עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מדובר בגירסה 1.02 של התוכנה, אשר אין לה תמיכה ב ASIO והיא די באגית, אבל בהחלט עושה את העבודה. כמו כן, היא גם מכילה הרבה יותר פיצ'רים רלוונטיים מגירסה 2.0 סטודיו (שיצא לי לבדוק די בחטף). יש לי פה גם דגימונת קטנה שביצעתי לפני דקות מס' - שילוב של שני קטעים מבית היוצרים של Narcotic Thrust. לא יצא משו, מאחר והשילוב בוצע בלייטנסי יחסית גבוה (של 50 מילישניות) ועל ערוץ אחד (כ' קול אחד, בתוכנה יש אפשרות להגדיר עד שלושה כרטיסי קול על אותה מערכת, ראשי לOutput סופי ועוד שניים למוניטורינג), כך שאת כל התיקונים בשעת השילוב ניתן לשמוע, למרות שאין יותר מדי. תהנו וספרו לכל ה Wanna-Bz אי שם. לקובץ הדגימה - http://s47.yousendit.com/e.aspx?id=2CVRJ7GBRIOQM1WXSDI42CERUJ [attachment delete…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by WarNet,

אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bluz,

לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ברשותי אוזניות Creative EP635 אוזניות פשוטות שקניתי ממזמן הן עם הנגן שלי (I7). רציתי לשמוע איתם במחשב שמחובר בחיבור קוקסאלי לרסיבר Denon 1601 (שאני מאוד מרוצה ממנו). הלכתי קניתי מתאם הכנסתי לרסיבר ופתאום אני שם לב שאני שומע רק באוזן אחת, אמרתי אולי המגעים, שיחקתי קצת אבל לא היה שום רישרוש ממש נקי ותמיד שמעו רק מאוזן אחת. המתאם שקניתי הוא כזה : עם רק קו שחור אחד באמצע. האוזניות שלי זה 2 כבלים ולא אחד כמו בחלק מהאוזניות. האם יש מצב בגלל זה אני שומע רק באוזן אחת? ואני צריך מתאם כזה? עם שתי פסים שחורים? או שאולי בכלל זה הרסיבר? מה דעתכם? ואגב האוזניות שלי יש להם חיבור כזה עם 2 פסים בצבע לבן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ShayGTi,

יש לי סרט עם סאונד DTS אבל כשאני נסה לנגן אני לא שומע כלום. צריך קודק מסויים בשבילו? יש לי AC3FILTER ואני יכול לשמוע DD דרכו, אבל DTS משום מה אני לא יכול. מה צריך להתקין בשביל לשמוע DTS? הכרטיס קול שלי זה AUDIGY 2 מחובר לרסיבר של PIONEER דרך יציאה קואקסילית.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yair67,

שלום רב, יש לי ת'5.1 שציינתי למעלה עכשיו מהסאב יש לי 3 יציאות שמתאימות למחשב אך אני רוצה לחבר אותו גם לDVD שבו יש 6 יציאות האם יש מתאם שעושה את הדבר? ואם כן מה השם של זה? או שהמערכת הנל היא רק לPC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rehvark,

:hi: שלום לכולם, לא יודע איזה כרטיס טל' לקנות... אני רוצה לצפות במחשב את הכבלים (HOT) יש לי ממיר HD.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kukishin,

FC330 או C2 מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Stanly,

אהלן, אני מחפש מערכת קטנה, לא גדולה, ליחידת דיור, בעיקר למוזיקה אפשר גם סרטים אבל פחות קריטי. הצורך שלי הוא חיבור המערכת לbluetooth כדי להשמיע מוזיקה ישירות מהנייד או טלפון. מן הסתם החיבור החשמלי יהיה חשמלי, אבל בין היחידות אני רוצה שיהיו אלחוטיות. מה המחירים? מה ממולץ? תודה, שלומי - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, כoff topic, שמתי במשרד רמקולים ניידים של BOSE מאד מומלץ

