אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום אני הלכתי על הרעיון של הMP3 וחשבתי בעיקר על הזן של קריאטיב - לינק - http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-8-20518600-1.html?tag=sd שכשיו חבר שלי קנה SONY MINI DISK MZ-N1 - לינק - http://www.sonystyle.com/home/item.jsp?hierc=9687x9781x8647&itemid=28761 אם יש ביכולתם לייעץ לי אז בבקשה. תודה מרש "SHUTGUN".
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD חדשה ומצאתי את הדגם הנ"ל ועל פני השטח זה נראה Too good to be true - גם 32 אינץ' Full HD, גם דגם לכאורה חדש ובמחיר נמוך מ-3,500? אני מפספס פה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכרטיס קול שלי audigy יש מצב אקולייזר שנקרא ROCK ומאז שגיליתי אותו אני לא מוכן להיפרד ממנו. בדרך כלל לא חיבבתי EQ אבל התוצאה שהEQ במחשב + ברסיבר נותנת מדהימה... אפילו שמרגישים קצת בסאונד שזה קצת OVER... ברסיבר זה בעיקר תוספת באס וטון, ועוד משהו שנקרא AFD... בכל מקרה, האקולייזר במחשב הוא פרמטרי, ובגלל זה קצת קשה לי לשכפל את התוצאה שהוא נותן על EQ אחרים... מצורפת תמונה... אודה למי שיכול להסביר לי איך העקומה נראת פחות או יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך LCD בגודל 42" כמובן שיהיה FHD עם HDMI, לא ממש משנה כל הקוראי USB וכל הצעצועים למיניהם שמוסיפים היום לטלביזיות רק שיראו בה טוב, התקציב הוגדר לפחות מ6K (ש"ח) אבל ממה שאני מכיר את המחירים זה אמור להיות אזור ה4K לא? בכל מיקרה המסך יקנה רק לאחר צפייה בו בעין ואישורו ע"י הגורמים הממנים תודה על ההמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.massgenie.com/sennheiser-ie60-noise-cancelling-in-ear-stereo-headphones-earbuds-429300e8f643878a חבל שאי אפשר לשלוח לארץ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-