עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב ,אז הבטחתי לכם, עכשיו אני מקיים . כדאי לקרוא את הכתבה במלואה, היא מעיין סיפור: ביקורת מפורטת על רמקולים CREATIVE T5900 : מי שיודע ומי שלא, הדגם 5400 כבר לא מיוצר וקשה למצוא אחרונים שלו, כיום ה 5900 מחליף אותו. כמובן מדובר במערכת 5.1 מבית קריאטיב. לאחר קריאה רבה וחיפוש אחרי תמונות/ביקורות/מידע, החלטתי להזמין. הכי זול שמצאתי -720 שקלים. לאחר יומיים החבילה הגיעה. האמת ציפיתי לקרטון גדול יותר. אמרתי תודה לשליח ,חזרתי לחדר ופתחתי. הוצאתי את הסאב... האמת? התאכזבתי... משום מה תיארתי לעצמי סאב גדול יותר, ולא קופסת נעליים של TRACK מידה 40 של נער מתבגר. לא נורא אמרתי לעצמי,נבדוק אותו. הוצאתי את 5 הרמקולים, דיי קטנים אך נראים טוב ויפים. 2 קדמיים- גדולים יותר- יש בהם תוספת טווי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בוקר טוב לכולם אומרים שרמקולים ישנים יכולים להיות טובים ואייכותיים. אז.. יש אצל ההורים שלי זוג רמקולים עתיקים ואני תוהה אם הם שווים משהו ולהשאיר אותם האם הדבר הזה יכול להתחבר למערכת חדשה, האם שווה לחבר אותם לאחת כזו? או שזו גרוטאה שטובה רק לל"ג בעומר הדגם הוא: FISHER XP-55S מישהו יודע על הדבר הזה משהו? תודה ויום כתום :gorgeous:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RotemAss,

אם אני קונה Audiophile 2496, אני יכול לחבר אליו רמקולים רגילים של מחשב? אם כן, איך? תודה מראש, רותם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dana_s,

שלום רציתי לקנות פאלם שישמש עבורי גם כנגן מוסיקה MP3. אם יש למישהו ניסיון עם מכשירי כף יד אשמח מאוד אם יחווה את דעתו לגבי איכות המוסיקה במכשירים אלו (יתכן שכדאי לי לקנות פאלם פשוט יותר ולקנות בנפרד מכשיר יעודי למוסיקה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לקנות טלוזיה לסלון מרחק צפייה 4 מטר לראות סרטים דרך המחשב. למשחקים. ומערכת שמע עם רמקולים שנתלים על הקירות. יש לי צנרת מושכלת בקיר הקידמי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hotshot,

אני מניח שזו שאלה די מטופשת אבל בכל זאת. יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שלפי הגדרות היצרן מוציא sound 7.1. החיבורים הפיזיים היחידים לקול שזיהיתי הם שישה חיבורי פינים (כמו חיבור אזניות) שכרגע אני משתמש רק באחד מהם בכבל שמתפצל לשניים והולך לרסיבר (כמובן שחיבור נוסף הוא למיקרופון, אני לא יודע למה משמשים הארבעה הנותרים). הרסיבר שלי הוא די ישן שלא כולל HDMI ולכן יציאת ה-HDMI יוצאת ישירות לטלויזיה והוגדרה להוציא רק וידאו. עד עתה זה לא שינה לי כ"כ כיוון שהיו לי רק זוג רמקולים קדמיים. כעת רכשתי זוג אחוריים, סנטר וסאב ורציתי לדעת אם היציאה שבשימוש מוציאה 7.1 או שעליי לרכוש כרטיס קול שממנו יהיו כבר יציאות s/pdif (אופטי או קואקס). בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה אתם אומרים על Logitech® Z10 ב- 500 ש"ח? האם יש רמקולים יותר טובים למוזיקה בתקציב זה? (לא חייב שיהיה את הפיצ'ר הזה של המסך, השמע בעיקר חשוב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מבקש המלצה לכרטיס קול משובח אבל לשמיעה בסטריאו בלבד. עם EAX כמובן. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by or,

אני רואה שכולם עדיין ממליצים על ההרכולס כשאני חושב שהטרטק מציע יותר! מה אתם חושבים מי המלך???????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. האם משהוא חווה בעיות טכניות עם הכרטיס הנ"ל? כשבאתי לקנות אותו אמרו לי שהיו המון החזרות לאחרונה והמליצו לי על האודיגי ... אז לבעלי הכרטיס .... תגיבו בבקשה ,מה ניסיונכם איתו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חברים רציתי לשאול האם אפשרי לעשות דבר כזה? המסך הוא LCD סמסונג 2053 BW. עוד שאלה בקשר לסאונד, האם ניתן לשפר את הסאונד ע"י חיבור הממיר למערכת סטריאו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itayb19,

אני מפש אוזניות שאני יוכל להיסתובב איתם בחוץ תקציב 400 שח חברה מועדפת סנהייזר אבל גם חברה אחרת גם טוב תודה לכל עוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה.. דבר ראשון נתחיל עם החדר שלי - בחדר יש לי 2 רמקולים ישנים מאוד אבל טובים מאוד כל אחד לפחות חצי מטר גובה והם מחוברים (אני חושב) למגבר של SONY גם כמובן ישן מאוד שמחובר לפטיפון שלי... מכיוון שדי הפסקתי לשמוע בו ומכיוון שאין למגבר הזה אפשרות לדיסקים או חיבור MP3 הם סתם עומדים כקישוט ואני לא ממש מנצל אותם.. רציתי לדעת האם אפשרי לקנות איזה מערכת ללא רמקולים שאני יוכל לחבר אליה את הרמקולים שלי (חשוב לציין הרמקולים מתחברים כ2 חוטי חשמל כאלה לא עם חיבור סטנדרטי) שתתמוך בדיסקים MP3 והכל ולא תהיה יקרה במיוחד רק משהו חמוד לחדר... אין לי ממש תקציב מוגדר היתי מעדיף שלא יעבור ת400... ובנוסף לכך אני מחפש מערכת למחשב תקציב 500-600 שימושים - מוזיקה בעיקר וקצת סרטים חשוב באסים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rehvark,

:hi: שלום לכולם, לא יודע איזה כרטיס טל' לקנות... אני רוצה לצפות במחשב את הכבלים (HOT) יש לי ממיר HD.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני יודע שהם מאוד זולים 190 ש"ח אבל נראים יפה אז מה אתם חושבים עליהם http://www.luxeonav.com/eb2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by CrackPot,

המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nir9202,

החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים