עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איאודיו X5L הכלבה היפה שלי אכלה לי את האוזניות המקוריות והחלטתי לקנות את הדגם המהולל!כל מי ששאלתי אמר לי "מה קרה לך המקוריות זבל עומת הסינהייזר" בקיצור חיברתי שמתי את הסיליקון המתאים ל"מנהרה"שלי באוזן וייחלתי למשהו מדהים! מסקנות:האיכות פושרת ביותר אפילו מאכזבת הבאס נחמד זה לא מתאים לאוזניות שעלו 250 שח ועוד של המותג המהולל שיחקתי כיוונתי וכלום!אני לא רוצה שתתעו שומעים מעולה אך לא כמו שציפיתי! אולי יש איזה פתרום שלא עליתי עליו

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני חודשיים קניתי טלויזיה LG LM620Y סמרט דגם 2012 עם תלת מימד וכל השטויות ואפילו השקעתי בשלט המגניב של המג'יק! אבל יש ים של באגים! עדכנתי גירסה ואפילו היו אצלי טכנאים וניסו עדכונים שלהם שאין לנו גישה אליהם אבל כלום לא עוזר! היוטיוב ניתקע כל הזמן, התפריטים כל הזמן נתקעים ולוקח להם ים זמן להגיב לפקודות! ה"פלקס" ניתקע באמצע סרט.. וכל מיני תופעות מהסוג הזה. חוץ מיזה המסך מדמם (בריחת אור עצבנית מהפינות של הטלויזיה), והיא ממש מתחממת שזה די נראה לא תקין. בתמיכה אומרים לי שזה תקין ??? השאלה אם יש למישהו טלויזיה דומה עם בעיות כמו שתיארתי למעלה? או שנפלתי על טלויזיה פצוע?! אשמח לתגובות!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ScreameR,

יש כרטיס עם יציאה קואקסאלית\אופטית במחיר שווה לכל נפש ? מצידי שיהיה לו רק יציאה אחת... תודה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  5. כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Raanan97,

סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 600ש"ח. שימוש: משחקים, מוזיקה, סרטים. ייעוד מוזיקלי: דבסטפ,רמיקסים ושחורה גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: מה אתם אומרים על audio technica athm50?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by oamir1,

שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

שוב שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב ומתלבט בין כמה דגמים. יש סיבה שלMicrolab יש בערך 400 דגמים באותו מחיר? /: גם איך בדיוק הם ממספרים את הדגמים שלהם? סתם ברנדומליות? /: זה מעצבן >< אחרי הרבה התלבטויות (שמבוססות על מידע כמו חיבורים ומראה ולא איכות), הגעתי לכמה אופציות: Microlab FC360(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=367&bigclassid=15&smallclassid=63 Microlab FC362(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=349&bigclassid=15&smallclassid=63 הFC360 והFC362 זהים? ההבדל היחיד היה הInput sensitivity: 300 mV והעיצוב.. (ואני מעדיף את העיצוב של הFC360) Microlab FC530 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=241&bigclassid=15&…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  10. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. מעוניין באוזניות כפתור למכשיר נוקייה עד 100 ש''ח מה האופציות בתקציב הזה והאם הגדלת התקציב ל-150 ייתן תמורה יותר טובה? תודה והמשך ערב טוב

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. יש לי DVD של פיונייר DV393S, יש לו 2 יציות אודיו, זאת אומרת 2.1 סה''כ, חשבתי לעצמי במקום לקנות מגבר לקנות מפצל ל5.1 ולחבר רמקולים מוגברים. השאלה אם יש דבר כזה בכלל..כי זה סתם עלה בראשי העניין המטורף הזה. ועוד משהו, אשמח אם תציאו ערכת קומפוננט טובה בטווח של עד 1000 ש''ח.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני רוצה לקנות MP3 יש לי שני דגמים מובילים iAudio X5 וiriver h340 (או שיש אחרים יותר טובים) מה אתם אומרים מה יותר טוב? ומה הפלוסים והמינוסים של כל מכשיר? את ה-iAudio X5 אני לא רואה בzap למה זה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כנראה לחצתי על משהו בטעות ואחרי שיר מסויים הוא מתחיל אותו שוב ואין לי מושג איך מבטלים את זה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה לטלויזית 32 אינץ' בתקציב 1500 ש"ח (אפשרי לחרוג גג עד 1600-1650 אם זה ממש רצוי) טלויזיה לחדר שינה, חשוב לי שיהיה HDMI וכניסת USB לסרטים עם כתוביות בעברית. ראיתי כמה טלויזיות אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אני צריך את עזרתכם תודה רבה!

19. Started by daviditzhaky,

http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/VR920 משהו השתנה ב8 החודשים הללו מאז פרסום הכתבה? (חוץ מירידה ניכרת במחיר) אני מתכוון אם עכשיו יש יותר משחקים שתומכים בטכנולגיות של המסך\משקף הזה...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אהלן! אח שלי גילה את נפלאות הקאונטר סטרייק. והחליט שבא לו אוזניות עם מיקרופון, על מנת שיוכל לשוחח תוך כדי המשחק ובכלל.. אילו אוזניות למשחקים מומלצות, שכוללות גם מיקרופון? תקציב בעיקרון עד 200-300 ש"ח אבל גמיש (לשני הכיוונים). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. שלום ... תודה מראש לעוזרים.. אם מישהו מבין בנושא אשמח לחוות דעת /עזרה.... לאחר שקיבלתי NAD 7130 החלטתי לקנות זוג רמקולים קדמיים שכן הרסיבר הזה הוא סטריאו בלבד.. השידוך עלה נחמד.... אבל רציתי לדעת אם יש לךכם רעיונות לשיפור הצליל להחליף רסיבר אולי... המגבר מוציא 4X100 ב8 אום גבוה עם מפסק להורדה לנורמל והספק הרמקולים הוא 6אום 140W כל אחד... לסיכום יש רעיון איך לשפר את הצליל ושהרמקולים לא יחנקו בווליום הגבוה מהבאס כמו שקורה עכשיו....? אשמח לייעוץ או לביקורת מה עשיתי לא נכון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים? audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hell,

אני הולך להזמין Z-640 הם במחיר שפוי והאיכות ממש טובה לדעתי לגבי כרטיס קול אני חושב על משהו איכותי אבל לא הכי יקר מצאתי כמה דגמים מענינים אני אשמח מאוד אם תיתנו דעות והצעות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=3362 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4603 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=833 יש ב KSP אאודיג'י 2 6.1 ב 420 הוא שווה משהו? אני רוצה כרטיס קול שיתמוך בכל הטכנולוגיות שיהפכו למינסטרים וישלטו בסאונד במישחקים בשנה הקרובה אני לא צריך יציאות מיוחדות רמקולים מיקרופון וזהו לדעתי אני מוגבל לתקציב של 500-550 גג! בבקשה תעזרו נ.ב. לסקורפיון אני מיצטער אם עי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.