אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את Z2300 של לוגיטק ואני חושב שאני לא מוציא מהם את כל מה שהם יכולים לתת יש לי לוח אם p4s800d די ישן יש לכם כרטיס קול להציע לי שישב לי על הסלוטים הפנויים שבלוח אני לא מחפש להשתולל יותר מדי עם הפונקציונאליות של הכרטיס אלא רק להוציא מהרמקולים את מה שהם שווים לא מתכנן להוציא הרבה מעל 600 שקל באמת שאין לי שמץ של מושג בכרטיסי קול ולכיוונו של איזה כרטיס אני אמור לחתור תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרשת את הבית ברמקולים חכמים דוגמת סונוס. המטרות שלי: * סאונד איכותי ככל האפשר (במסגרת המגבלה הפיזית כמובן). * יכולת איחוד/פיצול רמקולים באופן דינאמי. * עוזר.ת אישי.ת. עדיף גוגל. האם אתם מכירים רמקולים באיכות ופונקציונאליות כמו סונוס, אבל במחירים טיפה יותר שפויים? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגביר את הבאס בכרטיס קול שלי.. מערכת הסאונד שלי היא ככה: רסיבר (Yamaha RX-V530) מחובר אל הכרטיס קול בעזרת כבל אופטי דיי איכותי ו- 5 רמקולים (ללא סאב וופר) הבאס ברסיבר מוגבר עד הסוף וכשאני מחבר את הדיסקמן שלי אל הרסיבר בכבל רגיל וכשבדיסקמן האקסטרא באס דלוק הבאסים ממש מצויינים, פשוט נעים לאוזן, אבל דרך המחשב אני לא מקבל הרבה באסים וזה מציק כי אני יודע שזה יכול להשמע טוב יותר רק אני לא מוצא איפה להגביר את הבאס, עזרה בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים. מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב שיש לי קצת אי דיוק בשם של הכרטיס בכל מקרה, זה כרטיס שאין לו כניסת סאונד, צריך לחבר את הסאונד מהממיר לכניסת מיקרופון של המחשב וצריך להעביר איזשהו כבל מהלוח אם (CD_IN) לכרטיס טלויזיה וככה אמורים לשמוע סאונד מהטלויזיה. מתי שאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס (Winfast PVR2) אין שום סאונד, ניסית גם להפעיל במצב תאימות לXP ואין כלום (אני עכשיו בווינדוס 7) יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? הבעיה היא כנראה לא בעיית חומרה, בעבר הוא עבד כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות. פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי ). ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר. והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM. ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות. האבזור די מביך. 3 זוגות של טי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק z5500 עם רסיבר וכרטיס קול X-Fi של creative. בעבר אחרי משחק עם ההגדות של הכרטיס קול והקודקים (ac3 filter)הייתי מצליח להוציא שידור של db 5.1\DTS באמצעות כבל קוקס שמחובר לרסיבר של הרמקולים. היית קופצת לי תמונה של db 5.1\DTS במסך שמתקבל שידור כזה וכמו כן גם במסך של הרסיבר. בזמן האחרון אני לא מצליח להגיע לזה, אני מקבל שידור של 2.1, כשאני חושב על מה השתנה מהפעמים שזה עבד אז עולה לי רק הסוגי קודקים שכבר לא עובדים כנראה עם ac3 filter, אז התקנתי אותו אבל זה עדיין לא עובד, וגם משחק בקרביים של הגדרות הקודקים לא עזרו לי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחרפן אותי כבר המון זמן ולא הצלחתי לסדר את זה. מי שמצליח לעלות על התקלה, מוזמן לסרט עם פופקורן…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה-CX300 האהובות שלי נקרעו ואני צריך אוזניות חדשות. אני מחפש המלצה לאוזניות IN-EAR איכותיות בעלות אותה איכות שמע מדהימה,אוטמות רעש חיצוני ומקור אמין לקנות אותן בארץ. תקציב 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם החלטתי שבא לי לקנות מיקסר לא כי אני די גי או משהו סתם לכיף בשביל לממקסס לי טראקים ולהקליט למיני אני רוצה לקנות איזושהו מיקסר במחיר של סביבות ה 500 + האם בכלל יש אפשרות כזאת ? משומש יד שנייה לו אכפת לי רצוי אבל במצב טוב יחסית מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרשמתי מהאוזניות הבאות : http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/SpeedLink_Medusa_NX_51 עכשיו אשמח אם תוכלו למצוא לי את אותם אוזניות כאן: http://www.zap.co.il/ אשמח אם תתנו לי קישור עוד שאלה. האם האוזניות האלו מתאימות ל-PC?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת למחשב , אני רוצה שהחא תהיה של 5.1 ותהיה איכותית וטובה . עם איכות צליל טובה , ווליום טוב וגם סאב איכותי אני רוצה גג ב300 עם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח ( עם ההבדל הוא מזערי אז עדיף לא לחרוג ) תודה לעוזרים והמשך ערב מהנה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CXL300-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Black http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Ultimate-Ears/Ultimate-Ears-Metro.Fi-200v-Earphones http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX400-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Titanium בעיקרון אני מחפש משהו עד 40 יורו +- מהאתר הזה המשלוח חינם לארץ בגלל זה אני קונה משם. מה עדיף מבין האוזניות האלו? או שבכלל עדיף משהו אחר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב שמתי עין על אלו - Z623 2.1 Logitech מה אתם אמרים?, יש לכם משהו טוב יותר להציע? מה אתם חושבים עלייהם? תודה מראש! ושבוע טוב! :]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-