אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוחרת את ה -sennheiser px100\\200 (למרות שחנות שמוכרת אחד מהם בטח מוכרת גם את השניות..) או מי היבואנים שלהם לארץ (אם יש בכלל)?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF. לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם הנגן הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1 בגודל של 256 mb במחיר 570 שווה בכלל?? -תנו הצעות לנגנים מהרשימות האלה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=435 עד 800 שקל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי איזו חומרה אני צריך, אם אני רוצה לנגן קבצי מוזיקה שונים מהמחשב בו זמית בכמה איזורים/חדרים בבית? נניח שבחדר אחד אני רואה סרט מהמחשב ובחדר השני אני רוצה לשמוע מוזיקה מאותו מחשב וכן הלאה בסלון ונניח בעוד חדר. האם ניתן בכלל במחיר שפוי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאלה: http://cgi.ebay.com/10-EAR-FOAM-PAD-COVER-IPOD-IPHONE-MP3-EARBUD-EARPHONE_W0QQitemZ270504754333QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3efb56fc9d#ht_2099wt_1165 פשוט נראה לי אבסורד להתעסק עם משלוחים בשביל כזה דבר קטן... איפה בארץ יהיה אפשר למצוא דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת במחיר של עד כ650 ש"ח. אני מעוניין באוזניות המיועדות למוסיקה בסגנון טראנס, אלקטרוני וכדומה. שמעתי על ATH-M50X שהן מעולות. אשמח לשמוע חוות דעות על האוזניות האלה או במידה ויש לכם אוזניות אחרות להציע שהן יותר טובות במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר אחרי כל החיפושים אני מתלבט בין solo6c או solo7c מצד אחד יש המון המלצות על הסולו וביקורות מצויינות.. ללא ספק התמורה הטובה ביותר למחיר ומצד שני נתקלתי לא פעם אחת ולא פעמיים בתלונות שהרמקולים שבקו חיים אחרי ימים בודדים או אפילו שעות! אז האם מישהו יכול להגיד פה מנסיון האם הרמקולים עמידים לאורך זמן? מבחינת איכות בניה/חומרים/שמע/עמידות האם מישהו נתקל בבעיה או לחילופין יכול להעיד על אמינות טובה? אני מעוניין לרכוש את הסט... תודה חברים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-