אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש חשוב לי, כי איך אחרת אני אנווט בין 4 GB?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בדקתי באתרים השונים וגם חיפשתי בגוגל, תחילה נאמר שהשלט החכם (מצ"ב תמונה) של מסך ה LG יש לי יכול להפיל את ה RPi, אבל לאחר מכן נאמר שלא, ואני בטח לא יודע כיצד להפעיל אותו. לאחר מכן חיפשתי ולא מצאתי בשום אתר רכישת שלט USB RF ל Raspberry Pi, היתכן שאין? יש מעט תוצאות לא מאתרים בארץ, אבל אני מעוניין לרכוש בארץ משהו מוכר, עובד וזמין .[ATTACH=CONFIG]6300[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מזה זמן מה, בעצם, יש לי כבר המון המון זמן, המון את הרמקולים ATP3, הופתעתי לגלות פה: http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13 שזה אחד הרמקולים הטובים שיש ל 2.1 בטווח המחיר הזה מהוותיקים, באמת שלא חשבתי כך ולאחרונה רציתי להחליף רמקולים, עכשיו אני שואל את עצמי אם כדי לי לקנות מערכת 2.1 חדשה אם יש לי בעצם רמקולים כל כך טובים כמו שכתבו בסיקור שם או שכדי לי לעבור למשהו כמו 5.1 או משהו כזה. עכשיו יש לי שאלה אם זה 5.1, איך מעבירים חוטים בכל החדר והאם אני יכול לשמוע במצב כזה משהו שקט, אתם יודעים כשיש לידי 2 רמקולים אני יכול לשמוע על שקט שלא שומעים כלום מחוץ לחדר, כשזה 5 זה נשמע לי בלתי אפשרי לשמוע על שקט יחסית.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני חדש בתחום . אשמח אם תיידעו אותי בגדול אני קונה טלויזיה חכמה ומחבר לה כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה. הבנתי שכבל זה מעביר גם סאונד אם כך האם אני צריך לחבר את הרמקולים לטלויזיה או למחשב? השימוש העיקרי - צפייה בתכני המחשב דרך מרקע הטלויזיה. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף כ.קול , ורציתילדעת אם אני אחליף אותו לכרטיס אחר, אני ארגיש הבדל כלשהו באיכות ? האם המוזיקה\אודיו מקודדת ע"י הכ.קול כאשר הרמקולים מחוברים דיגטלית ? ( עם הלוג'יטק z-5500 שלי כשאני עובד בדיגטלי לדרייברים של הכ.קול אין השפעה )
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס. כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי. תודה ושבוע טוב :saint:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי, עכשיו מאחורי הסאב יש מפסק, עכשיו רציתי לשאול האם אני יכבה דרך המפסק את הרמקולים ככה, זה לא יהרוס את המגבר? ואני מכבה אותם בגלל ש המגבר נורא חם.! או שזה לא מפריעה, ואפשר להשאיר אותם תמיד עובדים? תודה-גיל.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב ושבת שלום לכולם, לאחרונה החלפתי שני מארזים, ובשניהם שמתי לב לתופעה מוזרה - אם כשאני מחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול הצליל פחות או יותר מאוזן, כשאני מחבר אותן אותן לפאנל הקדמי בשני המארזים הבאס מוגבר, ואתם יודעים שבאוזניות האלה מאוד קשה להוציא באס. עליית הבאס קצת מתבטאת בירידה בווקאלים ובשאר הצלילים, אבל נעזוב את זה. מה שמשותף בשני המקרים, מצד שני, הוא לוח האם, אז אני כבר לא יודע אם זה המארז או לוח האם... מישהו אולי נתקל גם בתופעה דומה? מסקרן.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה אתה אומרים כדאי לי לקנות? אוזניות Sennheiser px200 או Sony MDREX81LP אני מחפש הרבה באס, והבנתי שלשתיהן יש הרבה באס.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הרמקולים Logitech Z906. כרגע אני מחבר אותם למחשב באמצעות כבל AUX, האם כדאי לקנות כרטיס קול למחשב ולחבר אותם באמצעות כבל אופטי? האם יהיה הבדל גדול באיכות הסאונד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת Logitech Z-680, ואני כרגע משתמש רק בכרטיס קול המובנה שהגיע עם הלוח אם שלי, ASUS P4P800 Deluxe. האם זה מספיק? אם לא, איזה כרטיס קול (במחיר נורמלי) כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-