אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
וגם רצית לדעת איך איכות הרמקולים תודה.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמעתי שבארה"ב יש חברות שמספקות תוכן דיגיטלי בטלויזיה (כמו יאס ותבל אצלינו) אך הם משדרים סאונד בפורמט DD. אני יודע שבשביל זה צריך ממיר אם יציאה דיגיטלית , אבל האם זה המגבלה היחידה? כי נכון לעכשיו משודר אך ורק סטריאו . או שאני טועה? ???
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע לא מעט רעשי רקע, וזה די מעצבן בסרטים, רציתי לשאול האם מגבר אוזניות מסוגל לסנן את רעשי הרקע האלה (וכמובן, להוסיף ל-SR60 שלי אפשרות לכוון את הווליום שלא דרך הדרייבר של כרטיס הקול), ואם כן, אז האם יש מגבר קטן, קומפקטי, בתקציב של עד 500 שקל, שלא יהרוס את איכות הצליל, וכמובן, שישתלב טוב עם ה-GRADO PRESTIEGE SR60 שיש לי כרגע? (עדיף כזה שיתחבר ליציאת ה-SPDIF שעל לוח האם שלי, כי כרטיס הקול לא משהו, וכמובן, יקבל את חיבור ה-PL 3.5 זכר של האוזניות).
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעקבות צרוף מקרים מוזר עם מגנט שנדבק לסאב ומייד אחר כך הוא הפסיק לעבוד אני שואל את השאלה הזאת (למרות שלבסוף התברר שהמפצל נדפק) לצורך העיניין גם בהנחה שאם לרמקולים יש מגבר פנימי אם זה משנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי creative zen touch ושאלתי היא האם אני צריך לדאוג לעשות איתו ספורט (ריצה, כדורסל וכו)? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מקרן שתומך ב3D-READY, התלת מימד לא היה אחד מהפרמטרים לקניית מקרן אך הייתי שמח לדעת אם בעזרת מחשב ניתן להקרין תוכן 3D, למקרן יש חיבור HDMI 1.3, שלהבנתי צריך ממיר שיודע לפענח תוכן 3D. יש לציין שאם אין צורך במקרן אני כמובן ירכוש משקפי DLP LINK אקטיביים. אודה לתשובות.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מיקסר, כנראה של סוני, רציתי לדעת אם מיקסר מחליף את התפקיד של הכרטיס קול? גם מבחינת הקלטות וגם ניגון לייב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש אותם בקרוב עם Creative X-Fi Titanium Fatal1ty, רציתי לדעת אם מישהו התנסה איתם בעבר ואיך הם למסגרת תקציב של 600ש"ח. כמובן שזה נועד לגיימינג בעיקר ופחות למוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, שמעתי וקראתי הרבה דברים טובים על הרמקולים z5500 אבל בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן המציאות. רציתי לדעת איפה (חנות באיזור המרכז) ניתן לשמוע את הרמקולים הנ"ל. ד"א עדיף רמקולים של Logitech z5500 או רמקולים של קולנוע ביתי + רסיבר בפחות או יותר אותו תקציב ?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm מצאתי רק ביקורות ברוסית על הרמקולים האלה (ואינני יודע רוסית :-\) מישהו פה מכיר את הרמקולים האלה? האם הם טובים/כדאיים?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הבנתי שלוגיטק עשו איזה שינוי בנציגות שלהם בארץ ומאז אני לא מוצא את הרמקולים האלו. אני מעוניין לחבר אותם לטלווזיה בגלל האיכות שלהם והביקורות המעולות אבל אני לא מצליח למצוא חנות...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה אוזניות אלה? 1: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=102 2: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=101 3: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=100 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-