אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה בכותרת.. השימושים הם משחקים, סרטים וכמובן גם מוזיקה. חשוב לי מאוד הסראונד ואני מעדיף אותו על סטריאו איכותי.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את הכרטיס קול שלי ואת הקופסה עם החיבורים שבאה איתו...(HERCULES GTXP 6.1) אם כן, איזה תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ברצוני להעביר את הרמקולים שיש לי במערכת שיפעלו במחשב, עכשיו אין לי מקום להביא את המערכת מהחדר השני לחדר שלי ולחבר לו יציאה האם אפשר לקחת רק את הרמקולים עם החיבורים של הכבלי נחשות האלה ליציאות אדום ושחור לחבר אותם לחיבור של הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם ? האם יש כזה מתאם ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן 60 גיגה היחיד שראיתי היה האיפוד ואני יודע שיש עליו הרבה ביקורות רעות ויש הרבה נגנים עדיפים עליו אבל הוא היחיד שראיתי 60 גיגה וקטן כמו שאני רוצה השאלה אם יש מתחרים עדיפים עליו... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי לוח אם SQ800 עם 6 ערוצים השאלה שלי היא: יהיה לי סראונד עם הכרטיס הזה והדבר שנקרא EAX? כי אולי אני אקנה כרטיס SB LIVE אבל אולי גם האון בורד טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת creative ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות של החלפת תוכנה לעברית!! (לראות אר5ת השמות של השירים בעברית???) ???
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי את הdvd והבעיה שלו שבקושי רואים את הכתוביות (קטנות מאוד ואין צללית מסבביב לאותיות) האם מישהו יודע אם יש עדכון קושחה שמסדר את הבעיה או שיש פתרון אחר
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לדוגמא כמו שנראים בסרטון http://youtube.com/watch?v=wcet5EwdcDo אתם חושבים ששתיים כאלה עדיפים ממערכות 5.1 כמו למשל הx-530 פשוט אלה גדולים ואהבתי את העיצוב שלהם והם יותר מרשימים מהרמקולים הקטנים האלה .. אשמח לקבל את דעתכם בנושא
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמשמש בתור טלויזיה, ואני רוצה להוסיף לו רמקולים סבירים (2.0) האם יש משהו סביר בסביבות 100 ש"ח? (סביר = ש MTV ישמע כמו מוסיקה ולא כמו AM RADIO...) או שזוג רמקולים ג'נרי של 30 ש"ח ישמע כמו רמקולים של 100-120 ש"ח? תודה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה בנושא... אני מתכוון לדבר כזה שמשפר את האיכות... כמו שאתה משפר את הצבע/קונטרסט ועוד לתמונה... אז משהו כזה לצליל...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה חסימה של ווליום בIRIVER H10 20GB?- האם זה רק באירופאי קיים או בשניהם? תודה ענקית, מתכנן רכישה.
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחר"צ טובים, השאלה בכותרת. האם באמת יש הבדל כלשהו בין כרטיסי הקול הנ"ל בין לוחות של אסוס דגם Z170 Pro Gaming ו-Z170-A? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רסיבר AVR1907 - DENON , אני מעוניין לקנות 4 רמקולים, 4 מדפיים, עכשיו - השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מאוד משמעותי ללא הסאבוופר והסנטר? אני נמצא בחדר יחסית קטן ואני צריך את המערכת הזו לחדר בלבד. שאלה שנייה - האם יהיה הבדל אם אני אשתמש נגיד ב2 רמקולים של חברה מסויימת וה2 רמקולים השניים של חברה אחרת? איזה דגם הולך עם איזה דגם? או שפשוט עדיף לקנות פעמיים את אותם רמקוליים מדפיים. כרגע חשבתי על B&W DM30 + POLKAUDIO MONITOR 40. הפולק הרבה יותר זול (1400 שח) והשאלה היא האם הסאונד עדיין יהיה יעיל וטוב גם בלי סנטר,סאבוופר והאם החיבור בין 2 החברות והדגמים השונים יתאים ? האם יש לכם המלצות על דגמים אחרים? סכום הכסף הוא בין 2500-3000 ש"ח. תודה רבה!! Polkaudio Moni…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-