אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני מחפש מסך לחדר שלי, מרחק צפייה 2-2.5 מטר. הכי חשוב לי איכות תמונה, ולאחר מכן איכות סאונד. תקציב - עד 3.5 אש"ח (גמיש). חשבתי על המסכים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758122 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 למרות שהסמסונג גדול יותר וזול יותר, הבנתי שאיכות הסאונד שלו טובה פחות, ושהוא 60 הרץ בניגוד לטושיבה שהיא 100. איזה מסך כדאי לקנות? יש דגמים אחרים שיותר מומלצים?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, האם במסכי טלויזיות LCD 32" 40" סוג הפאנלים הם כמו במסכי מחשב ? (כמו TN, PVA,וכד' ?) אם לא, אז איך מסווגים אותם מה סוג הפאנלים שלהם ? לדוגמא מה יש ב-SONY BRAVIA 32" P3000 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא חשוב לי העיצוב של הדיסקמן, אני לא צריך שיהיה בו רדיו, אני צריך שיקרא רק פורמט של MP3 (השאר מיותר בשבילי). רק חשוב לי שהדיסקמן יהיה איכותי (בייחס למחיר), ושלא יעשה לי הרבה מאוד בעיות (למרות שאני לא יודע איזה בעיות בדיוק יכול לעשות דיסקמן ???). תקציב: 200 ש"ח (ואם אפשר בבקשה שהמחיר יכלול מחיר משלוח). אם התקציב נמוך מדי ואין אפשרות לקנות דיסקמן איכותי במחיר כזה, אז תגידו בבקשה איזה תקציב כדאי לי להעלות, אבל אל תגזימו כי אני קצת לחוץ בכסף.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אוקיי.. אז לפני יומיים חזרתי לארץ אם ה zen touch שלי וכמובן בגלל שאני כל כך חכם ומאורגן איבדתי את הדיסק של ההתקנה, ובאתר של קריאייטיב מציעים רק עידכונים לדרייברים ולא את הדרייברים עצמם אז אם מישהו יודע\יכול לתת קישור לדרייבר עצמו אז בבקשה. השם המלא של המוצר הוא: Creative Zen Touch והמספר הסידורי(זה שעל גב המוצר) הוא: DAP-HDoo14 (או Dap-HD0014.... פונט דפוק.. אבל יותר נראה לי שזה הראשון) ואם מישהו ממש נחמד ויש לו את הדיסק או את הדרייבר ויהיה מוכן לשלוח לי אותו לאיי סי קיו או למסנג'ר אז: 240570067\itelweb@hotmail.com תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה רמקולים בלי סאבוופר עד 180 ש"ח, איזה כדאי? אם זה קשור אז הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 בנתיים על אלו חשבתי: Genius Life Sound SP-HF2.0 500W Stereo Wooden Speakers או Yamaha YST-M101 Speakers דרך אגב, כמה וואט זה? או Winner HN380A 1000W Silver Speakers תודה לעוזרים?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד המכשירים המדוברים ביותר ובעל אחד הקהילות הגדולות העושות בו שימוש הוא ללא ספק ה MINIX NEO X8-H Plus. המכשיר מצויד במעבד מרובע ליבות עוצמתי , 2 ג'יגה זיכרון, חיבור WI-FI מתקדם בתקן AC, ומגוון חיבורים כמעט לכל דרישה. לקחנו אותו לבדיקה והתרשמנו מאד מיכולות המכשיר הפופולרי והוא בהחלט אחת ההמלצות החמות שלנו! אז מה אהבנו בו? חומרה חזקה שלט מצורף (ללא סוללות) WIFI בתקן AC לקליטה וגלישה מהירים יותר, חיבור ETHERNET עד ג'יגה. מגוון של חיבורים מצדדי המכשיר חיבור לאנטנה (מעולה למי שרוצה לקנות אנטנה איכותית יותר במידה וצריך) תומך ב Miracast כפתור הדלקה וכיבוי מה פחות אהבנו בו? 1. השלט המצורף הוא עם חיישן IR שמגיב בסדר, לשלט AIR שמגיב מעולה תצטרכו להוסיף תשלום. 2. המחיר שלו לטעמנו ק…
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, קיבלתי כרטיס AUDIGY2 ZS , עד כה הכרטיס הזה מצויין , אבל מה , לא קיבלתי את הבאנדל שלו (דיסקים ושאר ירקות) ככה שאין לי את המיקסר שלו וכו'... תהיתי היכן אפשר להשיג את הבאנדל\דיסקים? חיפשתי להורדה ברחבי האינטרנט - ואין. באתר של קריאטיב רק עדכונים.. אפנה לאיסטרוניקס ואראה אם יש מצב, בינתיים - לכם יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי בטעות קובץ MP3 גדול - כ 115 MB - אלבום שלם שהרצועות בו מאוחדות ולכן יש רק קובץ אחד, האם יש תוכנה שיודעת לקרוא את הקובץ ולהפריד אותו לרצועות כפי שהשירים היו במקור. אני לא יכול ליצור את הקובץ מחדש כי לקחו לי את הדיסק ועוד לא החזירו לי. נא עזרתכם: איך אני מפריד את הקובץ לרצועות באוםן מדויק. בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ;] אוקיי שמעו, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ללא המערכת עצמה, עכשיו אני רוצה לעשות עם זה מש'ו שזה לא ישכב סתם במחסן. לרמקול יש פשוט יציאה של שני חוטים חשופים כאלה... אם אני לוקח כבל של אוזניות (עם שולט עוצמת סאונד כזה) ובמקום האוזניות מחבר (מלחים) את הרמקולים יש איזהשהוא סיכוי שזה יעבוד? או שזה לא עובד ככה? יש איזהשהיא דרך אחרת שאני יכול לעשות את זה? מהי? תגובות ;]
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I like to buy asus with onbord sound that sopurt 6 chanel is it posible to conect it to a 4.1 speakers ?? cause there are only 3 input in the m.b help??? shy
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני קונה בימים הקרובים טלוויזיה LCD או פלזמה בגודל 37-42 ואני רוצה לדעת את ההבדלים ראיתי שלLCD הרזולוציה גבוהה יותר אז מה כל כך מיוחד בפלזמות? ד''א אני קונה טלוויזיה של אחת מהחברות הבאות MARANTZ HISENSE GRUNDIG http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3090059&refid=190 http://www.hwcs.co.il/Index.asp?ArticleID=419&CategoryID=159&Page=1 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1545&CategoryID=138&Page=1 מה דעתכם עליהם? אני מוגבל בתקציב אז אני לא הולך על החברות הגדולות אני קונה את הטלוויזיה בעיקר לשימוש ב PS3 שאני יקנה בעתיד תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת דיוידי משולב מגבר עם 5 רמקולים וסאב מדגם וLHT3602SDוLGו תמונה הלינק הזה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473322 1. אבקש קודם כל חוות דעת על המוצר 2.הייתי רוצה לדעת איך כדאי לתלות את הרמקולים הקטנים על הקיר ואיכן למקם את הסאב. 3האם ככל שהחוט ארוך יותר ככה הצליל יהיה פחות איכותי. 4.על כל רמקול כתוב משו אחר אבקש שתגידו לי איפה למקם כל רמקול אחד FR RL RR FL C אם אני עומד עם הפנים לטלויזיה תודה מראש תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר, עם המפרט כדלקמן: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: 2*1024MB OCZ PLATINUM XTC CL 4-4-4-15 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 צורב: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 מארז: SILVERSTONE LC17S ספק : ENERMAX LIBERTY 400W קירור :THERMALTAKE RUBY ORB SILENT FAN RED LED CL-P0391 אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הקול הייחודי של אסוס, וזאת על מנת שהרסיבר שלי יוכל לקבל את פורמטי האודיו החדשים כגון DOLBY trueHD ו- dts-HD על פי הידוע לי, ישנם שני סוגי כרטיסים של אסוס המתאימים לבלו-ריי: 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8620 2. http://www.asus.c…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מהדיוטי פרי את ה נגן iaudio u2 512 והבנתי שזה מגיע בלי אוזניות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני צריך אוזניות שיתאימו לנגן הזה במחיר בסביבות ה 100 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-