עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kreeki,

יש מצב שיש לי קצת אי דיוק בשם של הכרטיס בכל מקרה, זה כרטיס שאין לו כניסת סאונד, צריך לחבר את הסאונד מהממיר לכניסת מיקרופון של המחשב וצריך להעביר איזשהו כבל מהלוח אם (CD_IN) לכרטיס טלויזיה וככה אמורים לשמוע סאונד מהטלויזיה. מתי שאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס (Winfast PVR2) אין שום סאונד, ניסית גם להפעיל במצב תאימות לXP ואין כלום (אני עכשיו בווינדוס 7) יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? הבעיה היא כנראה לא בעיית חומרה, בעבר הוא עבד כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gjook,

שלום לכולם אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 42" מיצרנים שונים. LG 42" FHD LH70YR SCARLET במחיר 6500 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728162 Toshiba 42" FHD pv-500 במחיר 5280. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717641 Hitachi N03A ב 4800 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735533 האם אחת מהטלווזיות כאן היא ממולצת במיוחד ? אשמח לשמוע מה מבין הטלווזיות הנ"ל הטובה ביותר ביחס בין מחיר לאיכות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the crazy boy,

אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם הכבלים הם אוניברסליים (כאלה שאפשר למצוא בכל חנות) או שהם מגיעים רק במעמד הקנייה? https://www.google.co.il/search?q=pioneer+xc-is21t&rlz=1C1CHMO_iwIL497IL497&aq=0&oq=PIONEER++XC-IS&aqs=chrome.1.57j0l3.23984&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yossi126,

כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות. פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי ). ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר. והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM. ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות. האבזור די מביך. 3 זוגות של טי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Eonblueapoc,

ה-CX300 האהובות שלי נקרעו ואני צריך אוזניות חדשות. אני מחפש המלצה לאוזניות IN-EAR איכותיות בעלות אותה איכות שמע מדהימה,אוטמות רעש חיצוני ומקור אמין לקנות אותן בארץ. תקציב 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by levy.mor,

שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by armed,

או קיי, יש לי כמה אופציות האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ? האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. סתם החלטתי שבא לי לקנות מיקסר לא כי אני די גי או משהו סתם לכיף בשביל לממקסס לי טראקים ולהקליט למיני אני רוצה לקנות איזושהו מיקסר במחיר של סביבות ה 500 + האם בכלל יש אפשרות כזאת ? משומש יד שנייה לו אכפת לי רצוי אבל במצב טוב יחסית מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shshmul,

שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by scorpion,

אוקיי, החלטתי לפתוח דיון שמטרתו למנות את היתרונות והחסרות של הפטיפון והCD. ולגבש דיעה די כללית לגבי המצב. אז לפני שנתחיל בדיון אנא תקראו את זה AND LET THE DISCUSSION BEGIN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רמקולים חבל"ז... יש לי רק בעייה אחת.. יותר נכון 2.. הראשונה היא שהלוח שלי מתיימר שיש בו כרטיס קול 5.1, ובסנטר של הרמקולים האלה יש 3 חיבורים!!!! האם אני צריך לקנות סוג מסויים של מפצל או פשוט להשתמש באופציית ה MATRIX שיש בו ? (זאת אופציה שמפעילה את כל 5 הרמקולים גם אם אין תמיכה בכולם...) נכון לעכשיו עם מפצל של 2 RCA אני שומע 4 רמקולים בלי הסנטר רק עם הMATRIX אני מצליח לשמוע את כולם... האם הבעייה היא מפצל ? (אם הבעייה היא בכרטיס קול אז לא נורא... - אני לא מתכוון לקנות אחד...) והבעיה השנייה שלי מופנית לבעלים של הרמקולים האלה... קראתי פה שנורא קל לתלות אותם על הקיר... מישהו יכול להסביר איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by naoriko,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב שמתי עין על אלו - Z623 2.1 Logitech מה אתם אמרים?, יש לכם משהו טוב יותר להציע? מה אתם חושבים עלייהם? תודה מראש! ושבוע טוב! :]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Syrex,

שלום לכולם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3664&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320&CatCode= ולמה השני יותר זול באופן משמעותי? תודה רבה מראש. ערב מהנה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.hmk.nl/view_product.php?database=kabel&productID=25000556 בלי ניחושים למה לא בא לי לזרוק כסף על משהו שלא מתאים לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FatherBoard,

המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים