עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמתי כרטיס קול חדש והתקנתי אותו.אם אני שומע דרכו זה בטוח משמיע לי ממנו? כי בביוס לא מצאתי אותו כדי לבטל את הכרטיס קול שמובנה בלוח

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב אליה מחוברים הרמקולים הנלווים עם המערכת והוספתי אליה עוד 2 רמקולים גדולים ממערכת סטריאו אחרת שזרקתי כבר לפח ממזמן עכשיו קיבלתי עוד 2 רמקולים יחסית גדולים ורציתי לדעת אם יהיה בריא למערכת לחבר גם אותם (הצלבתי פשוט חוטים וחיברתי לאותו חור עם טיקטקים) ואם לא אז איך אוכל לחבר גם אותם בדרך "בריאה" יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by mrraz,

אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers שווה את המחיר? - 525 ש'ח

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Stoichkov,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by אלון ס.,

עד היום תיכננתי לקנות את הx5 אך ראיתי גם את הארקוס gmini 400 אני מעוניין בסרטים ובמוזיקה באותה המידה. רציתי לדעת קצת יותר על הארקוס, היכן אפשר לקנות , ומה ההבדל בין gmini 400/402?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  8. קניתי כרטיס X-FI XTREME MUSIC להתקין את הדיסק שקיבלתי או עדיף מהאתר שלהם?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by ilanb0,

מחפש המלצה לרמקולים + סאב בלי לקרוע את הכיס (מחשב חדש של הבן שלי שאוהב לשמוע מוזיקה). תצורה 2.1.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by tmpusr,

ה-HD TX-32LE8 נמכר במחיר חביב מאוד ב-BIGBOX שלא ידועים במחיריהם הנמוכים. מישהו מכיר את הסט הנ"ל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by scorpion,

וובכן בעת שוטטות משיעמום כרוני נתקלתי במספר כתבות די מעניינות באינטנרט הכתבות כולן באנגלית ומיועדות גם לאודיופולים וגם לחדשים בתחום האודיו שבינכם, הקריאה מומלצת ביותר! DVD LISTENING TEST THE (NOT SO FUNNY) PAST OF DVD AUDIO הסבר קצר על תחום תדרים- מאוד מומלץ! כיצד למקם רמקולים קריאה מהנה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BlackTalon,

מה גורם לשחיקה ואיך מומלץ להשתמש ברמקולים על מנת להפחית או למנוע אותה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אשמח לעזרה מכיוון שאין לי הרבה הבנה בתחום הטלויזיות. אני מעוניין בטלויזיה חדשה בגדלים בין 50 ל-55 אינצ'. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח פלוס מינוס (ניתן לתזוזות קלות במידה ושווה את זה). אני כבר די מבולבל בין כל הסמארט טיוי, 4K, וכו... חשוב לי בעיקר שיראו הכי טוב את השידורים הרגילים של הוט. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. זאת אומרת.. אני רואה הרבה סרטים.. גם סרטים ישנים ממש.. שהם בפורמט רחב.. ומשתרעים כמעט על רוב המסך.. אבל יש סרטים שהם בפורמט רגיל.. ורואים אותם בחלק הרבה יותר קטן של המסך.. ויש פסים שחורים גדולים למעלה ולמטה.. יש טעם להוריד גירסאות אחרות של הסרט וזה יסתדר שם? או שפשוט כל הגירסאות ככה.. ולא משנה איזה גירסא אני יוריד אני ימשיך לראות פסים ממש גדולים של שחור.. שלא כמו בפורמט רחב שזה רק פסים קטנים...

