אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לכולם די חדש בעסק. קניתי מערכת רמקולים ורסיבר (עם דיוידי בילט אין) של פיוניר (DCS222K) במערכת יש חיבור HDMI אחד שמוציא אל הטלוויזיה את המידע (לטובת די וי די). המערכת עד עכשיו עובדת מעולה. הבעיה היא שאני רוצה להיות מסוגל להפנות את הקול מהטלוויזיה למערכת (חיבור AUX) כדי שאוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך רמקולי המערכת (אני יודע שזה לא יהיה 5.1, אבל בטח יותר נוח מווליום הטלוויזיה המעצבן). אבל אני לא מצליח לגרום לטלוויזיה "להוציא" את הקול החוצה. מדובר בטושיבה לד 42" (42HL833) מחובר אליה ממיר יס באמצעות כבל HDMI האם ייתכן כי אין אפשרות לטלוויזיה להוציא החוצה את הקול דרך audio out ? אם כן, מה באפשרותי לעשות ? האם אהיה חייב לקנות רסיבר אחר שיודע לקבל את יס (או כל מקור אחר) ומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם ניתן להעביר כבל חשמל של רמקול וכבל סאונד אופטי של הרמקול ביחד, צמודים אחד לשני? אני רוצה להעיבר כבל חשמל וכבל אופטי בצינור אחד. האם החשמל עלול לפוגע בכבל הסאונד? האם הסאונד צפוי להפגע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עקרונית אני צריך רק את היציאה של המיקרופון
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי קול במחשב, אחד מובנה והשני בפני עצמו... יש אפשרות ששניהם יעבדו ביחד בו זמנית ?? ואם כן איך עושים את זה??? ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך הווינדוס או שצריך תכנה מיוחדת בשביל להגדיר את זה???
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
או להמשיך לחלום?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלווזיה, אבל אני לא בטוח שאני יכול.. כרטיס המסך שלי הוא 3750 (או משהוא כזה) כתוב שהכרטיס הזה הוא TY OUT, זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלווזיה? ואם כן, אני אוכל להשתמש בטלווזיה כמסך? ואפשר לשחק משחקים שהטלווזיה היא המסך? תודה לעוזרים! אלון
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2. במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם. בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה. שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית. אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP. ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי. ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW. כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK. התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר... האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הייי קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב שזה נוגע לSound. בגלל זה השאלה הזאת הזמנתי את הCreative Inspire 5700 ואני רוצה שהם יעבדו בצורה דיטלית. הזמנתי גם כרטיס קול Maya 5.1 שתומך באופטי 96/24 שמתאים בדיוק למערכת. התקשרו אליי אמרו לי שהכרטיס יגיע עוד 4-5 שבועות. לא מתאים לי זמן ההמתנה הזה אז ביטלתי. לCreative Audigy 2 Sz ללא הפאנל יש יציאה דיגטלית. יש לי מיני דיסק ולמיני דיסק קניתי כבל כזה לפי מה שאני הבנתי את החלק עם הקצה הארוך אני מחבר לכרטיס קול ואת החלק לשני לרסיבר של הרמקולים ואז הכל בצורה דיגטלית. האם זה נכון? אני צריך כבלים אחרים? משהו אחר? תודה רבה אני יודע שזה שאלה די טיפשית אבל מה לעשות אני לא רוצה לקנות ולהתחיל להחזיר דברים
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לסלון וניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, את הכרטיס מסך חיברתי דרך יציאת ה sVideo אך לא הצלחתי לחבר את הכרטיס קול (בשביל לשמוע את הסאונד) לרמקולים הסטנדרטיים של הטלויזיה. ניסיתי לשים מתאם בן ה"בננה" האדומה לבין החריץ שבו מכניסים את חיבור הרמקוילם לכרטיס הקול, לא הלך..ניסיתי אותו דבר גם עם הכבל הלבן ולא הלך.. יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לחבר איכשהו את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלויזיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-