אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש זוג אוזניות חוטיות להשמעת מוסיקה. אני רוצה אוזניות קשת over ear, למרות שאני משקפופר שזה קצת הורס. אין לי דרישות מיוחדות בתחום האודיו, חשוב רק שהן לא ישמעו גרוע. יתרון אם הן מתקפלות וככה נוחות לנשיאה (ולנסיעה), אבל זה לא ממש קריטי. אני לא הייתי רוצה שיעלו יותר מ-200 שקלים, אבל אפשר לחרוג אם זה נותן יתרון מהותי. אין לי עדיפות לקנות בארץ או בחו"ל. חשבתי על משהו כמו ה-AKG K44 למשל, אבל ההבנה שלי בתחום בסיסית מאוד. תודה מראש לכל הממליצים
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה. ועכשיו לעניינינו, השימוש שלי באוזניות הוא שימוש מאסיבי על תופים אלקטרונים וגם לשמוע מוזיקה דרך הטלפון כשאני בדרכים עם העדפה לאוזניות שיושבות סביב האוזן ולא על האוזן, עם אטימה לסאונד חיצוני ושיהיו נוחות לשימוש ארוך מאוד כבל ארוך גם חשוב. תודה
-
אהלן, יש ברשותי סט חמישה רמקולים מסוג בוסטון, וסאב וופר. עברתי לא מזמן לדירה שכורה ואני לא רואה לנכון להתחיל לתלות לקדוח ולהעביר חוטים... חשבתי שיהיה נכון לרכוש שני רמקולים עומדים במקום המערכת סראונד. יש לי רסיבר מסוג ימאהה RX-V800, דגם ייחודי של ימאהה עם חמישה טרנזיסטורים נפרדים בפנים. אז שאלה ראשונה: האם יש המלצה לרמקולים קדמיים בלבד טובים שיתאימו לי גם לסרטים גם למוזיקה ושינוצלו כמה שיותר ע"י הרסיבר שברשותי? שאלה שניה: האם יש טעם להשאיר את הסאב שיהיה מחובר יחד עם הרמקולים הקדמיים? תודה מראש!! שלמה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בהמשך לשירשור: http://www.head-fi.org/forums/f4/very-brief-impressions-all-headphones-youve-heard-413826/ רשמו את רשמיכם מאוזניות שיצא לכם לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יתכן והחודש APPLE מתכוונים להכריז על גרסאות 2GB ו 4GB של ה IPOD SHUFFLE שלהם, בגרסאת FLASH ! כרגע אין אישור רשמי לזה, וניתן לראות באתרי מכירות כמו SHOPPING.COM שהמוצר קיים (ללא אפשרות הזמנה / מחיר עדיין)... אם באמת יש כוונה לשווק דגמים כאלו, הדבר יכול לתת זריקת עידוד חדשה לכל נושא נגני ה FLASH ולזכרונות ה FLASH בלי קשר... עד היום נאלצנו להסתפק בנגנים בגדלים של עד 1GB במקרה הטוב, וגם זה במחיר לא קטן. APPLE שכרגע עדיין שולטת בשוק הנגנים, יכולה עם הוצאה של מכשירים בגדלים כאלו גדולים, לגרום לשינוי בשוק, שבעקבתיו נראה ירידה במחירי הנגנים והזכרונות, ולכך שבעתיד נראה יותר ויותר נגני FLASH (על כל היתרונות) בגדלים של 2-4GB. לזה מצטרף ההודעה, כי SAMSUNG הודיעה על הורדת מכירים של 50…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם שלי החלטתי כנראה ללכת על HD280/HD515 (צריך למצוא אותן ולהאזין להן ואז להחליט) אבל החלטתי שבמידה ואוכל בתקציב הנ"ל לקנות להן מגבר, אעשה זאת. האם יש מגבר שיכנס לתקציב שלי?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני ירגיש הבדל בין הX-FREE ל S3-30 Logitech ,או שהאיכות בינהם לא משמעותית? נוח לי עם הX-FREE אבל בכל זאת רציתי לדעת כי יש לי אפשרות להחליף ללוגיטק,ההבדל הוא עד כדי כך משמעותי ששוה לי להוסיף עוד 70 ש"ח? ועוד שאלה קטנה,למה על האריזה עצמה של הX-FREE אין שום איזכור שקריאטיב מייצרת אותם והם אפילו לא מופיעים באתר שלה,ועדיין לא מצאתי עליהם REVIEW אחד ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה יש לאבא שלי רדיו דיסק שקנינו מהאינטרנט והוא עושה בעיות אז צריך לשלוח אותו לחנות ואני צריך מדריך איך להוציא אותו מהרכב חיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו יודע בבקשה זה ממש דחוף וחבל לשלם לחנות ואז כשאני יקסל אותו לשלם שוב כדי שיתקינו לי אותו תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בaltec lansing bxr1221 בלי ה subwoofer והן לא 100% תקינות. בנוסף ממש מפריע לי שהווליום המקסימלי הוא ממש נמוך. אני מחפש רמקולים בסגנון דומה. צריכים להיות קומפקטיים לפחות כמו אלו שאני משתמש, ועם עוצמה הרבה יותר חזקה. אציין שאני לא מבחין יותר מידי בין איכויות שמע בין רמקולים, כל עוד הרמקול נשמע סביר ע"י רוב האנשים, לי זה מספיק טוב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות האלה כבר הרבה זמן,אין להם מיקרופון מובנה ולא את הקטע של הבקרת עוצמה באוזניות עצמן. כשאני משחק במשחק - לדוגמא counter strike אני יכול להגביר בבקרת המשחק volume ואני שומע פיגוז. אבל כאשר אני שומע ורואה סרט אני שומע ממש ממש חלש,והכל על הכי גבוה באפשריות של המחשב (בקרת עוצמה של המחשב) ובמדייה פלייר! מה עושים? איך אני מגביר לשמוע את הסרט כמו שצריך? וזה לא סרט ספציפי את כולם שומעים חלש,אם אני מעביר לרמקולים כמובן שומעים רגיל,ככה שזה באוזניות אין איזה תוכנה כלשהי? משהו? :'( תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-