אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers. approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio. Thnx !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: חיברתי אנטנה אנלוגית (מהסוג שנמצאת בתוך הבית ומתחברת ישירות לטלויזיה וקולטים בה ערוץ 1 ו 2) ל lcd החדשה שלי ולא רואים כלום, אפילו שבטלויזיה הישנה ראו בלי בעיה. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבאתי עוד טלויזיה לחדר נוסף. המחשב שלי מחובר עם כרטיס 8800GT לLCD של המחשב, לLCD רגילה בסלון ועוד טלוזייה רגילה אליה מעוניין לחבר. האם זה אפשרי להוציא ל3 מסכים בו זמנית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיוו בעיקרון שמעתי שבעצם כשעובדים עם תוכנות הקלטת מוזיקה כמו qbase מה שבעצם הדבר החשוב ביותר זה הlatensy של הכרטיס קול מה שרציתי לדעת זה אם יש מישהו שמבין בזה קצת ויכול לתת יותר פרטים. 8) 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי רמקולים של מיקרולאב solo 7c. מכיוון שעברתי דירה לאחת קטנה יותר ואין לי אפשרות למקם את הסולו בסלון, חשבתי על קניה של רמקול בלוטות' קומפקטי ואיכותי. השאלה שלי היא האם קיים מוצר שעונה על הדרישות הבאות: 1. איכות שמע לפחות כמו הסולו (אני מרוצה מהם מבחינת איכות). 2. עוצמה סבירה שיכולה להתאים לסלון קטן. 3. מידות קומפקטיות בצורה סבירה. 4. מחיר עד 1000 ש"ח. בנוסף, האם להערכתכם כדאי לנסות למכור את הסולו? במידה ואמכור אוכל להגדיל את התקציב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כבל ADAPTOR כזה שאני מחבר את החיבור מהאוזנייה אליו וממנו למחשב הקטע שאתמול בטעות דרחצתי עליו( ממש בולט) והוא התעקם מעט, הקטע שהוא עובד והכל בסדר אבל אני עדיין חושש יכל לקרות שהסאונד ייהרס דרכו או בעיות מסויימות שיכולות לנבוע מזה? הכוונה לחפץ הזה: ועוד משהו, במידה ואני רוצה לקנות כבל חדש לאוזניות HD598, והכבל כמובן לא מקורי מהחברה יכל לקרות שייפגע איכות הסאונד או משהו כזה? זה מה שאני רוצה: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-Sennheiser-HD595-HD598-HD558-HD518-Headphone-/261255113290?var=&hash=item3cd404aa4a:m:meHWIO8WsQSK1TQ-NbTMPQw 1. בגלל שהכבל הסטוק נורא ארוך 2. בגלל העיקום שציינתי מקודם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-