אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, כמו שהכותרת מציינת - אני מחפש כבר תקופה מסויימת אוזניות עם Noise-Cancelling אקטיבי שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל. איכות הסאונד חשובה לי במידה מסויימת, אך עדיין הרבה פחות מתחת לפאקטור של הסינון רעשים (מבחינת סדר עדיפויות). לא מזמן חזרתי מארה"ב ושמעתי את ה- Bose QuietComfort 25 בעמדת דמו (Costco), ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מסינון הרעשים האיכותי שם. גם איכות הסאונד בסדר גמור. מצד שני, לא יצא לי להתנסות עם דגמים אחרים של אוזניות מאותה קטגוריה. לפני שאני מזמין אותן, רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות יותר. מחירן של ה-Bose נע באזור ה-$250, אך אין לי בעיה להשקיע גם עד אזור ה-$400 אם יש צורך. ניסיתי לחקור קצת ברשת, אבל רוב הביקורות מציגות את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן על קניית אוזניות, HD200 של סנהייזר. השאלה שלי היא האם ייתכן מצב ויהיה צוואר בקבוק בגלל כרטיס הקול המובנה שיש לי. לוח האם שלי הוא Asus M2N-E. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרשת את הבית ברמקולים חכמים דוגמת סונוס. המטרות שלי: * סאונד איכותי ככל האפשר (במסגרת המגבלה הפיזית כמובן). * יכולת איחוד/פיצול רמקולים באופן דינאמי. * עוזר.ת אישי.ת. עדיף גוגל. האם אתם מכירים רמקולים באיכות ופונקציונאליות כמו סונוס, אבל במחירים טיפה יותר שפויים? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונה כתבתי שזה לאבא שלי כי המערכת צריכה להיות בסגנון המערכות של שנות ה-90 היא צריכה להיות קובייתית עם זוג רמקולים (לא חובה קובייתית דווקא) היא צריכה להיות עם רדיו (עדיף דיגיטלי) ועם שלט שמכיל מספרים כדי שיהיה אפשר לעבור בין תחנות שמורות. מצרתי כמה מערכות של פנסוניק אבל הן עם שלט קטנטן בלי מספרים, בעיקר ל-bluetooth. מצאתי גם מערכות נוספות אבל הן בלי רדיו דיגיטלי ונמאס להיות נתונים לחסדיה של האנטנה. אשמח להמלצות + קישורים. טווח עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע אוזניות (ישנות אבל טובות עושות תעבודה הבעייה שהן כבר בנות 30 ><" חחח והן קצת התפרקו (הודבקו עם דבק חם בצדדים ואיפה שהקשת ניתפסת עם האוזניות עברה הדבקה עם צלוטפ חח והאטימה שלהם לא משהו כבר ויש לי שכן מעצבן וגם שאני עם אוזניות אני שומע אותו (מנגן שר כל הצרות שבעולם><") בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות טובות אטומות עם NOISE CANCELING שינקה כמה שיותר רעש תודה מראשD: (אי אפשר לחרוג מהתקציב של ה600 שקל אני קונה מכספי שלי:'( אפשר יש מצב גם ליקנות מEBAY אז עם אפשר אוזניות טובות בסיבבות ה600 שקל (או160 דולר) בEBAY אז סבבהD: תודה מראש לעוזרים עריכה בתגובה השלישית ..↓ ↓
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על Creative SBS370 שמעתי אותם והתרשמתי מאוד .... הם עולים כ 206 ש"ח אם יש משו חדש שאתם ממליצים לי עליו של חברה טובה משו ששמעתם אתם ואתם ממליצים עליו תודה רבה! ותנו חוות דעת על הרמקולים שציינתי תודה רבההה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בגירסה 1.02 של התוכנה, אשר אין לה תמיכה ב ASIO והיא די באגית, אבל בהחלט עושה את העבודה. כמו כן, היא גם מכילה הרבה יותר פיצ'רים רלוונטיים מגירסה 2.0 סטודיו (שיצא לי לבדוק די בחטף). יש לי פה גם דגימונת קטנה שביצעתי לפני דקות מס' - שילוב של שני קטעים מבית היוצרים של Narcotic Thrust. לא יצא משו, מאחר והשילוב בוצע בלייטנסי יחסית גבוה (של 50 מילישניות) ועל ערוץ אחד (כ' קול אחד, בתוכנה יש אפשרות להגדיר עד שלושה כרטיסי קול על אותה מערכת, ראשי לOutput סופי ועוד שניים למוניטורינג), כך שאת כל התיקונים בשעת השילוב ניתן לשמוע, למרות שאין יותר מדי. תהנו וספרו לכל ה Wanna-Bz אי שם. לקובץ הדגימה - http://s47.yousendit.com/e.aspx?id=2CVRJ7GBRIOQM1WXSDI42CERUJ [attachment delete…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html http://www.infosyncworld.com/news/n/5874.html http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 קבלו!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים. הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב? כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בתחום הטיפול בקבצי שמע: 1. כאשר יש לי שיר בפורמט WMA, שנדחס לאיכות 192 KB לשנייה, ואותו השיר בMP3 ג"כ ב 192, אבל ישנם הבדלי איכות לטובת ה WMA, האם המרת השיר באייטיונס ל AAC 192 תשמר את הבדלי האיכות או שההמרה תהרוס אותם בין כה וכה? בנוסף, מהו היחס בין דחיסת הנתונים של הACC לMP3? כלומר, האם בהמרה מMP3 320 ל AAC בשביל לשמר את כל המידע שכבר ישנו בMP3 האם אצטרך להגדיר אותו ג"כ כ 320, או שהדחיסה שלו יותר טובה, וכדי לשמר את המידע שבMP3 נדחס ל 320, אצטרך ב AAC רק 256, למשל? 2. כאשר אני מעביר שיר לאייפוד, אני מעביר אותו קודם לאייטיונס כדי שיצרף ערכי נורמליזציה של העוצמה, ורק אז מעביר לאייפוד. מה אני יכול לעשות עם השירים שכבר יש לי באייפוד? אני חייב להוציא אותם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי 2 כרטיסים,אין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב אני לא כזה מבין גדול בכרטיסי קול. הכרטיס הראשון : http://www.techspot.com/reviews/hardware/audigy2zs/ והכרטיס השני : http://www.audiotrak.net/products/prodigy71hifi/ שניהם עולים אותו סכום בערך,או שאולי יש לכם משהו יותר טוב להיע לי..? אני מחפש לעבוד אקטיבי עם הכרטיס ונטו לשמעית שירים,לא עושה מוזיקה לא מקליט וכו'..תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-