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הTV היא TV של DANTAX. החברה לא הכי מוכרת (לפחות לי ) אבל מידע קודם החברה לא הכי חשובה. חברות מוכרת כמו LG איכזבו אותי וחברות לא הכי מוכרת לא. מה שכתוב על הTV: חיבור HDMI רזולוצייה 852*480 פורמט 16:9 בהירות 550CD/M2 מרחב צבעים 1073:מיליארד זווית צפייה 180 מעלות פענח סטריאו NICAMתצוגת מסך במגוון שפות כולל עיברית טיונר מובנה (מזה?) תאימות שידורי HDMI 720P ו1080I (לא הגיוני לפי הרזולוצייה שמופיעה למעלה) הTV היא 32 אינטש. עולה 1900 שקל (המחיר הרגיל שלי עולה 2299 אבל יש לי הנחה בחנות) יש כמה דברים לא הגיוניים\שקרים, אני יודע. אבל עדיין רציתי לדעת חוות דעת... תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GWeizman,

שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=BvXY-Cgpz68 הדבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Clint Eastwood,

אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לאוזניות IN EAR בתקציב של 200-300 ש"ח . אפשר גם מאיביי חשוב שיהיה מיקרופון לאוזניות.עד עכשיו הייתי עם האוזניות המקוריות של סמסונג והם לא משהו בכלל. אחר כך החלפתי לMONSTER BEATS TOUR חיקוי והם באיכות ירודה. חשוב שהאוזניות יהיו אטומות, שהקול לא "יברח" החוצה. אני ישתמש בהם לרכיבה על אופניים/קורקינט חשמלי אז חשוב שהם לא יפלו לי באמצע הנסיעה(מה שקורה עם הBEATS ) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות כבל HDMI של מונסטר מדגם M1000HD (אני יודע שאין הבדל מתחת ל- 2וחצי-3מטר) אני קונה מ-EBAY ועל מנת להיזהר מזיופים,שככול הנראה ישנם בשטח, אני מחפש מדריך (עדיף עם תמונות) עם סימני זיהוי לכבלים מזוייפים-מקוריים. יש לציין שאני מבקש מהמוכר לפני הקנייה תמונה עם סימן זיהוי שזה אכן שלו (כמו למשל הנייק שלו לצד המוצר) וכך אני בטוח שמה שמופיע בתמונות זה אכן מה שאני מקבל. תודה, yosside

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Oquda,

שלום, התקציב שלי כ-300 ש"ח ואני אשמח לאוזניות גדולות ונוחות (הן ישמשו בעיקר למשחקים) הכ. קול שלי: http://i.imgur.com/H6PZc6P.png תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by noamborisov,

אחי הגדול רוצה לקנות רמקול נייד, חייב שיהיה בו סאב-וופר, שיהיה ממש איכותי ועדיפות גבוהה לרמקול BLUETOOTH חשבתי על האפשרויות האלו לא בטוח אם בזה יש סאב http://www.getit.co.il/Prod/52493/12 נראה טוב http://www.think3g.com/productspec.asp?id=3798 גם נראה טוב מאוד http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7727576 והבנתי שזה הכי טוב ומומלץ אבל הוא די יקר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697057 אם יש לכם המלצה לאחד הדגמים פה או לדגם אחר שעולה על הדרישות אני אודה לכם, ד"א התקציב המקסימלי הוא בסביבות ה 650 ש"ח כמובן שעדיף 350+- אם הוא לא פחות טוב או שההבדל באיכות \ עוצמה מזערי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 12:03:46 !!…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Guy31,

היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mr.zabadak,

שלום אני רוצה להמיר המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ אנאלוגי לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . במכשיר צריך להיות חיבורי S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו) + RCA + SCART וכמובן USB המכשיר לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ. כמו-כן אם מדובר על מכשיר עם הארד-דיסק פנימי אז כיצד מעבירים חומר למחשב - יש איזשהו כבל ? או שרק על דיסק DVD שצורבים במכשיר ? אשמח לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LRa,

רציתי לדעת אם זה חשוב לכבות את הרמקולים או שאפשר להשאיר אותם דלוקים 24\7 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jambo222,

שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה

24. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by skyline,

מה יותר כדאי? מה יותר טוב ? [אם אני קונה זה מחו"ל ] מטרות: משחקים , סרטים , שירים ... עריכה: לינק ל- Logitech Z5500 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132220 לינק ל- Creative GIGAWORKS s750 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27532

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.