אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכירות הפובמיות של ynet החליטו למכור את הסטרימר הזה במחיר ממש נמוך!! http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734756&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=DANE זה כנראה המחיר הכי זול בארץ לסטרימר אפילו עד מחיר של 600 שח. מומלץ לכל מי שמחפש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לחבר שלי האוזניות ואני בשמו מבקש המלצה לאוזניות בתקציב של 200-250 שקל הוא רוצה אוזניות למוזיקה ושיהיו נורמאליות לגיימינג ומשחקים. אבל בעיקר למוזיקה. ושיהיו להם באסים טובים.. למישהוא יש המלצות? האחוזים הם 60% מוזיקה 40% משחקים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מרגיז אותי תמיד כשאני לקראת הפעלת הסרט, אחרי שכבר הושבתי את כולם, והסרט באופן פתאומי לא עובד! למשל זה: http://i.imgur.com/Ng1CK.jpg מדוע הוא לא עובד? דאגתי שהוא יהיה בעל פס קול AC-3 ועדיין אני מקבל שגיאה. כמו כן, מה הקריקטיון המדויק שפועל כראוי על הנגן הפנימי הנ"ל? שאני אדע להבא!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יהיה שיפור במידה ואני יקנה את הכרטיס קול הזה http://tms.co.il/product/10024 ויחבר אותו בחיבור דיגיטלי לרסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 (5.1 CH( לבין אם אני ישאיר את הכול כמו שהוא כשאני משתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול המובנה ללוח אם של ריילטק ? או שבכלל עדיף לחבר לכרטיס קול של קראייטיב באנולוגי ? שווה את הכסף בכלל ? יהיה הבדל ? השימוש זה סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלות בנודע לנגן ipod 20GB איזה כבל צריך בשבילו ? (שם מדויק בבקשה) ועם איזה תוכנה הוא מגיע? בתודה manor
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המגבר הנל? קיבלתי אותו ביחד עם פטיפון גם של סניו. הוא טוב? בדקתי והוא עובד כמו שצריך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול? האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טובים ככל האפשר. אם יש רמקולים שממש עדיפים אז אפשר גם עד 250.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון:MPIO HD400 8GB השני:MP4 H10 20GB Iriver השלישי:IAudio 6 שימו לב שהנפחים שונים ביניהם וזה למרות שהם באותה רמת מחיר יחסית..... ותמיכה בעברית (סרטים לא חשוב כל כך אבל בונוס..) ובכללי על מה אתם ממליצים אני חשבתי על האייריבר אבל אז ראיתי תמפיו ותאייאודיו אז אני מבולבל...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מרחק הצפייה אצלנו הוא בין 2-4 מטר לכן אני מתלבט בין 37-42 אינצ'... הייתי בטרקלין חשמל , והמוכר הציעה לנו טלוויזה sony kdl-375 Bravia , המחיר הוא 5440 , והוא אמר שנשארה להם טלוויזיה אחת ב4440 שהיא חדשה באריזה פשוט יש להם עודפים. בכל מקרה חיפשתי את הדגם באינטנרט, ומצאתי רק Sony Bravia KDL37S4000E יכול להיות שזה אותו דגם-מה שכן הוא עולה באינטרנט ממחיר של 4290 ש"ח...-מה שנותן לי תחושה שאכן מדובר באותו דגם. אז השאלה שלי היא כזאת , האם מדובר באותו דגם ?...והאם הדגם הנ"ל הוא ממולץ לצפייה בכבלים\לווין\DVD (לאו דווקא HD...) -פשוט המוכר טען שהדגם הנ"ל מצטיין בצפיה בתכנים שהם לא היידיפינשן.. והשאלה השניה האם ישנם דגמים אחרים ממולצים יותר , בתווך מחירים של נניח 5000 ש"ח …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני הבעלים הגאה של Sound Blaster 16 ורמקולים שנשרף להם המגבר ושעובדים ישירות מהחיבור של הכרטיס. אני שוקל לקנות או רק רמקולים ATP-3 של Altec לחבר אותם לכרטיס קול הישן שלי ולקוות לטוב, או Creative Audegy (1) without a Firewire port + Creative Inspire 2400. אני יודע שה- ATP-3 הרבה יותר טובים מה- Inspire אבל מה עדיף ? המחיר של כל אחת מהאופציות הוא 590 שקל ,אולי בכלל יש משהו יותר זול עם איכות סבירה ? אני מתכוון בעיקר לשמוע איתם מוזיקה ואלי משחקים פה ושם. יש לי חדר קטן ולכן רק מערכת 2.1 תתאים. תודה מראש, …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני לא דביל אני יודע שאפשר לחבר טלוויזיה למחשב אבל יש לי בבית טלווזיה ישנה (קנינו לפני שלושה חודשים 47') והטלוויזיה הישנה שלנו (היסתכלתי מאחורה) יוצרה ב-1996 והיא מהטלוויזיות השמנות אבל בכל זאת חבל לזרוק חיפשתי את הדגם באינטרנט ולא הצלחתי למצוא זה כנראה ישן מדי זה הדגם הזה: onwa K-A120 onwa זה החברה... והחיבורים היחידים שיש זה audio in video in וכבל שמחבר אותה לחשמל וכבל שמחבר אותה למכשיר כלשהו בקיצור אשמח אם תעזרו... נ"ב זה המחשב שלי<<<<<<<<<<<<<<
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי. אני כרגע עם הכרטיס שקיבלתי עם הלוח אם Supream FX X-Fi והוא עובד לא רע. המערכת שמחוברת לי למחשב היא Logitech x5500. יש לי יציאה אופטית ואני רוצה להמשיך להשתמש בה. בגדול אני אשתמש בכרטיס לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אין צורך ביכולות עריכה. המלצות? יש טעם בשדרוג, האם אשמע הבדל? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת בעצם השאלה... אני רוצה ליצור קבצים שיהיו כמו גרסאות ה instrumental שאפשר להוריד באימיול. תודה. נדב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-