אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם, אני מתכוון להשקיע בערך 500 שקל ברמוקלים (2.1 ולא יותר) שמתחברים לממיר של יס, חשבתי על האפשריות הבאות, מה דעתכם: 1) MicroLab FC330 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 2) Logitech Z523 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745952 אפשר להכניס גם את MicroLab X16 ו MicroLab X13 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=764630 הדגש הוא על איכות, פחות על עוצמה. תודה רבה וחג שמח !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות HTPC פשוט מ פנטיום 3 800 מגה הרץ עם 512 ראם. כרטיס מסך MX4000. מקבל וידאו מפוקסל (אבל רץ חלק) ברזולוציה של 600X800. התקנתי DIRECTX8.1 ו KLITE. מה אני עושה לא נכון ? או שאנחנו מדברים כאן על מגבלות חומרה/מערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת: http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים. השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דק כמובן, עדיף LCD מכיוון שראיתי שמסכי פלזמה לא תומכים בHD וגם יקרים בכמה אלפי שקלים מהLCD. שיהיה מחברה טובה כדי שלא ימות תוך חודשיים. המסך מיועד לסלון גדול יחסית. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס סאונד של CREATIVE AUDIGY שתומך עד 7.1 והתקנתי כמו שצריך - התקנה מלאה. חיברתי את הרמקולים שלי - מערכת 5.1 ויש סאונד. אבל גיליתי שיש 3 רמקולים שלא משמיעים כלום. עשיתי בדיקה דרך התוכנה של הכרטיס - וכל הרמקולים עובדים - יש את האישה הנחמדה שעוברת אחד אחד ואומרת איזה רמקול עובד עכשיו וכולם תקינים! אבל כשאני מנגנת מוסיקה - רק חלק עובדים. אני ממש לא יודעת מה לעשות - שיחקתי במיקום של 3 הפלגים אבל מצאתי שרק הירוק משמיע קול - שני האחרים שחור וורוד בכלל לא עושים כלום. תודה רבה למי שיוכל לתת עצה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס ואיכות שמיעה צלולה לאייפוד, לא משהו מופרז אבל שתיהיה איכות שמע טובה, תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קומפק סטנדרטית שאני מחבר אותה כדי לשמוע האם יש איזה שהיא דרך שאני יכול לחבר את הסאב (המסריח אני יודע ) למערכת יש לי כרטיס קול Creative 128 Vibra תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה בעיה לחלק מכם, אבל אשתף אתכם משהו יעיל. קונים מדבקות להגנה על מסך של palm, וחותכים בגודל המתאים לLCD המדובר. זה אומנם יהיה עם בועות אוויר ולא יראה משהו אבל זה מגן מצוין מפני שריטות. כל מה שנאמר פה והתוצאות של כל מי שרכש מדבקות אלה וגרם נזק או אובדן לעצמו או ציודו הן לא באחריות הכותב של הודעה זו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים למחשב של ילד . מה הכי מומלץ עד 100 שח ? אני מודע שלמחיר הזה - אין משהו איכותי ,אך עדיין מה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה WinTV-PVR-150 מי שמכיר הצלחתי להגדיר הכל אבל יש לי מספר בעיות : 1) אני רואה מקוטע את הערוצים וכמובן גם הסאונד מקוטע מה אפשר לעשות (זה מחובר דרך מחברים של Composite) פשוט זאת היציאות שיש לי בממיר של YES (האם מישהו מכיר ממיר מ S-video ל- Composite ???) פשוט הכל מקוטע גם הסאונד וגם הוידאו 2)דבר שני שאני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה זה שכאשר אני נכנס ל- windows media center(הוא בא עם שלט ויכולת שליטה על הממיר של YES או HOT ) האינטרנט שלי מתנתק,(פשוט מתנתק ולא רואה רשתות שאליו הוא יכול להתחבר, רק לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב רק אז הוא מצליח להחבר מחדש לרשת ) במחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי אז אולי זה מתנתק בגלל התנגשות עם השלט או משהו כזה ) אם מישהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD(של מרנטס - מדבקה ..) בכל אופן קניתי כבל של DVI ל HDMI חיברתי...ואני רואה את הסך של המחשב אבל יש שם בנוסף לתמונה הרגילה ./ כמה נקודות ירוקות וכמה נקודות סגולות ...השאלה של למה לקנפג את התדר והרזולוציה ...כנראה שזה צריך להיות תואם למסך על המסך כתוב HD READY .. למשהו זה קרה ? קישור למסך :http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1593&CategoryID=138&Page=1
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-