עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי PVR 150 ואני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה יש לי כרטיס מסך על הלוח שאין לו יציאה S VIDEIO אז רציתי להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הנ"ל וזה לא עובד איך אני גורם לזה לעבוד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ערב טוב ושבת שלום! ברצוני לקנות רסיבר שיתחבר למע' קולנוע ביתי של 5.1 שעדין לא ידוע מאיזה חברה תהיה ומה תכיל (מבחינת רמקולים). הרסיבר יתחבר ל-PS3 ממיר HD ונגן DVD איכותי של פיוניר ובנוסף כנראה יחובר גם פטיפון, CD אני ישמע בעזרת ה-DVD המע' תשמש לסרטים מוזיקה ומשחקים ובשביל זה חשוב שלא יהיו חסרים חיבורים + שיהיה אקסטרות לעתיד חשבתי בגדול על הרסיבר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717974 של סוני ורציתי לקבל חוות דעת עליו, בעיקון אני מעדיף סוני ואני יהיה מעוניין להחליף חברה רק אם זה משהו קריטי יש הצעות הערות חוות דעת ביקורות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Refo,

אהלן, מחפש אוזניות over ear אלחוטיות עם סאונד טוב. אני לא אודיופיל, אבל נהנה מאד ממוסיקה וכן אוהב לשמוע חדות בצליל ובאסים מרטיטים (שומע הכל, מקלאסית ועד מזרחית וטראנס). ישמש אותי לחדר הגושר ולמשרד, לכן הייתי רוצה גם תמיכה בשימוש בכבל, ייתרון לאוזניות שיכולות לעבוד חוטית גם כשנגמרה הסוללה. מבחינת תקציב... 280 דולר (למען הפרוטוקול, זה המחיר שבו אני יכול להשיג bose qc35) - אני יכול להביא עם מישהו מכל מדינה באירופה ו/או ארה'ב, אז נא להסתכל על המשלוח בהתאם. לא בטוח מה דעתי בנוגע ל noise cancellation ... אם זה פוגע באיכות, מוכן לוותר על זה. העברתי יום שלם עם ה bose qc35, היה סבבה, נוחות, סאונד סבבה... לא עפתי לשמיים. דעתכם/המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Paci,

בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lior Nagar,

היי רציתי לקבל חוות דעת על החברה הנ״ל ועל המוצר על פי הנתונים שלו לפני רכישה איכות עוצמה אמינות תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by VexX,

מחפש לקנות מסך מחשב עם אפשרות צפייה בטלוויזיה(לא טויונר מובנה שייהיה איכותי) 26" או 24", המטרה של המסך בעיקר היא רזולוציה גבוהה (1920X1200 או 1920X1080) שיראו משחקים וסרטים באיכות גבוהה ושהצפייה בטלוויזיה תיהיה באיכות טובה. יש לי בבית טלוויזיה 26" של METZ והרזולוציה המקס' שלה 1360x768 HDTV READY וזה לא מספיק לי אני רוצה FULL HD למרות שהצפייה בה בטלוויזיה היא באיכות טובה יש לי ממיר של HOT ולא מזמן החליפו לי ל HOT HD ובשניי הממירים רואים טוב. לחבר שלי יש מסך מחשב 26" של SUMSUNG דגם T260HD שרואים ממש יפה במחשב עם רזולוציה כמו שאני רוצה, אבל בטלווייזה (בחיבור SCART) לא רואים משהו (יש לו DTV TUNER) יש לכם המלצות על מסכים? תודה VexX.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benor,

אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית. מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי. הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by VoliSuS,

אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

11. Started by amirn,

הי, אני רוצה להחליף את שני הרמקולים הג'נריים שלי (כרטיס קול SB 128) בשני רמקולים סבירים+ עם סאב רוצה להוציא 300-400 ש"ח לשמיעת מוסיקה + סרטים , *לא למשחקים* אשמח לקבל רשימת דגמים מומלצים אבל גם דגמים שיש בחנויות ושמוטב *לא* לקנות. * האם SB-128 בכלל תומך בסאב? האם סאב צריך יציאה מיוחדת, או שהוא מתחבר ליציאה הרגילה של הרמקולים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by galedri,

חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itsik1231995,

לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..

14. Started by jean-paul,

יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???

15. Started by א,

טובים ככל האפשר. אם יש רמקולים שממש עדיפים אז אפשר גם עד 250.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by galz,

אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gjook,

שלום לכולם , מרחק הצפייה אצלנו הוא בין 2-4 מטר לכן אני מתלבט בין 37-42 אינצ'... הייתי בטרקלין חשמל , והמוכר הציעה לנו טלוויזה sony kdl-375 Bravia , המחיר הוא 5440 , והוא אמר שנשארה להם טלוויזיה אחת ב4440 שהיא חדשה באריזה פשוט יש להם עודפים. בכל מקרה חיפשתי את הדגם באינטנרט, ומצאתי רק Sony Bravia KDL37S4000E יכול להיות שזה אותו דגם-מה שכן הוא עולה באינטרנט ממחיר של 4290 ש"ח...-מה שנותן לי תחושה שאכן מדובר באותו דגם. אז השאלה שלי היא כזאת , האם מדובר באותו דגם ?...והאם הדגם הנ"ל הוא ממולץ לצפייה בכבלים\לווין\DVD (לאו דווקא HD...) -פשוט המוכר טען שהדגם הנ"ל מצטיין בצפיה בתכנים שהם לא היידיפינשן.. והשאלה השניה האם ישנם דגמים אחרים ממולצים יותר , בתווך מחירים של נניח 5000 ש"ח …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dudidu08,

חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

יש איזו תוכנה שאתם ממליצים עליה להפוך CD רגילים לקבצי MP3?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by spz12,

אז ככה. יש לי בחדר ATP3. בגלל שאני חובב די רציני של מוסיקה חשבתי להתקדם צעד אחד קדימה. האמת שאין הרבה בחירות בתקציב שלי (1000 שקל). אבל כן מצאתי 3 אופציות שלפי מה שקראתי, הן יכולות להיות בחירות נכונות. - אני רוצה לקנות חדשים בשביל איכות הסאונד ולא בשביל עיצוב או משהו כזה - חשוב להזכיר שהשימוש שלי ברמקולים הם למחשב ולפלייסטיישן 2. עד עכשיו הסתדרתי עם כבלים ומפצלים אז אין לי בעיה. אז האופציות הן כאלה: 1. 4121 Altec Lansing - הבנתי שאין כזה שיפור בסאונד, אבל עדיין אופציה. 2. SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - לפי הביקורת של CNET והאנשים שהגיבו שם מדובר ברמקולים עם איכות סאונד גבוהה. 3. רמקול למחשב Z2300 Logitech - הרמקולים הכי יקרים בין ה3, אבל אם האיכות בהתאם אין סי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר

24. Started by ido-nava,

כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הכנתי שירטוט של כל המערכת הביתית שלי, חיברתי בין הממיר למחשב לטלויזיה הוספתי מפסק בחירה כדי שאני יבחר מה לראות בטלויזיה (מחשב/ממיר) למה שומעים רעש סטטי בטלוזיה? עוד דבר, הוספתי לחדר רמקולים שמחוברים לפי הציור ל audio בקטגוריה טלוזיה אני לא שומע בהם נקי כל כך.......יש נראה לי השראה מה אודיו ממיר יש דבר כזה שמסנן גלי קול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים