עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XtraZone,

התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כולל ברמקול הסנטר... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mula,

סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kk,

קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by So@tr43,

מישהו מכיר 8) או קנה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה.. דבר ראשון נתחיל עם החדר שלי - בחדר יש לי 2 רמקולים ישנים מאוד אבל טובים מאוד כל אחד לפחות חצי מטר גובה והם מחוברים (אני חושב) למגבר של SONY גם כמובן ישן מאוד שמחובר לפטיפון שלי... מכיוון שדי הפסקתי לשמוע בו ומכיוון שאין למגבר הזה אפשרות לדיסקים או חיבור MP3 הם סתם עומדים כקישוט ואני לא ממש מנצל אותם.. רציתי לדעת האם אפשרי לקנות איזה מערכת ללא רמקולים שאני יוכל לחבר אליה את הרמקולים שלי (חשוב לציין הרמקולים מתחברים כ2 חוטי חשמל כאלה לא עם חיבור סטנדרטי) שתתמוך בדיסקים MP3 והכל ולא תהיה יקרה במיוחד רק משהו חמוד לחדר... אין לי ממש תקציב מוגדר היתי מעדיף שלא יעבור ת400... ובנוסף לכך אני מחפש מערכת למחשב תקציב 500-600 שימושים - מוזיקה בעיקר וקצת סרטים חשוב באסים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בכוונה כתבתי שזה לאבא שלי כי המערכת צריכה להיות בסגנון המערכות של שנות ה-90 היא צריכה להיות קובייתית עם זוג רמקולים (לא חובה קובייתית דווקא) היא צריכה להיות עם רדיו (עדיף דיגיטלי) ועם שלט שמכיל מספרים כדי שיהיה אפשר לעבור בין תחנות שמורות. מצרתי כמה מערכות של פנסוניק אבל הן עם שלט קטנטן בלי מספרים, בעיקר ל-bluetooth. מצאתי גם מערכות נוספות אבל הן בלי רדיו דיגיטלי ונמאס להיות נתונים לחסדיה של האנטנה. אשמח להמלצות + קישורים. טווח עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי , יש אצלי מערכת לוגיט'ק Z5500 המפורסם שמחובר לכרטיס קול מובנה בלוח אם דרך כבל אופטי. אני צופה בסרטים שמקודדים 720P DTS שאמור להפעיל DD DIGITAL או DTS במערכת Z5500. הקודקודים שאני משתמש הוא CCCP ונגן מדיה פליי קלאסי,לפני כמה חודשים פעל הדולבי דיגיטל וכעת לא עובד ,ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של אודיו ולא עוזר עדיין לא מקבל דולבי דיגיטל בסרטי HD שמקודדים DTS,בלו ריי. איך אפשר לסדר שיפעיל הדולבי ? תודה שבת שלום

13. האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. אני שוקל לקנות השבוע מכשיר DVD התומך ב-DivX והצגת כתוביות בעברית. שאלות: 1. האם ישנם דגשים מיוחדים לשים לב בעת הרכישה? 2. האם כל המכשירים תומכים רק בפורמט כיתוביות srt או שקיימת תמיכה בפורמטים נוספים? 3. האם תמיכה ב-mpeg4 תעבוד היטב עם כל המקודדים DivX, XviD וכיו"ב? 4. מה החשיבות של Progressive Scan? 5. במכשירים אלה האם פשוט אני שם קובץ avi+srt על CD ופשוט רואה? תודה על ההבהרות. אמיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EAD,

היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מבקש המלצה לכרטיס קול משובח אבל לשמיעה בסטריאו בלבד. עם EAX כמובן. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני צריך אוזניות טובות עם מיקרופון עדיף, בשביל סקייפ. אני צריך אותם בשביל הדברים הבאים: (לפי הרמה של השימושיות) 1. משחקים (בעיקר מגוף ראשון) 2. מוזיקה (עם הרבה באסים, דאבסטפ) 3. סרתים האם ה- Carcharias הם המומלצים מבין כולם ? בנוסף, יש לי כ.קול: Creative xfi Titanium תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!

22. Started by eozeri,

אהלן, הבנתי שה xstreamer מאוד חזק בשוק, אבל התגובות עליו בזאפ קצת קשות... ניתוקים בwireless, תפריט איטי, שלט שחייב זוית מדוייקת וכו'... לעומת זאת, נתקלתי בapex 300 navu... ואין עליו שום חוות דעת. יש למישהו המלצה לסטרימר אלחוטי טוב שתומך בעברית, משהו עם אבא... בתקציב של 800-900 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש רמקול בלוטוס עמיד במים למקלחת בתקציב של עד 400 שח כולל משלוח ומעמ. אני גמיש במחיר ואם יש משהו טוב גם יכול להוציא 500 שח. אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים: http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00B71...-btf_title_1_4 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00DQG...A3PAV43I12A2F0 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00K58...ref=mp_s_a_1_1 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0094SHQI8?cache=b2dd8fd7d7cfa44f787824a2720d0e0aπ=SX200_QL40&qid=1409014285&sr=8-1#ref=sr_sp-atf_title_1_1 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00COTVLSU/ref=sr_sp-atf_title_1_2?qid=1409022673&sr=8-2-spell אלה 5 אופציות שמצאתי, אשמח אם תגידו לי מי מהם הכי טוב ולמה דווקא הוא יותר טוב מהאחרים. בנוסף …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים