עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LRa,

רציתי לדעת אם זה חשוב לכבות את הרמקולים או שאפשר להשאיר אותם דלוקים 24\7 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Gnome,

ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ErYo,

שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dandi7,

שלום, אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום. האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר? הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Athlon-WINGS,

שלום, אני מנסה כבר הרבה זמן להעביר קבצי MP3 לתוך ה MiniDisc, חיפשתי תוכנות, ועדיין לא מצאתי. הוא מחובר דרך כבל USB למחשב, מערכת הפעלה XP, ושום דבר לא מופיע ב My COmputer כשמחברים. המינידיסק הוא Sony MZ-R700 ואין שום תוכנה או דיסק (התקנה) שבא עם המינידיסק. אה ו...הדרייברים שלו מותקנים. איך לעזאזל אני מעביר Mp3 לתוכו??!! (בלי להקליט) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nbav,

יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!

9. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by m.l,

CREATURE 2.1 ניראים יותר טוב וגם יותר זולים אבל הENCOUNTER 2.1 לפי המפרט יותר חזקים אך עולים כ200 ש"ח יותר...האם הם שווים את התוספת היחסית גדולה (בשבילי) אם יש לכם הצעות לסט אחר של 2.1 עד 400-450 ש"ח אני אשמח...פשוט אני לפני קניה ממש בימים הקרובים אני צריך לקנות אותם (צריך לשנות את בחדר ומעדיף לעשות הכול בבת אחת)...הבנתי שהCREATURE 2.1 טובים..לא ככה? דרך אגה אני צריך גם המלצה לכרטיס קול 5.1 נחמד (לא אהבתי את המובנה ממש) ...משהו עד 100-150 ש"ח... וזאת הבעיה העיקרית..אם אני ייקנה את הENCOUNTER 2.1 אני יאלץ להישאר עם המובנה מפאת חוסר תקציב...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שאלה ראשונה: למה אתם לא מחשיבים אותו בפורום כמכשיר mp3 ע"ב הארד דיסק הכי משתלם וטוב מכולם, אפילו מה iriver? שאלה שניה: איפה אפשר להשיג את המכשיר, בארץ או בחו"ל, עדיפות גבוהה לארץ, כשהאתר www.mp3zone.co.il בבניה כבר לפחות שבועיים כך שנראה לי שלא ניתן יהיה כבר לקנות משם... תודה רבה מראש עודד

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, הרגע קניתי את האוזניות האלו: http://www.ebay.com/itm/New-Steelseries-Siberia-V2-Gaming-Headset-Headphones-USB-soundcard-/200877124768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec535aca0 כמו שאתם יכולים לראות, האוזניות האלו עולות בערך חצי מהמחיר שלהן בארה"ב (110$), וזה עוד עם משלוח לארץ, לכן אני נוטה לחשוב שהן מזויפות. האוזניות מגיעות ללא הקופסא המקורית (OEM), הכרטיס קול USB מגיע עם הקופסא המקורית, וחוץ מזה הן נראות 100% כמו האוזניות המקוריות (חיבורים עם ציפוי מוזהב וכו'...). בנוסף יש שנה אחריות לכל הסיפור, מה שלא מתאים בדרך כלל למוצר מזויף. רציתי לדעת אם יש מישהו שקנה / שמע / עם ניסיון של קניה כזאת באיביי והאם תוכלו לאשר אם הן מזויפות או לא? אודה לעזרה מהירה (אולי ככה אספ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן. אני מתכנן על קניית אוזניות, HD200 של סנהייזר. השאלה שלי היא האם ייתכן מצב ויהיה צוואר בקבוק בגלל כרטיס הקול המובנה שיש לי. לוח האם שלי הוא Asus M2N-E. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roey1,

יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by crabrocket,

שאלה: חיברתי אנטנה אנלוגית (מהסוג שנמצאת בתוך הבית ומתחברת ישירות לטלויזיה וקולטים בה ערוץ 1 ו 2) ל lcd החדשה שלי ולא רואים כלום, אפילו שבטלויזיה הישנה ראו בלי בעיה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tzion,

ראיתי במכרז את הרמקולים האלה ואני יודע שלא כתוב שם ממש הדגם המדויק (yamaha active servo technology?!) אבל לפי התמונה - הם נראים לא רע בכלל... אז מה דעתכם עליהם? ואיפה אפשר להשיג אותם (חוץ מבמכרז ששם המחיר בטח מופרז) ובכמה? עריכה: כתוב את הדגם המדוייק- SJYSTM100 ולא מצאתי אותו באתר של היבואן נ.ב. ממתי רמקולים מתחברים לUSB?!?! :-X

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עבדתי לפי המדריך בסטיקי מדריך להגדרת המערכת לניגון סרטי HD והבעיה כמו שמופיעה בכותרת (מצורף צילום מסך). האם תהייה לזה השפעה? או שבכלל לגרסה הזו של המדיה פלייר צריך הגדרות אחרות? http://imageshack.us/photo/my-images/696/82439299.jpg/ תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש שלט שידע לטפל בכל אלו: -מחשב (Media player Classic + כניסה למצב המתנה /שינה) -רסיבר (ווליום, מעבר בין ערוצי הרסיבר, כיבוי והדלקה) -טלויזיה (ווליום, מעבר בין ערוצים AV HDMI וכו', כיבוי והדלקה) -ממיר (לא חובה) תקציב כרגע לא מוגבל, היות ואין לי מושג כמה באילו מחירים מתחילים השלטים האלו, אשמח לשמוע כיוון מבחינת מחיר. ההארמוני של לוג'יטק יודע לטפל במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by WarNet,

אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bneli,

האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים