אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתי ב"קופסא" (Home theater in a box) נחמדה שתנגן Divx (האם Divx ver. 6 זה ultra Divx? האם חשוב שגם פורמט זה יהיה מסוגל להתנגן בנגן?), שיהיה חיבור USB (שגם ממנו ניתן יהיה לנגן את כל הפורמטים - וידאו ואודיו) ואפשרי (אך כלל לא הכרחי) שיהיה בה דיסק פנימי/ רשת. יש המלצה? ראיתי כמה דגמים, יש המלצות או עזרה בבחירת אחת מהם: LG LFD790 - LG - USA Philips HTS6500/37 - Philips USA Samsung HT-X200 - Samsung USA בגלל המחיר, אני מתכנן לקנות אותם בארה"ב. האם אני צריך לקחת בחשבון נתונים מסויימים (מתח חשמל, NTSC/PAL וכדו')? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לסרטונים של DD... אם למישהו יש מקור אחר להורדה של סרטונים\שירים כאילה אשמח מאוד לקבל את הכתובת.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הם כתבו חמש סיבות למה לא לקנות את האיפוד והנה קישור לכתבה http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5102324-1.html?tag=cl כמו כן Dell הוציאו נגן משלהם שמשמש אלטרנטיבה מצוינת לאי פוד האומנם? כמובן שיש יתרונות ויש חיסרונות אני יתן לכם תקציר קטן מהיכולות והבעיות של הנגן ותחליתו בעצמכם אני כמעט קניתי אותו אבל אז עשיתי סקר שוק מעמיק יכולות: * בטריה שמחזיקה ל - 20 שעות נגינה רצופות!!!. * סאונד נקי ואכותי. * 0.86 מגה לשניה בהעלת קבצים מההרדיסק לנגן ביואסי 1.1 * 2.4 מגה ליואסבי 2.0. * ניתן לטעון מחדש ע"י חיבור USB לנגן. * זמן טעינה כ - 6 שעות * יש לו שלט נוח לשימוש * מיקרופון מובנה בנגן שמאפשר הקלטה של עצמך בכול מצב. החסרונות כמובן שיש * מסורבל למדי בסגנון הנומאד זן * סובל מאיבוד כוח ח…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נו.. מה שבנושא אה, וגם מחיר, אם יש, יעזור מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שקלתי לקנות את ה-Samsung LA40A450 אבל עכשיו אני חושב שאולי זה גדול מדי... לא יודע אם זה משנה, אבל אני רואה 90% ב-HD.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מערכת קולנוע ביתית לסלון בשביל לשמוע חזק, נקי, ברור, ושיהיה איזשהו כיף בלצפות בסרטים עם איזשהו סראונד. הרמקולים של הטלוויזיה לא מספקים, וכשאני מחבר מערכת סטריאו זה לא משהו... השאלה הראשונה שלי זה האם בכלל מערכת כזו תתאים לי לסלון? יש לי סלון דיי גדול מאחר והוא מתחבר גם עם המטבח והחדר אוכל וזה יוצר חלל ענק, לא כמו בחדר רגיל. ולא רק זה, התקרה בסלון היא בגובה 5.70 מטר (לעומת חדר רגיל שזה בערך 2.70 מטר). אני חושש שזה לא יתאים לי מאחר שהצליל יתפזר וייתכן וגם לא יישמעו טוב...מה גם שאין לי מקום מאחורה לתלות את הרמקולים.. השאלה השניה, אם זה אכן ישתלם לי מערכת קולנוע לסלון, היא איזו מערכת לקנות. DVD כבר התחלתי לחפש לבד (כנראה שאלך על Pioneer DV-400 שמחירו 650 ש''ח), עכשיו…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מספר שאלות : 1. האם בכלל אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב (לפי מיטב ידיעתי כן ואם לא אז תקנו אותי...) ? בכל מקרה אם אפשר אז בעזרת מה מחברים ? 2. האם שווה לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב ? והאם זה תלוי במערכת עצמה ? 3. מערכת קולנוע ביתי תתאים למשחקים ? מפני שלפי מה שהבנתי היא מתאימה רק למוזיקה וסרטים , לא ? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D Box Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1 Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL Transcend 1x4GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W א. האם לדעתכם למחשב HTPC עם המפרט הבא תהיה מגבלה בפורטים כלשהם של וידיאו או אודיאו? יוכל להריץ 1080p? ב. אם אני מחבר אותו דרך כבל אופטי למערכת קולנוע ביתי - האיכות תהיה טובה (לראות סרט)? ג. הצעת מחיר שקיבלתי היא 1230 ש"ח האם במחיר הזה או במחיר עד 1500 ש"ח אפשר להרכיב HTPC טוב יותר? ד. מה הייתם משנים/מוסיפים? ובקיצור שווה את הכסף? דרך אגב, אני רוצה להריץ עליו XBMC על win7 לחבר …
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
המחיר קצת חשוד לדעתי (180) אם כי כמובן שבחול המחיר הגיוני. http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1858
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
האם אנחנו מנצלים את מערכות ה 6.1 שלנו מעבר לראיית סרטי DVD ? או שה DX sound של המשחקים בכלל לא תומך ביותר מ 4 רמקולים?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם אני ארגיש הבדל משמעותי ע"י השידרוג? (הכוונה לאודיג'י SE\VALUE)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
בכל מקום שראיתי רשום שפלאשים טובים לJOGGING, סקי וריקודים JOGGING זו ריצה קלה, אז המכשיר לא מטלטל הרבה, השאלה האם בספרינטים לא יגרם נזק
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
(אותי מעניינים באופן אישי נגנים שקוראים divx)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-