אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים שלי בחדר.. הם מוציאים רעש מעצבן .. http://www.flurl.com/attachments/2005/Nov/11/FLURL-dot-com-4833-noise.mp3 אבל מה שמוזר זה שיש לי מפזר חום בחדר עם 3 מצבים.. מאוורר וחום ב2 דרגות.. כשאני שם אותו על מאוורר הרעש אותו דבר אבל כשאני מעביר אותו לאחד הדרגות של החום פתאום מפסיק הרעש מהרמקולים.. יש למשהו מושג למה זה ואיך אני יכול להפסיק את הרעש הזה מהרמקולים???
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מומלץ לקרוא עד הסוף ולא לעבור לסיכום זה רק יגזול רבע שעה מזמנכם ואני ממש נהנתי לקרוא. http://www.techno.co.il/article.php?p=30&page=1
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי יש 2 רמקולים פשוטים מגעילים לבנים (אתם יודעים...) עכשיו כשאני שומע שיר ומגביה עד הסוף אני לא שומע טוב . אני שומע עמום וקקי ! אז מה המאפיין ברמקול שיקבע את האיכות כשגלגלת הרמקול מסובבת עד הסוף ? (מאפיין = כמו ה P.M.P.O וכמו כל דבר אחר שמאפיין רמקול ...)
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת איזה טלויזיות מומלצות בתקציב של 8-9K , גודל 46. מרחק מהטלויזיה 4-4.5 מטר. שימושים עיקריים לפי סדר: 1. עידן + - ערוצים 1,2,10,33 וכו'. 2. HTPC אבקש גם לדעת מה בערך רמת השמע שמוצאת מטלויזיה בסדר גודל כזה . וכמה שיפור תביא השקעה במערכת קולנוע/רמקולים לטלויזיה ומה העלות כמובן מכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה מחו"ל(ארה"ב) באיכות 4K הבעיה היא שאני צופה בה והכל בשחור לבן-התקשרתי כבר להוט והם לא עזרו לי, אבל הבנתי שצריך ממיר מפאל לNTSC וחיפשתי ומצאתי את הממירים האלו http://www.ebay.com/itm/Com-World-CMD-HDX75-PAL-To-NTSC-Video-Converter-with-HDMI-1080p-Output-/201266142523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edc659d3b או https://www.world-import.com/CMD-HDX5_PAL_to_NTSC_HDMI_Video_Converter.htm אם למישהו יש שהו יותר טוב להציע כמובן שאשמח אציין רק שאיני מבין דבר בקולנוע ביתי ובסה"כ קיבלתי טלויזיה ואני רוצה לצפת בה באיכות המירבית, הממיר שלי ד"א הוא ללא יציאת HDMI ואני לא יודע אם אשדרג אותו בזמן הקרוב(אני מחכה למבצע-לכן למצב הנוכחי אני רוצה ממיר)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבוע נעים אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K.. השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים). אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו.. ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה קיבלתי ממישהו כרטיס קול עם צ'יפסט של e3dx HSP56 מישהו מכיר? יש לו יציאות : Line In Mic In Front SPK Rear SPK Midi/ Game איך הוא עדיף? הוא ממש צר הלוח שלי הוא Asus P4C800 Deluxe והכרטיס קול בו יש לו רק שלוש יציאות, משהו Sound Max זה התוכנה של הכרטיס קול... מה כדאי לדעתכם לשים את מה שקיבלתי או להשאיר את מה שעל הלוח הלוח הוא לא הE דלוקס אלא הרגיל P4C800 Deluxe
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר. ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי. ואתם יודעים את ההמשך... ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!! איך אני מחבר את האייפוד למחשב ? ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש... איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
באתי להזמין את הקריאטיב T5400, אך נאמר לי שלא קיים יותר. יש את המחליף שלו 5900(ככה נאמר לי), אך לצערי לא מצאתי הרבה מידע על הדגם הזה... (עולים 100 יותר) מצאתי משהו, אבל לא ממש הבנתי מה תכלס ההבדלים ביניהם,חוץ מדבר אחד-הסנטר שוכב ולא עומד. ההספק דומה,והנתונים דומים. אז מה ההבדלים פה?? (אשמח לשמוע אם מישהו מצא הבדל) 5400- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=5077&nav=-1 5900- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 אני רוצה להזמין עוד היום,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במהרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן אני בקרוב מתכנן לרכוש מחשב חדש