אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חברים סליחה על החפירה בתור קופסה שנייה לחדר ילדים לצפייה בפופ קורן וקודי האם הקופסה הבאה תעשה את העבודהמדובר ב http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_203674.html VOYO V2 TV Box Windows 10 4K - EU PLUG 5000MAH BATTERY + 64GB SSD 135833402with 5000mAh Battery 64GB SSD 2GB RAM 32GB ROM Intel Baytrail T Z3735 Quad-Core HDMI WiFi Bluetooth מחיר כולל משלוח $105.99 עסקה טובה עלות מול תועלת ? מישהוא התנסה עם קופסה דומה? האם מערכת ווינדוס 8.1\10 סוחבת ב 2g זיכרון או שחייבים 4 ? האם הקופסה הזו נוטה להתחמם ??
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. נהרסו הHD201 שלי ולכן אני מחפש אוזניות חדשות. הדרישות הן: אוזניות over the ear אוזניות אטומות לרעשים מבחוץ חייב שיהיה כבל אחד ולא שיצא כבל מכל אוזניה אם הכבל יהיה מסולסל זה בונוס. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, רוק ומטאל לסוגיו, גם כל מיני אלקטרונית. כמו כן הן ישמשו אותי כאוזניות מוניטור כאשר אני מנגן בגיטרה שמחוברת למכשיר שמדמה מגברים (POD XT למי שיודע) אני מתכוון להזמין מאיביי, אלא אם יש משהו טוב שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר. התקציב שלי הוא בסביבות ה100$ כולל משלוח. אם יש דברים ממש טובים ששווה להוסיף עוד קצת אז תמליצו עליהם בכל זאת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי. STANLY.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את VIVENCO SR66 ורציתי לשמוע ביקורות בינתיים הן רצות מצוין בידוד מדהים ואין לי תלונות אבל אשמח לשמוע דעה הן עלו לי 69 ש"J שוות את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים burn in? ומה הדרך הכי טובה לכוון?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קראתי פה מישהו שאומר שיש לו יציאות אופטי וDVI מה זה אומר ? יש לי כרטיס מסך ויש לי יציאה לטלוויזיה יש לי את החיבורים האלה? הכרטיס מסך שלי abit geforce 5600 256mb
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג קצת את החדר, ואני מתלבט מה לקנות מסך מחשב או טלוויזיה עכשיו יש לי מסך 17 אינץ' (שאני מאד מרוצה ממנו, הוא של MAG ואצלי יותר מ3 שנים, אבל הוא כבר קטן מדיי ) רוב השימוש שלי הוא במחשב,וגם את הסרטים אני רואה רק דרך המחשב ( אין לי ממיר בחדר, ואני גם לא רוצה ) עכשיו : אני לא יודע מה עדיף, להשאר עם המסך הזה רק לשימושים של מחשב, ואת הסרטים והמשחקים לראות על מסך טלוויזיה או פשוט לקנות מסך מחשב גדול .. לדוגמא 24 ? מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי איזו חומרה אני צריך, אם אני רוצה לנגן קבצי מוזיקה שונים מהמחשב בו זמית בכמה איזורים/חדרים בבית? נניח שבחדר אחד אני רואה סרט מהמחשב ובחדר השני אני רוצה לשמוע מוזיקה מאותו מחשב וכן הלאה בסלון ונניח בעוד חדר. האם ניתן בכלל במחיר שפוי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנסה להסביר בפשטות: עד היום הייתי מחבר את הנייד למערכת סטראו בסלון עם כבל וכך שומע מוסיקה אני מחפש תחליף ללא כבל -יש חיה כזו? יש לי בלוטוט בנייד-אם זה עוזר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מתלבט על המקרן הזה: http://www.optomausa.com/Product_detail.asp?product_id=425&itemno=EPHD20 מה דעתכם ? השימוש הוא כמובן לסרטים ב-HD, שיהיה שקט, אמין, נורה שתחזיק זמן סביר, איכות תמונה גבוהה. מתכנן לצפות על מסך בגודל של כ-"100-"120 ממרקח של "180. לצערי הדגם הנ"ל אינו תומך ב-Keystone (תיקון טרפז) אבל אין מה לעשות. אשמח לחוות דעת והמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
אין לי כח להתעסק יותר מדיי אני רוצה לקנות רמקולים, טובים, שתומכים לפחות באיזה טכנולוגיה טובה כמו THX או DOLBY ונותנים חווית משחק ומוזיקה ממש טובים, ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח. הרמקולים שאני מחפש הם רמקולים שנותנים חווית משחק ומוזיקה מלאה. 4.1 או 2.1 הרמקולים שלי פשוט נדפקו, הסאב וופר נדפק ואני צריך חדשים, והיה לי יומולדת שלא קניתי בא מתנה, אז אני רוצה לנצל את זה תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה שתומכת ב-DNLA (פיליפס 8664). כיום, אני מצליח להזרים אליה סרטים דרך הרשת (קווית) אך לא סרטי HD - לדוגמא MKV וגם הסרטים הרגילים די מגמגמים. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות סטרימר (חשבתי לדוגמא על ה-XTREAMER PRO) או שאולי כדאי לי להוסיף מעט כסף, לשדרג את המחשב ואז אוכל להזרים סרטי HD ? במקרה שכזה, מה ההבדל בין סטרימר לבין מחשב עם תוכנת סטרימר ? כמו כן, אשמח לדעת מניסיון של אנשים האם זה בכלל אפשרי בפיליפס ? זאת אומרת, במידה והמחשב יהיה חזק ואזרים קובץ MKV, האם היא בכלל תוכל להציג אותו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה לאזניות איכותיות למחשב, בעיקר לשמיעת מוסיקת ג'אז. אין צורך כמובן במיקרופון. חשובה מאוד האיכות. התקציב עד 400 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ - אוכל להגיע ליותר. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!! ברצוני לרכוש נגן אמפי3 (רצוי מאוד קריאטיב). חיפשתי הרבה וראיתי שני נגנים שבאים בחשבון (מבחינת גודל פיזי, זיכרון ומחיר) הנגן הראשון בנפח 512 מ"ב lx500 (מפלונטר) או בשמו השני - רוהומבה. הזיכרון מסוג זיכרון פלאש, יש לו מסל אלסידי גדול, רדיו ואפשרות להקלטת קול. מחיר: 1500 ש"ח הנגן השני הוא מובו2 בנפח 1.5 ג"ב. הזיכרון מסוג מיני הארדיסק (הנגן עצמו קטן ממינידיסק) אין לו רדיו ואין אפשרות להקלטת קול. המחיר: 1300 ש"ח הרדיו וההקטלה לא כ"כ חשובים לי. הנפח חשוב לי הרבה יותר, אך אני מפחד מקפיצות (יש לי עכשיו נגן דיסקים עם ג'י-פרוטקשן שהוא כל הזמן קופץ) לכן אני רוצה לדעת מה עדיף... תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קצת מביך, אבל יש לי כבל שבכל אחד מהקצוות שלו יש שלושה מחברי זכר בצבע שחור, אדום וצהוב. אין לי מושג לאן לחבר את זה ב DVD ובטלויזיה. הכניסות שכתובות לי ב DVD: MR, COAX, VIDEO, ML, G/Y, B/U, R/V יש עוד 2 כניסות (S-VIDEO, Optical) - אבל הכבל לא מתאים אליהן. בטלויזיה יש לי 3 כניסות בחלק של ה AV IN (צהוב, לבן, אדום), 3 כניסות בחלק של ה AV OUT (צהוב, לבן, אדום), ו- 12 כניסות בחלק של ה component. ושוב, עוד כניסות שלא מתאימות (HDMI, etc..) איזה צבע לחבר לאילו כניסות ב DVD, וכנ"ל בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 Sennheiser EH 150 יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Sennheiser HD202 ואני מרוצה מהן, אבל עקב שימוש רב ב4 השנים הארחונות הן התחילו להישחק ואני רוצה להשתדרג. עשיתי קצת חיפושים בזאפ ובאיביי וקצת איבדתי את הידיים והרגליים.. אני מחפש Headphones ומוכן לשלם בסביבות ה500 שקל (כשאין לי בעייה להזמין מחו"ל). למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שמעתי שה-MICRO LABS X16 מומלצים, איך הם בהשוואה לשאר הדגמים? חשוב גם שלט רחוק.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 15:32:53 הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מגבר למחשב PHONIC XP 1000 http://www.phonic.com/partner/modules/product_explor/products_detail.php?product_id=96 ושני רמקולים מוניטורים JBL http://jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=K2%2ES9800WG&SerId=K2&sCatId= 11000 ש"ח יום ראשון זה מגיע אליי מה דעתכם השימוש מישחקים בעיקר BF2 ומוסיקה קלאב..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-