אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אודיופיל חובב (;D) גם אני רכשתי לעצמי לפני מספר חודשים אוזניות ברמה, הלא הן ה-Audio-Technica ATH-A900. לאחר קריאה מרובה בפורומים של HEAD-FI הועלו האשמות נגד האוזניות בטענה שהמיד שלהן קצת רחוק מדיי. ובכן נראה כי יש פיתרון, מוד פשוט מאוד אשר ניתן למצוא הסבר עליו עם תמונות בקישור זה. סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים! לפירוט: באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד. מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בגודל מלא עד 500 ש"ח, יש לי כבר אוזניות IN-EAR, אבל זה ממש לא כיף כל פעם לשים אותם בבית אז בקיצור, אני מחפש משהו נוח ושישמע טוב, לא אכפת לי מחו"ל כל עוד יש אתר ששולח לארץ במחירים סבירים. חשבתי על גרדו SR80, יש הצעה יותר טובה *ונוחה* בטווח המחירים? לא אכפת לי שיהיו פתוחות כמו חלק מהאוזניות של סנהייזר, העיקר שישמעו טוב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסית לחבר IPOD של חבר שלי עם אותה גירסה לחיבור USB למחשב על מנת לעשות סינכרון אך המחשב לא זיהה את הנגן שלו אבל כן מזהה את הנגן שלי. האם יש משהו שניתן לעשות שיאפשר סינכרון של המחשב עם ה- IPOD השני?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם השלט הנ"ל: לפני כחודש עברתי מHOT לYES ומשום מה בשלט לט מתפקד כמו שצריך מול הממיר של YES (ממיר רגיל, לא YES MAX), התופעה המוזרות הן: כפתורי החיצים, הOK,עוצמת השמע והחלפת הערוצים מתפקדים כאילו כל לחיצה היא כפולה ולמשל זה עובר 2 ערוצים בכל לחיצה. לעמת זאת עם אני עובר ערוצים בלחיצה על מספר הערוץ אז זה עובד בסדר וגם כפתורי הGUIDE ,MENU ,EXIT וINFO מניבים פעולה תקינה. מה שמוסיף למוזרות היא העובדה שמול הממיר בסלון (שהוא YES MAX) השלט מתפקד כמו שצריך. אגב ומול הממיר של HOT הוא עבד פרפקט מישהו אולי יכול לעזור לי.......
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי כח להתעסק יותר מדיי אני רוצה לקנות רמקולים, טובים, שתומכים לפחות באיזה טכנולוגיה טובה כמו THX או DOLBY ונותנים חווית משחק ומוזיקה ממש טובים, ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח. הרמקולים שאני מחפש הם רמקולים שנותנים חווית משחק ומוזיקה מלאה. 4.1 או 2.1 הרמקולים שלי פשוט נדפקו, הסאב וופר נדפק ואני צריך חדשים, והיה לי יומולדת שלא קניתי בא מתנה, אז אני רוצה לנצל את זה תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההיתלבטות בין PORTAPRO לבין GARDO SR60 בבקשה תעזרו לי להכריע את הכף תודה (:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כותרת שווה 1000 מילים...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ואני בכלל לא יודע מה ההבדל... ומה היתרונות והחסרונות של כל סט... עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. השאלה היא כזאת, הבנתי שיש דגם ישן של המערכת ודגם חדש, אז איך מבדילים? ראיתי שיש דגם שהרמקולים מתחברים עם כבל חשוף כזה קליפס שחור ואדום ויש סתם חוט שיוצא מהרמקול. אז מה מהם הדגם החדש? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של Creative 390SBS. המגעים שלי נורא עדינים כל נגיעה משפיע יש דרך כלשהי לטפל בזה? ואיך אוכל לשמור על הרמקולים? מבחינת אורך חיים וכמובן איכות מתמדת ודברים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-