עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, מחשב המדיה סנטר שלי מחובר כרגע לרסיבר בשני חיבורים: HDMI וקואקסיאלי. ברגע שאני מנתק את הקואקסיאלי, אין בכלל סאונד. כשאני נכנס לאפשרויות של התקן ה HDMI ומבצע את בדיקות השמעת הצלילים והפורמטים, מתקבלת ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------- ל- WINDOWS לא הייתה אפשרות להשמיע את צליל הבדיקה. תמיכה בתבנית זו תהפוך לבלתי זמינה -------------------------------------------------------------------------------------------------- כרטיס המסך במחשב הינו: Sapphire ATI Radeon 2600XT לוח אם (עם כרטיס קול מובנה): GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 רסיבר של דנון 2308 אז מה ניתן לעשות כדי שאוכל לקבל סאונד רב ערוצי דר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם. ברצוני לרכוש אוזניות טובות לנגן,COWON D2, חבר טוב שלי טס מחר לאנגליה ואני שוקל אם כדי לבקש ממנו לקנות לי שם או בדיוטי פרי סוג כלשהו של אוזניות. חשבתי על סנהייזר או משהו בסגנון. אני מעוניין באוזניות שנכנסות לתוך האוזן. תקציב לא מוגזם יותר מדי סביבות 100-150.. תודה מראש על התגובות! מודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

מה דעתכם? http://www.focalprice.com/detail.aspx?pid=6414

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שאלה: מה דעתכם על הסאב-וופר הנ"ל ? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=28787 המחיר מאד מפתה אותי אשמח לשמוע את דעתם של מביני עיניין.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כמה בעיות עם הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם שלי. ראשית קנינו לפני כמה זמן טלוויזית FULL HD 7403 של פיליפס ורציתי לחבר אליה את המחשב בשביל לצפות בסרטי בלוריי עם הכונן שלי במחשב, התמונה נראית טוב אבל היתה לי בעיה עם העברת הסאונד. לפני יומיים חשבתי שמצאתי לי פיתרון כאשר העברתי קבל קטן שמתחבר להתקן הסאונד שעל הכרטיס מסך מצד אחד ולשני פינים קטנים על לוח האם שנקראים SPDIF OUT וככה הצלחתי להעביר סאונד דרך כבר DVI-HDMI והייתי מבסוט עד הגג אבל היום בבוקר אני מגלה שהעסק לא עובד יותר משום מה. כשהעניין עבד לאחרונה צפיתי בסרט בלוריי ולאחריו הורדתי את עדכון הדרייבר האחרון שיצא לכרטיס מסך שלי. ניסיתי לראות אם משהו השתנה בהגדרות ולא נראה לי שעדכון דרייבר יבטל את הסאונד בכ…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. Started by Lyor,

אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה. ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה. יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה? אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jetman,

שלום שוב אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם זבל וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה ,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והםv גם קלות , חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד …

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  10. אהלן היום התחדשתי לי בטלויזיה חדשה טלויזיה LG Scarlet 32LG80R LCDו32ואינטש . החיבורים שיש בטלויזיה. HDMI HDMI/DVI AV1 AV2 S-VIDEO COMPONENT RGB של מחשב ביס מקס כמו שראיתי יש SCART S-VIDEO AV בדיוידי יש SCART AV S-VIDEO COMPONENT את המחשב חיברתי עם כבל DVI-HDMI הממיר מחובר בינתיים דרך הSCART-RCA אחד לוידיאו אחד לשמאל ואחד לימין לשמע. והממיר מחובר עם הפרדה של שלושה צבעים לוידיאו אדום כחול וירוק. מה שאני רוצה לדעת איך הכי טוב לחבר שאני אוכל לקבל את האיכות המיירבית . תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  13. שלום יש לי T6060 מרוצה מהם עושים את העבודה יש לי בעיה קטנה שתי ההרמקולים האחורים ה LB RB נמצאים רחוק ממני לעומת הסנטר והצדדים ואני רוצה להגביר אותם רק אותם קצת יותר יש אפשרות לעשות את זה חרשתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by ofergpr,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD HD בגדול של 32 אינץ', היא מיועדת בעיקר לצפייה בyesHD. הייתי שמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפים. אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט רוצה טלווזיה איכותית. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by nitsan_7,

מה היא האוזניה הטובה בניהן. אוהב את כל סוגי המוזיקה. רוצה צליל מדוייק. תוף רגל קצר, בס לא מרוח וגבוהים נאמנים למקור. רכשתי זה עתה מגבר אוזניות קטן E5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350 אשמע דרך מחשב עם רוולושן 5 או נגן Cowon D2.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי. השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד). במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4. תודה

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  21. היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shemshem,

שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by BaconMan,

שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON DHT 390 ואני מעוניין לחבר את אותו למחשב אך ללא הצלחה, קודם כל אני מחבר RCA COXIAL (נראה לי שככה קוראים לו), יש לי כרטיס קול REALTEK HD AUDIO עם חיבורים אנלוגיים ודיגטליים, אני כמובן מחבר לדיגטלי. אני לא כ"כ בטוח לאן לחבר לרסיבר, יש שם כניסה COXIAL. חיברתי ולא שומעים כלום, אולי מדובר בבעיית הגדרות במחשב, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להגדיר. אני מעלה לכם תמונות של החיבורים במחשב וברסיבר שאולי יוכלו לעזור. עדכון לגבי הכרטיס קול, יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE שתמך ב: 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In אני יכול לחבר אותו נכון? תודה מראש. [attach…

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by aradk,

היתחדשתי בנגן cowon d2 הנגן מעולה,אבל האוזניות שמקלים איתו...לא ממש אני רוצה לקנות אוזנית הכי טובות לתקציב שלי לשירי רוק ומטאל סוג מועדף:in ear תקציב:400,420 גג! השימוש הוא בעיקר בנסיעות (אוטובוס\מכונית)והליכות קצרות. חשבתי על ה-cx 500 דגם טוב,שווה ת'מחיר?? צריך דגם שנמכר רק בארץ! תודה רבההה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים