אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה בעיה לחלק מכם, אבל אשתף אתכם משהו יעיל. קונים מדבקות להגנה על מסך של palm, וחותכים בגודל המתאים לLCD המדובר. זה אומנם יהיה עם בועות אוויר ולא יראה משהו אבל זה מגן מצוין מפני שריטות. כל מה שנאמר פה והתוצאות של כל מי שרכש מדבקות אלה וגרם נזק או אובדן לעצמו או ציודו הן לא באחריות הכותב של הודעה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מערכת ה-5.1 של לוג'יטק Logitech X-530 איך האיכות שלה ? ראיתי ביקורות טובות עליהם (למרות שבחול הם עולים בהרבה יותר זול מהארץ, 80$)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש באפשרותי לקבל את אחד מהמסכים הבאים ורציתי לדעת מה הכי כדאי ( עזבו את המחיר שמוצג) מה נראה לכם הכי שווה? 1. BUG –32 LS35OY - 1709 ₪ + מע"מ (כולל משלוח, 3 שנים אחריות) http://www.electrophoto.co.il/pl_product~32LS350Y~1~392.htpsize] 2. אולסייל - 32 LED HD READY, שארפ, אחריות יבואן 3 שנים - 1281 ₪ + מע"מ. לא כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22974544 3. ניופאן – Toshiba, 32 LED, דגם PB200 - 1298 ₪ + מע"מ (3 שנים אחריות מניופאן)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד זמן מה אקבל את האוזניות החדשות שלי Audio-Technica ATH-M50 הייתי רוצה לדעת: האם כדאי לרכוש גם כרטיס קול? עד כמה כרטיס קול איכותי ישנה את חווית השמיעה שלי? וכמובן - איזה כרטיס קול ייתן לי את התמורה הטובה ביותר עבור האוזניות והשימושים שלי? השימושים של האוזניות: מוזיקה, סרטים וסרטונים וכמובן משחקים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות לגבי רמקולים לסלון. בסלון יש לי טלוויזיה המחוברת ל HTPC בתור מקור יחיד. עד לאחרונה היתה לי שם מערכת אודיו רצינית, אבל הנ"ל הועברה לחדר אקוסטי נפרד ושם אני שומע מוזיקה. אז כרגע בסלון אין כלום. אני די נהנה מהספייס שהתפנה פתאום, ולכן מחפש משהו מינימליסטי שישמע סביר. סביר = שישמע נקי ככל האפשר ובווליום בינוני +. מועמדים בקנה: 1. המועמד המוביל- Soundsticks 3. נראים מיליון דולר, ולא יקרים. השאלה רק איך נשמעים. 2. מועמד פחות מוביל- Creative T3. נראים יותר צעצוע שפחות מתאים בסלון, והביקורות מדברות על באס אימתני. 3. עוד אחד פחות מוביל- Logitech Z623. גם די צעצועיים למראה. כמו כן, היו לי Z523 שנשמעו פשוט קטסטרופה, בלי גבוהים בכלל, אז אני קצת חושש מה Z623. מא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המגבר הזה אולי? אני יכול להשיג אותו ב700 שקל ואני מתכוון לחבר אליו את הרמקולים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5650&gsid=10-4
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מגבר נייד לאוזניות (Grado SR-80 ו-AKG K518DJ). האם ישנו בארץ מגבר נייד עד 400 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב) ששווה משהו? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות HTPC פשוט מ פנטיום 3 800 מגה הרץ עם 512 ראם. כרטיס מסך MX4000. מקבל וידאו מפוקסל (אבל רץ חלק) ברזולוציה של 600X800. התקנתי DIRECTX8.1 ו KLITE. מה אני עושה לא נכון ? או שאנחנו מדברים כאן על מגבלות חומרה/מערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש רמקולים למחשב 2 או 2.1 למטרות משחקים בסכום של 200-300 ש"ח שאפשר גם לתלות על הקיר (אין לי הרבה מקום על השולחן). אין חובה לחנות ספציפית ואני מוכן גם לאפשרות להזמין מחו"ל (אם נשאר במסגרת התקציב כולל משלוח). תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-