עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  2. אם אפשר להביא לי כמה שמות של חברות בדירוג מהטובים. אני בעקרון רוצה לקנות מערכת ביתית לבית {לא למחשב} בסביבות ה 1000 ש"ח אם מומלץ להוסיף אני יוסיף

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. מחפש אוזניות+מיקרופון חיבור USB למשחקים ומוזיקה... אין הרבה סוגים ואני לא ממש מבין אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. אני רוצה לקנות סט רמקולים של 6 אום ולחבר לרסיבר 8 אום שיש לי בבית, זו בעיה גדולה? ואם כן, יש איזה פיתרון אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Gliding,

מדובר ב LEADTEK 1TV PRO 1680 חיברתי אותו בכניסת אנטנה ליציאת CABLE OUT של הממיר, ואחרי שעשיתי סריקת ערוצים דרך הכרטיס הוא מוצא לי רק את הערוצים האנלוגיים. ביפ למשל איננו. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר, ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה כן לעשות אגב, למסך אני מחבר אותו דרך ה VGA תודה מראש

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by OmerNeu,

^ ^

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by goodspeed,

קיבלתי מגבר ישן של sony ta-1150. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אותו ויכול לחוות לי עליו דעה. כי אם הוא טוב אני אהיה מעוניין מאוד לקנות לו רמקולים ולהשתמש בו...

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אני צריך לרכוש כבל של 2 מטרים כדי לחבר את ה-Z5500 ומתלבט בין שלושת אלה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7816 http://exp.shopy.co.il/products/94741 http://exp.shopy.co.il/products/101837 אשמח להמלצות. תודה

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Eacan VS Logitech VS Divoom למשחקים סרטים ומוזיקה עד 500ש"ח מי עדיף? EACAN A-600-II EACAN A200 Divoom XForce I 2.1 LOGITECH Z4E\I

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by BoA,

ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by SALHOV62,

שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by arikam,

יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. יש לי טלוויזיה SAMSUNG "32 וחיברתי אליה כבל DVI-HDMI (הDVI הולך לכרטיס המסך) ובאותה כניסה בטלוויזיה כבל 3.5 (לכ. קול) ומצידו השני שני בננות אדום לבן. איך אני יכול (אם בכלל) לשמוע את הסאונד מהמחשב באותה היציאה? כלומר לבטל את זה שהכבל HDMI "לוקח" לי את הסאונד כביכול ולהגדיר שהמערכת תיקח את הסאונד מהכרטיס קול? בבקשה עזרה. (זה אחרי המון עבודה של הרמת בלטות וחציבה בקיר כדי שייראה יפה) תודה מראש, איציק.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. העוזרת המפגרת שברה לי את המנורה הקטנה של הLD2++ שלי, מאיפה אני יכול לקנות חדשה, אפשר מאיביי, יש לי משתמש, ואם אתם יכולים גם איזה דגם אני יכול של הגדולה, נקנה כבר 2 ליתר ביטחון...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!

20. שלום, אני כבר כמה זמן חושב על שדרוג של הסאונד אצלי (אני אומר סאונד כי אולי זה יהיה רמקולים במקום) ואני חשבתי אל אוזניות פתוחות עם דגש על HD555 של סנהייזר. ורציתי לדעת האם הוא לא מבודד סאונד בכלל מבחוץ? פשוט אני לא רוצה שהאוזניות ינתקו אותי ושלא אוכל לשמוע את הסובב סביבי. (לבית) וגם האם התוספת מחיר לHD595 משתלמת לעמות ה HD555 מבחינת תמורה למחיר? תודה רבה. עומר

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  21. שלום השגתי לאחרונה מספר שירים באיכות FLAC עד היום כל המוזיקה שלי באיכות MP3 של לפחות 192kbps אני יודע שזה מאוד אינדיוידואלי וכל אחד והאוזניים שלו, אבל בכל אופן, פחות או יותר, איזה ציוד "צריך" בשביל להבחין בהבדל באיכות בין FLAC ל-MP3 נניח אפילו של 320kbps ? כיום אני עם ATP3 וכרטיס קול OB של לוח בן 3 שנים ואת האמת? לא ממש הרגשתי שיפור משמעותי בשירים, אולי הסאונד קצת יותר "נקי" אבל לא באופן שממש אמרתי וואו זה באמת איכות ממש טובה לעומת ה-320kbps.. מבחינת אוזניות- בימים הקרובים צריך להגיע אליי Sennheiser HD 457 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by johnplon,

תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by cold fire,

צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  25. חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים