עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tryf,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מערכת קולנוע ביתית בערך ב 10,000 ש"ח (זה כולל גם טלוויזיה ב 5.5K). התלבטתי בין 2 מגברים: 1. denon avr1912 2. onkyo tx-nr609 אני אנסה לסכם פה את מה שהבנתי כדי שאנשים אחרים יוכלו להנות מהמחקר הקצר שעשיתי. טוב .... נתחיל. ה denon זכה בבחירת העורך באתר CNET בקטגוריית ביניים. יש לו מערכת כיול אוטומטית טובה יותר מאשר ה onkyo. איכות הקול שלו טובה יותר מזו של ה onkyo. תומך ב airPlay של apple. הוא קצת יקר יותר מה onkyo. מבצע upscaling פחות טוב מאשר ה onkyo. מחיר: 3,745 ש"ח ה onkyo מבצע upscaling יותר טוב מאשר ה denon. אבל איכות הקול שלו פחות טובה. מערכת הכיול האוטומטית שלו פחות טובה מזו של ה denon. אינו תומך ב airPlay של apple. הוא יותר זול מהdenon. מחי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yossi126,

כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות. פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי ). ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר. והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM. ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות. האבזור די מביך. 3 זוגות של טי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן היום קיבלתי את האוזניות הנ"ל. יש טיפים לברן אין? האם בכלל יש טעם לכך? טיפים בכלל לאוזניות חדשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sdfzxc,

שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://www.hmk.nl/view_product.php?database=kabel&productID=25000556 בלי ניחושים למה לא בא לי לזרוק כסף על משהו שלא מתאים לי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן. מישהו יודע איך אפשר לשמוע ערוץ נוסף באוזניות בתוכנות תומכות כמו וירטואל דיג'יי של אטומיקס דרך כרטיס אונבורד רגיל? כאילו שערוץ אחד (שיר אחד) ישמעו מהרמקולים וערוץ נוסף ישמעו באוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by overload,

איפה אני בודק איזה כרטיס קול יש לי על הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות. הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי. הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rk666,

איזה מבין השניים יותר איכותי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by The World Champion,

שלום לחברי הפורום, אבקש המלצה לנגן שיעלה עד 1200 ש"ח. הנגן צריך לספק איכות שמע גבוהה ככל האפשר, ולהיות מחברה איכותית ומוכרת (Iriver, Apple וכדומה). אשמח להצעות. בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yaronxw,

שלום, יש לי רמקולים ATP5 ומכיוון שיש לי מספר מקורות לרמקולים האלו (DVD ומחשב להקרנת סרטים) אני רוצה לחבר את הרמקולים לרסיבר ישן שבעזרתו אני אוכל לשמוע גם מה DVD וגם מהמחשב. העניין שלATP5 יש כבר מגבר פנימי, וגם הרסיבר הוא מגבר. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר את הרמקולים לרסיבר? האם יכולה להיווצר בעיה כאשר אני מחבר מספר מגברים (בהנחה שאני לא מגיע לעוצמה המקסימלית של כל מגבר שתגמור לי את הרמקולים). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Psy,

איזה כבלים מומלץ לקנות למסך הזה - חיבור ל YES וחיבור ל Playstation3 ? ומאיפה הכי משתלם לקנות ?

19. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RayZ,

אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Paci,

בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב עם כ. מסך ATI X1800XT ואני מועניין לחבר אותו לטלוויזית LCD 32' LG אצלי בחדר. יש לי את הכבל הצהוב שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה (יש לי גם את הכבלים של הסאונד אבל אני מעדיף להתעסק עם זה אח"כ, קודם תמונה) ואחרי שעה של משחק בממשק של הATI אצלי במחשב, אמרתי נואש.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא ולהסביר לי מה עליי לעשות על מנת לחבר ביניהם ... תודה מראש, חיים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by EAD,

היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים