עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי שיתחבר למערכת ולרסיוור שימושים: הכל. מוזיקה, סרטים, משחקים. מחיר: כמה שיותר נמוך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  2. היי קניתי במיוחד רמקולים של מחשב 2.1 ב299 ש"ח כדי לחבר לטלווזיה מאחר ואני לא מרוצה מאיכות הרמקולים של הטלויזיה שמופנים אל כיוון הקיר ולא לכיווני. הבעיה שאין בטלויזיה חיבור לאוזניות - חיבור שיש במחשב אליו מתחברים הרמקולים אז השגתי כבל עם שתי בננות בכל צד וחיברתי מהרמקולים אל הטלויזיה (כי אין חיבור אוזניות בטלויזיה משום מה רק חיבורי בננות מסוג AV/COMPONENT). הבעיה שהטלויזיה לא נותנת לי לבחור היא אומרת שהיא לא מזהה אות כנראה היא מחפשת אות וידאו ומאחר וחיברתי רק אות אודיו היא לא לוקחת אותו (מה שגם שזה מוזר, כי צריכים לבחור "מקור", אבל בשביל רמקולים למה לי לבחור מקור? אני צריך לבחור יציאה שזה ההפך ממקור, לא?). קיצר אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. תורידו פה - נערך. מישהו יכול בבקשה להוריד את השירים ולתת חוות דעת על איכות הקבצים? אני מקבל קבצים באיכות של 16/44.1 1411 kbps ואני רוצה לדעת אם אני עושה את זה נכון והתוצר איכותי ונשמע טוב לפני שאני צורב את שאר הספרייה. תודה, levelone.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. טוב חבר'ה אז בעיקרון אין דרישות ספציפיות מיוחדות. הטלויזיה עתידה לשבת בסלון ולהיות מחוברת לממיר של hot . יש אפשרות בעתיד שהיא תחובר לממיר המיוחד שאמור לצאת עם ה Full HD וכל הבולשיט (אם אמרתי משהו לא קשור שכחו מזה סליחה מראש)אז רק שתהייה אפשרות מבחינת חיבורים. אם חריגה קלה תיקח אותי רמה אחת קדימה אז אפשר לחרוג טיפה אבל בעיקרון התקציב הוא עד 5K . Lcd או פלזמה אתם יודעים הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!. עריכה: תיקנתי ל HOT . היה כתוב משהו אחר בטעות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?) וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת) אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש VOLUME CONTROL... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע בקשר לתקציב: תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Polk,

תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. אני טס לחו"ל מחר וצריך לעשות החלטה מהירה, לקנות בבאג בדיוטי את ה-Soundsticks ב-200$ או לקנות בחו"ל את הלוג'יטק ב-140$. השאלה היא בעצם אם הלוג'יטק נותנים פייט הוגן ל-Harman שמתומחרים יקר בעיקר בגלל העיצוב שלהם והאם שווה להתחיל להסחב איתם ולוותר על האחריות. השימוש הוא בעיקר לסדרות וסרטים לחדר שינה והתקציב הוא כאמור עד ה-200 דולר (יש לציין זו לא המערכת הראשית, יש לי כבר 5.1 נחמדה בסלון) http://www.harmankardon.com/product_detail.aspx?Region=USA&Country=US&Language=ENG&cat=MME∏=SOUNDSTICKSII&sType=C http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16836101057 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=CA,…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

אילו מכשירים כדאי לקנות בתאילנד? בקשר לזיופים אל תדאגו הכול מקורי בקניון הזה והמחירים ברצפה אז אין בעיה בזה... אני שחיין אז חשבתי על האמפי3 במשקפת האם אתם ממליצים? אחותי ואמא שלי רוצות אמפי3 אז חשבתי לקנות את ה U10 512 מגה לשתיהן או רק לאמא ולאחות לקנות משהו אחר עם 2 ג'יגה בערך... לאמא זה לריצות ולאחות זה גם לריצות וגם סתם לשמוע מוזיקה. כדאי לקנות נגד וידאו נחמד? לא ממש משתמשים אבל שיהיה :-) על מה אתם ממליצים ואילו עוד מכשירים כדאי להביא? תודה מראש. :-* עריכה : יש לי עכשיו את האיריבר 999. כדאי לקנות משהו אחר? אני אישית מאוד מרוצה ממנו ומהנוחות שבו בינתיים. ואם כן, מי רוצה לקנות ? :-P

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  10. שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  11. יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....

12. Started by yuraxp,

שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  13. טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר..... שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590 ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40 חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים. הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה.. אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים.. כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי. האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by thebomb59,

אני מעוניין לקנות אותם אם מישהו יוכל להגיד לי חוות דעת עליהם

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by SilentD.M,

המלצה לאוזניות (in ear) לmp3 עד 500שח. אפשר לחרוג אם זה שווה את זה . ה E2C נחשבות לאוזניות טובות? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by TeaTime,

יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by YarinD,

אני מחפש כרטיס קול שישפר את הטראבל של המיקרולאב סולו 6 שלי משום מה השמיעה שלהם מרגישה לי מאוד עמומה וחנוקה, כאילו הצלילים של הטראבל לא יוצאים החוצה. רק שאני מגביר ל 40% ווליום זה מסתדר. בכל הביקורות שקראתי עליהם דווקא אמרו שהטראבל שלהם חזק וחד מידיי! ואילו הבאס קצת נופל ממנו, אצלי זה נשמע בדיוק ההפך. אני משאר שזה כנראה בגלל הכרטיס קול המובנה שבלוח אם (Realtec ALC888 ) אז חשבתי לקנות את ה Asus Xonar D2X או את ה ‏Asus Xonar Essence ST מה ההבדל בניהם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EAD,

היי קניתי כבר לפני זמן מה את המגבר, הבחור שמרכיב אותו הוא אסף אברמוביץ. הוא מרכיב הכל בעצמו עם חלקים מאוד טובים ואיכותיים ובהחלט מומלץ (אני קיבלתי המלצות חמות ולכן ניסתי) המגבר בנוי משתי יחידות - ספק כוח חיצוני גדול (ממש קופסה רצינית), והמגבר עצמו שקטן יותר (די חמוד) בגרסה שלי יש שיפורים נוספים כמו ספקים טרודיאלים, נעילה לכניסה של האוזניות (כניסת רבע גדולה) וכו'. יש עוד שיפורים בOPMAPS ובכל מיני חלקים פניימים שאמורים לשפר את האיכות. בכל מקרה הכל הגיע ארוז מאוד יפה, ומאוד רציני. הגיעו גם חוטים וכבלים (חשמל וחיבור בין הספק ומגבר וכו') יש לו שני ספקי כוח (DUAL MONO), ככה שיכול להתמודד עם כל האוזניות בשוק בלי שום בעיה. אסף גם הוסיף לגרסה שלי קצת GAIN, ככה שמבחינת ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by overload,

זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Saagi,

שלום לכולם. אני מעוניין לעשות פינת קשב לצהרון. סוג של מסיבת אזניות קטנה. *לפחות 10 אזניות אלחוטיות שמשמיעות את אותה הרצועה. *הסאונד מגיע ממחשב נייח. *איכות סבירה, לא משהו למסיבת אזניות, שלא יהיה יקר מידי. איך אני בונה מערכת כזו? הרי כל האזניות צריכות להתחבר לאותו הבסיס וגם אם הייתי מצליח לחבר 10 אזניות לבסיס אחד, הייתי משלם על 9 בסיסים לחינם. ברור שיש פתרון פחות עקום מזה... האם יש איזו עדיפות לאופן החיבור למחשב? (usb,חיבור אזניות(הירוק במחשב), שן כחולה) אשמח לכל רעיון וגם לדגמים. תודה, שגיא

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן, אני יוצר מוסיקה כמה שנים בתכנות מחשב ולאחרונה החלטתי להשתדרג במקלדת שליטה וכרטיס קול. הסתובבתי סביב עצמי ברשת וחיפשתי כרטיס קול, אין לי מושג בנושא ונזכרתי באתר המצויין הזה.. אילוצי תקציב: אז אני מחפש כרטיס עדיף חיצוני, עד 800 שקלים ולא איכפת לי יד שניה אז קחו בחשבון שהצעה של כרטיס יקר מ800 אפשרית במידה ואני אמצא אותו ביד שניה. אילוצי שימוש: כמו שאמרתי, הכרטיס נועד להקלטה בתכנות מוסיקה ונגינה על מקלדת השליטה. חשובה לי האיכות וההפחתה של ה latency עם השימוש במקלדת. אם כבר אני כאן, אני לא יודע אם זה המקום אבל אם מישהו מבין במקלדות שליטה אני אשמח 1.לקבל הצעה אם כדאי או לא, לקנות את ה M-audio keystation pro 88 כי בימים הקרובים אני מתכנן לקנות אותה ממישהו שמו…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by BigBrownBalls,

מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.