שהעוצמה חזקה מדי, אבל בכל זאת - מה אם העוצמה פוגעת לי באוזן ואני לא שם לב? איך אני יודע עד כמה להגביה את הסאונד מבלי לפגוע באוזן? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להמלצה לאוזניות. המטרה שלהן היא לאפשר לי לשמוע מוזיקה בזמן העבודה במשרד, תוך כדי בידוד כל הרעש שיש במשרד. אני גם מעוניין שמי שאיתי בחדר לא ישמע מה אני שומע. בנוסף, כמובן שיש חשיבות לנוחות ולאיכות הצליל. בגלל הדברים האלה, אני מעריך שאוזניות בתצורת over ear ("גדולות"/"DJ") יהיה הטובות ביותר. אם אני טועה, אשמח להבהרה. הייתי מעדיף דגם שמוכרים ב KSP, אך לא חובה. תקציב, כאמור, כ 200 שקל. עדיף פחות כמובן, אך אם יש סיבה טובה מאוד - אהיה מוכן לשים יותר. נ"ב אין לי מגבר לאוזניות ואין לי כוונה לקנות כזה. האוזניות יהיו מחוברות ל Nokia N8 שלי או למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, הכי איכותיות שאפשר להשיג במחיר של עד 200 ש"ח. כולל אפשרות קנייה מeBay, ככה שהמחירים חצי מבארץ.. לחבר שלי יש אוזניות Sennheiser PX100 שכששמעתי אותן נדהמתי.. האיכות סאונד שלהן מדהים ובמחיר של 150 ש"ח בערך באיביי. השאלה שלי אם יש אוזניות טובות יותר שאפשר לקנות עד הסכום המבוקש, אולי PX200 או אוזניות של חברות אחרות שאני לא מכיר.. אה ואני לא מעוניין לשמוע על אוזניות In-Ear שבדר"כ ידוע שהאיכות שלהן ירודה משל קשת איכותיות, ולא על אוזניות ענקיות שצריך תיק בשבילהן... קטן, נוח, כמו מה הPX100.. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26188&Ref=285 מה דעתכם על המוצר באופן כללי,מחיר, כדאי? משמש גם כטייפ מנהלים- כמה שעות ניתן להקליט?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-