עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ao kt ehho,

ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא מעט קושיות, לא להבהל :-) אשמח ואודה כמובן גם לתשובות חלקיות במידה ותתעייפו באמצע :-) לפטופ חזק מאוד שמחובר ל LCD בסלון דרך HDMI, מותקן עליו Windows 7 Professional והוספתי לו את רכיב תוכנת ה Media Center שמגיע עמו. 1. האם תוכנת ה Media Center הנ"ל מספיק טוב לשימוש בסיסי, או שיש תוכנות אמרות מומלצות יותר? 2. האם ניתן לרכוש שלט (עם סנסור שיתחבר למחשב אני מניח) לתפעול נוח מרחוק (במקום מקלדת אלחוטית)? תפעול מבחינת דפדפוף תמונות, הפעלת מוזיקה, סרטים וכו', אשמח ללינק/המלצה ספציפית. 3. האם יש שלט כלשהו שיאפשר גם לגלוש באינטרנט בצורה נוחה, או שצריך כבר מקלדת (להקלדת כתובת אתר וכו')? 4. יתכן וארכוש שלט הרמוני/שלט חכם שישלוט על כל המכשירים בבית, האם שלט כזה יכול להשתלב עם השלט …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gal1,

לא להגיד לי למה לא חיפשתי ודברים כאלה עברתי על גוגל טוב טוב ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי... גם כי האנלית שלי לא משהו... :-\ ועכשיו לנושא - אני צריך פרטים על 2 הדברים הללו מגבר - nad srereo receiver 701 אני צריך לדעת כמה וואט הוא וכל הדברים האלו ואם מישהו יודע שיציין כמה הוא שווה רמקולים - kef c45 אני צריך לדעת מה ההספק שלהם ההתנגדות וכל הדברים האלו תודה רבה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by T3,

אז ככה יש לי מסך Samsung 2253BW - אינץ 22 יש לי בחדר טלוויזיה 21 מעפנה שגם עושה בעיות יש לי כרטיס מסך Gigabyte 4870 512MB אז מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את הכבלים למחשב/למסך (יש לי YES) 1. אני צריך כבל מסוים? 2.אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה? תודה רבה לעוזרים.!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עבדתי לפי המדריך בסטיקי מדריך להגדרת המערכת לניגון סרטי HD והבעיה כמו שמופיעה בכותרת (מצורף צילום מסך). האם תהייה לזה השפעה? או שבכלל לגרסה הזו של המדיה פלייר צריך הגדרות אחרות? http://imageshack.us/photo/my-images/696/82439299.jpg/ תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nineball,

שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש אוזניות ל-Ipod אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו תודה רבה לכם. ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GWeizman,

שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ofer_shm,

תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by WarNet,

אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לאוזניות IN EAR בתקציב של 200-300 ש"ח . אפשר גם מאיביי חשוב שיהיה מיקרופון לאוזניות.עד עכשיו הייתי עם האוזניות המקוריות של סמסונג והם לא משהו בכלל. אחר כך החלפתי לMONSTER BEATS TOUR חיקוי והם באיכות ירודה. חשוב שהאוזניות יהיו אטומות, שהקול לא "יברח" החוצה. אני ישתמש בהם לרכיבה על אופניים/קורקינט חשמלי אז חשוב שהם לא יפלו לי באמצע הנסיעה(מה שקורה עם הBEATS ) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yoss,

ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RoyShefy,

אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות כבל HDMI של מונסטר מדגם M1000HD (אני יודע שאין הבדל מתחת ל- 2וחצי-3מטר) אני קונה מ-EBAY ועל מנת להיזהר מזיופים,שככול הנראה ישנם בשטח, אני מחפש מדריך (עדיף עם תמונות) עם סימני זיהוי לכבלים מזוייפים-מקוריים. יש לציין שאני מבקש מהמוכר לפני הקנייה תמונה עם סימן זיהוי שזה אכן שלו (כמו למשל הנייק שלו לצד המוצר) וכך אני בטוח שמה שמופיע בתמונות זה אכן מה שאני מקבל. תודה, yosside

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החלטתי להעלות קטע קצר לצורך מבחן שמיעה עיוור. מטרתו לקבוע מי מבין הפורמטים הבאים שסודרו בסדר רנדומאלי נשמע הכי טוב: OGG,AAC,FLAC,MP3. לאחר קידוד הקטעים אל הפורמטים הנ"ל, קודדו שוב אל פורמט WAV ה LOSSLESS. בכדיי שניתן לבצע האזנה שווה לכל אחד מהקטעים ללא ידיעת הפורמט. אבקש לדרג מה מבין הקבצים לפי דעתכם נשמע הכי טוב ולשלוח את התוצאות הדירוג בהודעה פרטית. לינקים להורדת הקבצים: http://www.speedy-share.com/173j9hlyovkw/1.wav http://www.speedy-share.com/178rrz7fl0fl/2.wav http://www.speedy-share.com/17hu1965p4og/3.wav http://www.speedy-share.com/17861zonhpde/4.wav

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by CrackPot,

המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Guy31,

היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.