אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic או M-Audio Revolution 5.1 שניהם יוצאים לי באותו מחיר- 470ש"ח, איזה מבניהם איכותי יותר? בנוסף על איזה כרטיס מסדרת ה X-fi הייתם הכי ממליצים מבחינת איכות?(בלי תלות במחיר) אם יש הצעות לכרטיסים אחרים טובים אני פתוח להצעות(פשוט די חדש בתחום).. משתמש עם Altec Lansing fx6021 כרגע משתמש עם כרטיס מובנהrealtek high defination audio בלוח ds-3 ומאוכזב ממנו מאוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5 אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת. העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד. האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התחדשתי ב Logitech Z-5500 שאגב מדהימים השאלה היא איזה אפקט לבחור במצב של מוסיקה : Six Channel Direct Stereo Stereo x2 Pro Logic II Movie Pro Logic II Music דרך אגב ה Pro logic האלה הם מצבים שהופכים סטריאו לסראונד ...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לחבר את הרסיבר ליציאה SPDIF של הכרטיס קול בלוח אם אם אני מחבר את הDVD ליציאה הנ"ל המגבר מוציא צלילים אבל כאשר אני מחבר את זה ל RCA של הכרטיס קול הוא לא משמיע דבר מישהו הצליח להפעיל את ה - SPDIF בלוח LANPARTY של DFI ??? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש להחליף פשוט את הטלויזיה הישנה באיזה פלזמה/LCD
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף טלווזיה, יש בידי 2100 ש"ח, בבקשה תמליצו לי על טלווזיה, חשוב שיהיה חיבור USB בנוסף לצפייה בסרטים/תמונות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי ממיר בבית (אין כבלים/לווין) ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה למסך. אם לדוגמא אני ארכוש ממיר, אני אוכל להשתמש בו? או שצריך את הכרטיס הזה שמחברים אליו? או שאפשר לקחת מתאם של אנטנה לRCA/S-video? תודה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה 2.1 בסביבות המחיר200-300 השמח לשמוע עצות ממכם !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים. לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים. מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילו להשמע לי רעשי רקע מוזרים ביותר ב X530, גם כאשר אני לא עושה כלום עם המחשב. לדוגמא אני מקליד וזה עושה רעש, או יושב על המיטה ופתאום מגיעים רעשים, סוגר את הדלת זה עושה רעש, וזה הגיע למצב בלתי נסבל! עוד שניה אני מפרק את הרמקולים ושובר אותם. לפני שאני עושה את זה, יש מה לעשות? בהתחלה זה היה מן "פאקים ( PACIM )" כאלה, זה בכלל לא הפריע לי, אבל עכשיו זה עושה רעש, מציק ביותר! ללכת לממש אחריות?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וגם רמקולים חדשים הממ אז ככה עד עכשיו הייתי סגור על ה CREATIVE T5400 ואני מקבל אותם ב700 שקל... אם יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו אז בבקשה תגיבו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע עד 250 ש"ח באוזניות (לשימוש עם נגן sandisk sansa clip), ואני מתלבט בין הדגמים: CX300-II http://www.iblast.co.il/Product.asp?productid=150 CX280 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12540 רציתי לדעת האם הפרש המחירים שווה את זה? בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה ישראלית אני קצת חושש מהעובדה שהצד החזק של הCX300 הוא הבאס. בצדק? כרגע האופצייה המובילה מבחינתי היא הCX280, אני שוקל גם את הדגמים הבאים: AKG K317: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8852 Creative EP-630 http://skypc.co.il/pl_product~51MZ0085AA000~11~0.htm הייתם ממליצים על אחד מהם, או על דגם אחר, על פני הדגמים של סנהייזר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה וסרטים. מערכת הרמקולים שלי היא ATP3, מערכת 2.1, ולא צפויה החלפה בקרוב. שמתי לב שהמבחר לא ממש גדול, לאור העובדה שאני לא מעוניין להשקיע יותר מ-400 ש"ח (יש לי את הכסף, אך זה נראה לי מיותר, אלא אם תשכנעו אותי אחרת - נראה אותכם ). בכל אופן... הכרטיס שחשבתי לקנות הוא Creative Audigy 2 7.1 Bulk (נלקח מלוג'יק, 330 ש"ח). מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך נושא כרטיס הקול מטריד אותי - יש לי את ה LIVE של קרייאטיב (מהמחשב הישן) האם כדאי לי להחליפו בAUDIGY2ZS ? מה ההבדלים בינהם והאם הם כל כך משמעותיים ומורגשים? (מבחינת משחקים, סרטים, ומוסיקה) תודה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-