עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ARMY-MAN,

טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guy_intel,

מתלבט על המקרן הזה: http://www.optomausa.com/Product_detail.asp?product_id=425&itemno=EPHD20 מה דעתכם ? השימוש הוא כמובן לסרטים ב-HD, שיהיה שקט, אמין, נורה שתחזיק זמן סביר, איכות תמונה גבוהה. מתכנן לצפות על מסך בגודל של כ-"100-"120 ממרקח של "180. לצערי הדגם הנ"ל אינו תומך ב-Keystone (תיקון טרפז) אבל אין מה לעשות. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ענו לי על התשובה..אפשר למחוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by orrm,

שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תודה למי שנכנס מצאתי את שתי הדברים האלה במעין עלית גג ....בגוגל לא ממש מצאתי משהו... אם מישהו מכיר ויודע משהו אני ישמח לעזרה תודה רבה רבה)מצטער אם תהיה בעיה בצורת כתיבה אני פשוט כותב מהפלאפון(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avih1994,

שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shaks,

יש לי LCD 37 אינטש של סמסונג שמשמשת אותי כטלויזיה ומסך מוגדל למחשב. חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל VGA ואת חיבור הסאונד באמצעות כבל PL לPL. משום מה יש כל הזמן רעש רקע כזה רציף שאני לא מצליח להיפטר ממנו. אני כמעט בטוח שלא טעיתי בחיבורים או משהו כזה ושלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת? איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תקציב עד 500, לא בטוח שגם את הסכום הזה אני אצטרך . אני משחק המון משחקי FPS ושומע שירים בעיקר דרך אוזניות של PANASONIC דגם ה- RP-DJ300 אלה אוזניות STEREO . בנוסף אני אוהב מאוד לראות סרטים דרך המחשב, רכשתי רמקולים את הדגם הבא שלך altec lansing : http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&pwst=1&authuser=0&tbm=isch&tbnid=1rZZIqnRfBRbUM:&imgrefurl=http://apmcomputers.co.il/aecommerce/c13991.php&docid=z21UbB4E6GZsYM&imgurl=http://apmcomputers.co.il/var/549/386711-tb-1.jpg&w=300&h=257&ei=Mp3qT6K-DNPb8gPQ6fDnBQ&zoom=1&iact=rc&dur=391&sig=106707533242934704021&page=1&tbnh=159&tbnw=186&start=0&…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Jack_g,

ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.

15. שלום חברים, אני שוקל לקנות אוזניות מסדרה זו של akg (שוקל גם את דגם Q701). שימוש עיקרי יהיה במחשב - סרטים,משחקים ומוזיקה. אני מתכנן להשתמש בכרטיס קול (לא DAC חיצוני) כדי שאוכל להנות מסראונד וכל מיני פונקציות של Dolby. יש לי כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס קול on-board שהוא טוב? אולי יש לוח אם שיש עליו כרטיס איכותי ואפשר להסתפק בו? 2)אחרי שהתאמתי כרטיס קול, האם יהיה צורך במגבר חיצוני? העכבה של רוב האוזניות היא 62 אוהם, האם המחשב יוכל לספק לי את הזרם הדרוש כדי שלא יהיו קטימות וכד' בעוצמת שמע סבירה? ונניח ויש צורך במגבר חיצוני - האם נייד גם יתאים? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avidan28,

שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ruff stuff,

שאלה האם חיבור או כבל usb2 יוכלו לעבוד על usb1.1 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. , האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LynxIL,

היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים