אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בדקתי על אותו שיר - DARUDE SANDSTORM מאותו דיסק איכות קובץ ושמיעה בשתי דרכים שונות: ראשית הקלטתי דרך LINE IN מהרדיו טייפ לנגן באיכות מקסימלית: 128 KBIT STEREO (לא JOINT) אח"כ ניסיתי דרך המחשב בתוכנה המצורפת JETSHELL באיכות הבאה: STEREO 192KBIT על איכות קידוד גבוהה (הכי איטי) - לקח דקה וחצי ובסוף זה נשמע יותר טוב בהקלטה - בקטעים של המעברים עם האפקטים במיוחד
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי. כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לMP3 PLAYER עד 2000 ש"ח (עדיף יותר לכיוון 1000 אם יש...) דרישות: גודל קומפקטי מאוד אחסון לפחות 100 MP3 וזמן בטרייה ארוך נחמד אם יהיו פיצ'רים נוספים כמו FM RADIO, הקלטה וכו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לחבר שלי האוזניות ואני בשמו מבקש המלצה לאוזניות בתקציב של 200-250 שקל הוא רוצה אוזניות למוזיקה ושיהיו נורמאליות לגיימינג ומשחקים. אבל בעיקר למוזיקה. ושיהיו להם באסים טובים.. למישהוא יש המלצות? האחוזים הם 60% מוזיקה 40% משחקים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש רמקולים למחשב 2 או 2.1 למטרות משחקים בסכום של 200-300 ש"ח שאפשר גם לתלות על הקיר (אין לי הרבה מקום על השולחן). אין חובה לחנות ספציפית ואני מוכן גם לאפשרות להזמין מחו"ל (אם נשאר במסגרת התקציב כולל משלוח). תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שאתם ממליצים עליה להפוך CD רגילים לקבצי MP3?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן mp3 עם ג'יגה בסביבות 500-600 ש"ח אני יודע שמחיר כזה יש רק נגנים ג'נרים, חשבתי לקנות מebay אבל לא נראה שבסוף אני יקנה משם, ולפי מה ששמעתי הנגנים של ergotech לא רעים.. מצאתי שתי דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2052 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1666405 יש הבדל בינהם חוץ מזה שהשני קורא עברית? מה עדיף? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-