אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, יש לי שלושה מסכים שאני מלתבט! אני מדבר על מסכים לחדר שינה שהם 32" ואחד למטה לסלון שהוא 55". אבל עיקר האשכול הוא למסך חדר שינה 32". *****גם אם יש לכם משהו אחר להציע ואתם חושבים שהוא יותר טוב בטווח המחירים שרשמתי אשמח לקבל חוות דעת על עוד!***** ***כולם הם 100MHZ לא צריך יותר מזה!*** ***ובטוח שאני לא צריך SMART TV וזה אין צורך!*** ***דרך אגב אני גם רוצה שתהיינה כניסת HDMI אפילו 2 וגם USB למסך ושרמקולים יהיו מהמסך.*** 1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K 2.המסך השני הוא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820949 - המסך הזה הוא של LG גם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז הרמקולים הנוכחיים שלי (Microlab FC661) מתחילים לעשות בעיות ואני מעוניין להחליף אותם. אני מחפש מערכת 2.1, בסגנון של הFC661, כלומר שתהיה שליטה על עוצמה, באס וטרבל(Treble), עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, במחשב HTPC המחובר למגבר שבו יש רק כניסות HDMI חושב לחבר אחת מהאופציות הבאות - Nvidia Geforce GTX 580 Asus Z77 + Intel 3770K HDMI out כרטיס סאונד שאקנה עם יציאת HDMI מטרת המחשב היא בעיקר סרטים ומוזיקה, מהו המקור הכי טוב לסאונד במקרה הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5 אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת. העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד. האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שה xstreamer מאוד חזק בשוק, אבל התגובות עליו בזאפ קצת קשות... ניתוקים בwireless, תפריט איטי, שלט שחייב זוית מדוייקת וכו'... לעומת זאת, נתקלתי בapex 300 navu... ואין עליו שום חוות דעת. יש למישהו המלצה לסטרימר אלחוטי טוב שתומך בעברית, משהו עם אבא... בתקציב של 800-900 ש"ח? תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CXL300-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Black http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Ultimate-Ears/Ultimate-Ears-Metro.Fi-200v-Earphones http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX400-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Titanium בעיקרון אני מחפש משהו עד 40 יורו +- מהאתר הזה המשלוח חינם לארץ בגלל זה אני קונה משם. מה עדיף מבין האוזניות האלו? או שבכלל עדיף משהו אחר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע משולבת של פנסוניק http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=scpt75&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=he בהתחלה לא עבד לי כל הרמקולים רק 2 שיקחתי בהגדרות .. עכשיו יש לי בעיה קודם אני שומע בסאב חלש .. ובסרטים אני שומע רק מהסנטר ..! מזה חייבעזרה דחוף לגביי הסנטר הזה .. זה משגע אותי תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קצת זמן פנוי ולכן בחרתי לכתוב פה בפורום, משהו שמצריך הרבה מאמץ בשבילי מפאת הקושי להתנסח. אל תיהיו קשים איתי, זאת פיסת הטקסט הראשונה וכנראה האחרונה שאני יכתוב בסדר גודל כזה. המטרה שלי היא נטו להעשיר את הידע של המשתמשים בפורום כהכרת תודה על השנים הרבות שבהם הם העשירו את שלי. בחרתי תחום שהוא שנוי במחלוקת בכדי להראות את הצדדים השונים בעניין ואולי לעורר פה דיון, שזה תמיד דבר טוב. נניח שהייתם מגישים כוס יין או משקה קל לחבר ומבקשים ממנו לטעום ולחוות דעה על המשקה. תשובה סבירה תיהיה "טעים", "מגעיל", "לא משהו". ואם החבר היה עונה: "אני לא יכול להגיד לך אם המשקה טעים או לא מבלי לדעת קודם מי ייצר אותו, מה הוא מכיל, וכמה הוא עולה." כנראה שהייתם נשארים חסרי מילים. בתחום האוד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי ידע רב באוזניות ובזיהוי טוב של איכות האוזניות. קניתי לפני כשנה רמקולים של לוג'יטק (הZ3 2.1) ואני לא ממש מרוצה מהם.. כי הם מפיקים סאונד כבד ולא איכותי (הבאס שלהם מכביד על הסאונד) אחרי שקראתי פה.. הבנתי שעדיף להשקיע משהו כמו 350 שקל על אוזניות איכותיות. הבעיה היא שאין לי מושג בזה.. והאוזניות היחידות שיש לי הם CR-CD 8915 שקניתי לפני 7 שנים ב80 שקל מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שישמעו הרבה יותר טוב ממה שיש לי ומהרמקולים? (למוזיקה בעיקר, עם תקציב של 300-350 ש"ח) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי, כי אני נואש!!! :'( בטקס סיום של חטיבת הביניים (1999), נפתח הטקס בריקוד אתני מיוחד... וברקע הושמע קטע ששבה את ליבי. נזכרתי בזה סתם כך פתאום Out of the blue, ורצתי לחבר שלי לקחת את קסטת הוידאו של הטקס. חזרתי הביתה, חיברתי את הוידאו לכניסת ה LINE בכרטיס הקול והקלטתי 3:25 שניות מהקטע, האורך המלא קרוב לחמש דקות, אז קיצרתי חלק, גם בגלל חוסר בנפח לאחסון הקובץ. האיכות לא מרשימה כ"כ, אבל לדעתי זה מספיק למי שמכיר את הקטע ויוכל לתת לי את השם המלא... נדמה לי שהווקאלז הנשיים אומרים Let your love shine on או Let your love shine all over me... חפשתי בקאזה וסולסיק, ולא מצאתי :-\ בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי. *הקובץ מכווץ בפורמט .ace, כל Winzip,Winace,Winrar מהגירסאות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון כשתמקריבים מיקרופון לרמקולים אז יש מין צליל מעצבן כזה שיכול לגרום נזק לרמקולים (וגם לאוזניים ) השאלה שלי האם הרמקולים הנל' מוגנים מפני הנזק הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-