עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Elico A,

על הכרטיס מסך שלי יש חיבור RCA, ויש לי חיבור RCA גם בטלויזיה. רציתי לשאול אם הכבל שאני מחבר איתו את ה- DVD לטלויזיה (כבל RCA, צהוב, אדום, לבן) יכול לשמש אותי גם כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. מחכה לתשובה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by HFDO5,

שלום, התקציב שלי הוא 2000 שקל מצאתי בגבולות התקציב 2 מכשירים שדיי דומים בפרטים שלהם: Haier L32R1 http://www.kaniti.co.il/Product.asp?Pid=1245646&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap〈=HE Sharp LC-32PX5M http://www.cinemaworld-online.co.il/Product.aspx?ProductID=319 את שתי הטלויזיות אני יכול לרכוש ב 2000 ש"ח כרגע השימושים לטלויזיה יהיו צפיה מממיר ומכבלים אנלוגיים סרטי DVD / מחשב בתדירות לא גבוהה משחקים - כמעט ולא. אם אפשרי תמיד יותר טוב אני מתלבט כרגע בין שתי הדגמים האלה לא מצאתי עוד דגמים בתקציב שלי של חברות עם שם נורמאלי לא DANTAX וכו'... למישהו יש אחת הטלויזיות הנ"ל? מישהו צפה / קרא ביקורת עליהן? יש הצעות למכשיר אחר בקטגורית מחיר שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by froggy,

שלום לכולם לפני שנה קניתי הרמן קרדון, ומאד מרוצה מהרמקולים. אך משהו אמר לי שאני לא ממצא את כל האיכות המירבית מהרמקולים האלו, כי יש לי כרטיס קול מובנה. האם כדאי לקנות כרטיס קול לא מובנה בכמה מאות שקלים? אם כן איזה? עד כמה איכות השמע תעלה? בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היום התחדשתי ברסיבר Onkyo מדגם TXSR506 בזוג רמקולים מדפיים Polk Audio מדגם RTi4 עכשיו אני מחפש כרטיס קול שינצל את הסט הזה בעתיד אני יוסיף סאב אין לי כרגע תקציב כי אני לא יודע מה הסכום המקסימלי בשביל המערכת הזאת אז אם תתנו לי כיוון לחברה ולדגם מסויים אודה לכם תודה והמשך יום טוב

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by dudusan,

או משהו אחר יותר טוב בסביבות המחיר של המכשיר הנ"ל(200 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by blackmoonlight,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן פנטיום 4 במהירות שעון 1.4 עם גיגה זיכרון, האם אני יכול לשים עליו כרטיס אם HD ולהפוך אותו למדיה סנטר או פשוט לזרוק אותו לפח? תודה

7. שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אני מתלבט בעיקר בין iGrado לבין CX300 של סנהייזר. האוזניות יחוברו לאייפוד קלאסיק והקבצים יקודדו בapple lossless. על מה אתם ממליצים, ואם יש סוג אחר של אוזניות בסביבות המחיר של שני אלו אני אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. שמעתי הרבה ביקורות חיוביות לאוזניות האלה אז החלטתי ללכת עליהם אז היום הם הגיעו לי וישר ניסיתי אותם וממש לא התלהבתי.. אז הרצתי חיפוש פה בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291095.0 גם אצלי זה נשמע כאילו הצלילים נבלעים. גם מצאתי את זה בעוד פוסט "ובעל הרגשה מחוספסת למרות במזוייף שהכבל שלו יותר חלק." אצלי הכבל חלק!! כל זה מעלה לי חשש כבד שהם מזויפות, קניתי אותם מאייבורי מה אתם אומרים מזוייף? יש עוד סימנים מזהים לזיוף? [שמרתי את האריזה] זה די דחוף לי. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הרסיבר שאני רוצה להביא הוא של DENON מדגם AVR1909 7.1 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR1909&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE ההספק שלו לפי מה שרשום הוא 90X7 מישהו מכיר את המגבר? איזה רמקולים כדאי לי לחבר אליו? אני מדבר כרגע רק על 2 רמקולים רצפתיים גבוהים בתקציב של עד 1500 שקל. כמובן שבחירת הרמקולים צריכה להיעשות במחשבה קדימה להוסיף גם סנטר,סאב ואחוריים ( עוד כמה חודשים טובים אבל בכל זאת צריך לקחת את זה בחשבון ). תודה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לחובבי האודיו, כפי שנכתב בכותרת, אני מעוניין באזניות איכותיות לפעילות ספורטיבית [הליכה/ריצה בחוף הים] עבור נגן ה MP3 שברשותי - IAudio של Cowon. אני משתמש לאחרונה באוזניות המקוריות של הנגן, אך הן אינן נוחות. הקיבוע של האוזניות באוזניים אינה נוחה ואינה אטומה לרעשים. לכן אני רוצה באזניות שיהיו מקובעות איכשהו באופן נוח באוזניים בזמן הפעילות הגופנית, עם דגש עליון לאיכות הצליל - Sound. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by J0n1,

אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by amir85,

אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by YoTaMi,

אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nof-y,

שלום מחפשת מערכת קולנוע ביתית בתקציב נמוך ראיתי באינטרנט את המערכת קולנוע ביתית של graetz מדגם: HT790 שעולה 400 ש"ח. היא כוללת דיוידי משולב עם רסיבר סאב ו5 רמקולים קטנים. אני יודעת שזה בטח נראה לכם עלוב מאוד אבל אני מתכוונת לשים אותה בחדר קטן יחסית ואני לא מחפשת איכות מטורפת, מטעמי תקציב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המערכת הזאת ..האם האיכות של הרמקולים סבירה? 50 ואט לסאב זה נמוך מאוד או שזה סביר לחדר קטן? אני מודעת לזה שזה מוצר מדבקה ושהם פחות איכותיים.אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת המון תודה! נופר הנה לינק : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QAHT790 וזה המפרט: רסיבר משוכלל הכולל מפענח AC3 / Dolby-Digital רדיו AM/FM הספק כללי של RMS 105w פאנל ד…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  25. הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.3 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708614 המון תודה על העזרה !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים