אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במסך Haier L1910A-A וכרטיס מסך HD4850 של ATI. כשאני מחבר את המחשב למסך באמצעות כבל DVI ומתאם DVI => HDMI (ומתחבר לכניסת ה-HDMI של המסך), ניתן לראות את המחשב על המסך, אבל אבל משהו בתצוגה מציק לי בעין. קשה לי להגיד מה בדיוק. משהו בצבע או בחדות התמונה. נראה קצת כאילו התמונה עכורה או לא לגמרי בפוקוס, אם דבר כזה אפשרי. נראה לי גם שהתמונה מרצדת, אבל אני לא בטוח בנוגע לזה. באופן רגיל, אני מחבר ביניהם באמצעות מתאם DVI => VGA, ומתחבר לכניסת ה-VGA של המסך שלי, והכל נראה היטב. בנוסף, כשאני צופה בסרטים שאמורים להיות סרטי HD ברזולוציית 720p עם חיבור ה-DVI/HDMI, והם לא נראים לי שונים מסרטי DVD רגילים. ניסיתי לצפות כך ב-3 סרטים שונים. האם ההבדל בין HD ותצוגה רגילה משמעות…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת ממשהו ששמע את הרמקולים השקופים של Harman-Kardon 2.1, איך הסאוד שם? אני רוצה לקנות אותם (כנראה בדיוטיפרי ואני לא שמעתי אותם בשום מקום) כרגע יש לי בבית גם את הרמקולים של LOGITECH Z4 ואיתם שומעים מעולה (ממליץ מאוד) אבל האם ה Harman-Kardon יותר טובים משמעותית מה Z4? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו האוזניות של AKG K24P שירותי אותי מעולה לשמיעת מוסיקה ומשחקים בחיבור למחשב. הם נשברו לי....(החיבור פלסטיק בקצה כנראה לא משהו) לכן אני צריך משהו חדש. יש המלצות למשהו איכותי בסכום 200 שקל בערך ? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
רמקולים 2.1 למטרה ביתית עד 300 ש"ח שתהיה גם יציאה נגישה לאוזניות תודה!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
התחדשתי LCD 42 של טושיבה עכשיו היא מחושבת בRCA לממיר של הוט אם אני יביא ממיר HD שיתחבר לטלויזיה ב - HDMI גם האיכת של הערוצים הרגילים תשתפר או רק ערוצי ה HD?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני חושב על לקנות את הרסיבר הבא ב-850 שקל: http://www.netoneto.co.il/pl_product~pav3000usb~12~36.htm ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. ברור לי שהוא לא מדהים אבל על הנייר הוא נראה סביר פלוס, והשאלה היא אם יש משהו אחר ויותר טוב ב-850 שקל? אגב, הוא יחובר למערכת רמקולים 5.1 של סוני ול-DVD סטנדרטי. תודה, אור.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. המפרט שלי בצד <---- יש לי realtek HD audio manager. כל פעם שאני מנסה לדבר בסקייפ או כל תוכנה אחרת זה מנמיך לי את עוצמת המיקרופון למינימום כלומר לא שומעים אותי כמעט... כל ההגדרות של ניטרול רעשי סביבה ביטלתי כי יש לי מיקרופון ג'נרי לא ממש איכותי גירסת התוכנה: 5.10.0.5667 מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה...?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה למסך טלוויזיה חדש ב2300-2500 ש"ח לכל היותר. המסך הוא לחדר שינה ומרחק הצפיה הוא כ2 מטר לכל היותר. השימושים העיקרים בו לפי סדר חשיבות יורד: - צפיה בשידורי טלווזיה של HOT (מאמין שאזמין ממיר HD.) - חיבור המחשב לטלוויזיה לסרטים וסדרות בHD. - חיבור עתידי של XBOX360. תודה רבה וחג שמח, דני.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את הרמקולים כבר כמעט חצי שנה... לא יודע אם זה מהיום או שפשוט לא שמתי לב לזה.. שמתי לב שכשברגע שאין מוזיקה ברקע והרמקולים דולקים , אז אם אני מקרב את האוזן לכיוון הרמקולים אני שומע רחשים מסויימים.. כמו בקליטה כזאת של רדיו.. כשאני מנמיך את כפתור הווליום עד הסוף , הגיוני שזה נעלם. האם זה אמור להיות ככה? *עדכנתי את הדרייברים של כרטיס הקול. *חיברתי מחדש את החיבורים. תודה , חג שמח ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך Radedn hd4830 512mb Club3d וכרטיס קול sound blaster x-fi xtreme audio pcle על המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה XP + WIN 7 64 BIT המחשב מחובר לטלוויזיה בעזרת HDMI המחשב מחובר בכבל אופטי לרסיבר ב- XP בהתחלה המערכת היתה מכוונת להשמיע דרך הרסיבר וכך הייתי שומע. אחרי שכיוונתי את המערכת כך שאוכל לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה, פתאום לא הצלחתי לחזור ולשמוע דרך הרסיבר (למרות שכיוונתי את המערכת לכך). כיום אני מצליח לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלוויזיה. ב- WIN 7 אני אכן מצליח לשמוע דרך הרסיבר (כך שאני בטוח שהוא תקין) ומחובר כמו שצריך. אבל לצערי לא מצליח לשמוע דרך הטלוויזיה, למיטב הבנתי זה קורה כי בעת התקנת הדריברים של הכרטיס מסך, הוא התקין את הסאונד של ה- 32 BIT …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-