עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pisee,

ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ברשותי Logitech X-240, שעושים עבודה די טובה. אני מעוניין להחליף אותם באחד מהדגמים שבכותרת, התקציב הוא כמה שיותר נמוך, אך יכול להמתח עד 600ש"ח (של ה- X16, אם הם באמת שווים את זה). שימושים עיקריים הם מוזיקה (דגש על באס עמוק בשרני ונקי, לכן 2.1), קצת TV וקצת משחקים. כל סוגי המוזיקה, עם דגש על Vocal Trance (למי שמכיר, ערוץ Vocal Trance@DI). על ה- Z523 קראתי ביקורות וזה נראה "אולי להתפשר, וללכת על בטוח", קראתי את הביקורות באתר על ה- X13, אבל מעבר לביקורת הזו לא מצאתי שום ביקורות נוספות על ה- X13/X16. אשמח אם מישהו יכול לשתף מהידע שלו/ניסיונו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת למחשב , אני רוצה שהחא תהיה של 5.1 ותהיה איכותית וטובה . עם איכות צליל טובה , ווליום טוב וגם סאב איכותי אני רוצה גג ב300 עם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח ( עם ההבדל הוא מזערי אז עדיף לא לחרוג ) תודה לעוזרים והמשך ערב מהנה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Psychedelic,

יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. סתם החלטתי שבא לי לקנות מיקסר לא כי אני די גי או משהו סתם לכיף בשביל לממקסס לי טראקים ולהקליט למיני אני רוצה לקנות איזושהו מיקסר במחיר של סביבות ה 500 + האם בכלל יש אפשרות כזאת ? משומש יד שנייה לו אכפת לי רצוי אבל במצב טוב יחסית מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו

11. מה אתם אומרים על Logitech® Z10 ב- 500 ש"ח? האם יש רמקולים יותר טובים למוזיקה בתקציב זה? (לא חייב שיהיה את הפיצ'ר הזה של המסך, השמע בעיקר חשוב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Adar Tzivion,

מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by momi2004,

למוזיקה ועבודה משרדית (סרטונים במקרה הטוב). עד 500 ש"ח אפשר קצת חריגה אם הבדל משמעותי. ראיתי את אלה microlab x16 http://ksp.co.il/?uin=15358 קצת יותר מהתקציב אבל עדיין סביר. או שכדאי ללכת על אלה: http://ksp.co.il/?uin=15346 או שבכלל עדיף ללכת על זוג רמקולים בלי סאב? אודה להמלצות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Asafalfa,

היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by indescrimonous,

שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…

16. Started by combody,

יש לי Mp4 עם מסך והכל ....אבל אני לא יודע איך אני מריץ עליו סרטים והכל כאילו מאיפה אני משיג קבצים שתומכים????? יש איזה תוכנה שלוקחת סרט רגיל והופכת אותו לזה..? דבר כזה נורא יעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש קישור לרמקול שנותן צליל היקפי.... למי שלא הבין מה אני אומר זה בעצם נראה כמו רמקול סנטר רגיל אבל בתוכו יש עוד כמה רמקולים והזוויות השונות (או משהו כזה) נותנות צליל היקפי. פשוט התערבתי עם חבר שלי שיש כזה דבר אבל לא הצלחתי למצוא קישור לכזה רמקול ואני חייב לנצח בהתערבות. אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר בבקשה תנו לי לינק לאחד כזהץ

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pavelr,

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nir9202,

החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xorense1,

חבר שלי קנה WESTRA ב1000 שקל משהו בן זונה 150 RMS אחריות של ניופאן או ישפאר לא זוכר ל3 שנים אחריות מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.