עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום . אני מעוניין לאתר את היבואן בארץ של המוצרים של חב' - Behringer. מי מכיר מי יודע . תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  2. שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, אני מחפש פיתרון אלגנטי להחלפה בין רמקולים לבין אוזניות, משהו בסגנון מפסק עם שני חיבורים שאוכל לבחור איזה מהם יהיה פעיל על ידי הזזת מתג או לחיצה על כפתור. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by דור171,

יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D

6. Started by rani,

אני מחפש כרטיס קול דבר ראשון למוסיקה ועריכה (דרוש MIDI, לאורגן), דבר שני לסרטים, והאחרון למשחקים. כמובן שחייב להיות תואם וויסטה 100%! אני מחפש משהו שישתלם, ויתן לי את התמורה הכי טובה לכספי. הוא יתחבר למפרט שלי דרך PCI ודבר חשוב נוסף. שיהיו לו 4 יציאות אנלוגיות (ל 8 ערוצים) ו2 כניסיות (לLINE IN ו MIC IN)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TM101,

יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  8. צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by Tomerico,

לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בשם Morro 220 מישהו מכיר? ועוד שאלה אם יש לי נגיד 4 רמקולים למחשב ו2 חיבורים לקול אני יכול לחבר את ארבעתם למפצל ואת המפצל למחשב ואז יהיה בכולם את אותו הקול או בדרך אחרת- מחבר מסך עם רמקולים בחיבור HDMI וגם רמקולים לחיבור הקול-אז זה יהיה אותו הקול?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by coldstorm,

יש לי רמקולים Altec Lansing דגם 221. החתולה שלי הפילה את אחד מהרמקולים והוא לא עובד - אבל משמיע רעשים קלים. חשבתי לפתוח ולראות מה קורה בפנים אבל הוא נראה סגור, בלי ברגים או אמצעי פתיחה. יש טעם לנסות לתקןבמעבדה או שחבל על הכסף ועדיף לזרוק ולקנות חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by יהודי,

בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kurt80,

שלום לכולם קניתי אוזניות סנהייזר cx95 מפנדה. בתחתית הקופסא יש מדבקה made in china נאמר לי שלסנהייזר יש מפעל ייצור בסין אבל אני עדיין לא שקט. רוצה להיות בטוח שקניתי מוצר מקורי לפני שפותח את האריזה, בכל זאת אוזניות של כמעט 600 שקל. יש איזו דרך לוודא את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by vid170,

קניתי לי את ה-VS2421 לפני כחצי שנה ולפתע הם התחילו להציג דיסטורשיין כשהווליום עולה, שלא להזכיר שכל פעם שאיזה חיזר ממאדים משתמש בפלפון שלו אני מקבל הפרעות מבהילות ומעצבנות כשאני מנסה להירדם. האם זה נפוץ והאם חנות מחשבים מחוייבת להחליף לי אותם בגלל הדיסטורשיין?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by seladlev,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה כמה שיותר זול יותר טוב המסך שלי הינו סמסנוג 23 אינץ' FULL HD אני רוצה לראות שידורי טלוויזיה באיכות טובה אין צורך בעריכה או הקלטה של תוכניות כרגע שידורי הטלוויזיה הם כבלים אנלוגיים ללא ממיר של הוט ראיתי את הכרטיס הבא : כרטיס טלוויזיה ועריכת ווידאו תוצרת Aver Media דגם AVerTV Super 007 FM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042&CatCode=359 במחיר של 130 ש"ח כדאי או לא כדאי ואם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח אגב המחשב שעליו ירוץ כל העסק הינו P4 3 GHz 1 giga ddr1

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. האם קיים בשוק מכשיר, עם יכולת לקרוא קבצי וידאו בפורמט FLV מ- DiskOnKey המתתחבר לטלויזיה ( כמו DVD ) ? כך, שיהיה ניתן לראות בטלויזיה קבצי וידאו ישירות מ- DiskOnKey , ללא ביצוע תהליך המרה וצריבה על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. Started by PES2008,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. עשיתי סקר שוק קטן והגעתי למצב שאני מבולבל יותר ממה שהייתי בהתחלה. אלו הדגמים שאספתי: Altec Lansing VS2421 Altec Lansing VS4121 JBL Creature 2.1 Logitech x-240 Logitech X-230 אין לי מושג במה לבחור. בהתחלה כבר הייתי סגור על האלטק VS2421, משום שהבנתי שהם המחליפים של הATP3 המצויין. לאחר שקראתי הרבה ביקורות הבנתי שיש ברמקולים האלו רעשי רקע רבים. מאז אין לי שום כיוון. תוכלו להמליץ לי איזה רמקולים לקנות, אפשר גם לא מהרשימה כמובן (בתקציב של 400 ש"ח). בנוסף, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש מקום שעדיין מוכר את הATP3, כי הבנתי שהם הרמקולים הטובים ביותר למחיר שלהם. תודה רבה לעוזרים.

19. Started by Dean7,

שלום אנשים, אני מחפש אוזניות טובות עד 300 שקלים למחשב שלי. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, אבל אולי מידיי פעם גם למשחקים כמו COD4 או RA3 ... אבל בעיקר מוזיקה. יש לכם הצעות טובות?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by ybdltd,

שלום לכם. אני מחפש פיתרון זול להצגת סרטים לילדים שלי. התקציב שלי נע בין 2500-3000 שקל לכל החבילה הכוללת מסך+נגן DVD + רמקולים נפרדים או משולבים במסך ! העדפות: א. אם אפשר שיהיה גם בטלויזיה וגם בנגן חיבור HDMI לצורך תמיכה עתידית וחיסכון בחוטים ובלאגן. ב.שהנגן יתמוך DIVX/XVID ואם אפשר גם ב X264 או בפורמטים דומים של HD. ג.שהנגן יוכל להציג תרגומים בעברית ללא בעיות מיוחדות. תודה לכם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  22. היי חברים רציתי לשאול האם אפשרי לעשות דבר כזה? המסך הוא LCD סמסונג 2053 BW. עוד שאלה בקשר לסאונד, האם ניתן לשפר את הסאונד ע"י חיבור הממיר למערכת סטריאו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים, יש לי אוזניות Sennheiser CX300. לפני כמה ימים אחת האוזניות נתפסה בדלת של המעלית ונקרעה. האם יש דרך לתקן או שעליי לזרוק אותן לפח ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים