עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. ברשותי סט של 2 רצפתיים, Wharfeadle דיימונד 8.4 מוגברים עם רסיבר harman/kardon avr137 ולצורך העניין יש לי גם סאב וואפר morel active 8 בהישג יד. השאלה הנשאלת היא- האם אגרום נזק למערכת הזו, אם אגביר בעזרה מסיבה בחצר? אם יש נזק, מספיק שאשיג מגבר רציני, או שהבעיה מתחילה ברמקולים?? תודה לעוזרים.

2. מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Anonymics,

שלום.. נכון יש רמקולים רגילים כאלה שקונים בבאג?שמגיעה לך קופסה (הסאב)וזוג רמקולים או יותר? בקיצור רציתי לדעת מה במעגל החשמלי שם קובע את העוצמה (watt) שהם מוציאים לרמקולים..זה רכיב אחד או שכל המעגל הזה קובע? ואם זה רכיב אחד מהו? תודה

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by roeer,

היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי את הרמקולים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_49&products_id=2761 קניתי אותם לפני איזה שנה....אני יודע שהם לא משהו אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את העוצמה של הרמקולים האחוריים ? למה זה יעזור לי מאוד...אני בקושי מרגיש אותם |: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zoozoo,

שלום חברים, רכשתי אזניות HD201 של סנהייזר לצורך חיבורן למחשב. אבל - בחיבור ישיר למחשב (ללא הגברה) השמע מהן מאד חלש (גם כשהווליום מכסימלי). הרמקולים שלי למחשב הם ATP3 של אלטק לנסינג, ואין בהם יציאה לאזניות עם הגברה. מה עושים אם לא רוצים לקנות מגבר יעודי ולהוציא עוד כסף? חיברתי את האזניות דרך מגבר פשוט מאד שיש לי, אבל הוא מכניס רעש רקע קבוע מורגש, ומאד לא נעים (Hiss Noise). אני לא רוצה "לסבול" את זה מצד אחד, ולשלם סכום גבוה על מגבר יעודי איכותי מצד שני. אני יודע שיש תוכנות שמגבירות את השמע מהמחשב. האם זה לא פוגם באיכות? יש המלצות לכאלה? יש רעיונות אחרים? אולי אני פשוט לא עושה משהו כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אני לא מצליח להגביר את הבאס בכרטיס קול שלי.. מערכת הסאונד שלי היא ככה: רסיבר (Yamaha RX-V530) מחובר אל הכרטיס קול בעזרת כבל אופטי דיי איכותי ו- 5 רמקולים (ללא סאב וופר) הבאס ברסיבר מוגבר עד הסוף וכשאני מחבר את הדיסקמן שלי אל הרסיבר בכבל רגיל וכשבדיסקמן האקסטרא באס דלוק הבאסים ממש מצויינים, פשוט נעים לאוזן, אבל דרך המחשב אני לא מקבל הרבה באסים וזה מציק כי אני יודע שזה יכול להשמע טוב יותר רק אני לא מוצא איפה להגביר את הבאס, עזרה בבקשה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

תראו אני מחפש תוכנה שתגביר לי את הוליום (לא בתוכנות שמיעה הכוונה בכלליות!) האם אפשר לעשות כזה דבר ? וזה בעיקרון לאוזניות

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by RonR,

שלום, אני קניתי מחשב לא מזמן, מרוצה אם זה מעניין אתכם, אז כמובן התקנתי כרטיס קול הכנסתי את הכבל לתוך המחשב והופה יש סאונד, מעלה אותו עד הסוף, ומה לעשות, זה לא מחזיק. עכשיו אני במצב שאני חושב שהבעיה עצמה בהגדרות או במשהו כלכך מטומטם שאני לא מצליח לחשוב עליו, אז במקום זאת החלטתי לפנות אליכם בבקשה שאם אתם מכירים איזה תוכנה שתגביר לי את הסאונד מעל ה100% במחשב שלי, שאני מאמין שיש איזה אמפליפייר שאתם מכירים, ואחרי ניסיונות רבים אני העדפתי לפנות אליכם, תודה מראש. אני מקווה מאוד שהת'ראד מתאים לפורום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by urich,

האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by miim17,

חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by ziv124,

הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור, בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנון עם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד" יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FresH-MeaT,

חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה

19. Started by jungle-man,

מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by A1eX,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by gal555,

קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by fx-57,

יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  23. שלום, לא מזמן קניתי כרטיס X-FI XTREMEMUSIC (REFURBISHED) מ EBAY. התקנתי אותו והכל טוב, פרט לפרט אחד: בכל פעם שאני מדליק את המחשב הגדרות הכרטיס חוזרות לברירת המחדל (עוצמה מסויימת, CMSS 3D דולק, בלי BASS REDIRECTION ועוד). כל פעם אני מכוון את זה מחדש, אך לאחר שאני מכבה את המחשב ההגדרות "מתאפסות" מחדש. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by smoker09,

קניתי לאחרונה מערכת 5.1 של לוג'יטק (X-540). ידוע לי שהיא לא הכי איכותית שבעולם אבל יחסית למחירה , היא עושה עבודה ממש לא רעה. יש לי המון סרטי HD ותכני DTS וכשאני רואה סרט אני לא שומע את האפקטים בצורה המיטבית שלהם. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את עוצמת ה GAINS ולהסביר לכל חברי האתר שלא מכירים מה תפקידם הכללי (למשל יש INPUT ו OUTPUT) או להרחיב מעבר... בכל מקרה אם אין לאף אחד סבלנות/זמן - אשמח לקבל הגדרות GAINS למערכת של חבר שעובדת לו בצורה משביעת רצון. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.