עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Sven,

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות כרטיס קול כדי לשדרג את איכות האודיו שלי מה-מובנה בלוח. מה שיש לי היום זה ה- ALC883 של Realtek שמובנה בלוח האם (מפרט בצד). בעקרון חשבתי על M-Audio Revolution 5.1 כי קראתי עליו כמה ביקורות נחמדות וכי הוא נכנס יפה בתקציב שלי, אבל פה באה השאלה, עד כמה זה באמת ישפר את חווית ההקשבה שלי? ואם כבר, אולי כדאי למצות את התקציב ולקחת איזה ה- Audiophile 2496 או משהו אחר כדוגמת Audiotrack Prodigy 7.1 או משהו מבית ESI ? (או כרטיס אחר מחברה אחרת שאני לא מודע אליו ונכנס בתקציב) אולי בכלל משהו חיצוני שמתחבר ב- USB או FIREWIRE? או שמא אין טעם בהוצאת סכומים כאלהו אני יכול להסתפק במשהו זול יותר שנותן איכות מעולה? מה שיתחבר אל הכרטיס אלה הם ה- RP-21 שלי …

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Starsky,

שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. בוקר טוב חיברתי את מערכת הסטריאו הישנה שלי (AIWA 2.0) לטלוויזית ה LCD שלי בסלון כדי להנות מאיכות שמע טובה יותר מזה של הרמקולים המובנים בטלוויזיה. החיבור נעשה על ידי העברת כבלי RCA בין הממיר(yesmaxtotal) לבין מערכת הסטריאו. קיימת כניסה אופטית במערכת הסטריאו ורציתי לשאול, אם אני יחבר כבל אופטי בין המערכת לממיר במקום כבל RCA, האם אני יבחין בשיפור בסאונד? שאלה נוספת, אם אני מכבה את הטלווזיה, הסאונד מהממיר ממשיך להישמע. כיצד אוכל לגרום לכך שבלחיצת כפתור אחת של כיבוי הטלווזיה אוכל גם לגרום להשתקת הקול/כיבוי הממיר/כיבוי המערכת. כנראה שאני עצלן מכדי לכבות/להדליק שתי מכשירים בפעולת ההדלקה/כיבוי.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני רוצה לשדרג קצת את החדר, ואני מתלבט מה לקנות מסך מחשב או טלוויזיה עכשיו יש לי מסך 17 אינץ' (שאני מאד מרוצה ממנו, הוא של MAG ואצלי יותר מ3 שנים, אבל הוא כבר קטן מדיי ) רוב השימוש שלי הוא במחשב,וגם את הסרטים אני רואה רק דרך המחשב ( אין לי ממיר בחדר, ואני גם לא רוצה ) עכשיו : אני לא יודע מה עדיף, להשאר עם המסך הזה רק לשימושים של מחשב, ואת הסרטים והמשחקים לראות על מסך טלוויזיה או פשוט לקנות מסך מחשב גדול .. לדוגמא 24 ? מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  7. גם לי היתה אותה בעיה במשך שנים - ולא הצלחתי לפתור אותה לאחר תלאות רבות עלתה במוחי הברקה - רצתי לסניף באג הקרוב וקניתי כרטיס קול חיצוני של CREATIVE ב 350 ש"ח (אני בטוח שתמצאו יותר זול אבל לי יש כסף 8)) ומאז אני שומע את אוסף הMP3 ורואה את הסרטים שלי ללא רעשי רקע מעצבנים. אבל יש לי בעיה אחרת שנותרת ללא פתרון : בחיבור של המחשב לטלוויזיה (בעזרת S-VIDEO) מופיעים לי שני פסים בהירים המרצדים על המסך (סוג של רעש רקע מעצבן) - אני לא מצליח ולא יודע איך להתגבר על הבעיה - זה מוריד הרבה מחווית הצפיה בסרטים יש לי את ה 9800PRO עם 256MB ויציאות S-VIDEO - אם משהו מוכן להחזיר טובה ולומר לי איך מתגברים על הבעיה אודה לו מאוד שמח לעזור RASTLIN ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, כמו שהכותרת אומרת, יש לי מספר מערכות 2.1 שנראות לי דיי רציניות (תקציב כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מידי): Altec Lansing AVS300 Creative Inspire 2.1 2400 Logitech® Z-340 2.1 configuration 33 Watts HERCULES XPS 210 Extended personal sound (לפי הביקורת שבאתר, אני יודע שהיא לא משהו מבחינת סאונד, וגם הכפתורים על הוופר מה שיהפוך את הפעילות עם הכפתורים קשה במיוחד מכיוון שהוופר אמור להיות אצלי מתחת לשולחן). תודה לעוזרים :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה )

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by zurkin1232,

קניתי את הרמקולים הנ"ל, רמקולים 2.1 די זולים, אחרי המלצות שראיתי כאן בפורום. הנה התרשמות קלילה: דבר ראשון - הרמקולים יפים. מראה אלגנטי ונקי, עשויים מעץ. נראים טוב. איכות השמע לא רעה, קשה לי לשפוט כי אני לא אודיופיל ממש. הסאב עושה עבודה יפה וסה"כ שומעים טוב. חסרונות לדעתי: הסאב (שכולל את ספק הכוח) מזמזם כל זמן שהוא דולק, ללא קשר לעוצמת הקול. לרוב לא שומעים את זה. כל הכבלים נורא קצרים וזה מאוד מפריע לסדר את הרמקולים על השולחן כמו שצריך. זה כולל גם את כבל החשמל. הכבלים, השקעים ושלט הווליום אינם איכותיים כלל. בסה"כ המערכת מתפקדת יפה, משמיעה צליל לא רע בכלל, וכמו שאמרתי היא גם יפה. אי אפשר לצפות ליותר מידי ממערכת זולה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by OR007,

אז ככה - 1.כמה זמן טעינה דרוש לבטריה מפריקה ועד לטעינה מלאה ? 2.מהירות תפריטים, אין דבר שמשגע אותי יותר ממהירות תפריטים ודיליי מעצבן כאשר מדפדפים בתפריט (*אהמ* נוקיה 6100) 3.תאורת מסך - באור יום / אור בהיר מאוד, המסך עדיין עושה את העבודה ? או שצריך להסתובב עם שמשייה מיוחדת לנגן בשעות הצהריים בעיר ? 4. שאלה אחרונה, גודל ופרקטיות, עד כמה המכשיר מורגש בכיס ? אני מתכוון להשתמש בו לפעילויות ספורטיביות, ואין לי שום רצון להרגיש או להראות כאילו אני רץ עם זיקפה. אגב, את המחיר הזול ביותר לנגן מצאתי בנועה מחשבים, למישהו יש איזשהו ניסיון קנייה איתם ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. איזה עדיף? קצר?ארוך?עבה?דק? לחבר אותו למתכת או שלא? תודה רבה

12. Started by hamutaln,

שלום לכולם, אשמח להמלצתכם. עד היום השתמשתי באוזניות Koss KSC74 Portable, הייתי מבסוטה מאוד מהצליל שלהם, אבל נכון לכרגע הן שבקו חיים (כבר פעם שנייה), אז החלטתי להשתדרג. אני מחפשת אוזניות שהן לא in-ear כי זה לא נוח לי ומציק באוזן, כשהדברים החשובים לי: בס איכותי (אני מאזינה בעיקר למוזיקה אלקטרונית, לרוב טרנס), בידוד טוב מהסביבה (אני משתמשת בהם הרבה בדרכים, וגם ככה השמיעה שלי כבר לא משהו, אז חשוב לי שאני לא אצטרך להשתמש בווליום מטורף), ושיהיו עד כמה שאפשר קומפקטיות וניידות (אני יודעת שזה קצת מתנגש עם הצורך לבידוד, אבל עד כמה שאפשר להגיע לפשרה בין השניים, כי כמו שאמרתי אני משתמשת בהם בעיקר outdoors). התקציב שלי עד 100$ פלוס מינוס. הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. שבוע טוב! עריכה: ל…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by manorking,

האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by bin,

קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by mail2uri,

אני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל המחיר אינו משמעותי,כיוון שאני מקבל את הנגן כמתנה מהדודים באמריקה. אני יודע שב605 יש הרבה יותר מקום כך שהוא נמצא ביתרון מבחינתי אבל מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של המוצר והערך המוסף שלו למשל באיזה מן הנגנים אם בכלל אפשר לגלוש באינטרנט בחופשיות? האיכות של הוידאו אן הסאונד אינם חשובים לי. כך שבאמת הדבר העיקרי שחשוב לי זה מאיזה נגן אני אהנה יותר, תתיחסו אלי בתור ילד קטן שאוהב לשחק עם הצעצועים האלקטרונים שלו תודה אורי

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  17. הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by DMaster,

שלום לכולם. אני מחפש אוזניות למחשב ולטלויזה.. חשבתי על זה קצת ואני רוצה שהן יהיו אלחוטיות. עד עכשיו החוט של זלמן (שזה ואחד חוט) הספיק להיפגע דיי הרבה והוא מחוזק באיזולירבנד שמתי עין על ה IS 380 שניתן לקנות בארץ במחיר סביר וה RS130 / RS140 שניתן לקנות באיביי. הם שווים משהו? איזה מבין הדגמים טוב יותר? האם יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? לא רוצה להיפרד מיותר מ 600-500 שקל.. אני יכול להזמין מאיביי או מכל חנות אחרת ששולחת לארץ.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by guygln,

שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות למחשב חדש. האוזניות ישמשו למשחקים, מוסיקה וצפייה בסרטים. בעיקרון התקציב הוא בסביבות ה 600-700. אני מוכן לחרוג אם מדובר בהבדל גדול באיכות (עד 800). כרגע חשבתי על הדגמים האלו: 1. Sennheiser HD555 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 2. Razer Baracuda http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716785 אני מחפש גם אוזניות שיפתרו לי 2 בעיות קטנות של רעש: א)באוזניות שיש לי עכשיו כשאני מגביר עד הסוף יש מין רעש מציק קצה (תסססססס). ב)כשיש עלי פלאפון ואני על המחשב גם יש מין רעש מוזר כזה שבא והולך (בעיקר כשהוא מצלצל). אם אחת האוזניות פותרת את הבעיות אבל האיכות שמע שלה פחות טובה אני מעדיף אותה. עוד דבר, האם כדאי לי לקנות כרטיס קול נפרד או שזה של הל…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. יש לי את המפרט שבצד.. כרטיס המסך ללא מפענח HD - G80 וסרטי HD (48,720,1080) מקרטעים לי עם קודקים אחרונים בארבעה נגנים שונים - Jet Audio , wmp, Crytal Player, Media Player Classic. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה, אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי. כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  25. בעיה עם סרט אני שומע את האפקטים והמנגיה אבל אני לא שומע את האנשים מדברים וגם אם אני הכי מגביר בארץ מה זה יכול להיות?????.. אנשים אתם חייבים לעזור לי תודה רבה הה והסרט הוא במחשב ויש לי רמקולים 5.1 תודה רבה אנשים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.