אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפלאפון, עד 200 ש"ח, אפשר גם מ eBay אין לי עם זה בעייה. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיו בסגנון פקק ולא כפתור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לצפייה בסרטים מהטלוויזיה, תקציב 200, אפשר לחרוג ל300. 1. צריך אחד שיוכל להתחבר לרשת האינטרנט שלי בעזרת WIFI. 2. יש בANDROID תמיכה בכונן תקליטורים? יש לי הרבה מאוד דיסקים ולכן אני רוצה לחבר אחד חיצוני כדי לצפות בסרטים. 3. ANDROID STICK עם שלט, או אם קיימת תמיכה בעכבר או מקלדת? 4. לפחות כמה חיבורי USB למצויין למעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון כשתמקריבים מיקרופון לרמקולים אז יש מין צליל מעצבן כזה שיכול לגרום נזק לרמקולים (וגם לאוזניים ) השאלה שלי האם הרמקולים הנל' מוגנים מפני הנזק הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שיחליפו את הרמקולים הישנים שלי שכבר לא עובדים טוב. הדרישות : שיהיו רמקולים איכותיים יחסית ושיהיה אפשר לחבר אוזניות בקלות למערכת. רציתי לקנות את ה-ATP3 אבל אני מבין שאין יציאה לאוזניות עליו. (אני לא רוצה להוציא יותר מ-450 שקלים). האם יש בטווח מחיר הזה רמקולים עם יציאת אוזניות. ראיתי שבלוח אם שלי (p4p800) יש חיבורים ליציאה קידמית של אודיו, אבל למארז אין את המחבר הזה, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחבר כזה, ככה שיהיה אפשר לחבר אוזניות מקדימה? מבחינתי גם קופסת פיצול עם מפסק זו אופציה, האם יש כזה דבר? וכמה יעלה לקנות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מערכת מדגם AEG DVD4621 Home Cinema DVD Reciever Combination ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי. המערכת כוללת DVD, ארבעה רמקולים, רמקול מרכזי וסאבוופר. הכרטיס קול שיש לי במחשב הוא המובנה שיש על הלוח שלי - Gigabyte MA78LMT-US2H . בינתיים חיברתי בין המחשב למערכת באמצעות כבל 3.5"-AUX (אדום-שחור), ובינתים אני שומע רק בשני רמקולים + סאבוופר. אין לי מושג איך אני מפעיל את כל הרמקולים. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנת כרטיס הקול (Realtek HD Audio Manager) ולהגדיר 5.1, אך אני עדיין שומע רק בשני רמקולים. יכול להיות שצריך עוד איזשהו חיבור מיוחד? דרך אחרת לחבר? לא דרך ה-AUX? חסר כבל? או בקיצור - איך אני מחבר כדי לקבל 5.1 אמיתי? תודה, שמואל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה. מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם. למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט... האם זה נכון או לא? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך חדש של פיליפס 5604H. מבלי להתכוון ראיתי שבמחשב הנייד שיש לנו בדירה יש יציאת HDMI אז החלטתי לראות איך קצת HD אמיתי. בקיצור הבעיה שלי היא כזאת, שהתמונה מהמחשב היא סטטית (תמונות, אינטרנט, דסקטופ...) רואים מעולה. הבעיה היא שמנגנים סרטי HD (גם 720 וגם 1080), על המסך של המחשב אין שום בעיה, על מסך הLCD מופיע קו מרצד על המסך כל כמה שניות. בדקתי בשני חיבורים שונים בטלויזיה ושני כבלים שונים והבעיה המשיכה. עוד קצת פרטים: מדובר בLG E310, מעבד: T3200, כרטיס מסך: GeForce 8200MG. למחשב יש 3GB RAM זיכרון. לגבי סוגי הכבלים- יש לי שניים, אחד איכותי (לדעתי לפחות ,HD-303 Lexus) השני סתם בררה. אבל בכל מקרה הבעיה זהה בשניהם. הדרייברים עודכנו השבוע ולא עזר. לא ברור לי למה על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מישהו יודע איך אפשר לשמוע ערוץ נוסף באוזניות בתוכנות תומכות כמו וירטואל דיג'יי של אטומיקס דרך כרטיס אונבורד רגיל? כאילו שערוץ אחד (שיר אחד) ישמעו מהרמקולים וערוץ נוסף ישמעו באוזניות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אין בעיה לחרוג מהתקציב עד 50 ש״ח דרישות: 1. עמידות ממש חשוב! תמיד אני מגיע למצב ששומעים רק באוזניה אחת, אם זה הבעיה בחיבור של האוזניה עצמה או אם זה בחיבור pl. 2. חשוב לי מאוד איכות אודיו ברמה!! אני שומע טראנס! וחשוב לי לשמוע כל צליל וצליל, ובסססס נקיי!!! תודה!, שבוע טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המערכת הנ"ל נמכרת בבאג ובמשרדיה, והיא מעבירה אודיו ווידיאו למשל ממיר בחדר אחד לטלוויזיה בחדר אחר ללא חוטים, בתדר 2.4 ג'גה הרץ. קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= 1. האם מישהו התנסה במערכת זו, מה דעתכם על איכות השידור ? 2. יש לי ראוטר אלחוטי הפועל באותו תדר: האם המערכת תנתק הקישור לאינטרנט במחשב הנייד שלי ? 3. האם קיימות מערכות אחרות דומות בארץ המומלצות יותר ממנה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים 2.1 למחשב משפחה...ככה שזה לא צריך להיות משהו מדהים אבל שיהיה נורמלי... אין לי ממש תקציב אבל שלא יהיה מופרע...אם זה יוצר בעיה שאין תקציב מוגדר אני יגדיר... שיהיה רק מפנדה כי משם אני יקנה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום לכתוב שהכרטיס קול במאפיינים הוא SoundBlaster Audigy 2 Platinum או Audigy2 הוא מזהה אותו כSB Audigy Audio [C000] וזה נורא מרגיז אפילו הsisoftsandra אומרת שהכרטיס קול הראשי שזה Audigy2 Platinum שמזוהה כמו שאמרתי מסוגל למקסימום של 16bit/48Khz וזה לא נכון...הכרטיס מסוגל ל24/192 והכרטיס מקורי מהקופסה אני התקנתי אותו בעצמי כתוב עליו Audigy2 והכל ויש את הפאנל... העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין ברמקולים האלה: http://ksp.co.il/?uin=15338 אפשר לקבל חוות דעת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת במחיר של עד כ650 ש"ח. אני מעוניין באוזניות המיועדות למוסיקה בסגנון טראנס, אלקטרוני וכדומה. שמעתי על ATH-M50X שהן מעולות. אשמח לשמוע חוות דעות על האוזניות האלה או במידה ויש לכם אוזניות אחרות להציע שהן יותר טובות במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-