אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש יריעה לצורך הקרנה (אחורית). השימוש של היריעה יהיה על משטח פרספקס שקוף שאליו אני מתכוון להקרין מאחור בעזרת מקרן. הגודל יחסית קטן - 75ס"מ על 45 ס"מ. מחיפוש ברשת נראה שאני צריך "Rosco grey rear projection screen fabric". מישהו יודע איפה אפשר לקנות יריעות כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי נגן מוזיקה התומך בMP3 ובWMA, השאלה היא במה עדיף להשתמש כשאני עושה RIP מדיסק? מה יותר איכותי? מה תופס פחות מקום? האם יש הבדל בצריכת הסוללה של הנגן? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר מערכת של שני בוקסות גדולות וישנות של warfedale + מגבק ישן של פישר.. שלדעתי מוציאות צליל לא רע (אין לי בדיוק עם מה להשוות מהרמקולים הרציניים של היום.) עכשיו מצאתי בחור שקונה ממני את המערכת ב 600ש"ח.. אז חשבתי אולי למכור לו את הרמקולים הנ"ל ולרכוש מערכת 5.X אשר תתפוס לי הרבה פחות מקום בחדר וגם יהיה לי צליל היקפי.. (אני משחק הרבה,רואה סרטים,ו סתם שומע מוזיקה..) התקציב שלי לקניית מערכת 5.1 חדשה הוא 800ש"ח.. האם כדאי לי להחליף את המערכת הנוכחית למשהו קטן וקומפקטי כמו 5.1?? אם כן איזה דכם ושל איזה חברה.. הכי חשוב בשבילי שהסאונג לא יהיה נחות יותר מהרמקלים הנוכחיים והישנים שלי.(שנת שמונים ומשהו..) ושיהיה להם הספק ווליום מכובד.. 8) תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיוו בעיקרון שמעתי שבעצם כשעובדים עם תוכנות הקלטת מוזיקה כמו qbase מה שבעצם הדבר החשוב ביותר זה הlatensy של הכרטיס קול מה שרציתי לדעת זה אם יש מישהו שמבין בזה קצת ויכול לתת יותר פרטים. 8) 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.massgenie.com/sennheiser-ie60-noise-cancelling-in-ear-stereo-headphones-earbuds-429300e8f643878a חבל שאי אפשר לשלוח לארץ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-