אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעוד זמן מה אקבל את האוזניות החדשות שלי Audio-Technica ATH-M50 הייתי רוצה לדעת: האם כדאי לרכוש גם כרטיס קול? עד כמה כרטיס קול איכותי ישנה את חווית השמיעה שלי? וכמובן - איזה כרטיס קול ייתן לי את התמורה הטובה ביותר עבור האוזניות והשימושים שלי? השימושים של האוזניות: מוזיקה, סרטים וסרטונים וכמובן משחקים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הנגן שאני רוצה לקנות. המחיר קצת מפחיד אבל אני אוליי יזמין אותו דרך קרוב שלי בארה"ב 2000 שקל מקסימום לפי האתר של החברה (430 דולר חבל שהם שולחים רק בארה"ב :'() אז מה אתם אומרים שווה? או שאוליי אפשר להוצא משהו יותר טוב באותו סכום או אוליי לחסוך קצת אני יוכל להחזיק בעוד 200 שקל אני מניח לא יותר מזה! נ.ב האם הנגנים באמת כולכך רגישים לזעועים כמו ששמעתי ואיך הוא מתפקד עם זעזועים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על המכשירים האלה שמשדרים ממכשיר אחד למכשיר אחר בצורה אלחוטית. למשל מהמחשב לטלוויזיה. יש המון מכשירים כאלה בשוק, אבל אני מחפש המלצה על אחד טוב, שלי יהיה יקר מדי... (300 ש"ח, אפילו פחות). ועדיפות על אחד שיכול לעבור קירות (כלומר על שידורי רדיו)...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טובים ככל האפשר. אם יש רמקולים שממש עדיפים אז אפשר גם עד 250.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות לגבי רמקולים לסלון. בסלון יש לי טלוויזיה המחוברת ל HTPC בתור מקור יחיד. עד לאחרונה היתה לי שם מערכת אודיו רצינית, אבל הנ"ל הועברה לחדר אקוסטי נפרד ושם אני שומע מוזיקה. אז כרגע בסלון אין כלום. אני די נהנה מהספייס שהתפנה פתאום, ולכן מחפש משהו מינימליסטי שישמע סביר. סביר = שישמע נקי ככל האפשר ובווליום בינוני +. מועמדים בקנה: 1. המועמד המוביל- Soundsticks 3. נראים מיליון דולר, ולא יקרים. השאלה רק איך נשמעים. 2. מועמד פחות מוביל- Creative T3. נראים יותר צעצוע שפחות מתאים בסלון, והביקורות מדברות על באס אימתני. 3. עוד אחד פחות מוביל- Logitech Z623. גם די צעצועיים למראה. כמו כן, היו לי Z523 שנשמעו פשוט קטסטרופה, בלי גבוהים בכלל, אז אני קצת חושש מה Z623. מא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קומפק סטנדרטית שאני מחבר אותה כדי לשמוע האם יש איזה שהיא דרך שאני יכול לחבר את הסאב (המסריח אני יודע ) למערכת יש לי כרטיס קול Creative 128 Vibra תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים 2.0/2.1 לחבר. השמח לקבל המלצה בתקציב עד 350 ש''ח. עד עכשיו חשבתי על שתי אפשרויות : -MicroLab M880, קניתי כאלו לעצמי והאמת שאני מאוד מרוצה. איכות בניה טובה למחיר וגם הסאונד לא מזייף, אך החיסרון שאין שלט. -Microlab FC-530 דגם שממליצים עליו בפורום. דיי נחמד בעל סאב חזק ושלט, אך סובל מאורך קבלים קצר (מטר),מגבר שאין בו צורך וסטליטים דיי חלשים. אשמח להמלצות וחוות דעת למערכת + שלט(אם יש אפשרות). לגבי 2.0 ו2.1 , תלוי מה עדיף במסגרת התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מערכת ה-5.1 של לוג'יטק Logitech X-530 איך האיכות שלה ? ראיתי ביקורות טובות עליהם (למרות שבחול הם עולים בהרבה יותר זול מהארץ, 80$)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף. אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי. אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך. שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש באפשרותי לקבל את אחד מהמסכים הבאים ורציתי לדעת מה הכי כדאי ( עזבו את המחיר שמוצג) מה נראה לכם הכי שווה? 1. BUG –32 LS35OY - 1709 ₪ + מע"מ (כולל משלוח, 3 שנים אחריות) http://www.electrophoto.co.il/pl_product~32LS350Y~1~392.htpsize] 2. אולסייל - 32 LED HD READY, שארפ, אחריות יבואן 3 שנים - 1281 ₪ + מע"מ. לא כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22974544 3. ניופאן – Toshiba, 32 LED, דגם PB200 - 1298 ₪ + מע"מ (3 שנים אחריות מניופאן)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המגבר הזה אולי? אני יכול להשיג אותו ב700 שקל ואני מתכוון לחבר אליו את הרמקולים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5650&gsid=10-4
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, עומד להגיע אלי xbox360 שאני הולך לחבר בחדר. מהיציאות שלו יש רק אפשרות ליציאה אופטית, אך אין לי בחדר רסיבר אלא רק את המחשב שלי שבו יש 5.1, מהכרטיס קול. ולא בא לי לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה עשיתי מחקר משלי והבנתי שאני יכול לפרק את הכבל AV של ה xbox ולהוציא ממנו את השמע לפני ההמרה לאופטית ככה שיש לי את המידע בקואקס. ויש לי כרטיס קול עם כניסת spdif קואקסילית עם מפענח dolby (הכרטיס הוא audigy2). השאלה שלי היא האם אני יכול להוציא את השמע לקבל קואקס באמת, שיתחבר אל הכרטיס קול וממנו אל הרמקולים? האם זה דורש קבל מיוחד או כל קבל עם סיכוך יתאים? הנה קישור לפירוק של הכבל: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מקווה לתגובות, רביד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום! ברצוני לקנות רסיבר שיתחבר למע' קולנוע ביתי של 5.1 שעדין לא ידוע מאיזה חברה תהיה ומה תכיל (מבחינת רמקולים). הרסיבר יתחבר ל-PS3 ממיר HD ונגן DVD איכותי של פיוניר ובנוסף כנראה יחובר גם פטיפון, CD אני ישמע בעזרת ה-DVD המע' תשמש לסרטים מוזיקה ומשחקים ובשביל זה חשוב שלא יהיו חסרים חיבורים + שיהיה אקסטרות לעתיד חשבתי בגדול על הרסיבר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717974 של סוני ורציתי לקבל חוות דעת עליו, בעיקון אני מעדיף סוני ואני יהיה מעוניין להחליף חברה רק אם זה משהו קריטי יש הצעות הערות חוות דעת ביקורות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-