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  17. אני שומע מוסיקה בעיקר מהמחשב, עם כרטיס קול (@ESI-Juli),שמחובר למגבר סטריאו ישן (Kenwood kr-a3080), ומשם, כמה מפתיע, לרמקולים (JBL TLX-150). ובכן, הבעיה היא כזו. המוסיקה שאני שומע היא מוסיקה ישנה מאוד, שברוב המקרים עברה דיגיטליזציה מתקליטי 78 ישנים, והיא באיכות נמוכה מאוד (וכשאני אומר נמוכה מאוד, זה לא "נמוכה מאוד" שאתם מכירים, זה עולם אחר). וזה לא מתבטא רק בנוכחות מרשימה של רעשי רקע, נקישות, פצפוצים וחריקות למיניהם, אלא גם במבנה טונאלי הרוס לחלוטין ומעוות במקרים רבים. (למרות שמדי פעם אני כן שומע הקלטות באיכות סבירה). בהרבה מקרים אני צריך להתעסק בהערכה של החומרים הבעייתיים האלה, בשיפור איכות השמע שלהם, בהשוואה שלהם האחד לשני. והבעיה היא שאני לא סומך על הציוד שלי. יש לי או…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. היי אנשים, בחודש הקרוב אני קונה מחשב חדש.. כרטיס הקול כנראה יהיה מסדרת X-fi (הפשוט יותר כנראה). בכל מקרה, כרגע יש לי מגבר של JVC, שהוא נחמד מאוד בשביל החדר.. הבעיה שמחוברים אליו רמקולים גדולים (מאוד) מהסדרות הישנות של JBL.. הרמקולים תותחים.. אבל גם לוקחים מקום רב ואני לא מנצל 30% מהעוצמה שלהם אפילו. בכל מקרה, אני רוצה רמקולים קטנים... 2 האופציות שחשבתי עליהם הם : 1) למכור את ה JVC + JBL - ופשוט לקנות Logitech Z550 , ששמעתי אותם ודיי אהבתי. 2) להשאיר את המגבר ופשוט לקנות סט 5.1 של רמקולים סטליטים עם סאב וופר. תקציב : אם אני מוכר את המגבר - 2000 שקל (Z550 ?) אם אני נשאר עם המגבר - 1500-1600 שימוש : כללי.. משחקים\סרטים\מוזיקה. *מספר שאלות לגבי ה Z550 : איך המגבר ש…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by Rench,

יש לי iaudio z5l חדש דנדש - מהיום!!!! אבל אני כבר חוטפת התמוטטות עצבים איך זה שבמדריך כל הזמן מראים תיקייה שקוראים לה music ולי פשוט אין אותה!!!!! ו...ו... בכלל- אנשים טובים שטכנולוגיה לא מפחידה אותם- אני צריכה עזרה.... -אל תצחקו עלי בבקשה- יש אנשים שמחשבים וכאלה פשוט מפחידים אותם, וגם הפחד שכל צעד שאני עושה בטח הורס את המכשיר.... אני אפילו לא מצליחה להבין איך אני ממירה את הדיסקים שלי לmp3 ומה לעזזל ההבדל בין שתי התוכנות המצורפות.... אם מישהו מחובר-> בבקשה HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by arkins,

חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by chenrp,

אני לא מעוניין בהזמנת טכנאי. אין לי אפשרות להיות כשהטכנאי מגיע. הבנתי שזה יקר. בכל אופן, מאיפה אפשר לקנות אחד כזה? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by achiya1,

הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן כלשהו (מינידיסק, דיסקמן וכו) אבל לא יודע איזה בדיוק וחשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחד. טוב לפני כן בנגן חייב להיות: 1. רדיו (חובה!!) 2. אפשרות לנגן שירי MP3 3. שלא יהיה מקום מוגבל כלומר שלא יהיה בו נגיד 64 MB מקום עדיף שהוא יעבוד דרך העתקת שירים לדיסקים כך שאין לי בעיה של מקום. 4. אני לא מבין כל כך במכירים אבל תביאו משהו טוב במחיר סביר, אני לא מתכוון לקנות נגן MP3 ב1000 שקל. אני חשבתי לקנות דיסקמן שתומך בMP3+רדיו מה אתם אומרים? אם אתם חושבים שזה מתאים אז תנו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  24. אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה: http://www.kipodim.net/2.jpg תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו: http://www.kipodim.net/2.jpg תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  25. עבדתי עם adobe audition, היא בסדר אבל אני בטוח שיש יותר טובות ונחות לשימוש ממנה אבל אני לא מכיר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.