אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היא הייתה בשימוש מועט אבל החיווי מאוד נמוך מה הבעיה יכולה להיות? האם המד מזייף ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! 1) מחפש המלצה לרמקולים שמתחברים למחשב ב-USB. יש כל מיני דברים נחמדים כמו FC-520U של מיקרולאב, אבל אלה לדעתי מיועדים רק למדיה, כלומר רק לDOK ועוד כמה מהחבר'ה האלה, תקנו אותי אם אני טועה. 2) לחילופין, אביזר המרה מומלץ מUSB לRCA או לחילופין אפילו לפלאג סטריאו 3.5mm רגיל, כמובן יפתח לי את האפשרויות הקיימות בשוק, למרות שחושש מעולם הממירים הרגישים. אשמח לעצתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה. מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם. למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט... האם זה נכון או לא? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שם לב שהמון המון הולכים היום על הגראדו S60 בגלל המחיר הנוח שלהם והאיכות הטובה שהוא מספק. אמרו לי בחנות שצריך קצת להתרגל לסאונד של הגראדו כי הוא שונה מהסנהייסרים. אני אישית מאוד אוהב את האוזניות של סנהייסר ולא בהכרח רוצה להחליף, הייתי שמח לשמוע איזה אוזניות של סנהייסר משתוות לאיכות ובעצם לכל היתרונות שיש לגראדו S60. * לא מחפש משהו מפלצתי, אבל משהו איכותי שאולי יהיה שווה להחליף בו את ה-HD457 הוותיקות והאהובות שלי. * אם בכל זאת כן כדאי ללכת על הגראדו, אז האם שווה להוסיף ל-S80 ומה בעצם ההבדל בינהם? * חשוב לציין שהאוזניות האלה הם רק לבית, ככה שלא אכפת לי אם הם יהיו ענקיות. * גם AKG נראים לי אחלה אופציה, אבל שוב אני דיי פאנבוי של סנהייסר (בלי שום סיבה, אני לא מבין מי-יודע-כ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז לכונן קשיח שידע להפעיל ישירות סרטים שעליו(רצוי אפילו עם תמיכה בכתוביות)-כמה שיותר זול ומותג מדבקה מצידי. במידה ועידף מסיבה כלשהי אז מארז שמגיע ישירות עם הארדדיסק גם יהיה נחמד המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות של AKG אני מעוניין בדגם הסגור שלהם . הדגם הוא K414P הבעיה היא שאני מצאתי את הדגם הקודם שלהם שהוא K26 P הישן והטוב ... השאלה היא כזאתי מישהו אולי יודע מה ההבלדים ולמה שונה שם של הדגם יש שוני כולשהו באלמנטים של האוזניה שזה שווה את זה .. כי את הK26 אני יכול לקנות במחירמבצע וזול יותר המדגם החדש תודה רבה לכולם ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כזה דבר להמיר MP3 ל3gpp יש לי מכשיר שעובד רק עם קבצי AMR או 3gpp הAMR נשמע זוועה, נראה לי שה3gpp יעבוד יותר טוב אודה למי שיעזור לי בזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החדר די מואר, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32 אינץ, בשביל ה- XBOX ולשימוש רגיל כמובן חיבור HDMI, ו-USB יהיה נחמד. מעדיף FULL HD ומתלבט ביו LED ל-LCD. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי אותם היום ואני לא בטוח איך אני אמור לחבר אותם אחד לשני. מצורפת תמונה של הכבל. האם אני אמור לחתוך את החלק העליון? להפריד את קצוות הכבל לשני כבלים ע"י חיתוך באמצע? תודה. עריכה: ניתן למחוק. הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי במפרט ללוח אם הזה http://skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm שכתוב SPDIF In/Out connector תחת Internal I/O connectors. עכשיו אני יודע שחיבור SPDIF הוא חיבור אודיו דיגטלי שיכול לבוא בשתי תצורות- חיבור קוקסיאלי, או אופטי, אך זה אם הוא יהיה ב- rear panel I/O. אז מה זה בעצם אומר? שאני יכול לחבר כבל מסויים ללוח אם שבקצה השני שלו יהיה חיבור קוקסיאלי ולהוציא ולקבל אודיו בצורה כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי את הcreative inspire m2600 שמבחינתי עושים עבודה מעולה כל הזמן הזה. הבעיה היא שהשלט ווליום נדפק קצת עם הזמן והרבה פעמים צריך לשחק איתו עד לרמה של תסכול עד שאפשר לשמוע כמו שצריך (פעם אחת שומעים בשמאל ולא בימין ולהפך וגם לא בשניהם). בקיצור אני רוצה רמקולים חדשים למחשב שישמשו למוזיקה סרטים ומשחקים. אני לא בטוח אם הכי כדאי לי 2.1 או מדפיים, אני אשאיר לכם את זה (למרות שאשמח לפירוט לגבי ההחלטה). תקציב: 400 שקל, אם יש הבדל מאוד משמעותי 500 זה גם אפשרי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היום קיבלתי את האוזניות הנ"ל. יש טיפים לברן אין? האם בכלל יש טעם לכך? טיפים בכלל לאוזניות חדשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי. אני כרגע עם הכרטיס שקיבלתי עם הלוח אם Supream FX X-Fi והוא עובד לא רע. המערכת שמחוברת לי למחשב היא Logitech x5500. יש לי יציאה אופטית ואני רוצה להמשיך להשתמש בה. בגדול אני אשתמש בכרטיס לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אין צורך ביכולות עריכה. המלצות? יש טעם בשדרוג, האם אשמע הבדל? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-