עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה לדעתכם הגורם? פנטיום 4, 3 ג'יגה-הרץ 256 מגה-בייט זיכרון כרטיס מסך FX5200 יש לציין כי סרט אחד של 720P רץ חלק ללא שום בעיית סנכרון אבל כל השאר גם 1080P וגם 720P יוצאים מסנכרון ברוב זמן הניגון. אני לא רואה תיקון ידני כאופציה משום שהפרש הזמן בין הוידאו לאודיו כל הזמן משתנה thanks in advance נ.ב. נעשה שימוש ב-BSPlayer, עם ערכת מקודדים K-Lite Mega (הכי גדולה).. שכוללת בה את CoreAVC ששמעתי המלצות על המקודד ל-HD במערכות חלשות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ilay22,

מאוד חשובה לי איכות הסאונד של הנגן! יש נגנים עם סאונד יותר טוב מאיפוד? עדיף שיהיה קטן ועם לא פחות מ 60GB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RoronoaZoro,

אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by m.l,

CREATURE 2.1 ניראים יותר טוב וגם יותר זולים אבל הENCOUNTER 2.1 לפי המפרט יותר חזקים אך עולים כ200 ש"ח יותר...האם הם שווים את התוספת היחסית גדולה (בשבילי) אם יש לכם הצעות לסט אחר של 2.1 עד 400-450 ש"ח אני אשמח...פשוט אני לפני קניה ממש בימים הקרובים אני צריך לקנות אותם (צריך לשנות את בחדר ומעדיף לעשות הכול בבת אחת)...הבנתי שהCREATURE 2.1 טובים..לא ככה? דרך אגה אני צריך גם המלצה לכרטיס קול 5.1 נחמד (לא אהבתי את המובנה ממש) ...משהו עד 100-150 ש"ח... וזאת הבעיה העיקרית..אם אני ייקנה את הENCOUNTER 2.1 אני יאלץ להישאר עם המובנה מפאת חוסר תקציב...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

בסגנון של jaybird bluebuds x (אבל יותר זולות-שלא יעברו את ה75$ בגלל המע"מ...) חשבתי על backbeat go 2 אבל אני מצליח להשיג ב 75$ רק 80+ בנוסף לשאלה; איזו חנות זולה יש לאוזניות באינטרנט?(שאני אוכל להשיג את הbackbeat בזול אולי?) תודה,לידור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sparkle,

תקציב 300-450 לא יותר ולא פחות.. שימושים: מוזיקה, כללי. יחוברו למחשב ואולי גם לרסיבר בעתיד. חשבתי על Microlab solo 3c ו solo 4c, שנייהם עולים אותו דבר. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GWeizman,

שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Talker,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guy31,

היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש רמקולים של מיקרולאב ומתלבט בין שני דגמים - solo 6c או 16x הרמקולים ישבו בסלון קטן לטובת סרטים ומוזיקה, מרחק הישיבה כשני מטר וקצת מהטלויזיה והרמקולים. איזה דגם מתאים יותר? לא הצלחתי להבין מכל הביקורות. המלצה על דגם אחר בטווח מחירים של איזור ה 600 שח תתקבל בברכה תודה לכל העוזרים וגמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. השבוע בשעה טובה אני הולך עם אבא שלי לקנות לו טלויזיה 42 לבית. הדגם שהחלטנו עליו הוא 42LK450 מיבוא מקביל. המחיר שהחנות מציעה, הוא 2650 שח כולל 3 שנות אחריות במעבדות רטפון. האם יש משהו בעייתי בלקנות את הדגם ביבוא מקביל, הרי ישנן 3 שנות אחריות? כששאלתי את המוכר על עניין פאנל המסך, הוא לא ידע לענות לי, וטען שעל האריזה שלו אין סימונים מיוחדים, האם ידוע למישהו אם ניתן לקבל פאנל נחות בדגמי LK? תודה מראש לכל העונים. ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש רמקול איכותי בתקציב שמוגד למעלה. מצאתי 3 מאותו חברה, אם אפשר קצת עזרה מהמבינים: איך העוצמה שלהם? כמה זמן נגינה הם יחזיקו לי בתכלס? ואיזה מהם הכי משתלם ביחס למחיר? https://ksp.co.il/?uin=19101 https://ksp.co.il/?uin=14002 https://ksp.co.il/?uin=17624 https://ksp.co.il/?uin=20161 תודה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mr.positive,

שלום, אני מבקש המלצה לרמקולים 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 350 לשמיעת מוסיקה וסרטים (לא למשחקים) מומלץ שיהיה שלט רציתי לשאול על הדגמים הבאים : 2.1: -Sven MS-1060 -SVEN SPS-820 -Microlab M-930 -Microlab M-880 -Microlab FC 550 -Microlab M-700U -Microlab M-910 5.1: -Microlab M-960 -Logitech Z506 -Logitech X-530 -Microlab M-700U 5.1 -microlab M 860 ראיתי שממש ממליצים על X13 וX16 אבל האם יש באמת סיבה לחרוג בתקציב לטובת הדרישות ? האם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב? ואיזה מהדגמים הוא המומלץ ביותר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lompy,

כרגע המחשב מחובר לסט רמקולים 5.1 ישן וממש לא איכותי https://www.velleman.eu/products/view/?country=fr&lang=en&id=382664 השימוש גימנייג כשיש זמן / יוטיוב /אולי סרט פעם ב... אני רחוק מלהיות אדיופיל והאמת שאפילו הסואנד של הרמקולים האלו בסדר בשבילי הבעיה שלי איתם: 1. המקום הפנוי מצומצם והם תופסים יותר מידי מקום 2. אין לי ממש שימוש ב 5.1 במחשב 3. כשהם דולקים אבל לא משמעים שום דבר יש FEEDBACK שמזמזם וזה משגע אותי. חשבתי לקנות סט של 2 רמקולים או 2.1 אבל אני לא מבין בזה כלום. ראיתי הרבה המלצות לרמקולים בטווח מחירים די רחב אבל אני לא יודע מה תקציב מינמלי בשביל רמקולים נורמלים. כנראה שמשהו די…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sir f,

יש לי מין הד במחשב(בקול), אני יודע שהבעיה היא לא ברמקולים/אוזניות. ההגיון אומר לי שמישהו (סביר להניח אני) התעסק באקוולייזר או בהגדרות השמע בלי לדעת מה הוא עושה, אבל אין לי מושג באקוולייזרים ובשמע. איך קוראים למדד שישנה את זה, ואם זו לא הבעיה מה כן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Y-T-M,

http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm מה אתם אומרים עליהם? אתם המומחים? המחיר שלהם נראה טוב והם נראים גם דיי טובים..לפי התכונות.. אם למישהו יש כאלה שייתן עליהם פידבאק..תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sharon189,

שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות את הכרטיס הנ"ל,הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים שאני רואה יחד עם ה-Z560 שיש לי. האם הוא שווה את ההשקעה הגדולה(כ-1300 ש"ח בערך) ומהם כל האופציות שקיימות בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ic3 CuB3,

אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.

23. Started by amirn,

היי יש לי כרטיס קול שתומך ב-2 רמקולים. אני עומד לקנות ATP3 (רמקולים 2.1) האם כאשר אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס שתומך ב-4.1 אני אוכל פשוט להוסיף זוג רמקולים ולקבל 4.1? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ofer_shm,

תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The Arcane,

שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים