עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rafi_d,

באומץ רב רכשתי את המכשיר הזה - Haier L40A9A (שיווק/שרות ניופאן). ידוע, יצרן ללא שם בארץ... אך מתהדר במפרט די סביר (כאן: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3062003 ) וגם המחיר אכן קרץ... אני חייב לאמר שהתמונה מפתיעה באיכותה לטעמי. אבל... אמנם לא ציפיתי לSOUND איכותי מהרמקולים של 5W והתכנון היה לחבר למערכת הביתית דרך שני שקעי L/R AV OUT . כאן באה ההפתעה (הרעה) לפי כל הסימנים (=השמיעה שלי) אין יכולת קליטה והשמעה של שידור סטריאו (NICAM) . האם ייתכן לדעתכם ?במכשיר שהכל בו "כפול" עם R/L ועם HDMI ו HDTV ? זו תקלה או "תכונה" ? פרסום מטעה/לא-שלם ? עניין אחר מעצבן - מעבר למסך כחול בעת הרצה של קלטת VCR - LP במהירות קדימה/אחורה (FF). אני מתלבט אם להחזיר אותו, כי עדיין, העיק…

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  2. אוזניות AUDIO TECHNICA M-50 היי, ניסיתי להלחים חוט חדש לאוזניות, הוצאתי את הקודם וניסיתי להלחים את החדש... הבעיה היא שהניסיון שלי בהלחמות הוא דיי דל, ועשיתי לא מעט ניסיונות שלא עלו יפה. לאחר מכן התייאשתי ולקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה מוסמך שהלחים חוט וטען ששומעים רק בצד אחד לאחר ההלחמה. יתכן כי הרסתי את הרמקול עם המלחם? במידה וכן, האם הנזק ניתן לתיקון או להחליף וזהו? כמו כן, האם ניתן להשיג רמקול חלופי שלא דרך היבואן (היבואן המקורי, שמע מערכות, דורש מחיר מופקע השווה לעלות אוזניות חדשות דרך EBAY.) תודה.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. לי יש כבר עמדה מסוימת בנושא והייתי מעוניין לשמוע דיעות נוספות כדי לדעת אם אני צודק בדעתי. תודה, אביחי ארביב

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  4. מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים כי המחבר של הcreative A200 שלי דיי נהרס אחרי שימוש של 4 שנים, אני מעונייןלהשקיע הפעם קצת יותר, כ400 שקל, אבל לפני זה אני רוצה להיות בטוח שאני לא סתם זורק פה כסף. האם יציאת האוזניות של הנייד תצליח להפיק את המיטב מהרמקולים האלה, שהבנתי שאוהבים בפורום הזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by moses_23,

שלום! יש לי את כרטיס הקול Creative SB!Live 5.1 וכשאני מחבר את המערכת ליציאת ה- DIGITAL OUT אז היא לא פועלת לי...(אין קול) כמובן שאני מגדיר קודם כל שהיציאה תהיה בדיגיטל ולא ברמקולים... האם אני צריך רסיבר או מערכת רמקולים 4.1+ בשביל לשמוע דרך היציאה? אני חייב לציין שמתחילת השירות של הכרטיס(באזור 2002), היציאה לא עבדה... תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. הזמנתי מפנדה את המערכת אבל באינטרנט נתקלתי ב2 תמונות שונות של הפנאל האחורי שלה... איזה מהם אני אמור לקבל? 1. 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. היי, אני לא מצליח להוציא מהמחשב שלי DTS, מה הסיכוי שהבעיה אינה במקודדים ודווקא בכרטיס הקול שעל הלוח ? אני לא מוצא בשום מקום אם הלוח תומך בDTS או לא, יש פה מישהו עם אותו לוח שיכול להוציא קול באיכות DTS ? ואם כן איזה מקודדים צריך ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה לחבר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה בשביל חבר שלי אני שואל הבעיה שקרתה לו היא שהוא רץ במכון על הליכון עם האייפוד שלו והוא כזה החזיק אותו ביד בגלל שזה של האוזניות היה קצת קצר ואז בטעות איכשהו יצא מהPL האוזניות ונפל האייפוד על ההליכון והליכון העיף אותו קיבנימט בשביל למנוע את זה הוא חשוב על משהו אלחוטי רק שהוא רוצה שזה יהיה אוזניות כפתורים ושכל המנגון הזה של האלחוטיות יהיה קטן יחסית עד כמה שאפשר.. יש כזה דבר היום שניתן להשיג בארץ בתקציבים סבירים?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. האם ניתן לחבר , לדוגמא, זוג SOLO 7C וזוג SOLO 5C לכרטיס קול חיצוני מסוג Creative X-FI surround 5.1 בו זמנית, כאשר הכרטיס קול מחובר למחשב נייד, ובכך בעצם לקבל הפעלה של 4 רמקולים ( 2 הזוגות הנ"ל) לשמיעה בו זמנית מהמחשב?

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. קניתי לפני 4 חודשים בחו"ל כרטיס קול של Creative Sound Blaster X-Fi ויש לי בעיות איתו , צליל שלא נפסק ותוקע את המחשב...., בעיות עם המשחק Battlefield 2142. רציתי לדעת אם אפשר לתקן היום את הכרטיס הזה בארץ אם יש לנו נציגים בארץ של Creative. אם יש אחריות בין לאומית. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Holy,

שמעתי איזה שמועה על זה פעם מישהו יכול לאמת או לשלול?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  17. אולי איזשהו דרך לשדר את זה לרדיו או שיש בו line out? אודה למי שיעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  18. יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by ras81,

יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. 1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח עם יציאת מיני USB . הטלוויזיה בעלת כניסת HDMI . השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר את הדיסק קשיח לטלוויזיה בעזרת כבל מסויים והאם יש דבר כזה בכלל כבל לחיבור HDMI לUSB MINI

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.