עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. 1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pavelr,

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vidati,

אנחנו מחפשים לקנות טלוויזיה חדשה לסלון, אני לא ממש בקיע בנושא ולכן אני שואל כאן, מה שהכי חשוב לי זה קישוריות, שתיהיה הכי מתקדמת.. איכות תמונה טובה, 1080פ. לא ממש חשוב התלת מימד כי אני לא ממש מתלהב מזה כל עוד זה עם משקפיים. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by andrei21,

מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Adar Tzivion,

מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by momi2004,

למוזיקה ועבודה משרדית (סרטונים במקרה הטוב). עד 500 ש"ח אפשר קצת חריגה אם הבדל משמעותי. ראיתי את אלה microlab x16 http://ksp.co.il/?uin=15358 קצת יותר מהתקציב אבל עדיין סביר. או שכדאי ללכת על אלה: http://ksp.co.il/?uin=15346 או שבכלל עדיף ללכת על זוג רמקולים בלי סאב? אודה להמלצות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by external,

שלום לכולם, אני קורא ותיק של הפורום אבל זו פעם ראשונה שאני מפרסם פוסט. הייתי מעוניין לדעת האם משהו נתקל ברמקולים הללו וניסה אותם כרמקולים למחשב? חיפשתי עליהם ברשת ומצאתי ביקורות טובות מאד. http://www.audioengine.co.il/ ראיתי שמוכרים אותם בהנדי בת"א במחיר של 2400 ש"ח, מחיר שנראה לי יקר לרמקולים של מחשב. אולם יש לזכור כי המחיר הזה אינו גבוה במיוחד כאשר משקללים זוג רמקולים מדפיים ומגבר איכותיים. בכל מקרה, אני עו"ד ומחפש רמקולים שישמשו לשמיעה של מוזיקה בזמן שאני עובד במחשב (לצערי מדובר בשעות ארוכות...) חשוב לי בעיקר האיכות ועל כן נראה לי כי רמקולים מסוג מוניטור עשויים לתת את התוצאה הטובה ביותר. סוג המוזיקה נע בין ג'אז לבין מוזיקה ווקאלית ולעיתים גם פופ. בכל מקרה, אשמח לקבל את…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by scorpion,

אוקיי, החלטתי לפתוח דיון שמטרתו למנות את היתרונות והחסרות של הפטיפון והCD. ולגבש דיעה די כללית לגבי המצב. אז לפני שנתחיל בדיון אנא תקראו את זה AND LET THE DISCUSSION BEGIN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מוטיקינג,

היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??

16. שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KroydKrenson,

שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mavi,

שלום! בשעה טובה החלפנו את הממיר שלנו לממיר HD. הבעיה היא שיש לי גם סטרימר ולו יש HD גם. לטלוויזיה שלי יש כניסת HD אחת. מה עושים? ניסיתי לרכוש מפצל HD בהום סנטר. חיברתי את שני המכשירים, אולם גם כשכיביתי את הממיר לא הצלחתי לראות מהסטרימר כלום. למישהו יש פתרון ? אני יודעת שזו טלוויזיה יחסית ישנה (LG. בת 6... HD READY). היא תוחלף בקרוב.. אולם עד שתוחלף אני ממש רוצה למצוא פתרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני צריך המלצה למסך טלויזיה LCD 42 אינטש. צופה ב-HOT כל הזמן ומדיי פעם DVD ו-PS3 התקציב מקסימום 7 אלף. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by CrashZone,

שלום, טוב אז ישר לעניין, בניתי לחבר שלי מפרט, הוא רוצה בעצם מחשב שעושה הכל, הוא מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה, לשמוע ממנו מוזיקה לראות סרטים לעשות הכל. השאלה בעצם היא האם כדאי לקנות רמקולים של מחשב או פשוט לחבר מערכת חיצונית. הלוח הוא k8nf-9. תתיחסו לרמקולים בתקציב של 500 שקל ומערכת רגילה עם רמקולים שנראים מפחיד...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by brose,

איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי כרגע רמקולים למחשב של logitech z 640 שהם בפורמט של 5.1 אבל נראה לי שראיתי שמישהו כתב שרמקולים כאלה אינם מומלצים לשמיעת מוסיקה האם זה נכון? ואם כן אז איזה פורמט של רמקולים כן מתאים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Meshigne,

אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KindaLost,

היי, יש לי רמקולים 2.1 כלומר שני רמקולים ו-sub קטנים ונחמדים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב. בעיקרון אפשר להגדיר בתוכנת שליטה על הקול שהגיעה יחד עם ה-Motherboard רק 2-4-6-8ch ולא 2.1 ... ניסיתי בהתחלה לחבר תחת הגדרה של 2ch כאשר היציאה לשני הרמקולים הייתה דרך ה-sub (יש לו יציאת out) - שמעו בסדר. אחרי זה ניסיתי תחת ההגדרה של 6ch (שרק בה היציאה של ה-sub עובדת) לחבר את ה-sub ליציאה אחת ואת הרמקולים ליציאה אחרת - שמעו לא משהו. השאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את זה כך שזה יהיה באמת 2.1 ולא כמו הקונפיגורציה הראשונה ... ? עדיאל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.