עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לרכוש את ה-MX5021 מבית AltecLansing. מישהו יודע היכן ניתן למצוא? בתודה מראש, אורי.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. השאלה בכותרת.

3. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום קניתי מסך LCD חדש וברצוני להציג בו תכני HD איכותיים לצורך בדיקה. מישהו יכול להביא לי תוכן HD, כלומר כל קליפ או סרט עם נופים, אך חשוב לציין שאני רוצה את תכני ה HD האיכותיים ביותר, וזאת לצורך בדיקה. אני רוצה תכני HD כמו שאפשר לראות בכל חנות טלוויזיות, ששם הם מציגים HD איכותי מאוד, מאיפה ניתן להשיג את זה? לא משמה לי 720 p או 1080. אשמח לעזרה. תודה רבה וערב טוב.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. מהיכן ניתן לקנות כבל אודיו אופטי באורך של 5 מטרים ? מחיפוש בגוגל יש מכל מיני אתרים"וירטואלים" כאלה עם משלוח.. אני גר באיזור הקריות ואני מחפש חנות פיזית לקנות ממנה.. ב-KSP באייבורי ובאופיס דיפו מצאתי רק באורך 3 מטר.. באתר של באג גם כן לא מצאתי.. מישהו מכיר אולי מקום שניתן לקנות בו עוד היום את הכבל הנ"ל ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by b3ta0,

האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Dmoney,

לכרטיס קול ממוצע יש 3 יציאות - אחת ירוקה, אחת אדומה ואחת כחולה. עכשיו, הירוקה לפלט, האדומה לקלט..ולמה משמשת הכחולה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by oorlevi,

לאחרונה אני מיתעניין מאוד ברמקולים MX5021. אני רוצה משהו איכותי מאוד מאוד וגם עוצמתי! עכשיו המחיר שלהם נע בין 1250 ל- 1400...... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40050 מצד שני אני רואה את כול המערכת 5.1 עם ריצפיתתים מגבר ו-DVD.. זה די מפתה אני חייב לומר! נגיד משהו כזה סתם דוגמא: http://nanashop.co.il/sale.php?sale=3103806 אני מישתגע איך ה MX5021 עולים כמו מערכת שלמה כזאת? הם ממש אבל ממש יותר איכותיים מהם? עוד שאלה: יש אפשרות לחבר את ה MX5021 למחשב וגם לטלויזיה? ומתי שאני רוצה לשמוע מחשב לעבור (ואז ישמעו מהרמקולים של הטלויזיה) ומתי שאני רוצה לשמוע איתם בטלויזה אז לעבור... יש אפשרות כזאת? אולי דרך החיבור של האוזניות? מתי שאני רוצה לשמוע מהם אנ ייחבר את…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  11. מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by danieln9,

לא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם חוץ מזה של CTS 20 USB יש USB ...... האם זה אומר שזה גם כרטיס קול??? http://www.cinemastation.com/products/cts20/index.htmhttp://www.cinemastation.com/products/tss10/index.htm

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by ron11,

אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by approx,

מה יותר קשה לדחפיה על ידי המגבר ? 8 אוהם או 4 ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכווווולם ! ברשותי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 ולוח אם ג'יגהבייט פP-35 עם כ.קול מובנה 7.1 ערוצים ומעבד Q6600 ליפני שבוע רכשתי רסיבר ימהה RXV 863 חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל DVI - HDMI וכבל קואקס את רסיבר מיציאת מוניטור OUT חיברתי לטלויזיה בעזרת כבל SVIDEO (טלויזיה סוני טרינטרון ישנה אך מעולה) לצערי לא קיבלתי תמונה אלה רק קול מקוטע גם בסרטים וגם שירים שהגיעו מהמחשב בכרטיס המסך יש זיהוי של הרסיבר אפילו בשם הדגם ורסיבר עצמו מצויין כניסת HDMI ובכרטיס הקול סימנתי את היציאה הדיגיטלית אך הקול שנשמע ברסיבר מקוטע לאחר הרבה ניסיונות להסתדר לבד ויאוש אחד גדול אני מבקש ,צריך ומאחל לעזרה ??? .תודה עמית

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שאלה היא כזאת... יש לי לוח אם מסוג ASUS P5W DH Deluxe אני רוצה לבטל את הסאוונד ממנו ולהשאיר רק את הX-fi איך עושים את זה ? ***עריכה*** > כתבתי נושא חדש בטעות הגבתי פה במקום שם וזה נגרר לפה הנושא הוא לא ניתוק כרטיס קול O\B מהלוח אלא הנושא הוא לגרום לX-FI לעבוד בצורה דיגטלית עם רסיבר ושכל ה5 רמקולים שלי יעבדו בינתיים אני במצב שרק שלושה עובדים אין לי פתרונות , בבקשה תתיחסו לזה ברצינות ותקראו לפני ואל תגיבו על דברים שכבר היו

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/

21. טוב אז יש לי בעיה יש לי מערכת קולנוע שכוללת רסיבר של פיוניר VSX517 ורמקולים של מוראל (דגם NOVA 5.1) עכשיו הסאב הוא בעוצמה של 140W ואמור לפרק לי את החדר אבל אני בקושי מרגיש אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח.. תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום! אני מעוניין לצוד זוג ATH AD900X בBF, אשמח אם תשתפו אותי בניסיון שלכם - מחירים טובים משנים קודמות, אתרים, מאיפה אתם מזמינים? כמו כן אשמח להמלצות למגבר קומפלמנטרי. בחיפוש האחרון שלי הלכתי לאיבוד איפשהו באיזור הO2 והFIIO, וקיימת גם דעה (אל תצלבו אותי) שאין צורך במגבר לאוזניות האלה... האם נוכחות המגבר באמת מורגשת ושווה את זה? אני לא אאודיופיל ולא מתכוון לשבת ולחפש את ההבדל במכוון, רק נהנה מהמוזיקה והמשחקים שלי

24. הי, אני כרגע מסיים תהליך של בניה וביררתי מול הוט האם יש להם ממירים שתומכים בעיניית - כזו שמחברים לטלוויזיה מצד אחד ומצד שני לחבר לממיר. וזאת כדי שאני אוכל להסתיר את הממירים בארון תקשורת מרכזי ולשים טלוויזיה ללא ממיר עם עיניית ראיתי באינטרנט מספר סוגים - השאלה אם יש כאן מישהו עם ניסיון או הכרות - מה הטווח במטרים ומה מומלץ. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. יש לי מצלמה מסוג NIKON COOLPIX L1 המצלמה מצלמת וידאו בקבצי MOV אני מנסה להעביר למצלמה קבציים חיצוניים כך שאוכל לצפות בוידאו דרך המצלמה או לחבר אותה לטלויזיה ורק לראות דרכה. משום מה למרות שאני מכניס למצלמה את אותו סוג קובץ בדיוק שהיא מצלמת , המצלמה לא מזהה את הקובץ החיצוני וכמובן שלא ניתן לעשות בו שום שימוש למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.