אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
זה לגבי הנגן מתקדם wd tv hd - הסקר הוא כמו בקשה מהיצרן שיוסיף תמיכה בכתוביות עבריות אפשר להצביע בקישור הבא ורצוי לתת 3 נקודות. תודה http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/183841-add-hebrew-subtitle-support
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב למומחי הסאונד יש לי שאלה קטנה האם אפשר לגרום לצליל היקפי לדוגמא בתנית שמע שהיא לא נותנת תמיכה ב 5.1 לדוגמא MP3 אני יודע שזה לא אידיאל לשמוע משהו שלא קודד עבור 5.1 ב5.1 אבל בכול זאות אני מעונין לנסות. ניסתי פלאג אין DTS [זה היה השם שלו בערך] הוא היה עבור windows media player הוא לא הצליח לבצע איזה שהוא שינוי . אשמח ליודעים בדבר להאיר את עיני ערב טוב ומקסים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=403&lineid=6&act=1 ולחבר אותו למחשב הנייד. השאלה היא האם אני יכול להשתמש בEPG של הוט\יס? קראתי ב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=810635 שהכרטיס צריך להיות DVB-S כדי לעבוד עם הEPG של יס, האם זה נכון? הכרטיס למעלה הוא DVB-T, האם אני אוכל להשתמש בEPG של יס? תודה למי שיוכל לעזור... יוסי.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אני הולך להעביר את המחשב לחדר אחר ואני רוצה לשמור פה את המערכת בחדר שכיום המחשב נמצא בו לכן אני מתעניין ברמקולים חדשים קראתי על הדגם הזה רבות אבל לא הבנתי כמה דברים קטנים... 1.אני רוצה לדעת איך הרמקולים מתחברים לסאב וופר...? 2.האם החוטים מספיק ארוכים כי אני צריך לפחות איזה 3-4 מטר לרמקולים האחוריים....?בגלל זה אני שואל את שאלה אחד לדעת אם אפשר לקנות מאריכים... 3.האם ניתן לתלות את הרמקולים בממ"ד האם אפשר לקדוח חורים ולשים אותם אם לא אולי עם איזה דבק מיוחד...? 4.מה אתם חושבים בכללי על הרמקולים האלה איך הם והאם הם שווים את המחיר? אני פתוח לעוד הצעות...! תודה מראש לעוזרים..!
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מפרט בצד ויש לי מערכת denon avr 1508 וללוח אם שלי יש חיבור של אופטי,קוקסיאל ועוד כניסות רגילות עכשיו המרחק בין המחשב למערכת זה בערך 3 מטר רציתי לקנות כבל אופטי ואמרו לי שיותר מי מטר וחצי זה לא שווה אז רציתי לדעת איך לחבר את המחשב למערכת באופטי של 3 מטר או קוקסיאל או ב הרבה כבלים אתם יודעים ואני רוצה לשמוע ב 5 ערוצים לפחות תודה רבה עמית
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך. הרוב יהיה צפיה ב-YES (בלי HD) אבל לפעמים גם צפייה ב-HD דרך המחשב. מה אתם אומרים? עם? או בלי? האם יהיה הבדל גדול בצפיה ב-FHD בין שתי סוגי הטלויזיות? לצורך העניין, הטלויזיות יהיו 37A450 (ל-HD READY) ו-37A550 (ל-FHD). תודה רבה לכולם!!!! עריכה: מישהו!?..... זרקו עצם! אם יש לכם ידע בנושא \ ניסיון.... בבקשה עזרו!
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, חיברתי היום את הרמקולים למחשב שלי(JBL CREATURE)עם סאב ו-2 סאטליטים ושומעים פשוט תענוג האם זה בעייתי או שזה ניתן ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחפש להחליף את ה2.1 CREATIVE (שת'כלס מאוד אהבתי, פשוט הם הלך נדפקו כבר) בתקציב עד 500 ש"ח , רצוי מאוד פחות, אבל על איכות לא מתפשרים ,כך שאם יהיה משהו ממש טוב ב500 ש"ח , סבבה. אני צריך שיהיה REMOTE CONTROLLER איזהשהו , אם זה שלט, או כל דבר אחר. לפי מה שהבנתי ה GigaWorks T3 JBL CREATURE II אמורות להיות בחירות טובות , לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה ללוח הם של חברת ג'יגה בית אני לא כול כך מבין בזה אבל בקיצור הוא נידפק ואני צריך ליקנות חדש מה כדי ליקנות ועם זה שווה את זה כאילו עם בכלל אני ישמע הבדלים כשאני ישמע שירים וכול מניי... בקיצור תמליצו לי על כרטיס קול טוב וזול אחים שלי בתודה מראש.. תקציב בין 200 שקל פלוס מינוס
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-