אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נוסף. במחשב הזה הסאונד מעוות. שומעים דיבור מעוות כמו שמעוותים קול לאדם שמתראיין ברדיו ולא רוצה להזדהות. אני שומע דרך אוזניות שבמחשב אחר שומעים איתן מצוין. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ואני מעוניין לראות סרטים וסדרות מהמחשב בטלויזיה, אני מחובר במצב CLONE , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לבחור על איזה צג משהו יוקרן במקום שהסרט יופיע בשניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כל פעם כשמדליקים את הטלוויזיה בבוקר (זה לא קורה אם מכבים ומדליקים מחדש אחרי דקה) הקישור בין הטלוויזיה למחשב מתחרבש ומקבלים הודעת no signal. ה-"פיתרון" היחיד שמצאתי עד כה זה לבצע reset למחשב, מה שאכן פותר את הבעיה (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה קורה כאן? המפרט: כרטיס מסך Radeon 3200HD (בא on-board על GIGABYTE GA-MA78GM-S2H); טלוויזיה Philips 42PFL7403D; כרטיס המסך מחובר לטלוויזיה ב-HDMI. מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט, דרייברים מעודכנים לחומרה הרלוונטית; firmware מעודכן לטלוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לאחר שחיברתי את המחשב לטלוויזיה מה עליי לעשות כעת? עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא שאני לא יכול לעבוד באופן ישיר עם הטלוויזיה... אז האם אני יכול לחבר את המסך מחשב גם לכרטיס מסך וכך לערוך את הגדרות התצוגה של הטלויזיה? שי שאלות אחרונות: האם גם ניתן להעביר לטלוויזיה סאונד דרך הכבל...? האם זה משנה לאיזה חיבור HDMI חיברתי אותה? (מפרט בצד,טלוויזיה-samsung a450)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל + מערכת Z5500... רציתי לשאול האם לכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית ? והאם עדיף לי לחבר דרכה למערכת מאשר החיבור האנלוגי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית- שתחובר למחשב htpc. מרחק ישיבה מהטלויזיה- כ-3.5 מטר. צפייה בעיקר בתכני לווין. בעתיד לבטח יותר תכני hd. לגבי טלויזיה- הכוון הוא כנראה פלזמה panasonic pv80. נשאר לבחור מגבר ורמקולים, שישמשו גם לשמיעת מוסיקה ורדיו. את המגבר נחבר כנראה לפטיפון. אשמח לעזרתכם, לקנייה עוד לפני החג. נדב
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כותרת. ד.א שתהיה מחברה מוכרת עם אחריות 3 שנים!! יש המלצה? אהה חשוב כניסת Scart
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום שלום! כרגע יש לי בסלון HTPC שמחובר לטלוויזיה (איזה כיף לשמוע מוזיקה ככה), הייתי רוצה לצרף אליו מגבר ושני רמקולים כדיי לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל נראה לי שקצת איבדתי את הדרך בנוגע לציוד שאני צריך, אם אפשר לקבל עצה אני ממש אשמח. אני מקשיב בעיקר לרוק ואופרה (אני יודע סגנונות שונים לחלוטין..אולי אפשר למצוא משהו באמצע?). בכל מקרה, התקצב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחרגה קטנה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו ממש ממש טובה.. מומלצת... עד 1000 ש"ח גג!!! כשאני אומר מערכת סטריאו אני מתוון למשהו כזה: http://salestores.com/panaso41.html חשוב: שיהיה אפשר לקנות אותה בארץ! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT מעבד AMD Athlon 64 3000+ וזיכרון של 1GB . השאלה אם אני אוסיף כרטיס טלויזיה מקליט אני אוכל להשתמש במערכת הזאתי כ - HTPC עם טלויזיה 32 אינצ'.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.טלוויזיה שיחובר למחשב נייד (vostro 1500), בUSB בתקציב של 300 ש"ח בערך (אם כל הדרישות יתקיימו במחיר גבוה יותר אז נעדכן). הדרישות הן: 1. הקלטת תוכניות דרך ממיר של YES 2. אפשרות לצפות בטלויזיה בערוץ מסויים, ואפשרות להקליט ערוץ אחר באותו הזמן. 3. אפשרות לעבוד עם EPG של יס (אם ישנה אפשרות כזו - עדיף, אם לא, אז אפשרות לתכנת זמני הקלטה קבועים של עד חודש קדימה). בינתיים מחיפוש מצאתי את האפשרויות הבאות: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=237&lineid=6&act=1 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=403 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=413 http://w…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח ההתלבטות שלי היא מבין השלושה הנ"ל מבאג: akg k311 jbl reference 210 pioneer se-cs22 מבאג הכי נוח לי לקנות ולא נוח לי על אוזניות in-ear לכל המגיבים.. אשמח לתגובה ממישו שהתנסה בהם או מכיר.. השימוש הוא עם איפוד. לילה טוב ותודה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-