עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asaf12,

שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by homart,

אני יודע שיש לנגן זיכרון באפר דיי גדול, אבל עדיין, מומלץ לרוץ איתו ריצות ארוכות?? ואם לא מומלץ אז אול לשים אותו בתיק יעזור??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. שלום ברצוני לקנות רמקולים ניידים שיוכלו לעבוד גם על חשמל וגם על סוללות לאחר חיפוש והשוואה הגעתי לשתי דגמים שיכולים להתאים לי : 1 Logitech MM28 http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1837 2 sandisk sansa speaker dock http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB185935=185943&DB228910=229161 קראתי על שתיהם ביקורות טובות טווח מקסימום לקניה 400 ש"ח האם מישהו שמע את אחד הרמקולים האלה ויכול לאשר את הביקורות שקראתי או לא האם יש לכם הצעה במחירים הנל שיכולה להיות טובה יותר או מוצר שיש לכם ניסיון איתו אשמח לתשובות במהרה תודה מראש שרון

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by maor676,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמעו בו צלילים נקיים ועוצמה חזקה. (האם דרייברים מסוויימים של כרטיסי קול יכולים להכביד על מחשב ישן?)

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by karpad,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש עם נפח של לפחות 1GB, מסך, עדיף תמיכה בעיברית, רדיו, זמן סוללה כמה שיותר ארוך ואיקולייזר אני מחפש גם אוזניות איכותיות אבל לא יותר מידי יקרות.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

מישהו מכיר\קנה?

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by danior^^^,

יש לי את ה-iriver h340. התקנתי את העדכון עם העברית v1.28, כמו כן- שיניתי את ה-db דרך ה-winamp כפי שמצאתי פה בפורומים. וראו איזה פלא... הוא קורא עברית אבל.... פתאום כל האנגלית ג'יבריש!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי? אני על סף שיגעון כבר...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by eegg,

רציתי לדעת קצת על האוזניות של סוני MDR-XD200 שמעתי שהם די טובות אבל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי עיוות קול של מישהו ושמרתי בקובץ אודיו , עכשיו איך אני יכול לשים "הגנה" על הקובץ הזה שלא יוכלו לדחק עם הקול ולחהזיר את זה כשהיה בהתחלה ?? תודה

10. הי, אני כרגע מסיים תהליך של בניה וביררתי מול הוט האם יש להם ממירים שתומכים בעיניית - כזו שמחברים לטלוויזיה מצד אחד ומצד שני לחבר לממיר. וזאת כדי שאני אוכל להסתיר את הממירים בארון תקשורת מרכזי ולשים טלוויזיה ללא ממיר עם עיניית ראיתי באינטרנט מספר סוגים - השאלה אם יש כאן מישהו עם ניסיון או הכרות - מה הטווח במטרים ומה מומלץ. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by oron1g,

איך אני עושה את זה? אין לי יציאה בפאנל האחורי אלא יש איזה פלאג (אם לקרוא לזה ככה) על הלוח אם שדרכו אני מחבר כבל בשביל יציאה דיגיטלית (אם הבנתי נכון) לא ממש הבנתי איך אני עושה את זה והייתי שמח אם מישהו שיודע היה מסביר לי הלוח אם הוא GA-945P-S3 של ג'יגהבייט הנה הסבר מדויק מהMANUAL של הלוח: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by MiD,

יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by ofcourse,

היי יש לי דיוידי שיש בו 10 סרטונים. הוא בא עם תפריט ואני מעוניין לקודד את כל הסרטונים בנפרד. יש לי את התוכנה AUTOGK ומשום מה אני לא מצליח איתה לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by yotamgiu,

אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?

16. Started by ran07,

אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MDK,

טוב אז ככה: קניתי ב1.9 בבאג את המכשיר ב700 שקל, וקיבלתי בחבילה: מדריך הפעלה בסיסי, כבל USB, כבל LINE IN, אוזניות כפתור, נרתיק נשיאה וחבל לתלייה על הצוואר, בטריה AA של DURACELL הבאנדל בהחלט מרשים, אם היו מביאים נרתיק לזרוע זה היה מושלם. עכשיו אני צריך לחפש ולהוסיף כסף. ** בינתיים לא מצאתי USB 2 לחבר אליו את הנגן אז בקשר למהירות העברת נתונים אני לא יכול להתיחס בינתיים. (בUSB 1.1 לקח בערך 10 שניות להעביר שיר, שזה נראה לי הרבה) ** *** לא ניסיתי בינתיים גם את התוכנות שמצורפות איתו *** התלהבתי מאוד מהגודל ומהמראה. חמוד מאוד. אח שלי (בן ה25) לא האמין שזה נגן MP3. האוזניות שמגיעות איתו הן לא SENNHEISER אבל הן נחמדות יחסית (שכחתי את החברה). בתור אחד שלא אוהב אוזניות …

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  18. בוקר טוב חיברתי את מערכת הסטריאו הישנה שלי (AIWA 2.0) לטלוויזית ה LCD שלי בסלון כדי להנות מאיכות שמע טובה יותר מזה של הרמקולים המובנים בטלוויזיה. החיבור נעשה על ידי העברת כבלי RCA בין הממיר(yesmaxtotal) לבין מערכת הסטריאו. קיימת כניסה אופטית במערכת הסטריאו ורציתי לשאול, אם אני יחבר כבל אופטי בין המערכת לממיר במקום כבל RCA, האם אני יבחין בשיפור בסאונד? שאלה נוספת, אם אני מכבה את הטלווזיה, הסאונד מהממיר ממשיך להישמע. כיצד אוכל לגרום לכך שבלחיצת כפתור אחת של כיבוי הטלווזיה אוכל גם לגרום להשתקת הקול/כיבוי הממיר/כיבוי המערכת. כנראה שאני עצלן מכדי לכבות/להדליק שתי מכשירים בפעולת ההדלקה/כיבוי.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום יש לי בעיה בטלווזיה הזאת http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html יש לי קול אבל אין תמונה הטלווזיה ממשיכה להיות שחורה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. אהלן, הצבתי טלוויזיה חדשה בחדרי. לצערי המחשב איננו מזהה את הטלוויזיה כלל ולהפך (אני מנסה לחבר אותה בעזרת כבל HDMI). כרטיס המסך הוא מדגם NVIDIA 250 GTS ובנוסף לטלוויזיה (HISENSE) מחובר לכרטיס המסך מסך מחשב ליציאת הDVI. הצעות? הורדתי את הדרייבר העדכני של כרטיס המסך, חיברתי את הטלוויזיה ליציאת הHDMI שבכ.מסך ולא בלוח M (כי אין כזו) ובדקתי את הכבל בנפרד (בעת חיבור לממיר הTV עובדת). אשמח לעזרה, תודה!

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by RadeonXt,

אהלן, מחר אני נוסע לי לגרמניה וברצוני לרכוש לי נגן MP3, כאשר איכות הצליל מאוד חשובה לי המועמדים: Mini Ipod 4/6GB I-River H10 5/6GB תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי רמקולים ישנים בבית, שאף אחד לא משתמש בהם, והם די חזקים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב, ואני לא יודע איך. האם אפשר לחבר את הרמקולים ישירות למחשב, או שצריך לחבר אותם ל"מערכת" ואת המערכת לחבר למחשב. זאת תמונה של הכאבל של הרמקול: אני יכול לחבר את הכאבל הזה(כמובן שתי רמקולים אז שני כאבלים כאלה) ישירות למחשב? (איכשהו, או ע"י קנית כאבל מסויים?) זאת תמונה מאחורי המערכת, אליה מתחבר הרמקול(כמובן שיש שני רמקולים ושני שקעים כאלו): וזאת תמונה של שני שקעים מאחורי המערכת שאני לא יודע מה הם ואולי אליהם צריך לחבר איזה שהוא כאבל מהמחשב: בקשתי היא שתסבירו לי מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותם למחשב, עם או בלי המערכת הזאת. תודה , …

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by arielman22,

שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול נייד וטוב עד 150 שקל? אי באי גם בא בחשבון

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by benwin21,

חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.