אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר. הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17. חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit. האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מתלבט האם לקנות אותה, ביקורות מצוינות ברשת. השאלה הנוספת האם למישהו יש אותה והיא שווה את מחירה הגבוה? השימושים הם בעיקר למוסיקה וקצת משחקים.
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי היא האם ה-LOGITECH Z560 מתאימים לכל מטרה , כלומר האם הם מתאימים גם לשמיעת מוזיקה , גם לסרטים וגם למשחקים ? ולא רק למטרה ספציפית אחת או שניים ...
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בגלל שיש לי הרבה קבצי וידאו שמשתמשים באודיו של DOLBY AC3 5.1 ו-DTS 5.1 חשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל. עד כמה לדעתכם שווה לרכוש אותם בשביל "החוייה"? בהנחה שאני אשתמש בהם בעיקר לסרטים. אגב, מדובר בחדר בגודל של 3.8 מטר על 3.4 מטר.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל מקרה, יש לי DVD של APEX מס' 851 ורציתי לדעת האם הוא קורא קבצי MKV? לפני שאומרים לי לצרוב ולבדוק, אני זוכר בדקתי פעם קובץ כזה והוא קרא לי ועכשיו לא (הוא חדש) השאלה היא האם יש גם סוגים שונים של הקובץ? או משהו אחר. לםי ההגיון הוא גם אמור לקרוא את הקבצים הללו מכיוון שיש לו חיבור HDMI ואחרת בשביל מה (למרות שהקובץ לא רשום כנתמך) אשמח לתגובה ממי שיש לו את המכשיר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי CX 300 כבר יותר משנה וחצי ואני מאד מאד מרוצה. עכשיו שמעתי על מבצע של SHURE E2C + נגן של 2GB (שזה נשמע נחמד לריצה) ב250 שקל אני חושב להשתדרג. השאלה האם זה באמת שידורג? האם הן אוזניות יותר טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על המכשיר שהאתר הזה מייבא http://www.ictv.co.il/ בגדול הוא נראה סבבה וממש דבר שווה אבל מצד שני נראה קצת חשוד....מישהו קנה את זה כבר?,יש משהו דומה יותר טוב\משתלם? מה דעתכם שווה לקנות אותו במקום כל הסיבוך עם הכבלים של ה10 15 מטר ?,אפשר לחלק את זה ל4 תשלומים של 150 אבל עדיין זה 600 שקל בערך,לא הוצאה קטנה יחסית לדבר כזה .וגם האתר כתוב ברמה של ילד קטן ויש אפילו קצת שגיאות כתיב,למרות שחוץ מזה העסק נראה דיי רציני תהייה חנות הדגמה ברשל"צ,יש להם תמיכה טכנית וכו'....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה הבדל בינו לבין sr4600 ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול אם השלט Sunwave SMR-140 עובד עם התפריטים של הMedia Portal. תודה!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום היום נסעתי באוטובוס ומצאתי זוג אוזניות שהדגם שלהן מצויין בכותרת האם אלו הן אוזניות טובות? כי אני שאלתי את הנהג והוא אמר שאין לו מושג של מי זה אז לקחתי ולי יש כבר אוזניות פשוט המורה שלי צריך אוזניות טובות חשבתי למה שאני לא אתן לו אותן? אבל אז באה לי המחשבה כי אולי זה חרה של אוזניות שהשאירו בכוונה כי לא היה כוח לזרוק בפח?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי אך ורק לנגן MP3 (סאנדיסק) הנגן תומך בלוטות', רציתי לדעת האם האוזניות האלה יתאימו לי, הנגן יזהה אותם והכל יפעל כשורה?: https://www.amazon.co.uk/dp/B07VMF4D4V/ תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הגודל של הסאב וופר חשוב ? כדי להפיק צלילים נמוכים ? או העוצמה שלו בוואטים ב-RMS
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נגנים מבוססי הארד דיסק של 1.5 גיגה מגיעים לשוק בגודל קטנטן... האם אלו הם קוטלי הפלאש? אני לא רואה שום חיסרון בהם. לדעתי כל נגן פלאש הוא פשוט כלי לכמה שיותר קומפקטיות ובלי יותר מידי פרקטיות. ועכשיו נותנים לכם משהו שאולי גדול בכמה מילימטרים אבל מכיל נפח גדול פי כמה וכמה מנגן פלאש ממוצא, הדבר הזה מספק המון מקום ולדעתי אנשים שהתלבטו עד עכשיו בין נגני הארד דיסק גדולים (כי לא תמיד צריך את כל הנפח) לפלאש מצאו את התשובה!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אני רוצה לקנות זרוק ברקן שיתאים לדגם שהצגתי בסוג של הזה: http://www.barkanmounts.com/24_heb.html אשמח שאם תוכלו להביא לי קישור לינק לקנייה זרוע ברקן בסוג הזה שיתאים לדגם שהצגתי למעלה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בהגדרות של הדיוידי 3 אפשרויות : אנלוגי SPDIF/RAW SPDIF/PCM מה זה אומר והאם יש אפשרות לסראונד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ה- iRIVER 2 או ה AVC DMP-01 Soul מהביקורות פה באתר .. לא מצאתי בשום מקום..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-