אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי עסקה עם אבא שלי העברתי למטה את הDVD הרסיבר הרמקולים הכל עכשיו הוא מוכן לקנות לי ב3000-4000 שקל מערכת סטיראו. אני משחק במשחקי מחשב ורואה טלויזיה ועם מוזיקה 25 שעות ביום. הסגנונות שאני שומע הם Rap,Hip Hop,NY House, Underground House פה ושם גם קצת Club Trance הדרישות שלי הם שלוש יצאות למחשב ולתבל ולCD CD Player אם אפשר אפשרות לסאב בעתיד ולא צריך לפרט יותר נראה לי, תודה רבה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C: http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899 ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350: http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp# עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר: הדיסקמן של אמפימן: היתרונות: תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ ישן לצפיה בDIVX בLCD. כשאני מציג בו סרט blueray, המעבד על 100% והסרט נתקע כל 2 דקות. זה באמת המצב ואין מה לעשות או שהנגן לא יעיל? ניסיתי עם medeia player classic ו bsplayer ואני מקבל את אותו אפקט.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס הקול HERCULES GAME THEATER XP 6.1 אך הוא לא מספיק לי בשביחל עבודה עם תוכנות ליצירת מוסיקה הדורשות כרטיסי קול מקצועיים עם תמיכה ב24 ביט. לאחרונה שקלתי לקנות בנסוף להרקולס את הכרטיס הזה השאלה שלי היא אם שני הכרטיסים יוכלו לעבוד במקביל או שאצטרך לוותר על ההרקולס שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד חושק בטלוויזיה הזו בתור מסך מחשב. 1) האם אחווה Input lag במשחקים ? 2) הכרטיס מסך שלי יש יציאת DP (הHDMI מחובר לרסיבר שלא תומך ב-3D). האם ישנו ממיר DP ל-HDMI שיידע להעביר תכני 3D ו-HD לטלוויזיה ? אם כן, אודה לקישור למוצר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם הגורם? פנטיום 4, 3 ג'יגה-הרץ 256 מגה-בייט זיכרון כרטיס מסך FX5200 יש לציין כי סרט אחד של 720P רץ חלק ללא שום בעיית סנכרון אבל כל השאר גם 1080P וגם 720P יוצאים מסנכרון ברוב זמן הניגון. אני לא רואה תיקון ידני כאופציה משום שהפרש הזמן בין הוידאו לאודיו כל הזמן משתנה thanks in advance נ.ב. נעשה שימוש ב-BSPlayer, עם ערכת מקודדים K-Lite Mega (הכי גדולה).. שכוללת בה את CoreAVC ששמעתי המלצות על המקודד ל-HD במערכות חלשות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי לא מזמן קנה מחשב מבוסס AMD עם כרטיס קול PCI VIBRA16 (או 128 אני לא סגור על זה כרגע, אבל אם זה חשוב אני אוכל לבדוק את זה) והתקין עליו WIN98. הכרטיס כל עבד כמו שצריך באותו זמן. הבעיה התחילה כאשר הוא התקין WIN XP, אז הכרטיס קול התחיל או להשמיע רעש מעצבן(ולא להפעיל שום מוסיקה) או לא לעבוד בכלל, תלוי במצב רוח שלו. ניסיתי לחפש באתר של קריאייטיב ובאינטרנט בכלל על פתרון לבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה שעוד אנשים בהחלט נתקלו בבעיה הזו אבל רובם נותרו ללא פתרון, היו שתי פתרונות שהם הציעו, האחד לשנות בBIOS את הPCI LATENCY, וזה לא עבד... וההצעה השניה היתה לקנות כרטיס קול חדש... ??? ובכן מה תמליצו לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי השבוע מערכת קולנוע ביתית lg ht356sd חיברתי אותה ויש רק משהו אחד שלא הצלחתי להבין. ניסיתי לראות טלויזיה ולשמוע ברמקולים של המערכת אך משום מה לא הצלחתי להבין איך לעשות את זה בדיוק. אולי משהו בחוטים לא נכון או משהו בהגדרות ניסיתי קצת לשחק בזה והתייאשתי. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך בדיוק לעשות את זה אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1587 של האלטק לנסינג וזה של ה EACAN A600 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=14047 חבר'ה אם רק תוכלו להגיד לי איזה סט יותר טוב.................
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי מהAKG, אז החלטתי להביא את הסאונדמג'יק PL50/30. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להזמין, ואני לא יודע אם ה50 שווה את התוספת. הרף שהצבתי לעצמי זה 150 ש"ח, אבל אם הPL50 ממש שוות את התוספת, אשקול לקנות אותן. אשמח אם תתנו את דעתכם עליהן. בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על מוכר מומלץ מאיביי או חנות וירטואלית כזאת או אחרת שעושה משלוחים ארצה בחינם, כי אני מפחד לקנות זיוף. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי עם המוכר בחנות שמבייאת את קליפש לארץ, והוא אמר שאחת הסיבות למחיר הגבוה היא העובדה שהוא חייב לשנות את המתח של הרמקולים בשביל שיתאימו למתח פה בארץ. כמובן שהייתי מעדיף שינוי פנימי שכזה, אבל אם אני אלך על האופציה היותר זולה ואזמין אותם מחו"ל, תהיה בעיה להפעיל אותם בעזרת מתאם כלשהו ? במחיר שלהם זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לשרוף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאסים של המערכת הזאת עושים לי טוב כל פעם מחדש, אבל הבעיה שבמוזיקה, ההפרדה, בעיקר של הצלילים הגבוהים, לא משהו, הכל קצת נבלע ניסיתי איקווליזרים ואפילו את ה DFX (שאני לא מבין איך אפשר לשמוע MP3ים בלעדיו..) אבל אין הרבה שיפור. האם כרטיס קול יכול להוציא סאונד יותר טוב מהרמקולים האילה עם מוזיקה? (תקציב עד 500 שח אבל אם אתם מכירים משהו טוב שחורג מהתקציב אשמח לשמוע.)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, חשבתי על המכשיר הבא: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=THL42U30M&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה שחשוב לי זה איכות התצוגה (עדיפות לפאנל IPS) וזהו בעצם.. DLNA יכול להיות תוספת נחמדה אבל לא חובה נגן מדיה דרך USB אותו כנל כמו DLNA.. מה אתה הייתם ממליצים בגודל ובתקציב הנל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב חדש, בן יום. הלוח אם Asus P5B DLX לפי מה שהבנתי, הכרטיס קול המובנה שלו הוא 7.1, וכשמחברים אליו אוזניות אז האיכות היא ממש לא משהו, אם מחברים ליציאה אחת, שומעים לא טוב יציאה אחרת - שומעים רק בצד אחד יציאה אחרת - שומעים רק בצד שני אמרו לי משהו שצריך לנתב את הכל ליציאה אחת או משהו כזה.. מה עושים? (אין מצב שהבעיה היא באוזניות, אלה אוזניות יקרות מאוד שפועלות טוב) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-