עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי הצעה של קולנוע ביתי ב800ש''ח, מאוד חשוב לי דעתכם על כדאות של העסקה!!! אז ככה- רסיבר YAMAHA RX-V793 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200254&CTID=5000300 סוובופר YAMAHA YST-SW150 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200480&CTID=5003300 רמקולים WHARFEDALE MODUS FOUR http://reviews.cnet.com/separate-speakers/wharfedale-modus-4-left/1707-7869_7-30112948.html?tag=mncol;lst נראים במצב טוב.... צריך את תגובתכם!!!!!!!! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by batatm,

אהלן, אז ככה- לקראת הבחירות יש שבוע מבצעים מיוחד בבאג (bug attack) ומתחשק לי לקנות אוזניות גיימינג חדשות. אני מתלבט בין שלושה דגמים שנמכרים במחירי מבצע (שנשמעים מצויין), כאשר הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי הוא נוחות השימוש לאורך זמן (שלא יחממו את האוזניים יותר מדי, שלא יגרמו לכאבי ראש וכו'): 1) AKG GHS1- המחיר 199 ש"ח, קומפקטיות ביותר, החסרון הוא שהן ללא סראונד. 2) GameCom 780- המחיר 299 ש"ח, מאסיביות למדי אך איכות הסאונד אמורה להיות ללא תחרות! 3) SteelSeries Siberia V2- המחיר 249 ש"ח, איכות סאונד טובה אך ככה"נ פחות מה-780, אך גם נראות קלות ונוחות יותר... זהו חבר'ה, אני אשמח לשמוע המלצות, חוות דעת ושאר ירקות רק כמה שיותר מהר בבקשה (המבצע מסתיים ב26/01 או עד גמר המלאי P:)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום, ברשותי נגן winamp שהתקנתי לפני זמן רב במערכת Windows. ברצוני להאזין לתחנת רדיון באמצעות winamp. מצאתי מספר אתרי הורדה אך אני חושש מוירוס ומאי התאמה בין ה winamp שלי ל Shoutcast. שאלתי: ניתן להאזין לרדיו באינטרנט ב winamp ללא הפלאגין? בעבר האזנתי ללא Shoutcast. מישהו יכול להעביר לי קישור להורדה בטוחה של winamp ו shoutcast תואמים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by AVENGER,

אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני צריך לדעת מה הם ההבדלים המורגשים בין כרטיס קול און-בורד פשוט שמגיע עם לוח של 700 ש"ח למשל לבין כרטיס קול רגיל בעלות של 100~300 ש"ח. איך ההבדלים מורגשים בשירים ובכלל בסאונד? מה שאר ההבדלים? (אני שוכל להשקיע בכרטיס קול שקצת יותר מקצועי מאון-בורד.) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: ‏LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר

8. לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by benor,

אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית. מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי. הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AmL1,

כרגע יש לי את זה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE והמערכת המעפנה הזאת עושה לי קצת בעיות... השאלה היא אם המיקרולב טובה יותר ואם ישמעו לפחות באותה עוצמה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Or ei,

החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם יש למשהו מושג על כרטיס קול איכותי שיוצא בקרוב ? או יצא ? כרטיס עם אלמנטים שמשפרים את הסאונד במוסיקה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם החיבור של הסאב למגבר חיברתי כמה פעמים לרסיבר ובדקתי במחשב הפעלתי אותו גם דרך הרסיבר הגברתי אותו עד הסוף בווליום של הסאב ועדיין אין תגובה בכלל שמחברים את הסאב לdvd הוא עובד אולי צריך כבל מסויים משהו?? בבקשה עזרה דחוף! זה השם והדגם של הרסיבר והסאב: רסיבר: jvc rx-5022v סאב: tonsil zgm-60-25a זה סאב עם הגברה תודה מראש לכל העונים!!!

15. Started by curdi1,

שבוע טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום. אני יודע - השאלה הזויה מעט. רכשתי (באופן מאוד אימפולסיבי יש לומר), מגבר של Harman Kardon. האם כל יעודו של רסיבר זה להגביר את הרמקולים המחוברים אליו (שגם כן רכשתי)? אמנם שומעים מדהים, אבל לא ברור לי אם כל מהותו של רסיבר (והרי מדובר במכשיר מאוד מסיבי) היא להגביר את העוצמה. בנוסף, יש לו חיבורי HDMI, וזה מעלה אצלי שאלות: מדוע שתהיינה כניסות של ווידאו ברסיבר? מצטער על הבורות, ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק. האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים. מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות. האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Oquda,

שלום, התקציב שלי כ-300 ש"ח ואני אשמח לאוזניות גדולות ונוחות (הן ישמשו בעיקר למשחקים) הכ. קול שלי: http://i.imgur.com/H6PZc6P.png תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה אתה אומרים כדאי לי לקנות? אוזניות Sennheiser px200 או Sony MDREX81LP אני מחפש הרבה באס, והבנתי שלשתיהן יש הרבה באס.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BlackShadow,

האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף. אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי. אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך. שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by XtraZone,

התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים