עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Eden 6600,

שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מישהו יכול להסביר מהם ההבדלים בין הכרטיסים הזולים יותר של הרקולס , אני מתכוון לדגמים Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD , Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 , ו - Hercules DigiFire 7.1 . 2. יש לי כרטיס אונבורד (REALTEK AC 7 ערוצים לפי מיטב ידיעתי) . אני מתכנן לקנות את הפורטיסימו 7.1 . איזה שיפור בערך יהיה באיכות הסאונד ? 3. האם שווה להוסיף עוד כשבעים שקל בשביל דגם ה-Hercules DigiFire 7.1 ? 4. ממה שהבנתי הפורטיסימו 7.1 הוא הכרטיס המומלץ ביותר בתחום ה-300 שקל . אתם מוזמנים לחלוק על מה שהבנתי ולהמליץ על כרטיסים אחרים בתחום הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eliyho,

שלום, ברשותי מכשיר DVD LG398HP חדש ( ללא שום עדכון ) במכשיר מחובר ב- HDMI אך לא מצליח לזהות ולנגן קבצי מסוג זה שמתי לב שכל הקבצים הינם מסוג MKV, האם יש עדכון כלשהו שיאפשר לי לנגן קבצים אלו? במיד ולא מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך המלצה לסט רמקולים למחשב הבא שאני יקנה, התקציב הוא 1000 - 1100 ש"ח. השימושים שלי ברמקולים יהיו מוסיקה, משחקים, וסרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by re5pect,

עשיתי חיפוש מעמיק בארקדיה, במיסטיקריבר ובפורום כאן, ולא מצאתי תשובה חד משמעתי: מה ההבדל בין הגרסה האירופאית לגירסה האמירקאית, והאם אפשר להתקין את הfirmware האירופאי לגרסה האמריקאית, ובמה זה כרוך? (איבוד איכות\פיצ'רים מסויימים?) והאם ניתן לשים ליריקס באייריבר H10 ואם אפשר, הכיצד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avih1994,

שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות את הכרטיס הנ"ל,הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים שאני רואה יחד עם ה-Z560 שיש לי. האם הוא שווה את ההשקעה הגדולה(כ-1300 ש"ח בערך) ומהם כל האופציות שקיימות בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Izik Fainstin,

שלום רב בבקשה יעוץ יש ברשותי מגבר של DENON AVR-1804 די ותיק גםמשמיע רעשים והוצעה לי הצעה להחלפה למגבר של SONY STR-DG710 חפשתי מידע אבל לא מצאתי מה דעתכם??

14. Started by amirn,

היי יש לי כרטיס קול שתומך ב-2 רמקולים. אני עומד לקנות ATP3 (רמקולים 2.1) האם כאשר אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס שתומך ב-4.1 אני אוכל פשוט להוסיף זוג רמקולים ולקבל 4.1? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Domovoi,

אני מתכוון לקנות אוזניות עם חבר בחנות הזו:http://netoneto.co.il/ מצאתי שם אוזניות של AKG בתקציב שלי (~400) .עכשיו הקטע הוא איזה אוזניות טובות יותר? AkG 430/512/518?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jossef1959,

יש לי את המסך T220P חיבור DVI כרטיס מסך 9800gtx+ וטלוויזיה ישנה CRT איזה כבל אני אמור לקנות כדי לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה? עם אפשר גם תמונה של הכבל תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eliil1,

יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by or,

הכותרת כן התאימה כן אני באמת חייב עזרה דחוף בשביל לבחור בין 2 הנגנים (אני חייב להזמין מחר) ופתחתי בפעם השנייה כי זה ננעל (בגלל שהכותרת לא ממש הייתה קשורה בגלל שלא הסברתי את עצמי)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Lyor,

אני מתנצל מראש מפני שאני יודע שזאת אחת השאלות הכי נוביות שיכולות להיות בפורום הזה, אבל לא מצאתי בשום מקום תשובה חד-משמעית עליה...(חיפשתי גם בפורומים אחרים) רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל וידאו של RCA לבין ה-component של הRGB? האם זה הבדל באמת ממשי גם בטלוויזיה רגילה או רק בLCD? מה האיכות המקסימלית שיכולים להעביר שני סוגיי הכבלים? אגב: לי יש מסך LCD 37 ועכשיו הוא מחובר בכל צהוב של RCA לDVD של פיוניר 383. במידה ויוצע לי להחליף, האם אני ארגיש באמת בהבדל בין שניהם? עריכה: אם אני אקח למשל את החיבור RCA שלי (את שלושת הכבלים) ואחבר אותם כ-RGB הדבר הזה אפשרי?, או שאלו כבלים שונים לחלוטין ואני לא יראה כלום...?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רציתי לקנות טלוזיה לסלון מרחק צפייה 4 מטר לראות סרטים דרך המחשב. למשחקים. ומערכת שמע עם רמקולים שנתלים על הקירות. יש לי צנרת מושכלת בקיר הקידמי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kalda01,

איזה אוזניות אלחוטיות מומלצות בתקציב עד 500 כאשר היעוד הוא מוזיקה בלבד. (לא משחקים) האם המשדר של אוזניות אלחוטיות מתחבר ישירות ליציאת האוזניות או שיש שיטה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לאחר זמן רב שבו הפלתי בלי סוף את האוזניות החוטיות של המחשב, ולמזלי לא דברים אחרים שחשובים לא פחות שבאזור, החלטתי שאולי כדאי לי לנסות אוזניות אלחוטיות נטענות למחשב. חיפשתי בידידו הטוב של האדם(גוגל. הם.. אממ.. הב הב!) ומצאתי את הדגם הנ"ל: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=292&Item_Id=20107 האם הוא שווה משהו? למישהו יש נסיון איתו? מה עם הקרינה שהוא מפיץ, האם היא תפגע בפלאפון/במסך/בראש שלי? וכמובן, הנוחות ואיכות הצליל? אני לא אתנגד לשמוע חוות דעת על דגמים אחרים(בסגנון הזה של האוזניות), אבל במחירים סבירים, כן? תודה מראש וחופש נעים, רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by m.l,

CREATURE 2.1 ניראים יותר טוב וגם יותר זולים אבל הENCOUNTER 2.1 לפי המפרט יותר חזקים אך עולים כ200 ש"ח יותר...האם הם שווים את התוספת היחסית גדולה (בשבילי) אם יש לכם הצעות לסט אחר של 2.1 עד 400-450 ש"ח אני אשמח...פשוט אני לפני קניה ממש בימים הקרובים אני צריך לקנות אותם (צריך לשנות את בחדר ומעדיף לעשות הכול בבת אחת)...הבנתי שהCREATURE 2.1 טובים..לא ככה? דרך אגה אני צריך גם המלצה לכרטיס קול 5.1 נחמד (לא אהבתי את המובנה ממש) ...משהו עד 100-150 ש"ח... וזאת הבעיה העיקרית..אם אני ייקנה את הENCOUNTER 2.1 אני יאלץ להישאר עם המובנה מפאת חוסר תקציב...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.