עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elicom,

יש לי מחשב טוב. עם כרטיס מסך GTX9800+ אני עדיין מעוניין בכרטיס. לכרטיס אין יציאת HDMI. אני מעוניין להחליף לוח אם שיש בו יציאות HDMI ולחבר את הכרטיס שלי. אני רוצה לעבוד עם הכרטיס שלי - ולראות סרטים ביציאת HDMI מהלוח אם. האם זה אפשרי? האם משהו עובד כך? אשמח לקבל תשובות תודה

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by ilyadd,

רציתי לשאול איך אני מחליף את המערכת בH10 מאמריקאית לאירופאית? והאם יש בזה סיכון? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מערכת סטאריו Panasonic SA-AK410 בחדר שעלתה בזמנו (לפני שנה) משהו כמו 1700 שקל, היא דיי בסדר אני אין איכות כמו במערכת רמקולים ורסיבר.. השאלה שלי היא האם כדאי לי למכור אותה במשו כמו 1500 שקל ולקנות במקומה רסיבר ורמקולים 5.1? אם כן, כמה אצרך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. שלום חברי הפורום ברשותי מקרן HP XP7030: נותרו בסביבות ה300-400 שעות לנורה. אני פועל במצב חסכוני כל הזמן. מפני שהתקרבתי לזמן מנורה זה, התחלתי כבר לחשוב על קניית נורה למקרן שלי. כשהייתי בחיפה שוחחתי עם מנהל TMS בנידון, והוא טען שהוא רכש נורה למקרנו בארץ, ושהוא רכש אותה ב100 שעות האחרונות של המקרן כי היא עלולה להתפוצץ בשעות אלה, ולפגוע במראות המקרן. האם זה נכון? אם כן, נותרון 200-300 שעות לשימוש מעשי במקרן. בebay בHK מוכרים נורה (SP-LAMP-034) למקרן שלי ב160 דולר עם משלוח, ובארה"ב 200 דולר על מנורת osram שמיוצרת בסין עם משלוח. בארץ ההצעה שקיבלתי בינתיים היא 1300 ש"ח על נורה חלופית ו1750 ש"ח על נורה מקורית. שאלתי מדוע לי לשלם כזה הפרש גדול בשביל נורה מקורית וזה מה …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים Mordaunt Short MS 3.10, מעוניין לרכוש זוג של Klipsch במקומם. מה הדגם המקביל מבחינת הפרמטרים הטכניים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by adam12345,

היי אני שוקל להחליף את הרמקולים שלי, z5300 בZ5500 מבחינת איכות בעיקר. אני יודע שההבדל העקרי זה שהZ5500 בעל יציאה דיגיטלית ויותר RMS ואילו הZ5300 עם יציאה אנלוגית. יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ZS השימוש הוא בעיקר 1.מוזיקה 2.סרטים 3.משחקים כמה לדעתכם אני ישים לב לשינוי ? אגב לגודל חדר 3X3

9. Started by דני אופיר,

אוקיי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי עם כדי להשקיע בכרטיס קול ורמקולים חדשים, ועם כן עד כמה אני ירגיש בהבדל (המחשב ממש כמו מערכת קולנוע ביתי.. למשחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט.. הכל) כרגע יש לי את הX530 של לוגיטק (מערכת 5.1) והכרטיס קול הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360699 (די מעפן אבל היה לי תקציב) עכשיו אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בכרטיס X-FI בסביבות האלף שקל ומערכת הרמקולים Z-5500.. (אני די בטוח שכדי) וכמה אני באמת ירגיש בהבדל של איכות השירים, סרטים ומשחקים (מבחינת הקול). תודה מראש

10. Started by intel suck,

יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מאיביי רסיבר NAD אמריקאי, הבעיה היא השנאי... וממיר חיצוני זאת לא אופציה בכלל. מישהו יודע על איזה חנות שעושה תיקונים למגברים או משהו בסגנון ויודע כמה זה צריך לעלות ? תודה, אוהד.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר. ציפיתי ליותר. הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף. אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Winter King,

ניטרלתי את הכרטיס o/b לaudigy 2 zs ואני שומע "רעש לבן". אשמח לעזרה!

14. טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם אני מנסה לחבר מסך LCD 32" מתוצרת סוני למחשב החיבור נעשה ב-HDMI דרך כרטיס מסך מצ'יפסט 4550 (זה הדגם שלו - http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4550-512D3E-HDMI~8~0.htm) כל 5-7 דקות קורה משהו מוזר - החשכת המסך לכ-2-3 שניות. החלפתי את כבל ה-HDMI וגם עדכנתי דרייבר. עדיין לא נפתרת הבעיה. יש למישהו רעיון לפתרון ? תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.

18. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by jetman,

EP-630 http://ivory.co.il/product.asp?produ... ... atCode=417 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5711 CX300 http://ivory.co.il/product.asp?produ... ... atCode=417 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6199 ו CX200 http://ivory.co.il/product.asp?produ... ... atCode=417 לא יתנגד לעוד הצעות זה בעקרון ,חשבתי גם על גדולות ,אבל לא רואה את עצמי מסטובב עם דברים כאלו בחוץ גם לא נעים לי עם גדולות ,מעדיף in-ear

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by sh0ck3r,

היי קיבלתי הצעה לגבי 3 אוזניות בזיל הזול אבל אני עדיין מטלבט איזה לקחת. האוזניות הן: 1. MICROLAB K520 LOGITECH ClearChat Premium PC Headset .2 ZALMAN Headphone Theatre HS-ZMRS6F + Microphone .3 ממה שהבנתי הזלמן הן הכי טובות מבין אלה למרות שהם יקרות ב 60 שקל, האם זה נכון? האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by srulikg,

יש לי טלוויזיית LED שמחוברת לממיר של yes בחיבור HDMI. ממיר yes max total. לאחרונה, מדי פעם, הטלוויזיה מאבדת קשר עם הממיר למשך שנייה. זה קרה בטלוויזיה קודמת של פיליפס וזה קורה גם עכשיו עם טלוויזיה של סמסונג. הטלוויזיה של סמסונג בת חודשיים, הממיר בן כמה שנים. מה יכולה להיות הבעיה?

22. היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. טווח דינאמי רחב הופך רשמית ממונח של עולם הצילום למונח שרלוונטי בכל עולם האלקטרוניקה הצרכנית, בנוסף לרזולוציות של 8K עבור כל מי שכבר לא מסתפק ב-Ultra HD פשוט בדומה ללנובו, גם LG כבר מוכנה במלואה לתערוכת CES 2016 – אם כי במקרה שלה נראה שהתחום הלוהט הוא לא מחשבים, אלא דווקא טלוויזיות. טלוויזיות משוכללות ברזולוציה גבוהה, ליתר דיוק. היצרנית הקוריאנית תציג בתערוכה קו של טלוויזיות Ultra HDחדשות אשר מתפארות בתמיכה בטכנולוגיית ה-HDR Plus, אשר מהווה שילוב בין פילטרים ומנוע עיבוד מותאם לקבלת יחס ניגודיות משופר בסצינות הכוללות אלמנטים בוהקים ובהירים מאוד, לצד חלקים כהים יותר – בדומה למה שיכולות לעשות כיום חלק גדול מהמצלמות והסמארטפונים בצילום תמונות סטילס (חלקן גם בצילום וי…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.