עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by smisrael,

אשמח לקבל קצת ביקורת על האוזניות הסגורות של bose מדגם on ear מישהו מכיר? חנויות משתלמות בארץ? זה מה שיש בזאפ, מישהו יכול לתת עוד קצת מידע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sdfzxc,

שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במקום לכתוב שהכרטיס קול במאפיינים הוא SoundBlaster Audigy 2 Platinum או Audigy2 הוא מזהה אותו כSB Audigy Audio [C000] וזה נורא מרגיז אפילו הsisoftsandra אומרת שהכרטיס קול הראשי שזה Audigy2 Platinum שמזוהה כמו שאמרתי מסוגל למקסימום של 16bit/48Khz וזה לא נכון...הכרטיס מסוגל ל24/192 והכרטיס מקורי מהקופסה אני התקנתי אותו בעצמי כתוב עליו Audigy2 והכל ויש את הפאנל... העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתכוון כשתמקריבים מיקרופון לרמקולים אז יש מין צליל מעצבן כזה שיכול לגרום נזק לרמקולים (וגם לאוזניים ) השאלה שלי האם הרמקולים הנל' מוגנים מפני הנזק הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני מעוניין ברמקולים האלה: http://ksp.co.il/?uin=15338 אפשר לקבל חוות דעת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, קיבלתי טלוויזיה לחדר. אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב. יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו. רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב? איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית? תודה חבר'ה, יונתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי,אז לאחר שהייתי עם siberia steelseries v2 ו- akg k518 החלטתי לשדרג לאוזניות שיתאימו יותר למוסיקה וסרטים. אני שומע הרוב r&b , האוס , מטאל (פחות) , ראפ ושירים יותר שקטים של להקות כמו coldpaly , kings of leon וכו' .. המליצו לי על shure srh750dj קראתי עליהם גם הרבה ביקורות טובות אך רציתי לדעת אם יש אוזניות אחרות שגם כדי לבדוק? עדיפות לאוזניות 'סגורות' אין צורך במיקרופון מובנה אך אם זה מגיע עם מיקרופון זה גם טוב תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RoiKy,

האוזניות הם steelseries siberia v2 היו בשימוש יום יומי עד שהכלב אכל את הכבל.. הנה תמונות של הנזק חח http://i.imgur.com/2hpru.jpg http://i.imgur.com/Of9Ya.jpg http://i.imgur.com/agRZm.jpg באוזניות לא שומעים כלום, את המיקרופון כן שומעים. עכשיו לשאלה, יש אפשרות לתקן את זה? אפשרי לעשות את זה בבית לבד (כמובן שלהזמין חלקים) או שחייב לשלוח לאיזו חנות? ואם כבר אני משקיע עליהם, אפשר לעשות עליהם סליבינג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AmL1,

כרגע יש לי את זה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE והמערכת המעפנה הזאת עושה לי קצת בעיות... השאלה היא אם המיקרולב טובה יותר ואם ישמעו לפחות באותה עוצמה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shahal,

היי כולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של בערך 55 אינץ'. תקציב: בסביבות 7500. מרחק: בסביבות 3 מטרים. מטרה: סדרות, סרטים וספורט (הכל בסטרימינג מהמחשב). יש המלצות לדגמים ולהתאמת הגודל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SuperStyle,

????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! אין לי ידע רב באוזניות ובזיהוי טוב של איכות האוזניות. קניתי לפני כשנה רמקולים של לוג'יטק (הZ3 2.1) ואני לא ממש מרוצה מהם.. כי הם מפיקים סאונד כבד ולא איכותי (הבאס שלהם מכביד על הסאונד) אחרי שקראתי פה.. הבנתי שעדיף להשקיע משהו כמו 350 שקל על אוזניות איכותיות. הבעיה היא שאין לי מושג בזה.. והאוזניות היחידות שיש לי הם CR-CD 8915 שקניתי לפני 7 שנים ב80 שקל מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שישמעו הרבה יותר טוב ממה שיש לי ומהרמקולים? (למוזיקה בעיקר, עם תקציב של 300-350 ש"ח) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by urifff,

מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erans101,

שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.

19. שלום לכל העוזרים, לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לשתי בעיות מרכזיות. 1. לא שומעים ברמקולים האחוריים. יש לי מערכת של לוג'יטק X540 שעבדה מצוין עד לאחרונה. הבעייה לא נעוצה ברמקולים עצמם כי כשחיברתי אותם לשקע של הרמקולים הקדמיים שמעו בהם כמו בקדמיים. עברתי על כל החיבורים הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. פעם מאתר היצרן של לוח האם ופעם מהאתר של רילטק. חשבתי שאולי הבעייה בקודק פק שהיה לי (למרות שבעבר גם איתו זה עבד) הסרתי ועדיין לא עוזר. הכרטיס קול הוא כפי שצויין של Realtek גרסת HD כלומר 7.1 ערוצים ועם יציאה אופטית. הרמקולים מחוברים אנלוגית. הגדרתי גם בווינדוז (XP) שיש מערכת 5.1 ערוצים ובתוכנה של רילטק מופיע שהכל מחובר, אבל כשמנסים לשמוע רק מהאחוריי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קיבלתי הצעה של קולנוע ביתי ב800ש''ח, מאוד חשוב לי דעתכם על כדאות של העסקה!!! אז ככה- רסיבר YAMAHA RX-V793 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200254&CTID=5000300 סוובופר YAMAHA YST-SW150 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200480&CTID=5003300 רמקולים WHARFEDALE MODUS FOUR http://reviews.cnet.com/separate-speakers/wharfedale-modus-4-left/1707-7869_7-30112948.html?tag=mncol;lst נראים במצב טוב.... צריך את תגובתכם!!!!!!!! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amir69,

איך הרמקולים האלה? רציתי לקנות בהתחלה את ה x540 של לוג'יטק אבל ראיתי את הרמקולים האלה שגם העוצמה יותר חזקה גם שלט גם אם רסיבר כזה. אבל איך הם מבחינת איכות? אני צריך מישהו ששמע את אותםם כי ראיתי שהם לא נמכרים כמו הלוג'יטק(או שאני טועה)? ולא צריך כרטיס קול מיוחד הכל מתחבר לרסיבר נכון? ומשהו אחרון איזה אורך החוטים אני צריך 2-3 מטר לפחות ל2 מהם כי אני רוצה לטלות בחדר. בקיצור לקנות אותם או את הלוג'יטק. יש הצעות אחרות עד 600 שקל??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cleric,

* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול? האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מספר שאלות בתחום הטיפול בקבצי שמע: 1. כאשר יש לי שיר בפורמט WMA, שנדחס לאיכות 192 KB לשנייה, ואותו השיר בMP3 ג"כ ב 192, אבל ישנם הבדלי איכות לטובת ה WMA, האם המרת השיר באייטיונס ל AAC 192 תשמר את הבדלי האיכות או שההמרה תהרוס אותם בין כה וכה? בנוסף, מהו היחס בין דחיסת הנתונים של הACC לMP3? כלומר, האם בהמרה מMP3 320 ל AAC בשביל לשמר את כל המידע שכבר ישנו בMP3 האם אצטרך להגדיר אותו ג"כ כ 320, או שהדחיסה שלו יותר טובה, וכדי לשמר את המידע שבMP3 נדחס ל 320, אצטרך ב AAC רק 256, למשל? 2. כאשר אני מעביר שיר לאייפוד, אני מעביר אותו קודם לאייטיונס כדי שיצרף ערכי נורמליזציה של העוצמה, ורק אז מעביר לאייפוד. מה אני יכול לעשות עם השירים שכבר יש לי באייפוד? אני חייב להוציא אותם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by henz12345,

אני משתמש כרגע בפלאפון שלי בתור הנגן עם אוזניות CX300, אני מאמין שבעת החלפת מקור הוצאת השמע אני ישמע הרבה יותר איכותי. 4GB\8GB, אני מחפש איכות שמע... מחיר - שיהיה ריאליסטי, אני לא מחפש את הטופ אבל לא מחפש את הזבל. אני חושב שיש לי איזה 600ש"ח לנגן, בסביבות המחירים האלו מעדיף חריגה כלפי מטה . ככה שאני יכול לפנות ליד2 במידה ולא מתאפשר משהו איכותי במחירים האלו. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.