לאולטרה-גיימינג, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. על הדרך ארכוש גם כרטיס קול מקצועי (ASUS Xonar D2X) מארה"ב, אחרי שראיתי המלצה עליו במספר גדול ביותר של מקומות. בהתחלה חשבתי לקנות את הקריאייטיב ג'יגהוורקס, אבל הבנתי שבתקציב ישנן מערכות הרבה יותר טובות. אין לי מגברים למיניהם ואין לי בעיה לרכוש רכיבים במספר מקומות שונים. אם אין טעם להשקיע את כל התקציב, אז בכיף.. תאמינו לי שאין שום התנגדות מצידי כל עוד המערכת תהיה באיכות מותאמת לכרטיס הקול ותתאים לשימושי הכול יהיה מצוין תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר טובים? Yamaha tss-1 או Altec Lansing ADA880 ועוד משהו, יש לי את הכרטיס קול שבלוח אם NF7 rev2 (לא SL) הוא בסדר בשביל הרמקולים האלה או שאני יצטרך לקנות משהו יותר טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם לפני שבועיים זה קרה, נשרף לי המגבר Pioneer sa9500 (אהבתי אותו מאוד). לאחר שנסעתי ל"כוכב הרדיו" בתל-אביב שסירבו שם לתקן את המכשיר בטענה שהקבל שנשרף לא ניתן להשגה . (63V 18000uf). החלטתי כנראה שאין יותר מידי ברירה אלא ללכת על מגבר חדש . כאן אתם נכנסים לתמונה, אני מבקש המלצות לדגמים ספציפיים של מגברי סטריו שאוכל ללכת לשמוע. בגדול הדרישות שלי מהמגבר : מגבר סטראו לשמיעת מוזיקה. שיוכל להוזיז את הרמקולים שלי (89DB L110 75W RMS), הם צריכים מגבר חזק שידחוף כמו שצריך. שלא יפול מאיכות השמע של המגבר הקודם. רצוי שיהיה עם שלט רחוק (ממש לא חובה). עד 2000 ש"ח כמובן אשמח לשמוע גם בפחות , אפשר גם יד שניה . תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי, חשבתי לקנות נגן MP3 נייד בעל דיסק קשיח. התלבטתי בין ה Creative Muvo2 1.5G לבין ה Creative Nomad Jukebox Zen NX 30G שניהם נמכרים בפי סי אייץ'. אולי מישהו יכול לעזור לי להחליט, למרות שהמובו 2 קצת קטן בשבילי, אבל אני לא בטוח בקשר לזן. אני מודה לכם מראש. נ.ב תווך מחירים יכול לנוע בין 1000 ל 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
רסיבר של חברת שרווד מדגם 9090 במחיר 600 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד אבל משהו ברמה גבוהה ביותר! יש לי מערכת סטריאו שאני לא צריך,שני זוגות של רמקולים למחשב,ועוד הרבה לוחות מודפסים עם ים חלקים ששמרתי למקרה שאצטרך.יש לי גם סוללות של ניידים וכו'... ויש לי ידע בסיסי פלוס באלקטרוניקה. הזמנתי גם את ה fiio e5 וחשבתי לפרק אותו כשיגיע ולבנות כמותו מרכיבים חזקים יותר... זה יילך?זה פשוט כמו שזה נראה לי? אשמח לעזרה ולרעיונות מה לעשות עם כל מה שיש לי ושכחתי להדגיש שנורא חשוב לי שיהיה באס מודגש,חזק ועמום מאוד!כמובן שגם פרטים וטרבל חד חשובים לי אבל הבאס זאת משאלת לב...חחח אם יש שיטות או דרכים לעשות את זה אשמח אם תחלקו איתי אותם!... תודה רבה ושבוע טוב לכולכם!...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני לירון ואני חדשה כאן. נעים להכיר. האח היקר שלי קנה לי לפני שבוע אייפוד נאנו עם זיכרון קטן של 2 ג'יגה. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות עליהן, 1. אפשר למכור את האייפוד? הוא חדש דנדש, אבל יצא מהקופסא והשתמשתי בו כמה פעמים בודדות. 2. האייפוד מארה"ב, יש דרך להוסיף לו פונט עיברית? 3. באיי-טונס עשיתי פלייליסט של ג'יגה וחצי בערך ועוד הוספתי תיקייה בגודל 40 מגה של תמונות .. כל זה נטען יופי. עכשיו, מחקתי את הרשימה ואת התמונות ועשיתי פלייליסט חדש של 1.82 ג'יגה שמסרב להיטען לאייפוד, בטענה שאין מספיק מקום. איך זה יכול להיות אם האייפוד ריק לחלוטין והרשימה לא הגיעה לגודל של 2 ג'יגה?? אני משתגעת! 4.בנוסף, יש לי תיקייה של תמונות שאני רוצה להטעין, התיקייה …
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם..... היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר... כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד..... הורדתי דרייברים. הייתי בלוח הבקרה. הכל על ווליום של 100% קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש... מה אני אמור לעשות? מה? לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות? אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-