עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב הכותרת אומרת פחות או יותר הכל אני מחפש מערכת שמע שתפיק את הצליל האיכותי ביותר ב700 שקלים לגביי כמה ערוצים, ש5.1 זה מה שאני מחפש. אני יודע ש700 שקלים זה לא הרבה אבל באמת שאני לא אודיופיל ומחפש משהו שירצה אותי בתקציב הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by amit27,

יש את ה nad דגם C320BEE שוא עולה 2500 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=192&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=16 ויש את ה onkyo דגם tx-8522 שעולה 2800 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=201&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=17 אני רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב ויותר איכותי בשמיעה אגב יש לי רמקולים זוג רצפתי E60 JBL

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Tchr0,

יש לי במחשב בעיה שכל פעם שהוא בא להשמיע סאונד כלשהו הוא עושה מסך כחול לחצי שניה ואז עושה ריסט. מדובר בכרטיס OB שעל לוח אם asus a8n sli למה זה קורה ואיך אפשר לפתור תתקלה?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by duzap,

נושא קודם על ה SPDIF לא ענו לי אבל לא נורא.. הסתדרתי בסוף קיצור: בקרוב אני מקבל את המערכת SONY-DAV DZ26, אני מתכוון לחבר אותה למחשב דרך SPDIF COAX, ול TV דרך SCART. עכשיו ב TV שלי אין יציאות SCART (מה שמפתיע אותי, כי זה טלוויזיה של טושיבה לא הכי ישנה בעולם אבל לא הכי חדישה גם..) אלא יש לה רק יציאות RGB. עכשיו השאלה שלי אם אני מביא מתאם SCART ל RGB, ויחבר לטלוויזיה אני יקבל סאונד של 5.1? או רק של 2 ערוצים...? אם אני לא יקבל סאונד היקפי, יש דרך לעשות את זה? או שרק עם הממירים החדשים זה יהיה אפשרי דרך HDMI... עוד שאלה: יש לי בממיר חיבור SPDIF אופטי, אם אני יחבר אליו כבל אופטי, אני יקבל אודיו של 5.1 100%?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by finish,

קניתי COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות המליצות לי על הJBL 220 REFERENCE יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by omer_xd,

שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה שתואם ל-Windows 7?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by h_yoav,

יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה חומרה חינמית שהיא לא TRIAL בה ניתן להמיר קבצים אלו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jeyjey,

סטריאו, עד 600 ש"ח

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  13. האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שימושים למוזיקה/סרטים .. חשבתי על ה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או שיש משהו יותר זול עם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by duzap,

רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  17. נראה לי שמיציתי בכותרת יש לי 5 רמקולים וסאב פשוטים מאוד מהזולים של ITT ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול שלי את כולם אם זה אפששרי? עריכה: כרגע הצלחתי לחבר 2יציאה שיוצאת מהסאבב (שאליו מתחברים כל הרמקולים) שמתפצלת ל 2 יציאות עם SL ו SR חיברתי בהם מתאם ודרכו כבל שמתחבר למחשב אך אני שומע רק ב 2 רמקולים ישנה דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by ofek4490,

לאחרונה התחלתי לשחק רבות ברשת ואני רוצה לקנות מיקרופון כדי שאוכל לדבר עם חברים. אני עוד מתלבט על אוזניות כי יש לי מערכת רצינית מואד בחדר מגבר ורמקולים. עד כמה צריך אוזניות? חברה תעזרו בבקשה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לסבא וסבתא שלי גוססת ה-CRT הישנה והם צריכים טלויזיה חדשה. הייתי בכיף קונה להם CRT אבל כבר לא מוכרים היום בגדלים שיש להם (28 אינץ'). לכן אני מחפש טלויזיה, 32 אינץ' יספיק נראה לי, אבל הכי חשוב שיראו טוב שידורים רגילים. הם מחוברים לכבלים רגילים עם אנטנה ואלה כל השימושים בטלויזיה. חובה שיראו בה טוב! אחרת הם יקטרו, אני מכיר אותם אני מוכן לשים עוד 1000 שקל בשביל שיראו טוב ושיהיה לי שקט נפשי. תודה עריכה: אפשר לנעול! מצאתי להם שמנמנה נחמדה של סאמסונג, יפתור לי הכל.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio‎, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by orenlantis,

יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by pasha314,

הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים