עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני אשמח לתשובה לגביהן.... ושאלונת קטנטונת... יש לי אוזניות פשוטות של 40 שקל עם מיקרופון אפרי לנתק את המיקרופון ולהפריד בין האוזניות ולבין המיקרופון? סתם בשביל הניסוי כי מיקרופון יש לי כבר בנפרד אם כן יש מדריך קטן איך לעשות את זה? עריכה: שכחתי לרשום שהשימושים הם למוסיקת היפהופ R&B טראנסים רוק ומזרחית ( בדגש על טראנסים והיפהופ )

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. 1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  3. בוקר טוב לכולם, מזה 5 שנים בהן אני משתמש בכרטיס הקול המצוין בכותרת. לאור רכש של מחשב חדש, מתלבט האם שווה להחליף את כרטיס הקול לסדרות החדשות יותר דוגמת X-Fi וכדומה. כרגע משתמש במערכת די נחמדה של altec, אך לא משהו מפוצץ - עלתה בסביבות ה800 שקלים. האם הכרטיס מספיק גם בימים אלו, במידה ואשדרג את הרמקולים (ככל הנראה זה מה שיהיה)? במידה וכן, על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום . אני מעוניין לרכוש מספר פריטים הקשורים לנושא שמע . מחפש אתר אמין וטוב -וכמובן ומחירים טובים . מי מכיר ? למי יש ניסיון ? המלצות . מדובר על מגברים . אוזניות -.Stax Headphones . תודה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by agal,

יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל. אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא.. ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום. איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

שלום, יש לי כמה שאלות על האוזניות Logitech G35 (http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en): 1) לפי לוג'יטק, האוזניות הן כמו 7.1 ערוצים. האם זה אומר שאני אצטרך לקנות כ.קול 7.1? אם כן האם יש איזה מדריך איך מתקינים כ.קול פנימי? 2) האם יש אותן בארץ? 3) יש איזשהן ביקורות עליהן חוץ מבאתר של לוג'יטק? תודה מראש לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by danny__m,

אהלן, השבוע ה-AKG הוותיקות שלי התפגרו ואני מחפש אוזניות חדשות לנגן בסביבות ה-300-400 שקל. עד היום השתמשתי באוזניות כפתור והיו לי לא מעט בעיות עם כל הקטע של להשאיר את האוזניה בתוך האוזן, במיוחד בריצות או על אופניים. עדיין לא ניסיתי שום אוזניות IEM אז אין לי מושג אם יש לי בעיות איתן. לגבי דגמים ספציפיים: כרגע אני די בכיוון של Sennheiser CX500 או Shure SE102 (קיבלתי גם המלצה על ה-SE110 אבל לפי מה שהבנתי הן פחות טובות בהשוואה ל-102) עד כמה שהבנתי להרבה אנשים יש בעיות התאמה (נוחות אם תרצו) עם ה-shure ולסנהייזר יש בעיית מיקרופונינג (שומעים כל תזוזה של הכבל של האוזניות וכל מיני כאלה) לא קטנה, אבל חוץ מזה לשתיהן יש סאונד מעולה וחסימת רעשים טובה לא פחות. מאוד קשה לי להחליט רק מביק…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by aviv_assulin,

שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by OnlyOne,

שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AmorphisM,

היי, יש לי geforce 8800 gts 640MB של חברת Inno 3d ולפי הבדיקות שעשיתי באינטרנט יש לו חיבור S-video 7 pin לא סטנדרטי. http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN_connector#7-pin_2 הכל טוב ויפה, רק שהבנתי שיש חיבורים כאלה עם הגבלות שחייבים מתאמים מיוחדים כדי לצפות בוידאו. השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה (בסביבות 40-50 ש"ח) אם זה בכלל יעביר וידאו?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by AleXGanGSteR,

היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kobiatti,

ברשותי כבל RCA. חיברתי אותו לפלסמה, עכשיו לאן עליי לחבר אותו במחשב ? ולאחר החיבור האם אני צריך להגדיר דברים במחשב או בטלוויזיה?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. לצערי האוזניות חייבות להיות מ"באג"... הסיפור הוא כזה. לי היו JBL REFERENCE 220 ולאח שלי היו AKG 324P ושנינו היינו מאוד מרוצים. שני הזוגות שבקו חיים ונתנו אותם לתיקון במסגרת האחריות. כעבור שבוע וחצי חזרו אלינו ואמרו לנו שאי אפשר לתקן את האוזניות ובגלל ששני הדגמים לא נמכרים ב"באג" יותר נאלץ לקחת שני זוגות אחרים. הם מציעים לנו זיכוי של 420¤ על שני הזוגות בתקציב הזה אנחנו צריכים לבחור משם אוזניות.. אני מחפש 2 זוגות ברמה של האוזניות שהיו לנו ולצערי לא נראה לי שיש להם בבאג דבר כזה. מצורף לינק לדף האוזניות שלהם באתר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 אנחנו מעוניינים באוזניות מסוג IN EAR ... האוזניות יחוברו לשני נגני COWON IAUDIO 7 שלי ושל אח שלי. עדיף לא ל…

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  17. אני רוצה לקנות רמקולים מה אתם אומרים על אלה ? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716817 תגידו אני יכול חבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה ? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by the_lighting,

אני מתלבט בין הדגמים הללו מה יותר טוב לקולנוע ביתי? 2200 ש"ח סט 5 רמקולים JBL Balboa SET 3000 ש"ח סט 5 רמקולים Jamo S606HCS3 חוץ מזה אני צריך הצעה לסאב(עדיף 10') ככה שכל המערת לא תעבור את ה4000! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. Started by MrT,

טיילתי לי באתרים כמו זאפ ועוד כמה אתרים רנדומלים שקפצו בגוגל ויצאתי טיפה מבולבל. אני מתכוון לשדרג את הMP3 שלי ולהשקיע באוזניות שיפיקו את המירב מהסאונד. התלהבתי מאוד מהאוזניות הגדולות של סנהיזר וAKG ואדיו טכניקה, אבל יחד עם כך הבנתי שלא כל דגם מתאים לMP3 בגלל התנגדות במתחים של האוזניות. לכן החלטתי להפנות את השאלה למקצוענים- אתם, ובאמת להבין מה יותר כדאי אוזניות אין איר או את האוזניות הגדולות? אגב, אני מוכן להשקיע לא יותר מ600-700 שקל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה ה xbmc לא עושה לי עדכון של תמונות ואינפורמצייה לסרטים יש לי את הגרסה של ה pc הוא נתקע אצלי קבוע ב downloading movie information מישהוא בבקשה יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את המסך 32" של סאמסונג A450(מקווה שאני לא טועה משם) ורציתי לדעת איך הוא. אני הולך להשתמש בו לראות טלויזיה ולחבר למחשב שבוא אני משחק ורואה סרטים לפעמיים באיכות HD. כמובן אני ילך לראות את האיכות שלו בעצמי אבל אני רוצה לדעת מה חושבים אליו אנשים שהתנסו איתו. תודה מראש לכולם!!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. שלום! יש לי כרטיס טלויזיה כבר בערך 4 שנים ועד עכשיו היה לי יס. את כל לוחות השידורים קיבלתי באופן שוטף עם העידכונים של מיקרוסופט. עברנו להוט השבוע והם לא תומכים במדיה סנטר לכן אני צריך להוריד בדרך כלשהי לוח שידורים באופן חיצוני ולהכניס אותו ידנית למדיה סנטר. איפה אפשר למצוא לוח שידורים עדכני של הוט וכיצד אני מכניס אותו באופן ידני? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חיברתי את המחשב שלי לLCD בעזרת כבל HDMI ומתאם DVI-HDMI והוידאו עובר מצויין... עכשיו איך אני מעביר את הסאונד? איזה כבל בדיוק אני צריך? יש לי כרטיס מסך מובנה (לוח G31). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by RF SOS,

כרטיס טלויזיה יכול לעשות רעשים בגלל תדרים לא נכונים ? אקולייזר ? ושאלה שניה : כרטיס TV זקוק לכרטיס מסך חזק ? אם יש לי GF 5600FX X8 זה לא טוב ? זיכרון 512MB מעבד P4

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by digitalseeker,

שלום רב, אני מחשב סטרימר שעובד אלחוטית (עדיף אם אפשר גם חוטי) , שתומך בXVID וMKV - בתרגום בעברית , בעדכונים ובFHD דרך HDMI. אם אפשר שיתמוך גם 5.1. תקציב עד 2500 ש"ח . היש חיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים