עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברים, חשבתי על המכשיר הבא: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=THL42U30M&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה שחשוב לי זה איכות התצוגה (עדיפות לפאנל IPS) וזהו בעצם.. DLNA יכול להיות תוספת נחמדה אבל לא חובה נגן מדיה דרך USB אותו כנל כמו DLNA.. מה אתה הייתם ממליצים בגודל ובתקציב הנל?

2. הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by XtraZone,

התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TermiNal,

אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CyberBot,

הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי לפני כמה ימים את Z2300 של לוגיטק ואני חושב שאני לא מוציא מהם את כל מה שהם יכולים לתת יש לי לוח אם p4s800d די ישן יש לכם כרטיס קול להציע לי שישב לי על הסלוטים הפנויים שבלוח אני לא מחפש להשתולל יותר מדי עם הפונקציונאליות של הכרטיס אלא רק להוציא מהרמקולים את מה שהם שווים לא מתכנן להוציא הרבה מעל 600 שקל באמת שאין לי שמץ של מושג בכרטיסי קול ולכיוונו של איזה כרטיס אני אמור לחתור תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.pure-acoustics.com/ סתכלו איזה אתר הם פתחו הם אפילו יופיעו בתערוכות בברלין ובהונג קונג אני לא חושב שאפשר לקרוא להם חברת מדבקה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Chura,

שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eozeri,

אהלן, הבנתי שה xstreamer מאוד חזק בשוק, אבל התגובות עליו בזאפ קצת קשות... ניתוקים בwireless, תפריט איטי, שלט שחייב זוית מדוייקת וכו'... לעומת זאת, נתקלתי בapex 300 navu... ואין עליו שום חוות דעת. יש למישהו המלצה לסטרימר אלחוטי טוב שתומך בעברית, משהו עם אבא... בתקציב של 800-900 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GTGAL,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kaisman12,

כתבתי פה כבר לפני כמה ימים אבל לא קיבלתי תשובה סופית אני מחפש רמקולים בתקציב 300-500 שקל השימוש העיקרי: מוזיקה הרבה המליצו לי על הX540 של לוג'יטק (כולל פה בפורום) הם נראים ממש טובים וגם על הX530 עוד רמקולים שציינו פה הם הקרייצ'יר ואני אשמח לעוד פרטים לגביהם.. בכלל אם יהיו עוד המלצות זה יהיה מצוין אני פתוח גם ל2.1 וגם ל5.1 לא לשכוח שהרמקולים חייבים לתת איכות מוזיקה טובה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש רמקול בלוטוס עמיד במים למקלחת בתקציב של עד 400 שח כולל משלוח ומעמ. אני גמיש במחיר ואם יש משהו טוב גם יכול להוציא 500 שח. אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים: http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00B71...-btf_title_1_4 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00DQG...A3PAV43I12A2F0 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00K58...ref=mp_s_a_1_1 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0094SHQI8?cache=b2dd8fd7d7cfa44f787824a2720d0e0aπ=SX200_QL40&qid=1409014285&sr=8-1#ref=sr_sp-atf_title_1_1 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00COTVLSU/ref=sr_sp-atf_title_1_2?qid=1409022673&sr=8-2-spell אלה 5 אופציות שמצאתי, אשמח אם תגידו לי מי מהם הכי טוב ולמה דווקא הוא יותר טוב מהאחרים. בנוסף …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה אתה אומרים כדאי לי לקנות? אוזניות Sennheiser px200 או Sony MDREX81LP אני מחפש הרבה באס, והבנתי שלשתיהן יש הרבה באס.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Talker,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by a_nuke,

אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by haim85,

קניתי היום תרסיבר TX-SR308 ב1900 שח איך הוא אני רוצה לשמוע חוות דעת ממביני עניין? וסתם שאלה ככהעל הדרך איך אתה ממליצים לי לחבר תרסיבר לכרטיס קול של המחשב כדי לקבל שמיעה טובה במוסיקה דרך איזה יציאה וכבל ? תודה מראש [= תמונה רסיבר ותפריט: http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by naoriko,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב שמתי עין על אלו - Z623 2.1 Logitech מה אתם אמרים?, יש לכם משהו טוב יותר להציע? מה אתם חושבים עלייהם? תודה מראש! ושבוע טוב! :]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kreeki,

יש מצב שיש לי קצת אי דיוק בשם של הכרטיס בכל מקרה, זה כרטיס שאין לו כניסת סאונד, צריך לחבר את הסאונד מהממיר לכניסת מיקרופון של המחשב וצריך להעביר איזשהו כבל מהלוח אם (CD_IN) לכרטיס טלויזיה וככה אמורים לשמוע סאונד מהטלויזיה. מתי שאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס (Winfast PVR2) אין שום סאונד, ניסית גם להפעיל במצב תאימות לXP ואין כלום (אני עכשיו בווינדוס 7) יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? הבעיה היא כנראה לא בעיית חומרה, בעבר הוא עבד כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים , המסך מיועד לחדר קטן - מרחק צפייה 1.5-2 מטר , שימושים : רוב הזמן צפייה בשידורים אנלוגיים של YES ואולי בעתיד גם שידורי HD של יס , סרטים FULL HD מנגן/מחשב וזהו . הוצעו לי 4 הדגמים הבאים במחירים אטרקטיביים (לפי דעתי) ורציתי לשמוע את דעתכם מהו המסך המומלץ ביותר מביניהם . LG LED 32LV3500 - לא מצאתי עליו יותר מדי פרטים ברשת ( רק ביקורות מעולות על האח הגדול 37 אינץ' באמזון ) ורק חנות אחת מוכרת אותו בזאפ ב-2800 שקל . הציעו לי אותו ב-2000 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . LG LCD 32LD450 - הציעו לי אותו ב-1750 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . LG LCD 32LD460 - הציעו לי אותו ב-1700 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . מה ההבדל בין ה-450 ל-460 ? ואיך זה יכול להיות שה-460 יותר זול …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by izhark,

מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Pr0Xy,

נמאס לי מהAKG, אז החלטתי להביא את הסאונדמג'יק PL50/30. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להזמין, ואני לא יודע אם ה50 שווה את התוספת. הרף שהצבתי לעצמי זה 150 ש"ח, אבל אם הPL50 ממש שוות את התוספת, אשקול לקנות אותן. אשמח אם תתנו את דעתכם עליהן. בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על מוכר מומלץ מאיביי או חנות וירטואלית כזאת או אחרת שעושה משלוחים ארצה בחינם, כי אני מפחד לקנות זיוף. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.