אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר זמן רב שבו הפלתי בלי סוף את האוזניות החוטיות של המחשב, ולמזלי לא דברים אחרים שחשובים לא פחות שבאזור, החלטתי שאולי כדאי לי לנסות אוזניות אלחוטיות נטענות למחשב. חיפשתי בידידו הטוב של האדם(גוגל. הם.. אממ.. הב הב!) ומצאתי את הדגם הנ"ל: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=292&Item_Id=20107 האם הוא שווה משהו? למישהו יש נסיון איתו? מה עם הקרינה שהוא מפיץ, האם היא תפגע בפלאפון/במסך/בראש שלי? וכמובן, הנוחות ואיכות הצליל? אני לא אתנגד לשמוע חוות דעת על דגמים אחרים(בסגנון הזה של האוזניות), אבל במחירים סבירים, כן? תודה מראש וחופש נעים, רן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתנצל מראש מפני שאני יודע שזאת אחת השאלות הכי נוביות שיכולות להיות בפורום הזה, אבל לא מצאתי בשום מקום תשובה חד-משמעית עליה...(חיפשתי גם בפורומים אחרים) רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל וידאו של RCA לבין ה-component של הRGB? האם זה הבדל באמת ממשי גם בטלוויזיה רגילה או רק בLCD? מה האיכות המקסימלית שיכולים להעביר שני סוגיי הכבלים? אגב: לי יש מסך LCD 37 ועכשיו הוא מחובר בכל צהוב של RCA לDVD של פיוניר 383. במידה ויוצע לי להחליף, האם אני ארגיש באמת בהבדל בין שניהם? עריכה: אם אני אקח למשל את החיבור RCA שלי (את שלושת הכבלים) ואחבר אותם כ-RGB הדבר הזה אפשרי?, או שאלו כבלים שונים לחלוטין ואני לא יראה כלום...?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת כן התאימה כן אני באמת חייב עזרה דחוף בשביל לבחור בין 2 הנגנים (אני חייב להזמין מחר) ופתחתי בפעם השנייה כי זה ננעל (בגלל שהכותרת לא ממש הייתה קשורה בגלל שלא הסברתי את עצמי)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C: http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899 ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350: http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp# עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר: הדיסקמן של אמפימן: היתרונות: תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: למה אתם לא מחשיבים אותו בפורום כמכשיר mp3 ע"ב הארד דיסק הכי משתלם וטוב מכולם, אפילו מה iriver? שאלה שניה: איפה אפשר להשיג את המכשיר, בארץ או בחו"ל, עדיפות גבוהה לארץ, כשהאתר www.mp3zone.co.il בבניה כבר לפחות שבועיים כך שנראה לי שלא ניתן יהיה כבר לקנות משם... תודה רבה מראש עודד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני רוצה ליבנות מגבר ל MP3 שלי מגבר ניייד עשיתי חיפוש ולא הצלחתי לימצוא משהו ... אז בבקשה אם יש למישהו תוכניות לכזה מגבר שיביא לי אני צריך דיי דחוף (עדיף אם יש משהו בעיברית) תודה רון ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכבלים הם אוניברסליים (כאלה שאפשר למצוא בכל חנות) או שהם מגיעים רק במעמד הקנייה? https://www.google.co.il/search?q=pioneer+xc-is21t&rlz=1C1CHMO_iwIL497IL497&aq=0&oq=PIONEER++XC-IS&aqs=chrome.1.57j0l3.23984&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב שיש לי קצת אי דיוק בשם של הכרטיס בכל מקרה, זה כרטיס שאין לו כניסת סאונד, צריך לחבר את הסאונד מהממיר לכניסת מיקרופון של המחשב וצריך להעביר איזשהו כבל מהלוח אם (CD_IN) לכרטיס טלויזיה וככה אמורים לשמוע סאונד מהטלויזיה. מתי שאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס (Winfast PVR2) אין שום סאונד, ניסית גם להפעיל במצב תאימות לXP ואין כלום (אני עכשיו בווינדוס 7) יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? הבעיה היא כנראה לא בעיית חומרה, בעבר הוא עבד כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-